Találatok a következő kifejezésre: Az tényleg hogy a (1787 db)

Nem igaz, mert 10 évesen jön a bagoly a Roxfortból azoknak, akik tényleg varázslók/boszorkányok.
Ennyit tudsz?! Hahh, én csak radírt tudok lebegtetni, meg álmomban meglátom a jövõt...
sziaa :) én is 13 leszek februárban csak nekem sokkal több ilyen van pl. mondom :barcsak találnék egy pár zokni kinyitom és a kezembe esik a megérzéseim mindig beválnak stb. nem tudom hogy létezik e xdd ;)
Ezek megmagyarázható dolgok, de had ne kezdjem el. Amúgy is ilyen korban nehéz lenne megértetni veled, abból kiindulva, hogy hiszel az ilyen boszorkányos hülyeségekben, és nem érted a poént az elsõ válaszában... Ilyen nem létezik, fogadd el. Nincs semmilyen beavatás, nincs, és nem is lesz erõd. Inkább készülj a sulira...
A kérdező hozzászólása: ez az elsõ válaszolónak vagy annak szól aki tudja miféle avatáson kell részt venni??hol??mikor?? hol találok boszikat akik segítenének??
Igen, valóban létezik ilyen, de ahhoz meg kell majd felelni az avatáson.
Annyiban lehet igaz, hogy 13 évesen már picit felnõttebbé válsz. Varázslat nem létezik, mágia létezik. Ami a tudáson alapul. Elméleti, és gyakorlati tudáson. A mágia maga a bölcsesség. 13 évesen már elkezdhetsz komolyabban érdeklõdni a téma iránt, én is akörül kezdtem el, habár fiatalabban már foglalkoztam gyertyamágiával, meg ilyenek (persze mindez hülyeség, csak ugyebár egy fiatal még nem jön rá - mármint a gyertyamágia) :)
Mik a jelei?
13 éves vagy? Akkor menekülj ettõl a kategóriától!
Miféle jelei vannak?
Amúgy galia, ha találsz tanárt, szólsz? Nekem is kéne tanulni, vagy avatáson részt venni... vagy már késõ? Dec. 18. Voltam 13. A nap egy rémálom volt!!!Szóval szólj!

Mit jelent ha valaki az ismerősöm, de igaziból nem is ismerem? Ismeretlen embereket is lehet ismerősnek jelölni? Hol lehet beállítani a fiokómat, hogy kik lássák? És ha ismert ember van ismerősöm ismerősének jelölve, az tényleg személyesenaz a celeb?

Új vagyok facebookon és ezért kérdezem ezeket, mert még sose volt. Megnéztem ennek a hírességnek a profilját és minden illet rá. Még a hivatalos honlapja is. Szóval lécci segítsetek, mert ha Õ az azt jó lenne tudni. Vannak ugyan hasonló nev?,vagy ugyanaz a nev? egyének is persze, de csak erre a személyre illet tényleg minden. (amúgy külföldi celebr?l van szó)

Legjobb válasz: akárkit be lehet jelölni csak azt lehet beálítani hogy nelásák az adataidat csak az ismerõseid szerintem tényleg a celebek csinálnak maguknak

akárkit be lehet jelölni csak azt lehet beálítani hogy nelásák az adataidat csak az ismerõseid szerintem tényleg a celebek csinálnak maguknak
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, ezeket jó tudni! :)

Nagyon zsíros a hajam, mivel most vagyok a tini korba. Azt mondták, hogy a ricinus olajtól nem zsírosodik. Tényleg hatásos? Gyorsabban is nő tőle a haj? Mivel elég ritka hajam van. Tényleg még a szempillánkat is megerősíti?

Mindenre kíváncsi vagyok a ricinus olajjal kapcsolatosan. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Nekem sokkal gyorsabban zsírosodott tõle, pedig kimostam alaposan. Nem nõtt tõle jobban, de nagyon hullott. Annyi kijött, hogy utána egy év kellett, hogy rendbe jöjjön.

