Találatok a következő kifejezésre: Az tényleg ha (1681 db)

Ha egy nő vonzódik egy férfihoz, akkor az tényleg felülír nála mindent?

Én mindig elképedek rajta, amikor erről a jelenségről hallok sztorikat. Sok esetben vannak együtt nők olyan férfiakkal, akik egy fillért nem érnének. A magyarázat erre az, hogy hozzájuk vonzódnak és kész. De valóban 100 %-ig így lenne? Mármint, sosem gondolkodik el rajta egyetlen sem; legalább néha; hogy "Istenem, mint csinálok?"

Legjobb válasz: ez férfiaknál is elõfordul, és ha ezt nem érted, nem voltál még igazán szerelmes. ez nem lekicsinylés, vagy lefitymálás, hanem így van. ha tényleg az leszel, és olyan szinten, hogy akár meg is halnál érte (nem valami tiniromantikus moslékról beszélek, hanem TÉNYLEG, még a börtönt is vállalnád érte akár), akkor megérted és hidd el, ez megtörténik a legelmésebb, leghidegfejûbb emberekkel is, ha megérinti õket ez az érzés.

ez férfiaknál is elõfordul, és ha ezt nem érted, nem voltál még igazán szerelmes. ez nem lekicsinylés, vagy lefitymálás, hanem így van. ha tényleg az leszel, és olyan szinten, hogy akár meg is halnál érte (nem valami tiniromantikus moslékról beszélek, hanem TÉNYLEG, még a börtönt is vállalnád érte akár), akkor megérted és hidd el, ez megtörténik a legelmésebb, leghidegfejûbb emberekkel is, ha megérinti õket ez az érzés.
Te mirõl beszélsz? Csak én nem értem...? Lényegében az a kérdés, hogy ha külsõre bejön-e egy pasi, akkor az felülírja-e, hogy amúgy egy tapló f.sz, és vele leszek, mert cuki kék szeme van és sármos mosolya? Mert akkor a válasz egyértelmû nem.
Dehogyisnem!Volt már sokszor, hogy feltettem magamnak azt a kérdést, hogy te jó ég, ugyan miért vonzódok ehhez a férfihez?:D Késõbb persze mindig beláttam, hogy atyaég de sz*r pasival voltam együtt!
Szerintem pedig így van. Nem érdekel mi lesz, ha szeretem õt. De ez nem vonzalom, ez szerelem, ami õszinte és magához láncol. Hiába tudom, hogy semmi közös nincs a dologban, sem múlt, sem a jövõ, csak a jelen, attól még maradok, mert ezt akarom.
A kérdező hozzászólása: Arról beszélek, hogy a nõ halálosan beleszeret az illetõ férfiba. A pasas egy utolsó hulladék, bántja a nõt vagy akár másokat is, de a nõ mégis mindent megbocsájt neki, mert vonzódik hozzá.
szerintem igen. megcsalják, kihasználják esetleg fel is pofozzák de mégis az a fas*zi kell!
Bocsi, akkor félreértettem. A szerelem az más, az tényleg vak. De nem egyenlõ a vonzalommal... Szimpla vonzalom kevés az efféle megalázkodáshoz, de ha valaki szerelmes, akkor elõfordul, hogy ilyen helyzetbe kerül, mert nem képes ésszerû döntéseket hozni.
Az lemaradt, hogy az #1. voltam.

Ha 0-ás a vércsoportom akkor az tényleg "szerencse"?

Anyum mindíg azt mondja hogy szerencsés vagyok,mert bárkinek adhatok vért,ha szügséges és ezért segíthetek másoknak. De mivan ha nekem kell vér? Akkor csak 0-ás vércsoportú emberek adhatnak nekem,nem igaz? tényleg nem ritka a 0-ás vércsoport?

