Találatok a következő kifejezésre: Az tényleg ha én (76 db)

Kismamik ti mindent megvesztek/megvettetek szülés előtt? Az gáz ha én (pl. olyan dolgokat ami tényleg csak utána kel) szülés után veszem meg? Vagy más is van így ezzel?

Legjobb válasz: Nem gáz. én pl. a hordozót csak akkor vettem, mikor már úgy gondoltam, hogy elindulunk autóval (amikor hoztuk haza a kórházból, kölcsönkértünk egyet). Késõbb vettem csak pihenõszéket is, mert elõtte eszembe se jutott, hogy jó lenne. Szerintem nem baj, ha nem vesz meg az ember mindent elõre, amit a bababoltokban elé raknak, mert arra a bank pénze se lenne elég és sokról késõbb kiderül, hogy csak fölösleges pénzkidobás volt (erre van esély akkor is, ha utólag veszed meg :())) Majd fogod látni menet közben, hogy éppen mire lenne szükség és azokat akár te, akár a férjed is meg tudja venni. Még az is lehet, hogy kaptok is néhány hasznos dolgot és akkor azokat nem is kell megvenni.

Nem gáz. én pl. a hordozót csak akkor vettem, mikor már úgy gondoltam, hogy elindulunk autóval (amikor hoztuk haza a kórházból, kölcsönkértünk egyet). Késõbb vettem csak pihenõszéket is, mert elõtte eszembe se jutott, hogy jó lenne. Szerintem nem baj, ha nem vesz meg az ember mindent elõre, amit a bababoltokban elé raknak, mert arra a bank pénze se lenne elég és sokról késõbb kiderül, hogy csak fölösleges pénzkidobás volt (erre van esély akkor is, ha utólag veszed meg :())) Majd fogod látni menet közben, hogy éppen mire lenne szükség és azokat akár te, akár a férjed is meg tudja venni. Még az is lehet, hogy kaptok is néhány hasznos dolgot és akkor azokat nem is kell megvenni.
Szia én nem vettem mellszívót meg bimbóvédõt. Majd ha szükség lesz rá, mindkettõt vehetek a kórházban is. Azt hiszem, minden más megvan. Te mire gondoltál?
A kérdező hozzászólása: hát én nemtudom, de nekem a védõnõm múlthéten hozta egy papiron amit venni kell...ja és 35 hetes vagyok..
Nekem ezeket a dolgokat akkor váltották ki mikor megszültem. mivel csak akkor írják ki ezeket a dolgokat. mire hazajöttünk addigra a férjem kiváltotta.
A kérdező hozzászólása: jaja tudom hogy a köldökre kell:)
Hintõpor szerintem egyáltalán nem kell, szárítja a baba bõrét, illetve aki érzékeny rá, annak az összecsomósodott hintõpor kidörzsöli a bõrét. Csak a köldökre kell. Azt is, meg a kamillát is addig kéne, hogy megvegye a párod, amíg kórházban vagytok szerintem, hogy mire hazamentek, már legyen.
A gyógyszertári dolgokat én csak hazafelé váltattam ki a férjemmel, mert mi a kórházban kaptunk recepteket. A gyerekorvoshoz emiatt nem volt kedvem elmenni, hogy elõre kiírassam. Így is megvolt és nem hiszem, hogy gáz lett volna akkor megvenni.
A kérdező hozzászólása: jaja persze ezek már megvannnak...:)
Mire gondolsz, ami csak utána kell? Szerintem egy csomó felesleges dolgot is megvetetnek a kismamákkal manapság, mert ez üzlet... Mi egyáltalán nem vettünk mellszívót, bimbóvédõt, légzésfigyelõt, satöbbi. Szóval szerintem nem gáz. Ami jó, ha megvan, az a ruhák, a gyógyszertári cuccok, pelenka, kiságy, babakocsi, hordozó, takarók... szóval alap dolgok.
A kérdező hozzászólása: hát pl.amivel ellátjuk a picit:kamilla, hintõpor ilyenek...vagyis úgy értem hogy ha majd hazajövünk utána a párom megveszi..hogy ez gáz??
Kiságy, hordozó, babakocsi, ruhák, fürdõkád, 1 db cumisüveg, 2 db cumi (kaptuk ajándékba), 1 db mellszívó, ágynemûk, popsitörlõ, pelenka - ezek megvannak. Nagy részét ugyanis kaptuk, más részét meg szép lassacskán beszereztük, mert egyszerre nem tudtuk volna kifizetni. De: bébiõr, légzésfigyelõ, orrszívó, mérleg, bimbóvédõ, tápszeres cuccok CSAK akkor lesznek megvásárolva, ha szükség lesz rájuk. A recepteket nálunk a gyerekorvos írta fel a 36.héten, kiváltani csak a szülés után tudjuk, mert kell a gyerek születési dátuma is rá. Majd apa megy és megveszi, mire hazamegyünk a kórházból. Ilyesmikre gondoltál?