Nekem sokkal gyorsabban zsírosodott tõle, pedig kimostam alaposan. Nem nõtt tõle jobban, de nagyon hullott. Annyi kijött, hogy utána egy év kellett, hogy rendbe jöjjön.
Nekem nem zsírosodott tõle jobban, de kevésbé sem..viszont egy csomó hajam kihullott tõle, gyorsabban bezzeg nem nõtt.. Én is inkább azt javaslom, hogy próbáld meg kitolni a hajmosásokat.
Tudom, hogy nem pont ilyen választ vártál, de a Seloil nevû sampont használom, nagyon-nagyon jó de elég drága. Viszont nem kell egy maroknyit kinyomni belõle hajmosásnál. 1300 ft. DM-bem, Rossman-ban. 120 ml. 4 éve ezt használom. Amit említettél, nem ismerem, de gondoltam hasznos lehet ez is, talán. :)
Az olajoktól pont hogy zsírosodik a haj. Ha neked nagyon zsírosodik, próbáld ki azt, hogy minél több ideig nem mosol hajat. Pl. ha 3 naponta szoktál, ne moss hajat egy hétig (itt az õszi szünet rá), és utána meglátod, hogy a következõ hajmosás után már nem fog úgy zsírosodni.
Én õszintén szólva nem is értem ezt az egész ricinus olaj lázat..egyszerûen nem tudom elhinni, hogy gyorsabban nõne tõle a haj. Butaságnak tartom az egészet. Mivel olajról van szó így ne várd tõle, hogy javítson a zsírosodáson, max rontani fog rajta. Számomra ez az egész ricinus dolog egy szép mese:) Vannak szerek amiktõl láthatóan szebb, fényesebb esetleg egészségesebb lesz a hajad, de hogy gyorsítja a haj növését, kétlem.
Semmiféle olajat ne kenj a hajadra, attól csak rosszabb lesz, valamint a ricinustól hullik is, nõni nem fog jobban semmitõl. Amit ajánlani tudok az hogy ne használj szilikonos sampont, se balzsamot, se semmit amiben szilikon van. Vegyél Herba Vita hajszeszt, olcsó és nagyon jó.
igazából szerintem nincs olyan ami ne lenne jó rá.csak mindenkinek más a haja a fejbõre mindenki máshogy táplálkozik!van akinek jó a ricinus van akinek nem.mondjuk zsiros hajra olajat én sem ajánlanék..de próbálj ki tööbb mindent mi nem tudjuk megmodani h neked mi lenne a legjobb.vagy menj el bõrgyógyászhoz, ha teheted magánorvoshoz.
miért mondjátok hogy hullik?? :OO akkor valamit nagyon rosszul csináltok!! legalább 3x kell utána samponnal kimosni az olajat!! és jó dolog keverni valami mással, pl. tojás. és akkor nem hullik hanem ahogy mondtad, kérdezõ, sokkal gyorsabban nõ a haj. én még nem próbáltam de vannak akiknek két és fél hónap alatt 10 cm-t nõtt a hajuk! a zsíros hajra végy bojtorjánsampont vagy csalánsampont, nekem nagyon bevált!
a szempillákra is jó, igen, azt már kipróbáltam, kb 3 naponta vidd fel a teljes területére, és várd a hosszabb, vastagabb pillákat :DD este mosd le alaposan!

Miket vigyek be a kórházba? Mert párszor voltam látogatni és azt láttam, hogy a kismamák szinte a fél házat bevitték magukkal. Tényleg ilyen sok minden kell?

Legjobb válasz: Nekünk volt egy kórházi lista. Az nagyon hasznos volt. Sok minden kell tényleg. Semmi feleslegest nem vittem, mégis két nagy pakkom volt. Mindent használtam.