Legjobb válasz: Ne ijedj meg,nem nagyon ritka,bár tényleg kevesebb van,mint A,v B. És tényleg csak 0 kaphatsz. Most mindenkinek csoport azonos vért tudnak adni. Ez akkor veszélyes,ha tömeges "vérveszteséggel" lehetne számolni.De a mai idõkben,amikor nincs pl.háború nem jelent gondot.

Ne ijedj meg, nem nagyon ritka, bár tényleg kevesebb van, mint A, v B. És tényleg csak 0 kaphatsz. Most mindenkinek csoport azonos vért tudnak adni. Ez akkor veszélyes, ha tömeges "vérveszteséggel" lehetne számolni.De a mai idõkben, amikor nincs pl.háború nem jelent gondot.

Az tényleg igaz, hogy szülés közben nincs időérzék? És hogyan vészeltétek át a legkritikusabb perceket-órákat? Ha mindent úgy csinálok, ahogy a doki meg a szülésznő kéri, akkor megkönnyítem a vajúdást - szülést?

Legjobb válasz: Hát tényleg nincs idõérzék, mert szerintem nagyon belassul az idõ a vajúdás alatt. Úgy tûnik hogy nagyon sokáig tart, de a fájások közötti idõ meg nagyon rövid. SZóval fene tudja hogy van ez :) A legkritikusabb idõt én õszintén szólva mát csak túléltem, mert amikor már annyira fáj nem tudsz másra gondolni. Arra próbáltam meg terelni a gondolatimat, hogy ennek van értelme, hisz hamarosan a babámat foghatom. És akkor tényleg megszûnik minden fájdalom. Szülésznõ barátnõm mindig azt tanácsolta, hogy mindig azt csináljam amit mondanak. Mert nem véletlenül mondják azt amit az orvos is és a szülésznõ is. Nehéz de hidd el könnyebb lesz ha megfogadod a tanácsukat.

Hát tényleg nincs idõérzék, mert szerintem nagyon belassul az idõ a vajúdás alatt. Úgy tûnik hogy nagyon sokáig tart, de a fájások közötti idõ meg nagyon rövid. SZóval fene tudja hogy van ez :) A legkritikusabb idõt én õszintén szólva mát csak túléltem, mert amikor már annyira fáj nem tudsz másra gondolni. Arra próbáltam meg terelni a gondolatimat, hogy ennek van értelme, hisz hamarosan a babámat foghatom. És akkor tényleg megszûnik minden fájdalom. Szülésznõ barátnõm mindig azt tanácsolta, hogy mindig azt csináljam amit mondanak. Mert nem véletlenül mondják azt amit az orvos is és a szülésznõ is. Nehéz de hidd el könnyebb lesz ha megfogadod a tanácsukat.
Én az utolsó két órára egyáltalán nem emlékszem, nem kaptam semmilyen fájdalomcsillapítót, piszkosul fájt, itt írta valaki egy másik kérdésre, hogy egész más dimenzióban volt, valami ilyesmi.
Tényleg megszûnik az idõérzék. Én délelõtt 10-re mentem be a kórházba, mert folyt a magzatvíz és este 6kor szültem meg. Iszonyú furcsa volt, hogy eltelt egy nap. Ami pláne furcsa volt, hogy nekem utólag úgy rémlett, hogy 1 óán át nyomtam. (úgy emlékszem néztem az órát a falon) A valóságban kb 10 percnek tûnt.
Idõérzék lehet, hogy nincs, de én folyamatosan néztem a szülõszoba falán lévõ órát... Átvészelni úgy lehet, ha arra gondolsz, célegyenesben vagy, mindjárt túl leszel rajtra, és kezedben tarthatod drága gyermekedet! És igen, azzal sokat segíthetsz, ha betartod az orvos és a szülésznõ utasításait, bár általában olyanokat kérnek, amit nem egyszerû megtenni... De hidd el, gyorsan túl leszel rajta, és utólag már nem tûnik olyan félelmetesnek. Én már háromszor átéltem (most készülök a negyedikre), és elmondhatom, hogy a fájdalom ellenére ez egy semmihez nem hasonlítható, csodálatos élmény! Sok sikert kívánok hozzá!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Utolsó válaszoló minden elismerésem a negyedik babóhoz és Neked is minden jót kívánok és Mindenkinek Szép Szülést!
Köszönöm, kedves vagy! Neked is minden jót és könnyû szülést! (Utolsó válaszoló)
Hosszú nehéz szülésem volt, minden prc egy órának tûnt.Tény hoyg a végén amikro már megvolt a baba azt mondogattam hogy elment az utolsó pár óra...