Tényleg segít a hasfájós csecsemőnek, ha én iszom meg az édeskömény teát? Átmegy a tejjel az ő szervezetébe?

Legjobb válasz: Nem olyan hatásos, de sztem valamennyi átmegy. Én ittam, és ha kimaradt egy nap, egy idõ után tényleg nyûgösebb lett a babóm.

Nem olyan hatásos, de sztem valamennyi átmegy. Én ittam, és ha kimaradt egy nap, egy idõ után tényleg nyûgösebb lett a babóm.
elvileg minden átmegy, ha sokat iszol belõle, szóval neked hasfájásra elég lehetne egy bögrényi, ha fájna a hasad - persze rendszeresen, napi kétszer- de fél litert legalább igyál, akkor lesz a tejben is valamennyi.
Szia! Nem olyan koncentráltan, de átmegy. Azoknak a babáknak, akiknek nagyon sok még a pici édeskömény tea, sokat segít, ha az anyuka issza.

Szerintetek tényleg van ilyen vagy csak hülyeség az egész? Ha igaz is van-e ennek valami hátulütője vagy tényleg ilyen simán működik?

Azt hallottam hogy ha egy lány 18 éves koráig meg?rzi a szüzességét és ha elmegy Dubai ba(nem konkrétan Dubai) és egy gazdag arabnak odaadja a szüzességét akkor kap 60 millát...

Legjobb válasz: Ha postán küldi el, akkor csak 30 millát kap.

Ha postán küldi el, akkor csak 30 millát kap.
Ha már 13 évesen elmegy, az meg legalább 200 milla
van, de biztos nem te leszel az.
Ez hülyeség.
Igen, van ilyen, de nem biztos, h haza is fogsz tudni jönni valaha is..ép bõrrel..
Egyedül veszélyes lenne elmenni. Nem hiszem, hogy el is engednédnek, azért egy fiatal 18 éves lányt :S... Te komolyan elakarsz menni? én is 18 vagyok L és szûz. 60 millió - tényleg sok. Nem is vagyunk túl jó anyagi helyzetben sem. De azért nem kockáztatnék. Túl veszélyes.:S
A kérdező hozzászólása: Én egy 21 éves fiú vok aki már 4 éve nem szûz...csak kíváncsi voltam!

Mit éreztek, amikor szerelmesek vagytok? Tényleg van olyan mindent elsöprő szerelem, mint a filmekben? Vagy az sem baj, ha én tudok közben reálisan gondolkodni és nem vagyok olyan heves?

