Találatok a következő kifejezésre: Az tényleg h ha vki (7 db)

Szeretnék információt megtudni arról, hogy tényleg igaz az, h ha vkinek nem volt még testi kapcsolata, akkor ő nem is szedhet fogamzásgátló tablettát!?

Legjobb válasz: én úgy tudom h nem igaz, mert fogamzásgátlót akkor is felírhatnak lányoknak ha pl vmi nincs rendben a lány hormonháztartásával, és ezt akarják helyreállítani. nekem van olyan ismerõsöm, akinek nincs barátja,és mégis szed

én úgy tudom h nem igaz, mert fogamzásgátlót akkor is felírhatnak lányoknak ha pl vmi nincs rendben a lány hormonháztartásával, és ezt akarják helyreállítani. nekem van olyan ismerõsöm, akinek nincs barátja, és mégis szed
Akinek nem él (folyamatos)nemi életet, illetve még szûz annak minek a fog.gátló?!AZt nem tudom hogy egyépként sem lehet e de az hogy felesleges az tuti.
Ez nem igaz. én pl. egy évig szedtem, anélkül, h szex lett volna (még szûz is voltam). Azért írták fel, mert pattanásos volt a bõröm. Az egyik barátnõmnek pedig már 15évesen felírták, mert volt vmi nõgyógyászati gondja. Tehát simán lehet szedni. (nyilván van vmi minimum korhatár)
Én is kaptam, szüzen! Elmondtam a dokinak, hogy készülünk a szexre a barátommal, de szeretnénk biztonságosan csinálni! Felírta, beszedtem és másfél hónap múlva már "okkal" szedtem :) M
Én is szedek fogamzásgátlót, pedig szûz vagyok. Én menstruációs problémákra kaptam.
Nem igaz. Hormonális, menstruációs problémákra is felírják. De vannak kritériumok, amiknek meg kell felelni, hogy felírhassa a doki.
A kérdező hozzászólása: nem értem, pedig mindenki azt mondja...
Sokan mondják, de azok nem próbálták ki.
A kérdező hozzászólása: ja és nekem nem magyar, hanem angol!! :S
Nem, nem mutatja meg.
A kérdező hozzászólása: értem, és nem tudtok vmit ami kijelzi?
Hajat... bocs
Vagy ha még mindig fenntartásid vannak, jelezd a dokinak, hogy megvan (nem fog hülyének nézni, nyugi, mivel orvos, meg fogja érteni. amúgy is, ennél sokkal cifrábbakat szoktak tõlük kérdezni a betegek) és nem lesz így gond. sok sikert!
Hajam nem érdemes festeni menszesz alatt, mert sokkal kevésbé hatnak a színezõanyagok.
Nem igaz, miért ne szabadna? attól hogy menstruálsz? nekem is akkor gyökérkezelték a fogam, amikor menstruáltam. annyi, hogy itt is, ott is vérzel egy kicsit. nem akkora a vérveszteség sem a foghúzás sem menstruáció során, hogy veszélyes volna.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!!!Csak azért kérdeztem meg mert egyik ismerõsöm ezt mondta de akk megnyugottam
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!!
Jaj Istenem. Csak egy pici logika kellene. Azt nem hiszem, hogy abszolut kizárt lenne, legfeljebb csak nem ajánlják. Mert ha mestruálsz, közben vért vesztesz, és a foghúzás után is vérzel egy ideig, nem? Na most, azt nem tudhatod elõre, mennyi ideig fog vérezni húzás után. Van akiknek akár órákig. És vannak olyan emberek, akiket a menstruációs vérzés és a foghúzás utáni vérzés bizony ledönthet a lábáról, és esetleg elájul vagy valami. Gondolom ezért nem ajánlott. Ez egyénfüggõ. Van aki bírja, van aki nem. Saját tapasztalat, hogy mikor menstruáltam, a vége fele jártam már, és sajnos aranyerem lett, és ugye amiatt is véreztem egy kicsit még pluszba. Nekem a kettõ együtt elég volt ahhoz, hogy elájuljak.