Ha veszek egy okostelefont azt tényleg mindig tokban kell majd tartanom? Tok nélkül tényleg nem lehet zsebre tenni? Tényleg megsérül a kijelző?

és tényleg naon kell rá vigyázni?

Legjobb válasz: Persze, vigyázni kell. De a tesóm nem használ tokot, mégse sérül meg a kijelzõje. Csak ne rakd a zsebedben kulcs mellé meg ilyesmi, mert az megkarcolhatja.

Persze, vigyázni kell. De a tesóm nem használ tokot, mégse sérül meg a kijelzõje. Csak ne rakd a zsebedben kulcs mellé meg ilyesmi, mert az megkarcolhatja.
Nem kell tokban tartani, zsebben vígan elvannak a telefonok. Nekem az U 1, 5 évig megvolt, úgy adtam oda tesómnak, hogy megtörölted egy ronggyal és csillog-villog... sosem volt tokban, sosem raktam rá fóliát. Most SP van, ezen Gorilla Glass 2 van, ezt karcolhatod estig, nem lesz rajta semmi, ezen sincs fólia, se tok, egy deka karc nincs rajta. Ahogy az elõzõ írta, kulcs mellé ne rakd azért zsebbe (jobb félni...), meg úgy alapból, egyik zseb telefon, másik zseb többi és az életben nem lesz rajta karc...
Nem muszáj a tok, az csak egy lehetõség, hogy nagyobb biztonságban legyen a telefon a sérülések ellen! Amúgy, ha olyan telefont veszel, aminek a kijelzõjén van Gorilla Glas, az pont a sérüléstõl hivatott megvédeni a kijelzõt, mivel karcálló!

Aki tényleg probál a "vonzás törvényének megfelelően"élni irna a tapasztalatairol, ill ha tényleg akart valamit az tényleg beteljesült?

Legjobb válasz: Rajtad múlik hogy teljesül-e amit akarsz, vagy megkapod-e amit akarsz. Nem az égbõl fognak potyogni rád a jó dolgok csak mert elhiszed és azt akarod. Tenni kell érte. Akkor mûködik, de ehhez nem kell vonzás törvénye, azt a gyenge embereknek találták ki akik nem bíznak magukban.

