Találatok a következő kifejezésre: Az tényleg ha én vagyok (33 db)

tulajdonos kaphat költségtérítést
A kérdező hozzászólása: Akkor is, ha az élettársam nevén van az autó és én üzembentartó vagyok? :(

Kismamik ti mindent megvesztek/megvettetek szülés előtt? Az gáz ha én (pl. olyan dolgokat ami tényleg csak utána kel) szülés után veszem meg? Vagy más is van így ezzel?

Legjobb válasz: Nem gáz. én pl. a hordozót csak akkor vettem, mikor már úgy gondoltam, hogy elindulunk autóval (amikor hoztuk haza a kórházból, kölcsönkértünk egyet). Késõbb vettem csak pihenõszéket is, mert elõtte eszembe se jutott, hogy jó lenne. Szerintem nem baj, ha nem vesz meg az ember mindent elõre, amit a bababoltokban elé raknak, mert arra a bank pénze se lenne elég és sokról késõbb kiderül, hogy csak fölösleges pénzkidobás volt (erre van esély akkor is, ha utólag veszed meg :())) Majd fogod látni menet közben, hogy éppen mire lenne szükség és azokat akár te, akár a férjed is meg tudja venni. Még az is lehet, hogy kaptok is néhány hasznos dolgot és akkor azokat nem is kell megvenni.

Nem gáz. én pl. a hordozót csak akkor vettem, mikor már úgy gondoltam, hogy elindulunk autóval (amikor hoztuk haza a kórházból, kölcsönkértünk egyet). Késõbb vettem csak pihenõszéket is, mert elõtte eszembe se jutott, hogy jó lenne. Szerintem nem baj, ha nem vesz meg az ember mindent elõre, amit a bababoltokban elé raknak, mert arra a bank pénze se lenne elég és sokról késõbb kiderül, hogy csak fölösleges pénzkidobás volt (erre van esély akkor is, ha utólag veszed meg :())) Majd fogod látni menet közben, hogy éppen mire lenne szükség és azokat akár te, akár a férjed is meg tudja venni. Még az is lehet, hogy kaptok is néhány hasznos dolgot és akkor azokat nem is kell megvenni.
Szia én nem vettem mellszívót meg bimbóvédõt. Majd ha szükség lesz rá, mindkettõt vehetek a kórházban is. Azt hiszem, minden más megvan. Te mire gondoltál?
A kérdező hozzászólása: hát én nemtudom, de nekem a védõnõm múlthéten hozta egy papiron amit venni kell...ja és 35 hetes vagyok..
Nekem ezeket a dolgokat akkor váltották ki mikor megszültem. mivel csak akkor írják ki ezeket a dolgokat. mire hazajöttünk addigra a férjem kiváltotta.
A kérdező hozzászólása: jaja tudom hogy a köldökre kell:)
Hintõpor szerintem egyáltalán nem kell, szárítja a baba bõrét, illetve aki érzékeny rá, annak az összecsomósodott hintõpor kidörzsöli a bõrét. Csak a köldökre kell. Azt is, meg a kamillát is addig kéne, hogy megvegye a párod, amíg kórházban vagytok szerintem, hogy mire hazamentek, már legyen.
A gyógyszertári dolgokat én csak hazafelé váltattam ki a férjemmel, mert mi a kórházban kaptunk recepteket. A gyerekorvoshoz emiatt nem volt kedvem elmenni, hogy elõre kiírassam. Így is megvolt és nem hiszem, hogy gáz lett volna akkor megvenni.
A kérdező hozzászólása: jaja persze ezek már megvannnak...:)
Mire gondolsz, ami csak utána kell? Szerintem egy csomó felesleges dolgot is megvetetnek a kismamákkal manapság, mert ez üzlet... Mi egyáltalán nem vettünk mellszívót, bimbóvédõt, légzésfigyelõt, satöbbi. Szóval szerintem nem gáz. Ami jó, ha megvan, az a ruhák, a gyógyszertári cuccok, pelenka, kiságy, babakocsi, hordozó, takarók... szóval alap dolgok.
A kérdező hozzászólása: hát pl.amivel ellátjuk a picit:kamilla, hintõpor ilyenek...vagyis úgy értem hogy ha majd hazajövünk utána a párom megveszi..hogy ez gáz??
Kiságy, hordozó, babakocsi, ruhák, fürdõkád, 1 db cumisüveg, 2 db cumi (kaptuk ajándékba), 1 db mellszívó, ágynemûk, popsitörlõ, pelenka - ezek megvannak. Nagy részét ugyanis kaptuk, más részét meg szép lassacskán beszereztük, mert egyszerre nem tudtuk volna kifizetni. De: bébiõr, légzésfigyelõ, orrszívó, mérleg, bimbóvédõ, tápszeres cuccok CSAK akkor lesznek megvásárolva, ha szükség lesz rájuk. A recepteket nálunk a gyerekorvos írta fel a 36.héten, kiváltani csak a szülés után tudjuk, mert kell a gyerek születési dátuma is rá. Majd apa megy és megveszi, mire hazamegyünk a kórházból. Ilyesmikre gondoltál?

