Találatok a következő kifejezésre: Az tényleg ha sokat (93 db)

A samsung s 5230-ba hogy lehet berakni a forgó fényképes névjegyekhez valamit is? Hiába teszek képet a számok mellé, nem tesz be oda semmit. Vagy tényleg ha sokat hívsz valakit, akkor az bekerül oda?

Legjobb válasz: A legtöbbet hívott személyt teszi elõre.képet úgy lehet hogy megkeresed telefonkönyvben a nevét és egyebek(vagy valami ilyesmi) és ott van hogy kép csatolása,kikeresed és ennyi.utána már mindenhol ott lesz,fényképes névjegyzék,ha hívod ha õ hív.stb...stb...

A legtöbbet hívott személyt teszi elõre.képet úgy lehet hogy megkeresed telefonkönyvben a nevét és egyebek(vagy valami ilyesmi) és ott van hogy kép csatolása, kikeresed és ennyi.utána már mindenhol ott lesz, fényképes névjegyzék, ha hívod ha õ hív.stb...stb...

Akinek 4D-n azt mondták, hogy sok haja lesz a babának, tényleg sok lett?

Legjobb válasz: szia azt mondták bár nem 4 D-n sima ultrahangon még meg is mérte 6 mm volt :) szülés után tényleg kis hajasbaba volt de utána ki is hullott alig van haja még most kezdett el nõni sokan emiatt kisfiúnak nézték, pedig látszik hogy kislány márcsak fülbevaló miatt is meg a kis édes pofija miatt is szóval mondták, de elhullott és nem igaz az sem hogyha sok a babád haja, ég a gyomrod. nekem sosem égett,.

szia azt mondták bár nem 4 D-n sima ultrahangon még meg is mérte 6 mm volt :) szülés után tényleg kis hajasbaba volt de utána ki is hullott alig van haja még most kezdett el nõni sokan emiatt kisfiúnak nézték, pedig látszik hogy kislány márcsak fülbevaló miatt is meg a kis édes pofija miatt is szóval mondták, de elhullott és nem igaz az sem hogyha sok a babád haja, ég a gyomrod. nekem sosem égett, .
jah igen lemaradt, 15 hónapos :)
Nekem azt mondták, hogy hatalmas haja lesz, ehhez képest teljesen kopasz volt a kisfiam:) .
A 32. héten 4D-s Uh-on mondták, hogy hosszú haja lesz a kislányomnak. Szép hosszú fekete hajjal született. Most 15 hetes és mindenki a hajába szerelmes. Szépen hullik el neki, de jön az új, tiszta kis borzika. :)
30 hetesen voltam 4Dsen!És mondták, hogy nagy haja lesz! Na és tényleg frizurával született, minden nap belõtt séróval kaptam vissza fürdetésbõl!Most már be loknisodott neki de már elõl fel tudom gumizni neki, és már vágni is kellett belõle, mert bele lógott a szemébe! :) 6hós a kicsike
Nekem is azt mondták, hogy sok haja lesz, és tényleg. Hosszú fekete hajjal született a fiam. Azóta kiszõkült, és ki is hullott. Fél éves most.
30 hetesen 4D-n mondták sok haja lesz, mutatta a szonográfus hogy hátul a tarkóra lóg a haja. két hét múlva született meg a lányom...hát alig volt haja :(
34 hetesen mondták 4d-n, és be is jött.


Az gáz, ha csak olyan dolgok iránt érdeklődöm amik tényleg érdekelnek és sok mindent lesz*rok?

Ti hogy vagytok ezzel? Ha valamit nem tudtok utána olvastok? Ha valami érdekel, amir?l még nem tudtál kérdez?sködsz? És ha egy embert sok minden nem érdekel, ezért sok mindenr?l nem is tud (ami esetleg egy másik embernek fontos, és alap) akkor már primitív?

Legjobb válasz: A leszarom szót nem érzelmi állapotokra értem. Nagyon empatikus vagyok és tényleg sok minden érdekel. A barátomat meg minden, minden iránt érdeklõdik, utána olvas, kérdezget. Sokszor hülyének érzem magam mellette, pedig én is sok mindenrõl olvasok, ha érdekel. Nem szereti, ha kérdez egy számomra jelentéktelen dolgot, és nem tudom rá a választ. (pedig tudnom kéne szerinte). Én nem tartom magamat primitívnek, de ezután a beszélgetés után, amit most folytattam vele, kicsit igen :\ ezért is tettem fel a kérdést, ki hogy van ezzel..