Az tényleg igaz h ha vki terhes és netalántán észrevétlenül elvetél akkor a terhesteszt már negativat mutat?

Legjobb válasz: EGy idõ után igen, mert kiürül a hcg hormon a szervezetbõl, de nem azonnal. De nem is gondolj ilyenre, nem lesz baj:-)

EGy idõ után igen, mert kiürül a hcg hormon a szervezetbõl, de nem azonnal. De nem is gondolj ilyenre, nem lesz baj:-)
Igaz de csak pár hét mulva mutat negativat, mert a hcg lassan ürül ki a szervezetbõl.
Nekem már volt egy 5-6 hetes vetélésem.Miután kitisztult a méhem a teszt még kb 1-1.5hétig pozitívot mutatott.Utána negatívot:)

A tinik mikortól számolják az évfordulókat? Mármint ha nem volt olyan alkalom amikor pl tényleg kimondja vki h szeretlek. és járjunk?

Legjobb válasz: mi se mondtuk ki :) csak amikor már láttam h kézen fogás meg átölelés , akkor már tudtam :) meg szerintem látni h a pasi h viszonyul hozzád , akar-e , eljön utánnad :)

mi se mondtuk ki :) csak amikor már láttam h kézen fogás meg átölelés , akkor már tudtam :) meg szerintem látni h a pasi h viszonyul hozzád , akar-e , eljön utánnad :)

Van, aki tényleg azt hiszi, h csak akkor lehet vki terhes, ha beleélveznek?

olvastam itt sok olyat, h vki megszakitással " védekezik ", mert szerinte csak akkor lehet vki terhes, ha beleélveznek. ezek az emberek a holdrol jottek? :))

Legjobb válasz: Lehet terhes, de az esélye nagyon minimális. A hüvely savas pH-ja eleve megöl sok spermiumot, és ha esetleg be is jut pár, nem biztos, hogy talál érett petét, és azt meg tudja termékenyíteni, így ha nem peteéréskor "védekezik" így, az esély még tovább csökken. A megszakításos módnál inkább a fertõzésveszély áll fenn, mint a terhességé szerintem. Ezért célszerû az óvszert már a legelejétõl felhúzni. Ha valaki nagyon fél a terhességtõl annak ajánlható a tabletta. Ez az én véleményem róla :)