Az tényleg igaz, ha én vagyok felül (nő vagyok) és ugy élvez belém a párom, akkor nagyon kicsi az esély a babára?

Mert ezt olvastam egy kérdésben, több válaszként is.

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy kisebb az esély a gravitáció miatt, de hogy nagyon kicsi, és így oldani meg a fogamzásgátlást nagy butaság lenne. A gyereknemzés sokkal komolyabb dolog annál, mint hogy ilyen kockázatot vállaljon valaki, aki még nem akar teherbeesni.

Lehetséges, hogy kisebb az esély a gravitáció miatt, de hogy nagyon kicsi, és így oldani meg a fogamzásgátlást nagy butaság lenne. A gyereknemzés sokkal komolyabb dolog annál, mint hogy ilyen kockázatot vállaljon valaki, aki még nem akar teherbeesni.
Lényegtelen hogy milyen pózban csinálod, mert a kis ficánkák nagyon fürgék, és ügyesek, az életben maradás a cél!!!!:) :)
Ez hülyeség! Bár mondják, hogy kispárna a fenék alá meg gyertya állás...de ha a baba be akar ágyazódni akkor ott az sem számít ha elmész utána rögtön fürödni is! Úgy szexeljetek ahogy kényelmes és élvezitek!
A kérdező hozzászólása: köszi.akkor megnyugodtam, és reménykedem, hogy összejött:)
ha olyan tipusu vagy, aki könnyen teherbe esik, akkor teljesen mindegy milyen poz, a lényeg hogy sperma került beléd. ha egy nö felül van, az azoknak nem célszerü, akik nehezen esnek teherbe, régota probàlkoznak, talàn igy nem annyira 100 szàzalék! de mondom, ez azokra vonatkozik, akik nehezen tudnak csak teherbe esni. a spermàk nagyon gyorsak, de olyan hamar is elpusztulnak.tehàt ha felül vagy akkor a sperma lassabban éri el a céljàt, és hamarabb pusztul(probàlj egy fejjel lefelétartott üres üvegbe vizet spriccolni) ha viszont alul vagy akkor hamarabb célba ér, mielött meghalna a sperma. tehàt:igen kisebb esély a teherbeesés, ha felül vagy, de semmiképp nincs kizàrva, ha nem akarsz babàt, akkor n vedd be hogy igy nem lehetsz terhes!!!!!!
Én elég nehezen lettem terhes, éveket vártunk a babára. A fiam viszont így fogant meg!
A kérdező hozzászólása: szeretnénk a babát. köszi a válaszokat:)

Szerintetek tényleg van ilyen vagy csak hülyeség az egész? Ha igaz is van-e ennek valami hátulütője vagy tényleg ilyen simán működik?

Azt hallottam hogy ha egy lány 18 éves koráig meg?rzi a szüzességét és ha elmegy Dubai ba(nem konkrétan Dubai) és egy gazdag arabnak odaadja a szüzességét akkor kap 60 millát...

Legjobb válasz: Ha postán küldi el, akkor csak 30 millát kap.