A kérdező hozzászólása: A leszarom szót nem érzelmi állapotokra értem. Nagyon empatikus vagyok és tényleg sok minden érdekel. A barátomat meg minden, minden iránt érdeklõdik, utána olvas, kérdezget. Sokszor hülyének érzem magam mellette, pedig én is sok mindenrõl olvasok, ha érdekel. Nem szereti, ha kérdez egy számomra jelentéktelen dolgot, és nem tudom rá a választ. (pedig tudnom kéne szerinte). Én nem tartom magamat primitívnek, de ezután a beszélgetés után, amit most folytattam vele, kicsit igen :\ ezért is tettem fel a kérdést, ki hogy van ezzel..
A kérdező hozzászólása: Teljes mértékben egyetértek veled. Engem speciel a pszichológia ami nagyon érdekel, és sok pszichos könyvet be is szereztem, olvasgatom õket, a neten is állandóan utánajárok ha valami pszichológiával kapcsolatos dologról van szó. A barátomat meg annyira nem érdeklik ezek a dolgok, ezért nem is szoktam kérdezgetni tõle ilyesmit. A mostani eset tényleg egy jelentéktelen kérdés volt, valamiért mégis szarul esett, hogy primitívnek néz, nem mondta ki, de éreztem hogy ez a lényeg. A falunk végén, hozzáteszem, nem szoktam arra járkálni, (inkább a másik irányba) busz nem megy arra, kocsival meg nagyon ritkán. Szóval barátomnál voltam, jöttünk hazafelé, a falu végén építenek valamit, megkérdezte mi az, nekem meg az volt a válaszom, hogy: nem tudom. 1. nem érdekel mit építenek oda 2. hetek óta nem jártam arra. Hogy érdeklõdjek valami után, amirõl nem is tudok?! Erre õ: nem szereti az olyan embereket, akik "nem tudommal" válaszolnak egy kérdésre. Ha már kérdez valamit, akkor az illetõ tudjon rá válaszolni. Egy bagatell történet bagatell problémával, de valamiért nagyon rosszul esett ez a fajta kijelentése meg hozzáállása.
A párbeszédnek valahogy így kellett volna folytatódnia: - Nem szeretem az olyan embereket, akik "nem tudommal" válaszolnak egy kérdésre. - Te tudod mit építenek oda? A) - Igen, ezt és ezt. - Nem szeretem azokat az embereket, akik olyan dolgokra kérdeznek rá, amit már tudnak. B) - Nem, én sem tudom. - Nem szeretem az olyan embereket, akik "nem tudommal" válaszolnak egy kérdésre. ;-)
A kérdező hozzászólása: frappáns :D de ahogy ismerem úgyis kimagyarázta volna magát valahogy. Szerintem õ sem tudta mit építenek oda, szóval a B. verzió valósult volna meg. Utána pedig így folytatódott volna: te laksz itt, neked kéne tudnod, mit építenek.. nah mindegy, köszönöm a válaszaidat :) )
Szerintem nem gond, ha nem lesz belõled polihisztor. Ha az ember sok dolgoz ért, de mindegyikhez csak egy alapszintig, akkor ebbõl nem lesz karrier. Ha megfelelõ (!) dolog érdekel és ebben erõs vagy, na abból még lehet.

Az orvosom azzal riogat, hogy ha ilyen utemben hizok, cukorbeteg leszek.26 hetes terhes vagyok, 11 kilot szedtem fel. Ez tenyleg olyan sok? Lehet, hogy tenyleg cukros leszek?