Rajtad múlik hogy teljesül-e amit akarsz, vagy megkapod-e amit akarsz. Nem az égbõl fognak potyogni rád a jó dolgok csak mert elhiszed és azt akarod. Tenni kell érte. Akkor mûködik, de ehhez nem kell vonzás törvénye, azt a gyenge embereknek találták ki akik nem bíznak magukban.
Én nagyon sokáig úgy éltem, hogy nem hittem benne, és semmi ilyen dologban. Egyszerûen hülyeségnek tartottam, hogy tudom befolyásolni, hogy mi történik velem. Boldogtalan voltam, szinte depressziós. Egy ideje viszont volt egy hosszabb utazásom, ami elég érdekes, eseménydús volt. Egy ideig nem is élveztem, mert negatív dolgok értek. Egyszer elhatároztam, hogy ennek így nincs értelme! Igenis pozitivan fogok hozzáállni mindenhez, és optimista leszek!!! Erre egész egyszerûen úgy jutottam, hogy végiggondoltam, lehet hogy nem lesz jobb, viszont ha negatívan állok a dolgokhoz, akkor ez biztos... és csak én fogok mégjobban szenvedni. Ezután csak jó dolgok történtek velem! Azóta is igy élek, ezt használom, és bejön! Sokan néznek hülyének, miután pedig sikerül minden, csodálkoznak hogy én ezt hogy csinálom? Nem kell hozzá csoda, vagy varázslat, egyszerûen csak hinni kell benne! Amíg egy picit is kételkedsz, nem fog sikerülni, csak hidd el, hogy minden jó lesz, és minden (még a negatív dolgok is) a te érdekedben történnek! Én boldog vagyok :) :) :)
Elsõ éves egyetemistaként el voltam keseredve nem ment a suli, tehetségtelennek éreztem magam, teljesen bele betegedtem egyfolytában negatív gondolataim voltak.. Átraktak költségtérítésre és ez volt az a lépés mikor úgy döntöttem ez így nem mehet tovább, ha folyton azt mondom ezt nem tudom megtanulni, nem megy, meg fogok bukni úgyis lesz.. Nem tanulok ma sem többet, akkor is elég sokat tanultam, de nem ment, ma már visszavettek államilag támogatottra, ösztöndíjat kapok és idén végzem.. Élvezem a sulibajárást és mindenki azt mondja látszik rajtam a változás, felvirágoztam.. pedig egyszerûen csak úgy döntöttem elég volt a sajnálkozásból és nem azt mondom a terem elõtt vizsgánál, hogy jajj nem fog menni, ahnem azt, hogy megtudom csinálni, semmi para, jó lesz..:)
Ha másoktól vársz bizonygatást, akkor ne várd, hogy sikerül. Pont ez a lényege. Hogy nem külsõ dolgok határozzák meg az életedet, hanem TE. Sok sikert!
Ez nem így mûködik. Ha hiszel benne, ill. ha így élsz, akkor tudod mozgósítani a saját tartalékaidat. Nem vonzol be semmit - tehát semmiféle külsõ hatás nincs itt - hanem a saját lehetõségeidet használod ki jobban és ezért leszel átlagosan sikeresebb, vidámabb, stb. Amúgy ezt placebohatásnak hívják.
Az egész felett te álsz! Ha mondjuk kitûzöl egy változást, akkor magadnak kell változtatnod, és nem várni, hogy a sültgalamb a szádba repüljön. A lényeg, hogy mennyire akarod, és mit vagy képes feláldozni a célért! És igen! mûködhet! :)

Az tényleg igaz, hogy ha nem jön meg rendesen, akkor fogamzásgátló tablettát kell szedni?

mert nekem nem jön meg mindig,van h pár hónapot kimarad.félek elmenni nőgyógyászhoz :/ nem akarok gyógyszert szedni.....itt olvastam ,hogy egy lány írta,hogy ő szed fogamzásgátlót különben meg sem jönne neki :/

Legjobb válasz: Nem, nem igaz. Azok a dokik írnak ilyen problémára azonnal tablettát, akik: - nem értenek a dolgukhoz - magasról leszarják, hogy igazából mi a gondod, úgy vannak vele, majd kezelik akkor, mikor gyereket akarsz. Ugyanis a rendszertelen menstruációt a fogamzásgátló tabletta NEM kezeli. A tabletta úgy mûködik, hogy kikapcsolja a saját ciklusodat, és helyette a tablettában lévõ hormonok ill. azok idõnkénti megvonása (7 napos szünet) szabályos idõközönként vérzést hoz létre, mintha menstruálnál. Igazából azonban ennek nincs köze a saját ciklusodhoz. Tehát szabályosnak szabályos lesz, az biztos, csak igazából nem is menzesz, hanem egy megvonásos vérzés a tabletta miatt. És ez bizony veszélyes. Ugyanis ha vkinek nincs rendszeres ciklusa (ez alatt nem pár napos ingadozást értek, hanem mondjuk teljesen öszevissza, vagy hónapokat kimarad), az azt jelzi, hogy vmi nincs rendben. Ha alapból rosszul mûködik a hormonrendszered, és kikapcsolják tablettával, akkor nagyon jó esély van rá, hogy az abbahagyás után aztán az égvilágon semmilyen ciklusod nem lesz. Az lenne a fontos, hogy alapos vizsgálatokkal kiderítsék a rendszertelenség valódi okát és azt kezeljék. Mert ha mindenféle problémafelderítés nélkül elkezded a tablettát, akkor majd szenvedhetsz akkor, mikor gyereket szeretnél. Csak sajnos manapság iszonyatosan nehéz olyan orvost találni, aki tényleg utánajár a dolgoknak, nem csak felírja a gyógyszert.