Nekünk volt egy kórházi lista. Az nagyon hasznos volt. Sok minden kell tényleg. Semmi feleslegest nem vittem, mégis két nagy pakkom volt. Mindent használtam.
nem kevés szrintem, de azért nem a fél ház :) túlzásokba sem kell esni. a neten ha beirod gugliba h korházi csomag, több oldalt is kidob ahol errõl van szó h mi kell a motyóba. én ezek alapján pakoltam össze :)
Nekem egy normál méretû utazótáskában elfért mindenem, nálunk mérgesen voltak a szülésznõk amikor valaki két nagy táskával érkezett, és nem tudták hova pakolni, mondták is hogy nem kell ennyi minden!
Na én szinte alig vittem valamit akkor: Szülõszobai kis válltáskámba: papucs, törcsi, hálóing, bugyi+betét, tusfürdõ, maradvány wc-papír, iratok+kiskönyv. Kh csomag, közepes sporttatyó: 3 hálóing, 3 nadrág+póló, zoknik bugyik, betét, kicsire 3 váltás ruha, kis hálózsák, neszesszer(fogkrém, fogkefe, dezodor, arctisztítóm, borotvám), egy csomag pelus+egy csomag popsitörlõ(jobb ha mûanyag tetejû, és nem csak a záró ragacs van rajta), evõeszközök+bögrém, telefontöltõ, és egy könyv.
Én csak egy dolgot javasolnék, hogy egy nagy tekercs papírtörlõt vigyél, nekem nagyon hasznos volt. Nem a törölközõbe töröltem az alvázat, mert akkor minden zuhanyzáshoz másik törölközõ kellett volna. + még nagyon sok mindenhez jól fog jönni.
Nem, nincs összefüggésben, hacsak nem orvosilag bizonyított, hogy haemofiliás a beteg /vérzékenységben szenved./

Miért nem tudom frissíteni a SE mini prom? PC Companion programmal próbálom de mindig azt írja hogy a szerver jelenleg túlterhelt. Már próbáltam rengetegszer de mindig ezt írja. Tényleg ez lenne a valódi probléma?

Megnéztem és az SI szám alapján már kijött rá a frissítés. Mindent úgy csinálok ahogy a program írja. Vagy jobb lenne ha bevinném a szolgáltatóhoz és ott megcsinálják? Akkor tuti jó is lesz?

Legjobb válasz: Ha tényleg túlterhelt a szerver akkor várj vele egy pár napot. Vagy próbáld meg a SEUS-t.

Ha tényleg túlterhelt a szerver akkor várj vele egy pár napot. Vagy próbáld meg a SEUS-t.
A kérdező hozzászólása: Ezt a progit nem ismerem te használod? Küldenél egy jó linket róla ha tudsz?
A kérdező hozzászólása: Találtam itt a gyik-en is nem muszály róla link.
Sikerült?
A kérdező hozzászólása: A frissítés sikerült. Viszont nem tudok bejelentkezni olyan alkalmazásokba amelyekhez gmail azonosító kell. Mindig azt írja hogy nem sikerült biztonságos kapcsolatot létrehozni a szerverrel, próbáljam meg késõbb. Azért frissítettem android 4.0-ra hogy hátha megoldódik, de nem.
Csinálj egy gyári visszaállítást és amint újraindul jelentkezz be a fiókodba.

Az Euroregio vonat tényleg azt jelenti, hogy a végállomásig (ami már külföld) lehet utazni belföldi jeggyel?

Jelen esetben a Gyõr - Bruck a.d. Leitha vonatra gondolok...

Legjobb válasz: Nem, azt jelenti, hogy hatàron àtnyúló regionálos forgalmat lebonyolító vonat. Az Euregio díjszabàs érvényes rajtuk nemzetközi utazás esetén.

Nem, azt jelenti, hogy hatàron àtnyúló regionálos forgalmat lebonyolító vonat. Az Euregio díjszabàs érvényes rajtuk nemzetközi utazás esetén.
A kérdező hozzászólása: Akkor osztálytársam jól félrevezetett... pedig már ki akartam ruccani Királyhidára olcsó jeggyel. De akkor Hegyeshalomig (határátkelõ) belföldi jeggyel lehet utazni, onnantól meg külföldivel?
Hát az az igazság, hogy az elvileg szabálytalan, ha Gyõrtõl elmész Hegyesig belföldi jeggyel utána onnan nemzetközivel. Más kérdés, hogy ellenõrizni nehéz. Azt viszont tudnod kell, hogy ezeken a viszonylatokon külön ajánlatok érvényesek amik mindig olcsóbbak ezeknél a "trükkös" megoldásokkal. Kérsz egy ER specialt erre a viszonylatra az sem túl drága pár euró... És oda-vissza érvényes.
Van pici szád, megkérdezni tõle luxus?
Mármint Michael Douglas-ban? :-) Egyébként miért nem veszel egy terhességi tesztet?
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek vizeletre, mert elküldött oda, és ott megnézik majd, elég felgma volt a doki, és csak ugy gorta ki az embereket.
Ezt a kérdést a téged vizsgáló orvosnak kéne feltenni. Amúgy úgy tudom, hogy a douglasban nem jó, ha folyadék van, mert az már a hasüreg. Gondolom visszahívott kontrollra. Arra menj el mindenképpen, és kérdezõsködj!!!! Normális nõdoki válaszol.
sziasztok ez mit jelent szerintetek?uterus fa haránt:70mm endometrium vastagság 8mm, douglasban kevés folyadék!ez mit jelent?