Legjobb válasz: Én az elsõ terhességem alatt 20 kg-t szedtem fel (45 kg-ról indultam), annak is a nagyrészét az elsõ 2 trimeszterben. Cukrom még a terhelés után is alacsony (!) volt. Vérnyomásom stabil 80/50, vagyis szintén alacsony. Igazából a cukorbetegség veszélye akkor áll fent, ha hajlamod van rá, vagyis a családodban elõfordult már cukorbetegség. Nem a kilók számával növekszik a vércukorszinted, bár tény, hogy erõs genetikai hajlam esetén rizikófaktor lehet a hízás is. Azt nem tudom, hogy hány kilóról indultál, mert ha pl. te is nagyon vékony voltál babavárás elõtt,akkor nem sok a 11 kg (sõt, ennyi minimum kell, hogy normálisan ki tudjál hordani egy gyereket), ha nem voltál olyan vékony az se baj, mert nem egyenletesen híznak a kismamák, én pl. már másfél hónapja megálltam a súlygyarapodásban (39 hetes vagyok). Szóval jól írtad: ez csak riogatás, semmi garancia nincs rá, hogy cukros leszel. :)

Én az elsõ terhességem alatt 20 kg-t szedtem fel (45 kg-ról indultam), annak is a nagyrészét az elsõ 2 trimeszterben. Cukrom még a terhelés után is alacsony (!) volt. Vérnyomásom stabil 80/50, vagyis szintén alacsony. Igazából a cukorbetegség veszélye akkor áll fent, ha hajlamod van rá, vagyis a családodban elõfordult már cukorbetegség. Nem a kilók számával növekszik a vércukorszinted, bár tény, hogy erõs genetikai hajlam esetén rizikófaktor lehet a hízás is. Azt nem tudom, hogy hány kilóról indultál, mert ha pl. te is nagyon vékony voltál babavárás elõtt, akkor nem sok a 11 kg (sõt, ennyi minimum kell, hogy normálisan ki tudjál hordani egy gyereket), ha nem voltál olyan vékony az se baj, mert nem egyenletesen híznak a kismamák, én pl. már másfél hónapja megálltam a súlygyarapodásban (39 hetes vagyok). Szóval jól írtad: ez csak riogatás, semmi garancia nincs rá, hogy cukros leszel. :)
Szia!Nekem 26 kiló jött fel a terhesség alatt, 60 kilóval kezdtem.Cukrom, vizeletem, vérnyomásom, vérképem tökéletes volt, nem vizesedtem.Ráadásul alig ettem, de mégis ennyi jött fel.
Szia, én most 27 hetes vagyok, szerintem ez nem sok!! Èn 52kg-ról indultam, most vagyok 60-cipövel, mindig. A vérnyomásom túl alacsony-minidg és a cukrom is alacsony.. Szerintem is alkati kérdés, de nekem azt mondta a dokim, ez totál normális, mert ebböl csomó víz, baba, stb.Pedig volt, hogy két hét alatt egy kilót híztam.. Boldog babavárást!
Nem feltétlen a hízástól lesz valaki cukorbeteg szerintem. Vagy legalábbis ismerek egy lányt, aki alig hízott néhány kilót, mégis cukros lett terhessége alatt. Ismerek olyat is, aki hízott több mint 20 kilót, és semmi baja nem volt. Én 26.hét körül 10 kiló körül jártam, és nem lettem cukros én se.
enyém is morog neha a sulyom miatt, de amig egeszseges a baba nem érdekel. a cukrossagból annyi igaz, hogyha terhesen cukorbeteg leszel (ami kulonben utana elmulik), akkor esélyes, hogy idõs korodra az leszel, mert hajlamod van rá. de ennek nincs koze a sulyodhoz. a nodoki segitsen abban, amiben tud, hagyja a cukrosságot az endokrinologusra.
26 hetes vagyok. 12-13 kilót híztam. Tegnap derült ki, hogy magas lett a cukrom, pedig orvos engem is óva intett a túlzott evéstõl. Most keményebb diétára fog, s ha ez sem segít, kórház lesz belõle a terhességem végéig. Ne akard ezt! A diétával nincsen semmi baj, nem azt jelenti, hogy nem ehetsz, hanem meg kell válogatni, hogy mit eszel. Felejtsd el a cukrot és a szénhidrátokat drasztikusan csökkentsd, ennyi. Szerintem jobb az óvatosság!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! Sajna van hajlamom, de amiota terhes vagyok, jok az eredmenyeim. A kilokkal meg nem tudok mit kezdeni, atlagos testalkatom van, ennyi jott fel eddig, es dietazni nem szandekozom. Boldog babavarast mindenkinek!