Nem, nem igaz. Azok a dokik írnak ilyen problémára azonnal tablettát, akik: - nem értenek a dolgukhoz - magasról leszarják, hogy igazából mi a gondod, úgy vannak vele, majd kezelik akkor, mikor gyereket akarsz. Ugyanis a rendszertelen menstruációt a fogamzásgátló tabletta NEM kezeli. A tabletta úgy mûködik, hogy kikapcsolja a saját ciklusodat, és helyette a tablettában lévõ hormonok ill. azok idõnkénti megvonása (7 napos szünet) szabályos idõközönként vérzést hoz létre, mintha menstruálnál. Igazából azonban ennek nincs köze a saját ciklusodhoz. Tehát szabályosnak szabályos lesz, az biztos, csak igazából nem is menzesz, hanem egy megvonásos vérzés a tabletta miatt. És ez bizony veszélyes. Ugyanis ha vkinek nincs rendszeres ciklusa (ez alatt nem pár napos ingadozást értek, hanem mondjuk teljesen öszevissza, vagy hónapokat kimarad), az azt jelzi, hogy vmi nincs rendben. Ha alapból rosszul mûködik a hormonrendszered, és kikapcsolják tablettával, akkor nagyon jó esély van rá, hogy az abbahagyás után aztán az égvilágon semmilyen ciklusod nem lesz. Az lenne a fontos, hogy alapos vizsgálatokkal kiderítsék a rendszertelenség valódi okát és azt kezeljék. Mert ha mindenféle problémafelderítés nélkül elkezded a tablettát, akkor majd szenvedhetsz akkor, mikor gyereket szeretnél. Csak sajnos manapság iszonyatosan nehéz olyan orvost találni, aki tényleg utánajár a dolgoknak, nem csak felírja a gyógyszert.
Hát azért sima menszesz zavarra fogamzásgátlót írni elég baromság nem cukorka hogy oszotogatni kéne. De ilyesfajta problémára ami már neked van el kéne menni nõgyógyászhoz nem játék...
Sima menszeszre NEM baromság fogamzásgátlót irni, gondolom az elözö válaszolönak 6 diplomája van, és nem unatkozö tini. Menj el nögyögyhoz, tudom, hogy cikinek érzed, de semmi gáz nincs benne, több mint valószinü, hogy egy gyenge fogamzásgátlót fog felirni, DE MAGADTÓL SEMMIKÉPP NE KEZDJ EL SZEDNI SEMMIT !
Úgy értem a sima menszesz zavart, hogy néha késik egy két napot, és nem percre pontosan jön meg. Bocsi ha nem tudsz szövegérteni az már nem az én gondom :) Ha már nem jön meg vagy 15 napokat késik persze szükséges lehet de sok tinédzser pi*csa az apró cseprõ problémáira is fogamzásgátlót használ mintha valami vitamin lenne...
Ez a nõgyógyászok parasztvakítása, hogy minél korábban elkezdjünk fog.gátlót szedni és ettõl függjünk, majd az abbahagyás után ugyanúgy ne legyen normális ciklusunk. Én is beleestem ebbe a csapdába már 15 évesen sajnos. Ccickafark teát próbáld ki, attól rendszeres lesz :)
ja és nekem is úgy jöt meg, hogy kaptam egy gyógyszert, amitõl 3nap múlva menstruáltam és onnantól kezdve 7évig szedtem fog.gátlót.
kell? senki nem kötelez rá.
A kérdező hozzászólása: de jóóó :/....most már tényleg nagyon megijedtem.mert van hogy 2-3 hónapig semmi.szóval lehet gyerekem sem lehet majd ? :( elmegyek nõgyógyászhoz! köszi a válaszokat

