Találatok a következő kifejezésre: Az tényleg hogy a fogamzásgátló jó (3 db)

Az tényleg igaz hogy a fogamzásgátló jó a pattanásos arcbőrre?

Most viccen kivül kérdezem.Ne irjatok olyat hogy "igen jó,és ez n? t?le ilyen olyan bajom lesz" mint ahogy néhány kérdésnél látható ilyen.Sokaknál hallottam ezt,és én kb 3hete kezdtem el szedni.

Legjobb válasz: Igen, használhat. Ugyanis a pattanások általában a hormonháztartás változása, mûködése miatt keletkeznek. A fogamzásgátló pedig hatással van a hormonháztartásod egészére, nem csak a petére. Egyes esetekben az orvos fogamzásgátlót írhat fel fokozott akneproblémákra, szõrnövekedésre is. Arra viszont készülj fel, hogy amíg a szervezeted hozzászokik a fogamzásgátlóhoz és a hormonháztartásod beáll arra az ütemre, amit a bogyó diktál, addig lehet, hogy rosszabbra fordul a bõröd állapota, zsírosabb lesz, pattanásosabb, de ennek javulnia kell, amennyiben a neked megfelelõ foggátlót használod. Mellette ugyanúgy tisztísd a bõröd!

Igen, használhat. Ugyanis a pattanások általában a hormonháztartás változása, mûködése miatt keletkeznek. A fogamzásgátló pedig hatással van a hormonháztartásod egészére, nem csak a petére. Egyes esetekben az orvos fogamzásgátlót írhat fel fokozott akneproblémákra, szõrnövekedésre is. Arra viszont készülj fel, hogy amíg a szervezeted hozzászokik a fogamzásgátlóhoz és a hormonháztartásod beáll arra az ütemre, amit a bogyó diktál, addig lehet, hogy rosszabbra fordul a bõröd állapota, zsírosabb lesz, pattanásosabb, de ennek javulnia kell, amennyiben a neked megfelelõ foggátlót használod. Mellette ugyanúgy tisztísd a bõröd!
A hormonokra van hatással a tabi, a pattanások pedig a hormonok miatt jönnek ki, tehát a tabi a pattanásokra is hatással van. Vannak olyan tabik, amik inkább a pattanásokra vannak, mint fogamzásgátlásra. Ha direkt így mész orvoshoz, hogy a pattanások ellen kell fogamzásgátló, akkor olyat ad, ami tuti hat. De nem biztos, hogy az a tabi, amit te szedsz, az jó lesz arra is, hogy a pattanásaid eltûnjenek. Mindenesetre valamennyire csökkentik a zsírosodást és a pattanásokat, de nem biztos, hogy 100%-os eredményt érsz el.
A zsíros arcbõr és a pattanások általában a férfihormonszint miatt vannak, amit a fogamzásgátló csökkent. Tehát elvileg leszedi a pattanások nagy részét meg szebb lesz a bõröd. Persze mindenkinél máshogy hat.

Pattanasokra tenyleg jo a fogamzasgatlo? Tenyleg szeppe teszi a bort? Azt is hallottam, hogy meg lehet tole hizni es nol tole a mell, igaz?

Kerem csak azok irjanak, akik tapasztaltak mar valamit ehhez kapcsolodoan.

Legjobb válasz: Mindenkinél más a mellékhatás.

Mindenkinél más a mellékhatás.
és, egy, férfi, mitcsináljon, ha, ragyás, megint, jobb, a, nõknek....
Ja, de gyereket is alig fogsz tudni összehozni, talán nem is.
dehogy jobb a nõknek, aki pattanásos, az nem azt fogja csinálni, h elkezd hormont szedni, azért az elég veszélyes!!!! kérdezõ, igen, nekem szebb lett a bõröm, de annyi más mellékhatás elõjött, h inkább letettem errõl, és abbahagytam.
van akinek igen... de én 18 éves korom óta szedtem, most a 3. fajtánál vagyok és sajnos egyik sem múlasztotta el õket. kicsit enyhébb mint régen, de nincs az a tükörsima bõröm. de nálam genetika, a családban majdnem mindenki zsíros bõrû. a mellem nõtt tõle, nem olyan puha tapintású, mint mikor nem szedem, ez mindengyik gyógyszernél így volt/van. nekem ami elmúlasztotta a pattanásaimat, az a B-vitamin volt, így szedtem külön egy ideig.
Sõt még akkora jóstehetségre is szert teszel vele, hogy egybõl megnyered a lottót.
Én hormonális problémákra kezdtem szedni már 18 elmúltam akkor és volt egy csomó vizsgálatom. Ennek következtében nekem igenis szebb lett a bõröm, borzalmas hatalmas aknés bõröm volt, erõs szõrzetem, nem hízásnak tudom be, amennyi rámrakódott, mert az a 1 max 2 kg a hülye táplálkozásomnak is betudható, meg akkoriban annyira stresszes voltam h csont és bõr voltam és még jól is jött. Plusz a mellem nõtt egy méretet... Ja és rendezõdött a ciklusom...és nincs semmi bajom, jó ideje szedem. Lehet, hogy én a szerencsés kategóriába tartozom, már ha mondhatom ezt. Itt egy csomóan ellene vannak, de csak mert személyes, vagy ismerõsei tapasztalatát hallja nem kell mindenkit lebeszélni errõl. Azért orvos iratja fel, hogy tisztában legyél a kockázataival, és felügyelni tudjon ha neked nem válik be. Minden ember más és más. Természetesen nem azért kell elkezdeni, mert nem szép a bõröd...ez logikus.
7-es, NE kiabáld el! Majd ha leállsz vele és visszaáll a természetes ciklusod annak rendje és módja szerint, majd AKKOR örülj! Mellesleg NEM rendezõdött a ciklusod, ugyanis a tabletta egyszerûen kikapcsolja azt, és helyette mûvi ciklust hoz létre megvonásos vérzéssel! Ennek az égvilágon semmi köze nincs a te normál ciklusodhoz. ------ 2-es, nõknél a férfi (!) nemi hormon túltengése okozza a brutális acnékat! Ha lemondasz a bögyörõdrõl és hajlandó vagy nõi hormont szedni (amivel ellensúlyozzák a tesztoszteront), neked is rendbe jöhet a bõröd. :D De gondolom, ez nem opció, ha van eszed.
Nekem a hüvelygyûrûtõl szebb lett. Fogytam is, bár nem biztos, hogy attól, de mikor használni kezdtem 2 hónapon belül 5 kiló lement, pedig nem figyeltem oda rá, ugyanúgy ettem, nem mozogtam. Tablettával nincs tapasztalatom, sose szedtem.

Most kezdtem szedni Dienille fogamzásgátlót, érdekelne hogy tényleg jó a pattanásos bőrre, mik a tapasztalatok, mennyi idő alatt hozza rendbe az arcot?

Legjobb válasz: remélem nem azért kezded el szedni, hogy eltûnjenek a pattanásaid. amugy a Dienille-t nem ismerem, viszont a Lindynette az a barátnõmnek 1 hónap alatt eltûntette az összeset, nekem pedig a görcseimet megszûntette havimnál :)

remélem nem azért kezded el szedni, hogy eltûnjenek a pattanásaid. amugy a Dienille-t nem ismerem, viszont a Lindynette az a barátnõmnek 1 hónap alatt eltûntette az összeset, nekem pedig a görcseimet megszûntette havimnál :)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem csak azért, csak gondoltam jó volna egyszerre megoldani a két problémát :) Doki azt mondta hogyha három hónap alatt nem használ akor majd másikat irat fel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!