Tényleg ártalmas, ha sokat simogatják a pocakot? És mennyi az a sok?

Azt hallottam, hogy méhösszehúzódásokat generál. Szerintetek van ennek valóságalapja?

Legjobb válasz: van alapja, több dokitól is hallottam. a túlzott simogatás ingerli a babát, vérbõséget okoz, görcsöket stb. persze nem az amikor pl. bekened a hasad vagy megsimogatod a babát pár percig... amúgy sokkal jobb, ha "csak" odateszed a tenyered és otthagyod. azt is érzi a babád.

van alapja, több dokitól is hallottam. a túlzott simogatás ingerli a babát, vérbõséget okoz, görcsöket stb. persze nem az amikor pl. bekened a hasad vagy megsimogatod a babát pár percig... amúgy sokkal jobb, ha "csak" odateszed a tenyered és otthagyod. azt is érzi a babád.
Sziasztok! Én most voltam kórházban, velem egy szobában olyan 28-32hetes kismamik voltak, nekik szólt a doki a simogatásért. Én a 39.hétben járok, így mondta simogathatom nyugodtan...nekünk már nem kell egyben maradnunk... Szóval biztosan van valami alapja, persze nem pár perces símogatástól
Egyik rendelésen ültem a dokival szemben, és simogattam a pocimat. Erre a doki rám szólt, hogy ezt nem kéne ám, mert méhösszehúzódásokat okoz. Én meg néztem Rá h.ülyén. Aztán mondta, hogy szabad, csak ne legyen pótcselekvés. A pontos idõtartamot nem határozta meg, de gondolom olyan 5 perc után már lehet soknak nevezni. Mondjuk fél óránként 5 perc szerintem okés :D
igen, helyes amit leírtak, és fõleg ha keményedsz, közben ne simizd a hasad, mert az fokozza a görcsöt..
Ezt én is hallottam és olvastam, biztos, hogy van alapja és igaz. De szerintem, ha néha-néha párszor megsimogatom a hasamat, amikor a babához szólok, az csak nem lehet baj.

35 hetes vagyok. Az tényleg igaz hogy ha sokat mozgok Bicózok, sétálok, ide-oda járok egész nap talpon vagyok akkor könnyebb lesz a szülés?

Legjobb válasz: Én ezt meg tudom erõsíteni. Nem azt mondom, hogy 100 %- ig így van, de az esetek 95 %-ában. Én rengeteget vagyok a szülészeten, és állítom neked, hogy a nyavajgós , nebáncsvirág anyukák szenvednek a legtöbbet, akikkel hímestojásként bántak a terhesség idején. A barátnõm veszélyeztetett terhes volt ( amit az sztk-s orvos és több szülésznõ megkérdõjelezett, hogy tényleg jogos e) és odáig fajult, hogy a muskátlikat nem locsolta meg, nehogy elvetéljen egy liter víz emelésétõl.Hihetetlen..Ha bírod, akkor nyugodtan legyél talpon, biciklizz, csak segíteni fog.