Férfiak, tényleg rosszul érzitek magatokat, ha nem sikerül kielégíteni a nőt? Ha néha kudarcot vallotok azt tényleg "tragédiaként" fogjátok fel?

Legjobb válasz: Én rosszul érezném magam még akkor is, ha nem én tehetek róla. Az orgazmus fontos része egy szexuális kapcsolatnak.

Én rosszul érezném magam még akkor is, ha nem én tehetek róla. Az orgazmus fontos része egy szexuális kapcsolatnak.
Na ti se tudjátok, mikor szinleli egy csaj az orgazmust....
Én személy szerint nem. 1 olyan nõm volt eddig akit nem bírtam, de nem aggódtam, mert az õt megelõzõ csajomat egy este 5x is "elvittem". Nem foglalkoztam vele, tudtam hogy nem én teljesítek sz.rul. :) És utólag kiderült, hogy tényleg így volt. Úgyhogy nincs miért aggódnom.
A kérdező hozzászólása: Az én válaszom:NEM
Én pl nem tudom, hogy rosszul érezném-e magam. Minden egyes alkalommal sikerült kielégítenem minden lányt, 2-4 orgazmus mindig volt. Volt egy kapcsolatom, ahol is a lány nagyon hajlamos volt rá, hogy hamar elélvezzen, egymás után többször is. Na õ pl minden aktus során legalább 7-8-szor a csúcsra jutott, 1-1, 5 órán keresztül szoktam bírni.
Utolsó, a számból vetted ki a szót. :D

Az tényleg ennyire rossz érzés a fiúknak, ha amikor elkezd elélvezni abbahagyom és nem érek hozzá? Ilyenkor tényleg nincs egyáltalán orgazmus?

Tegnap ez történt (igazából nem direkt), hogy orálisan csináltam a barátomnak, (69 eztünk) és mikor elélveztem abbahagytam egy pillanatra épp abban a pillanatban elkezdett spriccelni pontosabban csak folyt kifele a sperma. Én meg nem csináltam vele semmit mert épp nem is tudtam mi van... :) És a barátom nagyon ideges lett kiakadt rám... Én meg besértődtem és otthagytam, mert nagyon "lecs.szett"... oldja meg magának... de igazából így utólag már bánom... tényleg ennyire nagyon rossz érzés ez? Mármint nekünk lányoknak, is van h abbamarad az ingerlés, akkor nem annyira jó, mintha folyamatos, de nem is nevezném kifejezetten szörnyűnek. Talán marad is némi kielégületlenség ami épp hogy előny mert nagyobb kedvem a folytatáshoz. A fiúknál ennyire máshogy van ez? A barátom azt mondta h nagyon fájtak tőle a golyói ez lehetséges ill. természetes ilyenkor? Nagy bajt csináltam? :(

Legjobb válasz: Igen "nekünk lányoknak, is van h abbamarad az ingerlés, akkor nem annyira jó" Ez biztos nekik is meg van. De én közben azon akadtam fent, hogy azt írtad, nagyon lecseszett a barátod, mert nem folytattad neki. Na ez nagyon nem volt helyénvaló tõle! Már csak azért is mert neked is jogod van az orgazmusod kiélvezéséhez. Ha te jutottál elõször oda és véletlenül abbahagyod az õ kényeztetését, szerintem ezen nem szabadna ennyire kiakadni!