Legjobb válasz: pff szerelem ezt a szót már annyira dologra tárgyra fogalomra ráhúzták. A lányok erõszeretettel dobálódzanak ezzel a szóval és mikor mondom nekik hogy azért már mégse vagy szerelmes egyszerre 5 srácba akkor azt válaszolja hogy honnan is tudhatnám azt én csak egy érzéketlen pasi vagyok A fellángolás az amikor már napok/hetek óta csak rágondolsz ha eszedbe jut begörcsöl a hasad és imádod bálványozod õt és nem veszed észre azt hogy egyébként egy szellemi fogyatékos... A reális gondolkodás itt hiányzik. A szerelem pedig az amikor hónapok óta töretlenül szeretsz valakit és nem azért mert olyan hudenagyonjól jó a teste hanem mert igazán szereted. élvezed az eggyütt léteket és külön már-már nehezen tudod elképzelni magadat. ez az én definicióm

pff szerelem ezt a szót már annyira dologra tárgyra fogalomra ráhúzták. A lányok erõszeretettel dobálódzanak ezzel a szóval és mikor mondom nekik hogy azért már mégse vagy szerelmes egyszerre 5 srácba akkor azt válaszolja hogy honnan is tudhatnám azt én csak egy érzéketlen pasi vagyok A fellángolás az amikor már napok/hetek óta csak rágondolsz ha eszedbe jut begörcsöl a hasad és imádod bálványozod õt és nem veszed észre azt hogy egyébként egy szellemi fogyatékos... A reális gondolkodás itt hiányzik. A szerelem pedig az amikor hónapok óta töretlenül szeretsz valakit és nem azért mert olyan hudenagyonjól jó a teste hanem mert igazán szereted. élvezed az eggyütt léteket és külön már-már nehezen tudod elképzelni magadat. ez az én definicióm
azt olvastam olyan mintha egy tál forró pacalba dugnád 18/f
Én mindig szem elõtt tartom a realitásokat.
Szerelem van, de ha Te tudsz közben reálisan gondolkdni, akkor neked még nem jött el. Majd jön neked is, siettetni nem lehet. Tudni fogod, ha megérkezett.
nincs mindent elsöprõ szerelem. ez hülyeség, és ne is reménykedj benne hogy van mert boldogtalan ember leszel.
Szerintem túl van misztifikálva. Az egész csak hormonok játéka, ami zavarodott agybajossá tesz.
hát amikor egy ember szerelmes akkor úgy érzi hogy pillangók repkednek a hasában izzad a tenyere és elpirul. Ám van olyan hogy mindent elsöprõ szerelem mert én most tapasztalom.

Az már tényleg szerelem, hogy ha meghallom az Õ nevét, akkor elpirulok és elmosolyodok, és ha társaságban vagyok, megvárom amíg más mondja ki a nevét, mert tudom, ha én mondanám ki akkor olyan vörös leszek, mint a paradicsom?

Ha pedig olyan képet találok róla,amin egy (vagy több) lánnyal van,ökölbe szorul a kezem,a sírás fojtogat (néha már sírok is) és utána meg teljesen kiakadok (pl.csapkodom meg ilyenek)?Szerintem én még fiatal vagyok ahhoz,hogy tényleg szerelmes legyek.Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: hát én ezt má szerelemnek hívnám. de sose lehet tudni :D

hát én ezt má szerelemnek hívnám. de sose lehet tudni :D
Ez sajnos nem az. Az eleje az lenne, de a vége nullázza.
Ez még nem feltétlen az, csak nagyon odavagy érte. Ha majd megszereted a hibáival együtt plusz a szexuális vonzalom is megvan, akkor mondhatod, hogy szerelmes vagy.
Hát a csapkodás meg a többi elég éretlen viselkedési forma, de a pirulás meg a nagy mosoly szerelemre utal, vagy csak nagyon tetszik, mert a szerelem kicsit komplexebb dolog.
Nem tudom, hány éves vagy. Am ez valahol átmenet a szerelem és a tetszés közt.
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm az eddigi válaszokat, és tudom, hogy kicsit gyerekes viselkedésem van, de ez az igazság és nem tudom mi van velem.
tulajdonos kaphat költségtérítést
A kérdező hozzászólása: Akkor is, ha az élettársam nevén van az autó és én üzembentartó vagyok? :(

Igaz az, hogy ha mostanáig híztam 9kg-ot, akkor 30-ig nagyon meg se állok! Én tényleg nem eszek sokat, és nem is nassolok, sőt későn edte se eszem, de mégis hízok?