Én ezt meg tudom erõsíteni. Nem azt mondom, hogy 100 %- ig így van, de az esetek 95 %-ában. Én rengeteget vagyok a szülészeten, és állítom neked, hogy a nyavajgós , nebáncsvirág anyukák szenvednek a legtöbbet, akikkel hímestojásként bántak a terhesség idején. A barátnõm veszélyeztetett terhes volt ( amit az sztk-s orvos és több szülésznõ megkérdõjelezett, hogy tényleg jogos e) és odáig fajult, hogy a muskátlikat nem locsolta meg, nehogy elvetéljen egy liter víz emelésétõl.Hihetetlen..Ha bírod, akkor nyugodtan legyél talpon, biciklizz, csak segíteni fog.
A választ nem tom...én nekem most lesz az elsõ szûlésem és a mai napig dolgozom.37+1hetes vagyok.reggel 6kor kelek késõn fekszem mindent megcsinálok.a viráglocsolás, ültetés, fõzés, mosás, takaritás na és a munka...sõt kereskedelemben dolgozok.én igy érzem jól magam.hülyét is kapnék egész nap feküdnöm kéne.sztem ugy sokkal rosszabb.könnyü szûlést
Biciklizel ekkora hassal? Egyébként szerintem nem sok köze van a dolgoknak egymáshoz. Maximum jobb lesz az erõnléted, és jobban bírod a szülés okozta fizikai stresszt, de nem hinném, hogy könnyebb lenne.
Hát errõl már én is hallottam, lehet hogy van benne valami de nekem 2 barátnõm is elég aktív volt a terhessége alatt és mégsem ment olyan könnyen és gyorsan a szülés...mindketten kb. 10-13óra vajúdás után császárral hozták világra a babájukat. De remélem te kivétel leszel:) Én is ebben reménykedem elég aktív vagyok persze bizonyos keretek között. Könnyû szülést neked.
Szia!Én mind a 4 babámmal igen aktívan éltem a terhességek alatt. Nagy a ház, hatalmas a kert (700nm), állandóan tettem-vettem. Rettenetesen utáltam, ha ki akartak kímélni, nem bírtam volna, ha helyettem csinálnak valamit, amire én is képes vagyok. Most meg a 4. babával mondanom se kell itt volt a 3 nagy.. Mind a 4 szülésem könnyû volt, Az elsõ is 8 óra alatt lezajlott, a 3. babával épp, hogy beértünk a kórházba :) ) A pici lányom 10 évvel a bátyja után született, azt mondják ez olyan, mintha elsõ szülés lenne. Az elsõ fájástól a megszületéséig 9 óra telt el.. Szerinte abba, hogy ennyire könnyen szültem, belejátszott az is, hogy nem hagytam el magam. Persze azért ne hajtsd túl magad, ha úgy écv zed, hogy elfáradtál, pihenj le, lazíts!
A kérdező hozzászólása: hát persze anyukám az még az utolsó napon (szülés elõtt)biciklizett...ja és ugy indult el szülni hogy:hahóóó jöttem szülni és közbe nevetett:) és 1-2 óra alatt meg is lettem....szoal nemtom, de lehet van benne valami igazság
szió! én is jártam tornára az utolsó pillanatig, itthon ellipszis rtrénerrel edzettem, kertészkedtem, rengeteget gyalogoltam. ülni, feküdni nem tudtam :) sajnos nem szültem könnyen, de szerintem a kettõ között nem volt összefüggés. túlhordtam a babát, indították a szülést és nehezen tágultam. viszont sikerült simán szülnöm, ami lehet, hogy köszönhetõ volt a jó erõnlétemnek! mozogj, amennyit jól esik!

Vajon mire gondolt azzal, hogy neki az úgy elég sokáig tart? Nem jól csinálom? Vagy tényleg csak fáradt volt? Hogy kell jól csinálni? Mit fog ahoz szólni, és hogy mondjam el neki, h én szeretném, ha számba élvezne?

A páromat még sose jutattam el a számmal az orgazmusig. Szinte mindig az el?játék része az orális szex, mindkett?nk részér?l, de a múltkor megvolt és nem akartam szeretkezni, de örömet akartam neki szerezni, bár már nagyon kés? volt és álmosak voltunk, és elkezdtem, még alig érzem hozzá, de már ágaskodott, de leállított vagy 2perc mulva, h ez így neki elég sokáig fog tartani.. Én annyira szeretnék neki így is örömet okozni.

Legjobb válasz: Érdekes helyezt. Lehetséges, hogy tényleg valamit nem jól csinálsz, és fájdalmat okozol neki, de mivel szeret nem meri megmondani. Nagyon figyelj, hogy nem fogazz, mert ezzel súlyos sérüléseket is szerezhetsz neki. Illetve arra is figyelj, mikor a bört hátra húzod, hogy azt óvatosan csináld. Nagyon fáj nekik, ha már feszül. Természetesen beszélj vele, az a legtisztább dolog. Egyik nõ sem úgy születik, hogy azonnal az orális szex mesternõje. Petranova