Igen "nekünk lányoknak, is van h abbamarad az ingerlés, akkor nem annyira jó" Ez biztos nekik is meg van. De én közben azon akadtam fent, hogy azt írtad, nagyon lecseszett a barátod, mert nem folytattad neki. Na ez nagyon nem volt helyénvaló tõle! Már csak azért is mert neked is jogod van az orgazmusod kiélvezéséhez. Ha te jutottál elõször oda és véletlenül abbahagyod az õ kényeztetését, szerintem ezen nem szabadna ennyire kiakadni!
Na, én ezért ódzkodom a 69-ezéstõl. Mégis hogy figyeljek egyszerre 2 dologra? :D Nagy bajt am nem csináltál. Nyilván nem volt olyan jó érzés, mintha még megszívtad volna, dehát na.. Elõfordul az ilyen :D Lehetett volna sokkal tapintatosabb.. Én is megsértõdtem volna a helyedben. De aztán le lehetett volna rendezni annyival h õ bocsánatot kér, te pedig felajánlod neki, hogy amint kész lesz rá, leszopod. 18/L
Igen, nagyon szar érzés, amikor töltve marad az ember :) De kiheveri.
Innen is gratulálok a párválasztásodhoz.

Az tényleg segít a fogyásban, ha 6 óra után nem eszek? Napközben pedig lehet rendesen enni?

Legjobb válasz: Ha legkésõbb este 8-kor lefekszel aludni, akkor igen. De a mai világban ki fekszik le 8-kor? Ez a módszer még a régi idõkbõl való, amikor az emberek kb. a napnyugtával mentek aludni. Ha ilyen vagy, akkor tényleg ne egyél este 6 után. De ha pl. 10 körül vagy még késõbb fekszel le, és este 6-kor eszel utoljára, akkor kb. éhgyomorra mész aludni, és termelõdik benned a sok sav. Hosszú távon káros.

Ha legkésõbb este 8-kor lefekszel aludni, akkor igen. De a mai világban ki fekszik le 8-kor? Ez a módszer még a régi idõkbõl való, amikor az emberek kb. a napnyugtával mentek aludni. Ha ilyen vagy, akkor tényleg ne egyél este 6 után. De ha pl. 10 körül vagy még késõbb fekszel le, és este 6-kor eszel utoljára, akkor kb. éhgyomorra mész aludni, és termelõdik benned a sok sav. Hosszú távon káros.
Érdekes sokan azt mondják egyél nyugodtan 6 után.Szerintem a 6 óra után evés hizlal tapasztalatam ha pedig nem ettem 6 után fogytam simán nehézségek nélkül.Nem véletlenül terjet el.
Attól függ , hogy mit eszel.
Nem. A fogyásban az segít - nagyon egyszerûen -, ha kevesebb kalóriát viszel be a szervezetedbe, mint amennyit felhasználsz. Bizonyos dolgok ezt tovább bonyolítják, de az alapelv ez. Attól, hogy napközben "rendesen" megeszel 3000 kalóriát, nem fogsz fogyni, ha csak 2500-t használsz fel. És miért pont 6 után? 5 után sötét van - vannak, akik szerint sötétedés után nem kell már ennei (bár ennek sem a fogyáshoz van köze), nem mindegy, mikor kelsz, mikor fekszel, mikor és milyen tevékenységet folytatsz egész nap. Persze, ha eddig 6 után jelentõs mennyiségû kalóriát vittél be, és most azt elhagyod, akár még fogyhatsz is.
nem, ez az egész "6 után nem eszünk" dolog egy baromság, semmi valóságalapja.

Az gáz, ha csak olyan dolgok iránt érdeklődöm amik tényleg érdekelnek és sok mindent lesz*rok?

Ti hogy vagytok ezzel? Ha valamit nem tudtok utána olvastok? Ha valami érdekel, amir?l még nem tudtál kérdez?sködsz? És ha egy embert sok minden nem érdekel, ezért sok mindenr?l nem is tud (ami esetleg egy másik embernek fontos, és alap) akkor már primitív?