Ha postán küldi el, akkor csak 30 millát kap.
Ha már 13 évesen elmegy, az meg legalább 200 milla
van, de biztos nem te leszel az.
Ez hülyeség.
Igen, van ilyen, de nem biztos, h haza is fogsz tudni jönni valaha is..ép bõrrel..
Egyedül veszélyes lenne elmenni. Nem hiszem, hogy el is engednédnek, azért egy fiatal 18 éves lányt :S... Te komolyan elakarsz menni? én is 18 vagyok L és szûz. 60 millió - tényleg sok. Nem is vagyunk túl jó anyagi helyzetben sem. De azért nem kockáztatnék. Túl veszélyes.:S
A kérdező hozzászólása: Én egy 21 éves fiú vok aki már 4 éve nem szûz...csak kíváncsi voltam!

Mit éreztek, amikor szerelmesek vagytok? Tényleg van olyan mindent elsöprő szerelem, mint a filmekben? Vagy az sem baj, ha én tudok közben reálisan gondolkodni és nem vagyok olyan heves?

Legjobb válasz: pff szerelem ezt a szót már annyira dologra tárgyra fogalomra ráhúzták. A lányok erõszeretettel dobálódzanak ezzel a szóval és mikor mondom nekik hogy azért már mégse vagy szerelmes egyszerre 5 srácba akkor azt válaszolja hogy honnan is tudhatnám azt én csak egy érzéketlen pasi vagyok A fellángolás az amikor már napok/hetek óta csak rágondolsz ha eszedbe jut begörcsöl a hasad és imádod bálványozod õt és nem veszed észre azt hogy egyébként egy szellemi fogyatékos... A reális gondolkodás itt hiányzik. A szerelem pedig az amikor hónapok óta töretlenül szeretsz valakit és nem azért mert olyan hudenagyonjól jó a teste hanem mert igazán szereted. élvezed az eggyütt léteket és külön már-már nehezen tudod elképzelni magadat. ez az én definicióm

pff szerelem ezt a szót már annyira dologra tárgyra fogalomra ráhúzták. A lányok erõszeretettel dobálódzanak ezzel a szóval és mikor mondom nekik hogy azért már mégse vagy szerelmes egyszerre 5 srácba akkor azt válaszolja hogy honnan is tudhatnám azt én csak egy érzéketlen pasi vagyok A fellángolás az amikor már napok/hetek óta csak rágondolsz ha eszedbe jut begörcsöl a hasad és imádod bálványozod õt és nem veszed észre azt hogy egyébként egy szellemi fogyatékos... A reális gondolkodás itt hiányzik. A szerelem pedig az amikor hónapok óta töretlenül szeretsz valakit és nem azért mert olyan hudenagyonjól jó a teste hanem mert igazán szereted. élvezed az eggyütt léteket és külön már-már nehezen tudod elképzelni magadat. ez az én definicióm
azt olvastam olyan mintha egy tál forró pacalba dugnád 18/f
Én mindig szem elõtt tartom a realitásokat.
Szerelem van, de ha Te tudsz közben reálisan gondolkdni, akkor neked még nem jött el. Majd jön neked is, siettetni nem lehet. Tudni fogod, ha megérkezett.
nincs mindent elsöprõ szerelem. ez hülyeség, és ne is reménykedj benne hogy van mert boldogtalan ember leszel.
Szerintem túl van misztifikálva. Az egész csak hormonok játéka, ami zavarodott agybajossá tesz.
hát amikor egy ember szerelmes akkor úgy érzi hogy pillangók repkednek a hasában izzad a tenyere és elpirul. Ám van olyan hogy mindent elsöprõ szerelem mert én most tapasztalom.

Kedvesem a fenekembe szeretné dugni a szerszámát, én elhuzom magam, erre azt mondja nem is vagyok igazi nő ha nem teheti ezt velem, tényleg ezért nem vagyok jó nő igazi?

Legjobb válasz: az anális szex egyáltalán nem úgy mûködik, ahogy ezt a párod elképzelte vagy pornófilmekben látta. komoly elõkészület szükséges, akár több héten át is. aki megkedveli, az nagyon tudja élvezni, akit elrontanak az elsõ alkalommal, akinek fájdalmat okoznak az soha nem fogja élvezni. hogy alapvetõen belemész-e, azt neked kell eldöntened és ha nem érzed itt az idejét, attól még ugyanolyan igazi nõ vagy! Ha szeret, akkor elfogadja a döntésedet. Ne hagyd magad érzelmileg zsarolni.