Lehet terhes, de az esélye nagyon minimális. A hüvely savas pH-ja eleve megöl sok spermiumot, és ha esetleg be is jut pár, nem biztos, hogy talál érett petét, és azt meg tudja termékenyíteni, így ha nem peteéréskor "védekezik" így, az esély még tovább csökken. A megszakításos módnál inkább a fertõzésveszély áll fenn, mint a terhességé szerintem. Ezért célszerû az óvszert már a legelejétõl felhúzni. Ha valaki nagyon fél a terhességtõl annak ajánlható a tabletta. Ez az én véleményem róla :)
11:58-as én csak annyit szeretnék a te hozzászólásodra reagálni, hogy mi a párommal megszakítással védekeztünk.....most 17 hetes kismama vagyok. Vagy én is a Holdról jöttem?:-)
jaj, hát mert agyi szintjük a bányászbéka segge alatt van, azért hiszik :) a megszakítás csak annak jó védekezés, akinek nem nagy baj, ha mégis lesz baba...de ezt sok észlény kamasz nem fogja fel, aztán meg jönnek ide nyavalyogni, hogy "jaj, terhes vagyok, mi legyen? "hogy mondjam el anyunak?" és társai. annyira tájékozottnak hiszi magát egyik-másik, közben a középkor hiedelemvilágával vetekszik a "felvilágosultságuk". de a szexhez meg ugye nem kell ész, csak [email protected], így ez így is fog maradni :) 28/N (ja, mi megtehetnénk, hogy megszakítással védekezeünk, van már egy lányom, nem lenne baj, ha lenne tesó. de úgy vagyunk vele a férjemmel, hogy vagy akarunk még egyet, vagy nem. most éppen vagy nem, aztán ha ez változik, majd nem védekezünk sehogy :) )
Tényleg nem lehet terhes ha nem élvez bele! Te a holdról jöttél??
Hát tudjátok én egyáltalán nem a terhesség része miatt féltem a fiatalokat, mert minimális esély van a teherbeesésre, de a nemi betegségekre, na arra tényleg elég pár másodperc. Ezerszer írtak itt elõváladékról, mikor veszélyes mikor nem, gyakorlatilag kb 3 ember tudja mi az (a válaszolók közül). Mindenki csak a nem kívánt terhesség miatt aggódik, holott ezerszer rosszabb dolgok történhetnek, mint egy abortusz. Sorolhatnám, hogy HIV, hepatitis, gonorrhoea, chlamydia, de azt hiszem mindenki tudja mikre is gondoltam.
12:07-es vagyok, aki 17hetes kismami. Mi azért megszakítással "védekeztünk", mert már terveztük a babát csak még várni szerettünk volna míg a fogamzásgátló kicsit ürül a szervezetembõl. De nálunk nem gond, hogy így "besikerült". De tényleg vicces, hogy a mai tinik nagy része szinte semmit nem tud a helyes védekezésrõl, pedig szinte a csapból is ez folyik!
A kérdező hozzászólása: jaja. én is tabit szedek. csak nem tudom megérteni, sehogy se a sok felelõtlen tinit.. :S
A savas pH tényleg nem védekezés, nem azt mondtam. Csak hogy az is kiütheti az elõváladék spermiumait. Én általában a tablettát szoktam javasolni annak, aki biztos nem akar terhes lenni, mert óvszerrel több ismerõsömnek is volt rossz tapasztalata. Tartós kapcsolatban élõknél szerintem a legjobb a tabletta. Én is azzal védekezem + mostanában megszakításos, bár az nem a terhességmegelõzés miatt, hanem nõgyógyászati okból.
A kérdező hozzászólása: igen, igen, ez az, h tudatos döntés. a 21. sz. - ban már nem is szabadna, h a nõk abortuszra menjenek, csak akkor, ha beteg a baba. de a sok tini igy " védekezik ", aztan m, eg 20 éves korukra ( mert persze, 14 - 15 évesen kell kezdeni, nehogy mér lekéssenek vmirol ) már tul vannak 2-3 abortuszon. jobb esetben. :S
12:13 vagyok, erre mondtam, hogy vagy akarunk gyereket, vagy nem. ha elõbbi, nem védekezünk sehogy, ha utóbbi, akkor meg rendesen (én tablettát szedek). de az hogy igen is, meg nem is, nem jó szerintem...szex közben erre figyelgetni...meghát ugye egy gyerek vállalása alapesetben egy tudatos döntés eredménye, én nem bíznám a véletlenre.
A kérdező hozzászólása: ha lesz férjem, és akarok gyereket, akkor majd lehet, h én is bevállalom ezt igy. amugy meg a huvely savas ph ja, meg stb. az nem védekezés.. :S
A kérdező hozzászólása: na, errõl beszélek. van, aki még megbizik ebben a megbizhatatlan modszerben? engem a suli igy is kikészit, s még ha a mensi miatt is aggodnom kellene minden honapban, az durva lenne.
Nagyobb az esélye a beleélvezéssel a terhességnek, de az elõváladék is tartalmaz spermiumot, ami képes a megtermékenyítésre. Kedves Holdról jöttek! :) Nem mondom, hogy legközelebb figyeljetek oda, mert ez olyan, mintha gúnyolódnék, és eszemben sincs gúnyolódni, de ez életre szóló lecke volt nektek, azt hiszem. :( 22/L
A kérdező hozzászólása: de, lehet. tudod, elõváladék.
A kérdező hozzászólása: hat, azért 1 abortusz is elég romboló lehet, nem csak a betegségek. de eleve nem fekszik a normalis ember össze akarkivel, tehat ki lehet zárni a betegségeket. a terhességre meg elég nagy az esély ugy. apukam eü-s, de ha megtudná, h nem védekezünk sehogy, akkor biztos, h kiakadna. hiába tudja, h mi az elõváladék, de errõl kár is vitatkozni, mert elég nagy az esély mellette a terhességre.

