Találatok a következő kifejezésre: Az tényleg h ha vki terhes (2 db)

Az tényleg igaz h ha vki terhes és netalántán észrevétlenül elvetél akkor a terhesteszt már negativat mutat?

Legjobb válasz: EGy idõ után igen, mert kiürül a hcg hormon a szervezetbõl, de nem azonnal. De nem is gondolj ilyenre, nem lesz baj:-)

EGy idõ után igen, mert kiürül a hcg hormon a szervezetbõl, de nem azonnal. De nem is gondolj ilyenre, nem lesz baj:-)
Igaz de csak pár hét mulva mutat negativat, mert a hcg lassan ürül ki a szervezetbõl.
Nekem már volt egy 5-6 hetes vetélésem.Miután kitisztult a méhem a teszt még kb 1-1.5hétig pozitívot mutatott.Utána negatívot:)

Van, aki tényleg azt hiszi, h csak akkor lehet vki terhes, ha beleélveznek?

olvastam itt sok olyat, h vki megszakitással " védekezik ", mert szerinte csak akkor lehet vki terhes, ha beleélveznek. ezek az emberek a holdrol jottek? :))

Legjobb válasz: Lehet terhes, de az esélye nagyon minimális. A hüvely savas pH-ja eleve megöl sok spermiumot, és ha esetleg be is jut pár, nem biztos, hogy talál érett petét, és azt meg tudja termékenyíteni, így ha nem peteéréskor "védekezik" így, az esély még tovább csökken. A megszakításos módnál inkább a fertõzésveszély áll fenn, mint a terhességé szerintem. Ezért célszerû az óvszert már a legelejétõl felhúzni. Ha valaki nagyon fél a terhességtõl annak ajánlható a tabletta. Ez az én véleményem róla :)

Lehet terhes, de az esélye nagyon minimális. A hüvely savas pH-ja eleve megöl sok spermiumot, és ha esetleg be is jut pár, nem biztos, hogy talál érett petét, és azt meg tudja termékenyíteni, így ha nem peteéréskor "védekezik" így, az esély még tovább csökken. A megszakításos módnál inkább a fertõzésveszély áll fenn, mint a terhességé szerintem. Ezért célszerû az óvszert már a legelejétõl felhúzni. Ha valaki nagyon fél a terhességtõl annak ajánlható a tabletta. Ez az én véleményem róla :)
11:58-as én csak annyit szeretnék a te hozzászólásodra reagálni, hogy mi a párommal megszakítással védekeztünk.....most 17 hetes kismama vagyok. Vagy én is a Holdról jöttem?:-)
jaj, hát mert agyi szintjük a bányászbéka segge alatt van, azért hiszik :) a megszakítás csak annak jó védekezés, akinek nem nagy baj, ha mégis lesz baba...de ezt sok észlény kamasz nem fogja fel, aztán meg jönnek ide nyavalyogni, hogy "jaj, terhes vagyok, mi legyen? "hogy mondjam el anyunak?" és társai. annyira tájékozottnak hiszi magát egyik-másik, közben a középkor hiedelemvilágával vetekszik a "felvilágosultságuk". de a szexhez meg ugye nem kell ész, csak [email protected], így ez így is fog maradni :) 28/N (ja, mi megtehetnénk, hogy megszakítással védekezeünk, van már egy lányom, nem lenne baj, ha lenne tesó. de úgy vagyunk vele a férjemmel, hogy vagy akarunk még egyet, vagy nem. most éppen vagy nem, aztán ha ez változik, majd nem védekezünk sehogy :) )
Tényleg nem lehet terhes ha nem élvez bele! Te a holdról jöttél??
Hát tudjátok én egyáltalán nem a terhesség része miatt féltem a fiatalokat, mert minimális esély van a teherbeesésre, de a nemi betegségekre, na arra tényleg elég pár másodperc. Ezerszer írtak itt elõváladékról, mikor veszélyes mikor nem, gyakorlatilag kb 3 ember tudja mi az (a válaszolók közül). Mindenki csak a nem kívánt terhesség miatt aggódik, holott ezerszer rosszabb dolgok történhetnek, mint egy abortusz. Sorolhatnám, hogy HIV, hepatitis, gonorrhoea, chlamydia, de azt hiszem mindenki tudja mikre is gondoltam.
12:07-es vagyok, aki 17hetes kismami. Mi azért megszakítással "védekeztünk", mert már terveztük a babát csak még várni szerettünk volna míg a fogamzásgátló kicsit ürül a szervezetembõl. De nálunk nem gond, hogy így "besikerült". De tényleg vicces, hogy a mai tinik nagy része szinte semmit nem tud a helyes védekezésrõl, pedig szinte a csapból is ez folyik!
A kérdező hozzászólása: jaja. én is tabit szedek. csak nem tudom megérteni, sehogy se a sok felelõtlen tinit.. :S
A savas pH tényleg nem védekezés, nem azt mondtam. Csak hogy az is kiütheti az elõváladék spermiumait. Én általában a tablettát szoktam javasolni annak, aki biztos nem akar terhes lenni, mert óvszerrel több ismerõsömnek is volt rossz tapasztalata. Tartós kapcsolatban élõknél szerintem a legjobb a tabletta. Én is azzal védekezem + mostanában megszakításos, bár az nem a terhességmegelõzés miatt, hanem nõgyógyászati okból.
A kérdező hozzászólása: igen, igen, ez az, h tudatos döntés. a 21. sz. - ban már nem is szabadna, h a nõk abortuszra menjenek, csak akkor, ha beteg a baba. de a sok tini igy " védekezik ", aztan m, eg 20 éves korukra ( mert persze, 14 - 15 évesen kell kezdeni, nehogy mér lekéssenek vmirol ) már tul vannak 2-3 abortuszon. jobb esetben. :S
12:13 vagyok, erre mondtam, hogy vagy akarunk gyereket, vagy nem. ha elõbbi, nem védekezünk sehogy, ha utóbbi, akkor meg rendesen (én tablettát szedek). de az hogy igen is, meg nem is, nem jó szerintem...szex közben erre figyelgetni...meghát ugye egy gyerek vállalása alapesetben egy tudatos döntés eredménye, én nem bíznám a véletlenre.
A kérdező hozzászólása: ha lesz férjem, és akarok gyereket, akkor majd lehet, h én is bevállalom ezt igy. amugy meg a huvely savas ph ja, meg stb. az nem védekezés.. :S
A kérdező hozzászólása: na, errõl beszélek. van, aki még megbizik ebben a megbizhatatlan modszerben? engem a suli igy is kikészit, s még ha a mensi miatt is aggodnom kellene minden honapban, az durva lenne.
Nagyobb az esélye a beleélvezéssel a terhességnek, de az elõváladék is tartalmaz spermiumot, ami képes a megtermékenyítésre. Kedves Holdról jöttek! :) Nem mondom, hogy legközelebb figyeljetek oda, mert ez olyan, mintha gúnyolódnék, és eszemben sincs gúnyolódni, de ez életre szóló lecke volt nektek, azt hiszem. :( 22/L
A kérdező hozzászólása: de, lehet. tudod, elõváladék.
A kérdező hozzászólása: hat, azért 1 abortusz is elég romboló lehet, nem csak a betegségek. de eleve nem fekszik a normalis ember össze akarkivel, tehat ki lehet zárni a betegségeket. a terhességre meg elég nagy az esély ugy. apukam eü-s, de ha megtudná, h nem védekezünk sehogy, akkor biztos, h kiakadna. hiába tudja, h mi az elõváladék, de errõl kár is vitatkozni, mert elég nagy az esély mellette a terhességre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!