az anális szex egyáltalán nem úgy mûködik, ahogy ezt a párod elképzelte vagy pornófilmekben látta. komoly elõkészület szükséges, akár több héten át is. aki megkedveli, az nagyon tudja élvezni, akit elrontanak az elsõ alkalommal, akinek fájdalmat okoznak az soha nem fogja élvezni. hogy alapvetõen belemész-e, azt neked kell eldöntened és ha nem érzed itt az idejét, attól még ugyanolyan igazi nõ vagy! Ha szeret, akkor elfogadja a döntésedet. Ne hagyd magad érzelmileg zsarolni.
Ez butaság!A párod csak így próbál manipulálni, hogy beadd a derekad.Ha neked nem jó, ne engedd!Ha szeret, elfogadja.
Kissé kamuszagú a kérdés... Én is nagyon szeretem az anális szexet, és elég sok lánnyal csináltam már. Volt olyan is, aki maga kérte, de egy részét én vezettem vagy beszéltem rá. Azonban ilyen szöveget sosem mondtam nekik, hogy nem fogom igazi nõnek tekinteni õket, ha nem hagyják seggbe...
Most komolyan ezért nem lenne igazi nõ, mert nem dughatja neki be minden lyukába? Van 1 luk, ami azt a célt szolgálja, hogy IGEN, oda mehet, de pl popón durrantani valakit... hát? Lehet, hogy én vagyok maradi, de ez több mint perverz. Valahol kívánom annak, akiknek ezért megy tönkre a párkapcsolata (ha tényleg van ilyen), hogy annak a fószernak is kerüljön be egyszer a seggébe a 2méteres, hogy lesz-e kedve még 1× ezt kérni valakitõl, vagy inkább összeszorítja a tomporát és odébb somfordál.
sokan undorodnak az anális szextõl mások annál inkább kedvelik ugyhogy annyit mondok hogy tégy belátásod szerint ha megakarod próbálni akkor próbáld de ha nem akkor mondjad hogy te ezt nem szeretnéd. mióta vagytok eggyüt hány évesek vaygtok?
Ez butasag, attol jo no lehetsz ezt csak azert mondja, hogy osszejojjon neki a dolog es ha nem erti meg, hogy te nem szeretned, akkor komolyabban beszelnetek kell rola.
O nem igazi ferfi, mert ilyet mond Neked! 29/N
Utolsó, hogy te mekkora egy kretén vagy
Semmi gond ujjazd meg a seggét jó szárazon! Leszokik róla!!!
Igaz. Egy jó nõ csak lesi a fõnöke utasításait. Ha nem adja meg ami kell neki, akkor rövid távon pic.sán lesz rúgva. Majd jön egy még mosolygósabb, még szebb, aki tárt karokkal várja a fenekébe a petrencésrudat. TE pedig ülhetsz a fotelban egyedül az üres fenéklukaddal, amig ezek rettentõ jól elvannak.
Ettõl ne érezd lebecsülve, s elitélem a kedvesedet aki ilyeneket kijelentéseket tesz a párjára. Attól te még nagyon is Nõ lehetsz hogy nem hagyod az anális közösülést. Ebbe semmi különös nincsen, ettõl egy nõ nem lesz konzervatívabb, színtelenebb meg hasonlóak. Ettõl még egy Nõ ugyanúgy lehet vadmacska az ágyban.A párodnak mindenesetre meg van az értékrendje. Már eleve ha engem rákényszerítenének valamire az már régen rossz, fõleg ha még jelzõvel is illet emiatt ami által a nõisségem kellõs közepébe talál, azt már nem veszi be a gyomrom s egybõl kiadnám az útját ahogy van.Álljon már meg a menet:)
Nos, én üzenem annak, aki az én válaszom akarta hallani. Nyitott szemmel járni és elfogadni dolgokat nem egyenlõ azzal, hogy a beteg emberi elme szüleményeire kelljen megértõen bólogatnom. Arra a pszichiáter való. Kedves kérdezõ, nem akarom a párod épelméjûségét firtatni, de azért ...ez elég beteg jellemre vall felõle. Tény és való, hogy a mai (de (persze itt nem általánosítanék, hisz vannak normálisak is))generáció sok mindent ki akar próbálni, egy külön kis galaxist alkotnak maguknak és õk képviselik persze a saját naprendszerük fõégitestjét. Ez körülbelül 30 év után talán elmúlik és ha már van gyerek, akkor lenyugszik. Ha még utána se, akkor a kéjes mámort úgy akarja fokozni, hogy egyre agresszívabb lesz a szexben (pofozós, köröm-harap). Nem hiszem, hogy a nõk különösebben élveznék ezt, fõleg ha utána napokig folyna nekik, mint valami csoki Viktória-vízesés. Ui: Fõzz neki brómos teát! (libidó lohasztó X) )