Allen carr cigirõl leszoktató szemináriumnál tényleg visszafizetik az árát, ha nem szoksz le? Tuja vki, h ez igaz-e? Hogy mûködik ez?

Bejelentkeztem egy ilyen leszoktató csoportba, ami rohadt drága és mivel a könyvet már olvastam és egyáltalán nem éreztem késztetést tõle, h leszokjak, kicsit szkeptikus vagyok, h nálam mûködhet-e egyáltalán ez az agymosós módszer. Volt vki akinél nem és visszakérte a pénzt? vagy vki tud errõl részleteket, h mi alapján kinek fizetik vissza? mert azt nem értem, h hogyan tudják ellenõrizni, h tényleg visszaszoktál vagy csak kamuzol, h visszakapd az árát? nem akarok naiv lenni, nekem ez gyanus. légyszi konkrétumokat írjatok, ne találgatást

Legjobb válasz: Nem, ha odamész és elszívsz elõttük egy cigit (én úgy hallottam) akkor igazolod hogy nem sikerült, és visszaadják. Én sem hittem volna el, hogy ez így mûködik, mert "hát akkor elszívok elõttük egy cigit, és megúszom ingyen", de miután túlvoltam énis a könyvön, eszembe nem jutott volna 20ezer forintért sem megint cigit venni a számba