Legjobb válasz: A leszarom szót nem érzelmi állapotokra értem. Nagyon empatikus vagyok és tényleg sok minden érdekel. A barátomat meg minden, minden iránt érdeklõdik, utána olvas, kérdezget. Sokszor hülyének érzem magam mellette, pedig én is sok mindenrõl olvasok, ha érdekel. Nem szereti, ha kérdez egy számomra jelentéktelen dolgot, és nem tudom rá a választ. (pedig tudnom kéne szerinte). Én nem tartom magamat primitívnek, de ezután a beszélgetés után, amit most folytattam vele, kicsit igen :\ ezért is tettem fel a kérdést, ki hogy van ezzel..

A kérdező hozzászólása: A leszarom szót nem érzelmi állapotokra értem. Nagyon empatikus vagyok és tényleg sok minden érdekel. A barátomat meg minden, minden iránt érdeklõdik, utána olvas, kérdezget. Sokszor hülyének érzem magam mellette, pedig én is sok mindenrõl olvasok, ha érdekel. Nem szereti, ha kérdez egy számomra jelentéktelen dolgot, és nem tudom rá a választ. (pedig tudnom kéne szerinte). Én nem tartom magamat primitívnek, de ezután a beszélgetés után, amit most folytattam vele, kicsit igen :\ ezért is tettem fel a kérdést, ki hogy van ezzel..
A kérdező hozzászólása: Teljes mértékben egyetértek veled. Engem speciel a pszichológia ami nagyon érdekel, és sok pszichos könyvet be is szereztem, olvasgatom õket, a neten is állandóan utánajárok ha valami pszichológiával kapcsolatos dologról van szó. A barátomat meg annyira nem érdeklik ezek a dolgok, ezért nem is szoktam kérdezgetni tõle ilyesmit. A mostani eset tényleg egy jelentéktelen kérdés volt, valamiért mégis szarul esett, hogy primitívnek néz, nem mondta ki, de éreztem hogy ez a lényeg. A falunk végén, hozzáteszem, nem szoktam arra járkálni, (inkább a másik irányba) busz nem megy arra, kocsival meg nagyon ritkán. Szóval barátomnál voltam, jöttünk hazafelé, a falu végén építenek valamit, megkérdezte mi az, nekem meg az volt a válaszom, hogy: nem tudom. 1. nem érdekel mit építenek oda 2. hetek óta nem jártam arra. Hogy érdeklõdjek valami után, amirõl nem is tudok?! Erre õ: nem szereti az olyan embereket, akik "nem tudommal" válaszolnak egy kérdésre. Ha már kérdez valamit, akkor az illetõ tudjon rá válaszolni. Egy bagatell történet bagatell problémával, de valamiért nagyon rosszul esett ez a fajta kijelentése meg hozzáállása.
A párbeszédnek valahogy így kellett volna folytatódnia: - Nem szeretem az olyan embereket, akik "nem tudommal" válaszolnak egy kérdésre. - Te tudod mit építenek oda? A) - Igen, ezt és ezt. - Nem szeretem azokat az embereket, akik olyan dolgokra kérdeznek rá, amit már tudnak. B) - Nem, én sem tudom. - Nem szeretem az olyan embereket, akik "nem tudommal" válaszolnak egy kérdésre. ;-)
A kérdező hozzászólása: frappáns :D de ahogy ismerem úgyis kimagyarázta volna magát valahogy. Szerintem õ sem tudta mit építenek oda, szóval a B. verzió valósult volna meg. Utána pedig így folytatódott volna: te laksz itt, neked kéne tudnod, mit építenek.. nah mindegy, köszönöm a válaszaidat :) )
Szerintem nem gond, ha nem lesz belõled polihisztor. Ha az ember sok dolgoz ért, de mindegyikhez csak egy alapszintig, akkor ebbõl nem lesz karrier. Ha megfelelõ (!) dolog érdekel és ebben erõs vagy, na abból még lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!