# 22-nek Én is nagyon nyitott vagyok, de sajnos szintén beteg dolgokat tapasztaltam. Elterjedtek az aberrált szexuális praktikák. Állítólag vannak olyanok, akik egymás nyelvét nyalogatják, miközben köztudott, hogy a legtöbb baktérium a szájban található. De ennél léteznek még sokkolóbb dolgok is. Hallottam olyan fiatalokról, akik éjszaka szex közben még a villanyt is felkapcsolják és nem elég nekik szimplán a hímvesszõ hüvelybe helyezése, hanem elõtte még a szájukkal is próbálják a másik nemi szervét nyalogatni. Érted? NYALOGATJÁK egymás nemi szervét!!! FELHÁBORÍTÓ!!! Oké, bevallom, láttam már, hogy a kutyánk nyalogatja tisztítás céljából a sajátját, de azért mi mégis csak emberek vagyunk. Undorító, beteg és aberrált társadalomban élünk. Kérdem én, hogy miképp lesznek ezekbõl, a társadalomra értékes lények? Lehet ezeken egyáltalán segíteni? Létezik valamilyen kezelde? Hova jutottunk?
Hát sok választ olvastál. Egymást leírva is , nagyon szépen. A lényeg: ez a kijelentés nem tetszett a " kedvesed" szájából. Itt a döntés a Te kezedben van! Viszont az igaz, ha egyszer kipróbálod és tetszik, Te fogod kívánni. Lényeg jól elõ kell készíteni. Nem a pornó filmek alapján, az más. Nyalogatás, ujjazás, tágító, síkosító. Ez is Rád van bízva, Te döntesz.
Baromság! Attól még lehetsz nagyon jó nõ, szexis, kivánatos hogy nem hagyod magad fenékbe dugni!
A kérdező hozzászólása: hagytam, , , ,
Élvezted?
A kérdező hozzászólása: igen joadag sikositot nyomott belém majdnem eláljultam a kéjtõl:)
19-es látom, más helyett válaszoltál. vagy többször vagy itt jelen? én pontosan az élvezetrõl és nem a kényszerrõl beszéltem. természetesen nem kell olyat csinálnod, amit nem akarsz, de elítélni sem kell azokat, akiknek más jön be, mint neked. a kérdezõnek meg már válaszoltam (lásd 3as válasz)
18-as ha ha az elfogadás azt jelenti hogy a szexbe olyan kell csinálnom amit nem akarok akkor köszönöm én is inkább maradok szûklátókörû és maradi. Nem ítélek el másokat de nálam ez nem játszik és kész ettõl még nõnek érzem magam, a kérdezõ párja meg egy kretén ha így akarja manipulálni...
Én elgondolkoznék a helyedbe egy ilyen mondat után azon hogy mennyire szeret és miért is van veled...
Hülyeség ettõl még lehetsz jó nõ, ehhez ketten kellenek. Ülj le és beszéld meg vele. Az biztos, hogy nem a farkát kéne elsõre bedugnia, hanem pl. az ujját mondjuk hosszas izgatás után, de ha neked ezután se jön be, akkor fogadja el. 39/F
3-assal értek egyet. Párom és én is elég hosszan készítettük/készítjük elõ a dolgot. Bár Õ elmondhatja magáról, hogy élvezi, és nem csak azért megy bele a dologba, mert "kell". Mi több... van, hogy õ kéri. A barátod... nos... olvasson utána, hogy hogyan is lenne érdemes nekikészülni, mert különben csak neked lesz rossz. Egyén véredényem szerint legalábbis.
A barátod egy igazi hülye, ha ezt mondta Neked.
9-esnek. Ez nem ómódiság, mert már az ókorban is és a régi öregek is popószexeltek, ez csupán döntés és hozzáállás kérdése. Mindez azért mert tabunak számit, pedig ha a párod figyelmes akkor nagyon jó tud lenni, és bár én nem csinálnám meg a pasimnak, de bizonyitott tény, hogy az anális izgatás a férfiaknak baromi jó, mert ilyenkor érinti a prosztatát és ettõl még el is tudnak élvezni. Mindez mellett van aki szereti és van aki nem. Mindenkinek joga van hozzá hogy eldöntse mit akar, Az pedig hogy valaki ezért ne lenne igazi jó nõ, az csak egy kétségbeesett kisfiú felháborodott kirohanása. Üdv
Mondd meg neki, hogy ez neked furcsa és nem akarod, vagy ha érdekel a téma, akkor nem így kell elkezdeni! Sok elõkészület, hozzászoktatás kell, de csak akkor mûködik, ha te is akarod, és nem csak õ miatta tennéd meg. Akkor a tested is tiltakozni fog és a szorítás miatt fájni fog. Szerintem egy ilyen tahóval ne csináld. Rohadjon meg az ilyen! Szégyen a férfiakra az ilyen tirpák!
15-nek üzenem, hogy az ókori görögök, de fõleg az ókori rómaiak beteg aberált állatok voltak (persze nem mind). Minden sz×rt megettek és minden sz×rt kipróbáltak. Persze ez inkább a patrícius (felsõbb) körre vonatkozott. Az antik vázánál csak a köcsög mennyiségében "termeltek" többet. Nagy kínjukban már a végén teljesen szét is zilálták mind a két nagy ókori nemzetet. A demokrácia álarca mögé bújva eltöketlenedtek.
17-es te sem azért vagy a földön, hogy élvezd az életet, ugye? sokkal könnyebb ítéletet mondani másokról, mint nyitott szellemmel élni, másokat elfogadni?
Na, örülök, hogy happy end lett a vége, és ennyire élvezted. :) És akkor ez azt jelenti, hogy fogjátok csinálni máskor is? ;)