Nem, ha odamész és elszívsz elõttük egy cigit (én úgy hallottam) akkor igazolod hogy nem sikerült, és visszaadják. Én sem hittem volna el, hogy ez így mûködik, mert "hát akkor elszívok elõttük egy cigit, és megúszom ingyen", de miután túlvoltam énis a könyvön, eszembe nem jutott volna 20ezer forintért sem megint cigit venni a számba
Szia. Igen, visszaadják tényleg. Nem kell cigit elszívni, semmi ilyesmi nincs. Nem ellenõrzik le, hogy valóban cigizel-e. Ami van, hogy amikor részt veszel a szemináriumon utána 3 hónapon! belül kell elmenned a 2 ismétlõ/megerõsítõ elõadásra, ha úgy érzed, hogy szükséged van rá és lehet, hogy vissza kell kérned a befizetett összeget. Csak ennyi van. Illetve az, hogy ezek a megerõsítõk most Budapesten vannak, tehát, ha te vidéken veszel részt az elõadáson akkor is budapestre kell felmenned megerõsítõre. Remélem tudtam segíteni.
á biztos nem, azért nem kevés pénzrõl van szó, szerintem 10bõl 8 beiratkozónak eszébe jut, hogy mivan ha nem használ az egész, szerintem sokan megkérdezik tõlük, hogy ez hogy mûködik :D én sem hittem volna el elõre (bár én a könyvet használtam), úgyhogy én is biztos telefonáltam volna
A kérdező hozzászólása: jogos.. vsz az lesz, csak elég cink sztem ezen rugózni, még azt hiszik, h vmi szélhámos vagyok és nincs kedvem így beavatni õket az anyagi szitumba szóval azért még mindig remélem, h akad itt vki, aki többet tud.
Miért nem hívod fel õket? Írtál alá valamilyen papírt, amikor befizetted? Azon is rajta kéne, hogy legyen. Ne legyél már így elakadva. Amit én írtam, azt hallottam, régen, hogy ez így mûködik, de nem tudom, én ilyen esetben nem kínlódnék, hanem felhívnám õket.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de én olyan kommentet várok, ami nem elmélkedés, hanem vki aki TUDJA konkrétan, h igaz-e ez a pénz visszafizetési garancia!látott már vki élõ embert, aki járt ezen a szemináriumon és mondjuk kötöttek vele egy szerzõdést arról, h visszakapja az árát, ha mégsem sikerülne? vagy aki visszakapta? Légyszi írjatok ha igen, nem hiszem el, h senki nincs, aki járt volna náluk. elõre is nagyon köszi! (csak hogy érthetõ legyek, kölcsön kértem az árát hogy 3 hónap múlva, ha leszoktam, simán visszaadom, mert megspórolom a cigi árát, ha meg nem, akkor visszafizetik. de vajon ez igaz-e)
minusz egy 0
jah utánaolvastam, van ez a szeminárium, de szinte szóról szóra a könyvet adja elõ egy ember, szóval, ha van értõ olvasásod és nem ment a leszokás ezzel a módszerrel, akkor teljesen feleslegesnek tartom 600000ret feleslegesen kipengetni érte... oké visszafizetés meg minden, de mi van, ha pár hétre még le is szoksz, de aztán meggondolod magadat... akkor meg visszamenni a pénzedért a szarrágóság tetõfoka lenne... ha a könyvvel, vagy a hangoskönyvvel nem megy, akkor ez nem a te módszered, ahogy mellesleg írja is.... de lehet, hogy nem is akarsz leszokni, csak zavar az ára stb...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Bocs, ha pocsékolom az idõdet, de amikor én leszoktam Allen Carr módszerével, még nem volt csoportterápia, ilyenen nem vettem részt. Ennek 3 éve. Elõtte már többször leszoktam, de mindig visszaszoktam, mert nem értettem, hogy miért dohányzok. Azt javaslom, hogy olvasd el a könyvet még egyszer alaposan. Szerintem senki, és semmiféle terápia nem segít, ha nem tisztázod, illetve nem tudatosul benned az alábbiak: 1. Van-e motivációd a leszokásra? - Nekem volt, mert éreztem az egészségkárosító hatását. 2. A nikotin hatásmechanizmusának megértése. - A könyv segített megérteni azt az ördögi kört, amit a nikotin bevitele és hiánya hoz létre. 3. A nikotinelvonás tünetei nem annyira szörnyûek és hosszan tartóak, mint gondolod. - Ha egy kicsit mazochista vagy, végezhetsz közben önmegfigyelést, hogy szenvedsz a nikotinhiánytól, ami persze inkább lelki szenvedés, mint testi. Azután, úgy 3-4 nap után élvezheted, hogy nem is annyira hiányzik már, és mintegy megszabadulásként éled meg egy rabság alól. Ha ezeket felfogtad és mégsem megy magától, akkor szerintem megéri a tanfolyam.
az egész könyv a szemináriumról szól, azt hosszú évekig csak elõadásokon adták elõ, aztán azért írták le könyvben, hogy mindenkinek elérhetõ legyen :D szóval létezik a szeminárium, az volt elõbb
én csak a könyvrõl hallottam, arról, hogy lennének ilyen szemináriumok még sosem, ráadásul a legtöbb ilyesmi általában átbaxás és pénzlehúzás... a könyv számomra hatásos volt, akinek nem, az szerintem nem is akar leszokni, vagy nincs értõ olvasása.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a választ, de nem annyira értem ennek a logikáját, mert a szeminárium nem 20 hanem 60ezer, hát nem tudom, de sztem elég sok ember elszívna egy szál cigit ennyiért. És hát azt sem lenne rossz tudni, h honnan, kitõl hallottad? Õ kötött velük szerzõdést és ez benne volt, vagy honnan tudja ezt? Ha vki még tud erre vonatkozót, nagyon megköszönném az infót! Esetleg van itt vki, aki megcsinálta a szemináriumot. Mindenféle tapasztalat érdekelne! És ez is nagyon, amit kiírtam kérdésnek. (nem azért, mintha ezzel akarnék üzérkedni, csak biztonságból, h ha nem jönne be, nem bukom-e ennyit.köszi elõre is mindenkinek!
Én Allen Carr-Könnyû úton leszokni a dohányzásról hangoskönyve segítségével szoktam le. Zsinórban meghallgattam a 3 órás hanganyagot és utána elszívtam az utolsó szál cigimet. 7 évig cigiztem, és már 1 éve és 9 hónapja nem dohányzom! :) Én csak ajánlani tudom!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!