Most én gondolom rosszul vgy tényleg ki kell azon akdni, hogy a kutyáimról úgy beszélek, mint családagról?

Versenytáncolok és az eddigi párom abbahagyta a táncolást. Azóta több lánnyal próbáltam, hogy milyen pár lennénk. Az utolsó rostán 3 lány maradt fenn és velük külön-külön beszélgettem, mert az is nagyon fontos, hogy megértsük egymást. Nos az egyik lány teljesen kiakasztott. Arról beszélgetünk, hogy milyen családja, miért akar velem táncolni. Aztán ? is rákérdezett az én családomra. Én elmondtam neki, hogy a szüleimmel, bátyámmal meg a kutyáimmal élek. Õ erre azt mondta, hogy ? nem az állatim érdeklik, hanem családom. Mire én rögtön mondtam, hogy nekem ?k is hozzátartoznak a családomhoz. A lány meg elkezdet pattogni, hogy miért kell megsértenem a családomat azzal, hogy az állatokat egyenrangúként kezelem velük. Erre én ajtót mutattam nekik, de a szívemet nem hagyja nyugodni, amit mondot. Tényleg megsértem ezzel ?ket?

Legjobb válasz: Fogadd el, hogy az emberek nem egyformák! Van, akinek az állat egy "rühes dög" Az ilyennel nem érti meg magát az, aki viszont állatszeretõ. Van egy nõ az utcánkban. Minden embert utál, feljelent, kritizál, de az állatokért bolondul. Mondjuk én azt szeretem, ha valaki szereti az állatokat és tiszteli az embereket, azokat is, akik éppen nem rajonganak az állatokért.