Az már tényleg szerelem, hogy ha meghallom az Õ nevét, akkor elpirulok és elmosolyodok, és ha társaságban vagyok, megvárom amíg más mondja ki a nevét, mert tudom, ha én mondanám ki akkor olyan vörös leszek, mint a paradicsom?

Ha pedig olyan képet találok róla,amin egy (vagy több) lánnyal van,ökölbe szorul a kezem,a sírás fojtogat (néha már sírok is) és utána meg teljesen kiakadok (pl.csapkodom meg ilyenek)?Szerintem én még fiatal vagyok ahhoz,hogy tényleg szerelmes legyek.Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: hát én ezt má szerelemnek hívnám. de sose lehet tudni :D

hát én ezt má szerelemnek hívnám. de sose lehet tudni :D
Ez sajnos nem az. Az eleje az lenne, de a vége nullázza.
Ez még nem feltétlen az, csak nagyon odavagy érte. Ha majd megszereted a hibáival együtt plusz a szexuális vonzalom is megvan, akkor mondhatod, hogy szerelmes vagy.
Hát a csapkodás meg a többi elég éretlen viselkedési forma, de a pirulás meg a nagy mosoly szerelemre utal, vagy csak nagyon tetszik, mert a szerelem kicsit komplexebb dolog.
Nem tudom, hány éves vagy. Am ez valahol átmenet a szerelem és a tetszés közt.
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm az eddigi válaszokat, és tudom, hogy kicsit gyerekes viselkedésem van, de ez az igazság és nem tudom mi van velem.

A facebookon tényleg úgy van, hogy ha valaki az ismerősöd, azzal chatelni is tudsz? Szóval, ha én is rajta lennék a facebookon, és bejelöl egy olyan ember akit nem is ismerek, és visszaigazolok, akkor az rám tud írni, vagy, hogy is van ez?

Legjobb válasz: Igen. Az ismerõsökkel lehet chatelni, olyasmi, mint a Gmail chatje, ha azt ismered. Fent vagy az oldalon, böngészed, és akkor a jobb alsó sarokban felugrik egy chates ablak (persze kijelentkezhetsz csak a chatbõl, ha nem akarod, hogy rádírjanak) az éppen online lévõ ismerõseid listájával, akikre rákattintva írhatsz nekik, és persze õk is tudnak neked.