Most vagyok 168cm és 70kg!Nagyon megilyedtem,mert csak úgy jönnek rám a kilok!Vagy lehet víz?Hiába nyomogatom a lábam nem marad ott fehér folt,innen gondolom,hogy hízás!

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, miért híznál 30 kilót? Nekem a védõnõm azt mondta, hogy normális a 6-7 kiló hízás a feléig. Én 56 kiló vagyok, 48-ról indultam, ez 8 kiló a 21-ik hétig. Engem nem aggaszt, nem zabálok, de amit szeretnék megeszem, majd utána lemegy. Amúgy én csak 160 cm vagyok. Boldog babvárást.

Szia! Ne aggódj, miért híznál 30 kilót? Nekem a védõnõm azt mondta, hogy normális a 6-7 kiló hízás a feléig. Én 56 kiló vagyok, 48-ról indultam, ez 8 kiló a 21-ik hétig. Engem nem aggaszt, nem zabálok, de amit szeretnék megeszem, majd utána lemegy. Amúgy én csak 160 cm vagyok. Boldog babvárást.
Én is 9 kilónál jártam a 20. héten.A végére olyan 20-22 lett.Hurrogott a védõnõ, hogy le fogja lassítani a kitolást, mert a zsírszövetek beépülek a méhizomzatba, és nem tud majd akkora erõt kifejteni.Ehhet képest 10 perc alatt kibújt a kicsike. Most viszont zavar, hogy akkora vagyok még mindig, mint egy bálna, de szoptatás alatt nem lehet diétázni, mert ilyenkor még több energiára van szüksége az ember lányának, nemh még koplaljon is.Majd, ha vége a szopinak...Addig el kell fogadnom magam olyannak, amilyen lettem.
Én a 29. hétig 14 kilót híztam, azóta csak egyet és most vagyok 35 hetes. Nem hízol egyenletesen, az hogy eddig mennyit szedtél fel nem jelenti azt, hogy azt a végére megduplázod. Ha meg nincs baj a vércukroddal ne aggódj, max többet kell leadnod, ne foglalkozz az orvossal meg a védõnõvel.
Én a 27.-ben vagyok 13 kg hízással. Nem érdekel, majd lemegy. Különben sem látszik 13-nak. Max. 8-nak!! :-)) A szoptatással le szokott menni, ha nem, hát edzés! Most nem ez a fontos!!!
Ne aggódj, nem hiszem hogy 30 kg-t híznál, én 20 hetesen 6 kg-nál tartottam, most 31 hetesen 9 kg-nál, szóval nem hízunk egyenletesen.
én 8hetes vagyok, plusz 5kg-nál tartok, de a hasam meg a karom is kissebb mint volt, úgyhogy nem tudom hol van az az 5kiló, de kezdek kétségbe esni, mert a doki 9kilót engedélyezett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül, csak ezen az oldalon mindenki olyan keveset hízik, és azt hittem velem a gond!Hát remélem nem megyek el 30-ig, és nem foglalkozom az ilyesztgetésekkel! Boldog babavárást
Szerintem nem sok, fõleg ha jól érzed magad így!!! És különben is a baba a fontos és az elsõ most!! Majd szülés után leadod és kész. Én azt mondtam az se fog zavarni ha 100 kilós leszek a végére, csak a babám legyen egészséges! Egyébként meg ne hasonlítgasd magad másokhoz, hiszen mindenkinek más a szervezete! További boldog babavárást! És emiatt nehogy diétázni kezdj!!!
Én 178 cm vagyok, és 78 kg-osan indultam, most vagyok 89 kg a 21. héten. A párom oda-oda figyel arra, hogy ne egyek többet az ésszerûnél, és ne egyek egyszerre sokat, bár ezeket tudom kontrollálni. Én egyáltalán nem hánytam az elején, nem ment le semmi, viszont az elsõ három hónapban nekem is megszûnt létezni az anyagcserém, már mindent összeettem-ittam, de semmi hatása nem volt...én is leszoktam a cigirõl, és igyekszem minél többet sétálni, de estére már sokszor megfájdul a hasam, és akkor megpróbálok pihenni...fogyni ráérünk késõbb, de a párom azt mondta, hogy ha nekiállok terhesség alatt akár egy napig is diétázni, akkor addig fog velem kiabálni, amig nem térek észhez...