Fogadd el, hogy az emberek nem egyformák! Van, akinek az állat egy "rühes dög" Az ilyennel nem érti meg magát az, aki viszont állatszeretõ. Van egy nõ az utcánkban. Minden embert utál, feljelent, kritizál, de az állatokért bolondul. Mondjuk én azt szeretem, ha valaki szereti az állatokat és tiszteli az embereket, azokat is, akik éppen nem rajonganak az állatokért.
Teljesen igazad van! Az ilyen ostoba embereket nagy ívben el kell kerülni! Az én kutyám is olyan mintha a gyermekem lenne! Teljesen családtag és többre becsülöm mint az ilyen ostoba embereket, mint ezt as lányt pl..
Belém is általában belém kötnek, mert a macskámról beszélek családtagként. Nem sérted meg ezzel a családodat, ez a lány vagy nem szereti az állatokat, vagy sosem volt még neki...
Biztos nem volt még semmilyen állata, ezért mondta, amit mondott. Egy kutyást csak egy másik ért meg igazán:) Fel a fejjel! Kissé erõteljes voltál ("ajtót mutattam nekik"), de õszine, egyenes. Keress olyan társat a tánchoz, akivel egy húron pendültök ebben a kérdésben is:)
Én imádom a macskáimat. Amikor az egyik beteg lett, akkor közöltem az állatorvossal, hogy ha több százezerbe kerül is, gyógyítsa meg. Nagyon fontosak a számomra, és az egész családom családtagként kezeli õket. Ez a lány csak hisztis... nem kell vele foglalkozni.
Nem, az ilyen emberrel nem érdemes foglalkozni. Nekem az állataim a gyerekeim, akinek ez nem tetszik az tehet egy nagyon nagy szívességet.
Nekem is van állatom, de azért nem egyenrangú a családommal :P Ha választani kéne a kutyám haljon meg, vagy a tesóm sztem egyértelmû ki választanák. És szeretem az állatokat de engem is idegesít amikor egy ismerõsünk úgy beszél a két pincsijérõl mint egy emberrõl és többet foglalkozik velük mint a gyerekével.
Van egy macskám és egy kutyám. Nagyon-nagyon szeretem mindkettõt. De soha nem jelenteném ki, hogy ugyanúgy szeretem õket, mint az édesanyámat, a férjemet, vagy a nõvéremet. A háziállat nem családtag.
Nekem is furcsa, ha valaki családtagként emlegeti a kutyáját/macskáját, de azért ilyen szinten nem akadnék ki, csak az illetõ ne akarja rám erõltetni az õ véleményét, miszerint nekem is hasonlóan kellene éreznem.
Akinek a kutyája családtag, az kérjen pénzt tõle a versenytáncra.
Aha, édibédi lesz a kérdezõ, amikor a többiek csinos partnernõikkel táncolnak, Õ meg egy kutyával... Jaj, az én szegény, buta fejemnek... Köszönöm neked Értelmes Embertársam, hogy felvilágosítottál, én eddig azt hittem, hogy a versenytáncosok mindig emberrel táncolnak...
Utolsó szépen rámutattál mert a kutyákkl is szoktak táncolni, amit olyan kemény munka megtanítani hogy te sosem leszel rá képes a buta fejeddel. :) Úgy hívják dogdancing.
Hû, milyen eredeti vagy, kérdezõ... Mondtad, hogy ott az ajtó és rámutattál? Ezt gondolom az Oscar címû filmbõl szedted, tudod, amikor az inas elküldi a könyvelõt (Anthonyt). Most majd táncolhatsz a kutyáddal. Nem vagy te búza?
Szeretethiányos? Ezt arra is mondhatnánk, akinek gyereke van, hisz folyton azt ecsetelik, hogy csodálatos, hogy egy gyermek feltétel nélkül szereti õket és rájuk van utalva... ha ez nem egyenlõ egy kutyával, akkor mi?
Mennyi szerethiányos, beteg ember! Az a lány egy egészséges lelkületû ember, aki nem érti, hogy hogyan cserélheti valaki fel egy állattal az embereket. Tévedés ne essék, nekem is vannak állataim és szeretjük is õket, de soha nem veszzük õket "emberszámba".Állatok és mindegyik másfajta bánásmódot kíván.De véletlenül se olyat-egyik sem-mint a kislányom, vagy bármely családtagom.
Igazad volt. Sajnos ebben az orsdzágban még fejletlen az állatos kultúra... :( Viszont annyit had fûzzek hozzá, hogy remélem tudod hogy kell õket nevelni, mert az oké, hogy családtagként szereted õket, de kezeld kutyaként, mert ha emberként kezeled az árt nekik. Nekik tudni kell hol a helyük a falkában, ki a fõnök. Nekem is mindennél fontosabbank az állataim, de nem alszok velük egy ágyban, nem csókolózok velük, nem etetem az asztalról, nem kényeztetem. Ezért sokan szigorúnak gonodlnak és sajnálják õket de az az igaszág hogy pont az ilyen emberként kezelt elkényeztett állatok lesznek sajnálnivalóan idegesek... Szóval ezt remélem tudod. :) 18L, kutyás
jol is tetted, az ilyen nem lenne jo párod, ha tölem megkérdezik kivel élek akkor én azt szoktam mondani van egy férjem és egy kutyusom, CSALÁDTag
Én családtagként kezelem a kutyámat, mivel szobakutyus szinte a nap minden percében amikor otthon vagyok velem van. Egyszer meséltem a páromnak, hogy milyen bolondak azok a férfiak akik azt hiszik a feleségük/barátnõjük inkább a kutyájukat választanák mint õket. Erre õ azt mondta: -Miért? Tudom, hogy te is inkább a kutyádat választanád. Na én itt teljesen ledöbbentem. Persze nagyon fontos számomra a kutyusom, kicsit olyan mintha a kislányom lenne de természetesen a párom fontosabb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az ajtót mutattam az annyit jelent, hogy megmondtam, hogy lehet bármilyen jó táncos ezzel a stílussal soha nem lesz a párom, tehát ott az ajtó (és rámutattam az ajtóra).
ÁÁÁ, a kedvencem ez a kutya/macska - gyerek/családtag kérdés. Az az egészséges, ha elõbbre soroljuk az embert és nem egyenértékûnek tekintjük egy állattal. Szerintem:) Az elég gusztustalan volt, hogy ajtót mutattál annak a lánynak. Kinek gondolod te magad, hogy megtehesd azt bárkivel, hogy ajtót mutatsz neki? Na, neked inkább tényleg kutya való:DDDDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!