Igen. Az ismerõsökkel lehet chatelni, olyasmi, mint a Gmail chatje, ha azt ismered. Fent vagy az oldalon, böngészed, és akkor a jobb alsó sarokban felugrik egy chates ablak (persze kijelentkezhetsz csak a chatbõl, ha nem akarod, hogy rádírjanak) az éppen online lévõ ismerõseid listájával, akikre rákattintva írhatsz nekik, és persze õk is tudnak neked.
így van :D
Pontosan így van :) Ehhez még hozzájön, hogy értelemszerûen mindkettõtöknek egy idõben kell fent lenni. Amúgy újabban iwiwen is van chat, ha azon fent vagy.
ne gyere facebookra! :D
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Nem is szeretnék facebookolni!:D Csak azért kérdeztem, mert a hugom(15éves)mondta, hogy valami gyerek bejelölte, õ meg visszaigazolt-amilyen hülye-.-"-és az a tag meg mindenféle hülyeségeket írogatott neki, én meg kérdezgettem, hogy most mi hogy mûködik, mert én nem értek a facebookhoz. Kicsit hülyeségnek tartom akkor ezt a "chatelést"...mindenki írogathat, hmmm, na mindegy, én nem leszek rajta, oszt kész!:D Még egyszer köszi a válaszokat!:)
Ha arra voltal kivancsi milyen a herepacsi, megha teged seggbe raknak, akkor biz meleg vagy!
ha elmeséled egy csapat szurkoló elõtt rá fogják vágni a választ! hivatalosan 1 alkalomtól még nem tekintenek annak.
de, az lesz, így már te is az vagy! szóval ezek után semmi buzulás
Hátöizé. Elvileg a szex élvezetes tud lenni függetlenül attól, hogy vonzónak találod-e a másikat. Tehát mondjuk egy ronda kövér öregasszonnyal csinálva is élveznéd, én tudom, de mégsem fantáziálsz errõl általában. Tehát az élvezet önmagában még nem jelez semmit. Az más kérdés, hogy szexre általában nem kerül sor anélkül, hogy te is akarnád. Tehát pusztán attól, hogy fiú létedre egyszer szexelsz egy fiúval, még nem leszel meleg. De általában a szex elõtt vannak olyan dolgok, amiktõl már az leszel. Például elképzeled õt, fantáziálsz róla, döntést hozol: kipróbálod-e, felhívsz valakit, ismerkedsz, bókolsz, ajánlatot teszel, stb. A döntésed nagyon fontos, szerintem. Az jelzi, hogy neked ez belefér-e vagy sem; és ha belefér, azt már a legtöbben biszexualitásnak nevezik.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm.
szerintem nem, ha vágysz rá és kívánod akkor mért ne. ha tudod magadban jól kezelni ezt a helyzetet akkor nem lehet probléma, csináld ami jól esik és kész

Ha én iker vagyok, tényleg nagy az esélyem, hogy a második terhességem ikerterhesség lesz?

Legjobb válasz: én úgy tudom, hogy a genetikai dolgok, mint az ikerterhességre való hajlam is, másodágon öröklõdik. Azaz a Te lányodnak lesz majd esélye az ikerterhességre.

én úgy tudom, hogy a genetikai dolgok, mint az ikerterhességre való hajlam is, másodágon öröklõdik. Azaz a Te lányodnak lesz majd esélye az ikerterhességre.
Ez nem olyan egyszerü. Ha pl. egypetéjü iker vagy, akkor a csak a véletlen müve volt, nem öröklödik, azaz nem nagyobb az esélyed ikreket szülni. Ha kétpetéjü iker vagy, akkor öröklödik és nagyobb is az esélyed kétpetéjü ikreket szülni. Az mindegy, hogy a párod családjában voltak-e ikrek. A következö generációban, azaz a gyermeked esetén már számítani fog neki, hogy az apai oldalon is voltak-e kétpetéjü ikrek, azaz az apa oldala tényleg ugrik egy generációt. De az anya oldala nem ugrik.
Mindez azért van így mert a férfiak is hordozzák a hajlamot, de ugye nem nekik érik meg a petesejtjük, viszont továbbörökitik. igy ha neki lánya lesz, esélyesebb lesz az ikerterhesség, fiúgyermek esetén pedig tovább ugrik még egy egy generációt, illetve mig lány nem születik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!