Érdekes helyezt. Lehetséges, hogy tényleg valamit nem jól csinálsz, és fájdalmat okozol neki, de mivel szeret nem meri megmondani. Nagyon figyelj, hogy nem fogazz, mert ezzel súlyos sérüléseket is szerezhetsz neki. Illetve arra is figyelj, mikor a bört hátra húzod, hogy azt óvatosan csináld. Nagyon fáj nekik, ha már feszül. Természetesen beszélj vele, az a legtisztább dolog. Egyik nõ sem úgy születik, hogy azonnal az orális szex mesternõje. Petranova
Sztem csak azért mondta, mert valójában nem akarta.Mégpedig azért mert nem akar úgy orgazmust, hogy Neked nem okoz.Egy igazi úriember.Az én férjem is ilyen, SOHA nem engedné meg, mert azt akarja, hogy én is élvezzem.Van is sorozatos orgazmusom rendesen.
Azért mert valakinek megvan még lehet orgazmusa!!! A nõ felhelyez egy tampont, és a férfi nyugodtan kényesztetheti a nõt kézzel vagy a nyelvével. Petranova
A kérdező hozzászólása: Szexelünk, attól, h megvan, ez nem gond, csak olyankor kevesebbet, mert utána le szeretek tusolni és már éjjel 3kor nem volt hozzá kedvem. Szerintem nem okoztam neki fájdalmat..szólt volna.
Ismerõs a dolog, és szerintem nem jól csinálod. Túl kevés ingert adsz neki, azért atart sokáig. Tipp: próbálj a makk alsó felére koncentrálni, és/vagy gyorsíts!
Akkor meg egyszerûen nem tud tõle elmenni.Az én pasim dettó ilyen.Csinálhatnám neki egy órán keresztül, orálisan nem tud elmenni.Legközelebb próbáld meg kézzel, vagy ha a száddal akkor bõ nyállal:D

Ha sok ideig nem eszek, vagy csak alig, tényleg elmegy az étvágyam? Csak az eleje nehéz?

Legjobb válasz: Egy idõ után tényleg nem leszel olyan éhes. Én már sokadjára rugaszkodok neki a fogyókúrának, mert mindig visszahízom, de nem bírom ki hogy ne egyek, mikor már nagyon éhes vagyok. Nem tudom más hogy van vele, de egy idõ után rámjön a remegés, erõtlennek érzem magam, és olyankor rengeteget eszek. Csak elkezdeni nehéz. Most speciel nem megy, pedig már párszor sikerült megállnom a nagy zabarohamot.

Egy idõ után tényleg nem leszel olyan éhes. Én már sokadjára rugaszkodok neki a fogyókúrának, mert mindig visszahízom, de nem bírom ki hogy ne egyek, mikor már nagyon éhes vagyok. Nem tudom más hogy van vele, de egy idõ után rámjön a remegés, erõtlennek érzem magam, és olyankor rengeteget eszek. Csak elkezdeni nehéz. Most speciel nem megy, pedig már párszor sikerült megállnom a nagy zabarohamot.
A kérdező hozzászólása: Ha gondolod csinálhatnánk együtt, ha van támogató társ azért úgy könnyebb. 17/L
Jó, csináljuk együtt. Ma is bûnbe estem, mert megvacsoráztam éjfélkor.
Ha hosszabb ideig alig eszel, akkor összeszûkül a gyomrod, és nagyon kevés ételtõl is jóllakottnak fogod magad érezni. Csak épp a szervezeted ennek ellenére továbbra is normális mennyiségû ételt igényelne, ezért amellett, hogy egy idõ után megáll a fogyás (a szervezeted rögtön zsírrá alakítja a kevés táplálékot, amihez hozzájut, mert úgy jobban tudja tartalékolni), mindenféle egészségügyi problémád lesz, rosszul leszel, szédülsz, kimarad a menszeszed, belsõ szerveid károsodnak stb. Mi értelme kínozni magad, amikor még csak nem is hatékony? Fogyni normális (és rendszeres) táplálkozással és mozgással kell, nem úgy, hogy megvonod magadtól az ételt, számolgatod a kalóriákat stb.
igen, összeszükül a gyomrod

Miért baj az ha sokat iszok? Vagy tényleg lehetnek tőle gondjaim?