Tényleg igaz, hogy ha én alszom, és velem egy szobában van egy bekapcsolt gép, az károsíthat valamit?

Legjobb válasz: Ez jó kérdés. Én is olvastam, hogy jobb, ha a hálószobában nincsenek elektromos berendezések. Nem tudom mit károsít, de biztos nem túl egészséges.

Ez jó kérdés. Én is olvastam, hogy jobb, ha a hálószobában nincsenek elektromos berendezések. Nem tudom mit károsít, de biztos nem túl egészséges.
A gépet. Néha kapcsold ki.
Ha arra voltal kivancsi milyen a herepacsi, megha teged seggbe raknak, akkor biz meleg vagy!
ha elmeséled egy csapat szurkoló elõtt rá fogják vágni a választ! hivatalosan 1 alkalomtól még nem tekintenek annak.
de, az lesz, így már te is az vagy! szóval ezek után semmi buzulás
Hátöizé. Elvileg a szex élvezetes tud lenni függetlenül attól, hogy vonzónak találod-e a másikat. Tehát mondjuk egy ronda kövér öregasszonnyal csinálva is élveznéd, én tudom, de mégsem fantáziálsz errõl általában. Tehát az élvezet önmagában még nem jelez semmit. Az más kérdés, hogy szexre általában nem kerül sor anélkül, hogy te is akarnád. Tehát pusztán attól, hogy fiú létedre egyszer szexelsz egy fiúval, még nem leszel meleg. De általában a szex elõtt vannak olyan dolgok, amiktõl már az leszel. Például elképzeled õt, fantáziálsz róla, döntést hozol: kipróbálod-e, felhívsz valakit, ismerkedsz, bókolsz, ajánlatot teszel, stb. A döntésed nagyon fontos, szerintem. Az jelzi, hogy neked ez belefér-e vagy sem; és ha belefér, azt már a legtöbben biszexualitásnak nevezik.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm.
szerintem nem, ha vágysz rá és kívánod akkor mért ne. ha tudod magadban jól kezelni ezt a helyzetet akkor nem lehet probléma, csináld ami jól esik és kész

Ebay-en ha egy termék 0, 01 dollárnak van kiírva ingyenes szállítással, akkor az tényleg csak 2 Ft-ba fog kerülni? !

Miért éri meg valakinek ilyen olcsón?

Legjobb válasz: Feltehetõen az egy aukció és nem Buy it now" szóval a vége több lesz mint 1 cent...

Feltehetõen az egy aukció és nem Buy it now" szóval a vége több lesz mint 1 cent...
A kérdező hozzászólása: ez oké, de nagyon sok termékre alig licitálnak, vagy kb. csak 2-en, kicsit úgy tûnik, hogy több az eladó, mint a vásárló.
Ilyen ár mellett mindenképpen buknak rajta az eladók, mert van listázási költség, eladás utáni jutalék, és Paypal jutalék is.
Szerintem Ebay akéár még pénz mosásra is jó szóval nyugi biztos megéri nekik!
A kérdező hozzászólása: ezt hogy érted?
licitnél sokszor beállítanak egy minimál árat, és ha az alatt marad a licit, akkor nem kel el a termék plusz ha csak két ember licitál rá, ennál akkor is valószínûleg magasabb összeget adnak meg maximumnak:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!