A történetem az lenne,hogy olyan vagyok,mint egy kacsa,elég sokat iszok. Mármint nem alkoholról van szó. Anyáék azt mondják,hogy kiiszom őket a vagyunukból. Pedig anya már nem egyszer került kórházba kiszáradás gyanánt (felnőtt emberként)akkor nem örülniük kéne,hogy legalább iszok? Ráadásul már elég ha 1 nap egy ásványvíz a többit meg veszem magamnak.. és azért egy ásványvíz nem nagy összeg,szerintem. Azért nem iszok csapvizet,mert nálunk az ihatatlan,de tényleg. És rosszul esik,hogy ezzel piszkálnak. Például ha vendégségben vagyunk és megkérdezik,hogy "iszok-e" "te mit iszol" meg ilyesmik,akkor anyuék szólnak ,hogy "ne kérdezzd meg,mert a csapot is kiissza" jó persze poén,de na. Na jó nem ragozom tovább,mert fölösleges a kérdés,hogy szerintetek tényleg ekkora baj,hogy sokat iszok?Titeket ez zavarna?

Legjobb válasz: A sok folyadék inkább szükséges.Ha édesanyád ezen akar spórolni akkor pszichiáterhez kellene járni mert nem normális.Nagyon is rendben van hogy sokat iszol , inkább jót tesz.

A sok folyadék inkább szükséges.Ha édesanyád ezen akar spórolni akkor pszichiáterhez kellene járni mert nem normális.Nagyon is rendben van hogy sokat iszol , inkább jót tesz.
Nekünk a biosz tanár meséte egyszer érdekességként, hogy átlagos felnõtt ember szervezetének kb. 70%-a víz. A születéskor ez az arány sokkal magasabb. És a tendencia, miszerint életünk folyamán csökken a szervezetünk vízhátartása elszomorító. A vízre nagyon nagy szükség van, szóval igyad csak nyugodtan! Legalább nem üdítõket iszol, hanem vizet! :) 16/L
Nem szeretnélek paráztatni, de lehet , hogy cukros vagy.Én úgy hallottam hogy a cukorbetegség egyik tünete az , hogy a beteg sokat iszik. http://www.femina.hu/egeszseg/cukorbetegseg_tipusok_tunetek Amúgy gondolom fiatal vagy, nekem is volt ilyen idõszakom, hogy rengeteget ittam.Remélem, hogy egészséges vagy. 16/F
A szüleid ne a vagyonukat féltsék, hanem Téged! A túl sok folyadék nagyon megterheli a szíved és a veséd.
úgy tudsz unalmadban inni ahogyan valaki unalmában tud enni.
A kérdező hozzászólása: hogy lehet valakinem unalmában inni? Sokat sportolok ezért kell a folyadék, na mindegy:)
Igen menj el vizsgálatra! Szerintem az is lehetséges, hogy unalmadban iszol és hozzászoktál (mivel írtad, hogy nem szomjazol).
A kérdező hozzászólása: Picinek is már sokat ittam. Nem olthatatlan a szomjúságom. És cukorbeteg nem vagyok, anya nõvére ilyen ápolónõ és õ szokta mérni nekem. 4litert simán megtudok inni egy nap..még ha csak vizet iszok. Alapból 2dl vízzel kezdek, a suliba fél liter tea, és akkor az ásványvízbõl meg úgy 1-2 iszok mostanában(üveget, egy üveg az 1, 5literes). De így mondjuk 6-8liter folyadék sem lenne akadály egy napra:d Viszont a pozitív, hogy ha nem tudok inni valami oknál fogna, mondjuk egy nap csak 1 liter vizet akkor sincs semmi bajom, hogy szomjas lennék vagy ilyesmi. Szerintetek elkéne mennem kivizsgálásra?
Na jól van, de mennyi az annyi ? Nem mindegy, hogy megiszol 2 litert vagy 4 litert. Ha csillapíthatatlan szomjúságos van, az már diabétesz-gyanú. Ha nem ez, akkor meg gondolj a szívedre meg a vesédre. Túlterheled õket. http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/5085/a-tul-sok-viz-..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez megnyugtató. Hát igen már csak vizet iszok, de mondjuk van, hogy veszek szörpöt és akkor azt. Anyuék azt mondták, hogy úgy vesznek nekem, hogy 1nap=1 palack ásványvíz, mert 1, 5l folyadék elég nekem.:/
A kérdező hozzászólása: nem unalmamban iszok.enni sem szoktam unalmamban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!