Találatok a következő kifejezésre: Az tényleg h ha (62 db)

SOS! NOKIA C5-ös telcsim van és azaz új hóbortja, h. eltünteti apránként a fotókat a memókártyáról. Azt ajánlották, h. cseréljek memókártyát, tényleg ez lenne a megoldás? A szervízben azt mondták, h. ha nagyon meguntam vigyem vissza-hát már unom!

Legjobb válasz: A fotók teljesen eltûnnek vagy csak a telefon "rejti" el? Megnézted egy computeren is a kártyát? Esetleg érdemes lenne egy formázást csinálni a memóriakártyán, nálam ez például egyszer elõfordult (szintén nokia), de akkor a telefon hülyült meg. Formázás után visszaraktam és azóta is vígan megy. Ha ezután se jó, akkor próbálj meg egy másik kártyát beletenni, akkor kiderül hogy mi a gond. Ha a másik kártyával is eltüntet képeket, akkor a telefonnal lesz gond.

A fotók teljesen eltûnnek vagy csak a telefon "rejti" el? Megnézted egy computeren is a kártyát? Esetleg érdemes lenne egy formázást csinálni a memóriakártyán, nálam ez például egyszer elõfordult (szintén nokia), de akkor a telefon hülyült meg. Formázás után visszaraktam és azóta is vígan megy. Ha ezután se jó, akkor próbálj meg egy másik kártyát beletenni, akkor kiderül hogy mi a gond. Ha a másik kártyával is eltüntet képeket, akkor a telefonnal lesz gond.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Amikor a gépen akarom megnézni a képeket, akkor azt írja ki, h.nem sikerült a rajzolás, nem megjeleníthetõ stb. Hogyan tudom megcsinálni a formázást?28/L
Itt van egy jó video, hogy hogyan csináld windows-on: http://www.youtube.com/watch?v=9WJU2Jf87KU Angol, de a magyar nyelvû windowson ugyanígy kell. A gyorsformázást pipáld ki! Ha megvan, mehet a próba a telefonba. Írd meg, hogy sikerült-e.

Az igaz h ha mentost rakok a colába akk tényleg felrobban a cola?

Legjobb válasz: 1/1. Vagy nem. Jól hûtsd le elõtte, úgy dobjál bele néhányat, gyorsan zárd rá a kupakot. Hagyd felmelegedni. Ne a nappaliban próbáld ki.

1/1. Vagy nem. Jól hûtsd le elõtte, úgy dobjál bele néhányat, gyorsan zárd rá a kupakot. Hagyd felmelegedni. Ne a nappaliban próbáld ki.
Hagy a csudába a mentost, már unalmas. Ez sokkal jobb móka: http://www.youtube.com/watch?v=C46VrGwp8Ho
Nem csak kispriccol, ha meg lezárod a pet palack kibírja a nyomást nem robban föl.
1. jégkocka tarto 2. rakjál bele mentost 3. töltsd fel vizzel 4. fagyaszd le 5. tedd bele colába 6. zárd le 7. várd meg mig a jégkocka elolvad
Csak akkor, ha olyan érdes, hogy a buborékok ki tudnak válni a felületén.

Egyik ismerősömtől azt hallottam h ha eszek élesztőt akkor a hajam kevésbé lesz töredezve és helyre hozza. Ez igaz? És ha tényleg igaz akkor csak úgy magában egyem meg?

Válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: én sokáig ettem naponta fél kocka élesztõt,de semmi pozitív hatása nem volt, ezért abbahagytam, azóta sem lett rosszabb semmim

én sokáig ettem naponta fél kocka élesztõt, de semmi pozitív hatása nem volt, ezért abbahagytam, azóta sem lett rosszabb semmim

Min.6 hetes terhes vagyok. A nőgyógyász azt mondta, h ha nem akarom elvetetni, akkor meg sem néz, mert nincs hova sietni, jöjjek vissza 2 hét múlva. Tényleg így megy ez vagy jogosan csodálkozom?

Legjobb válasz: Hát így azért másabb. Akkor lerázott egyszerûen, így nem szép dolog! Lehet nem hozzá kellene járnod, ha ennyire elfoglalt!

Szerintem is menny máshova.Sajnos nekem is van ilyen rossz tapasztalatom.Nálam a doki azt se tudta milyen hónapot irtunk akkor és hiába voltam 10hetes azt mondta nem is lehetek terhes...aztán az aszisztens mondta neki h hát ö két hónappal késöbb jár fejben....de azért engem rendesen lecseszett h tanuljak meg számolni meg h miért rabolom az idejét....
Én 5 hetes terhesen mentem elõször, de csak azért, hogy egy orvos is igazolja, hogy valóban babát várok! Megvizsgált kézzel, és mondta, hogy igen, itt lesz baba. Mást Õ sem csinált akkor, általános dolgokat mondott el, mondta miket kell majd szednem..stb. Bár Õ nem sietett.. magán doki volt.. ég, és föld a különbség sajnos! :( De talán egy ötperces vizsgálat nálad is belefért volna, Én azt gondolom!
Hát így azért másabb. Akkor lerázott egyszerûen, így nem szép dolog! Lehet nem hozzá kellene járnod, ha ennyire elfoglalt!
Basszus, és a méhen kívülit, hogy fogja észrevenni vizsgálat nélkül?! Ez durva szerintem!
Szia! Tudod ezt így nem lehet eldönteni. Ha abból indulok ki, h (elnézést, akinek nem inge) vannak , akim 4-5 hetes terhesen már rohannak orvoshoz, és aztán teljesen maguk alatt vannak, h még embriót sem lát, meg hogy még szívhangja sincs.....akkor valahol reális "kérés" ez, hiszen szívhang 6-8. héten van elõször, de lehet amikor mentél volna pl. 6+2 naposan nem lett volna szívhang..... Ez csak egy nézõpont.
Ezen én is csodálkoznék ne aggódj, pedig már a második babámat várom. Azért illett volna megnéznie, ha már ott vagy hogy minden rendben-e, jó helyen van-e a baba. Max ha nem látott volna szívpulzálást akkor jogos hogy visszahív 2 hét múlva. Van a rendelõben uh-ja? Mert ha van akkor szerintem rádnézhetett volna :(
Ha nincsenek panaszaid, valószínûleg nem nagyon fontos megvizsgálni. De azért nem túl szimpatikus ez a hozzáállás.
A kérdező hozzászólása: az asszisztense azonnal kérdezte, h legyen-e ultrahang, mire az orvos azt válaszolta, h nem kell, majd két hét múlva elkezdi, addig ne csináljunk semmit. majd rám nézett, és azt mondta, h nem kell sietni, mert van még kerek 9 hónapunk... nagyon sietett egyébként, egyszerre két vizsgálóban vizsgált és az asszisztense mondta, h el kell mennie. nem volt ott, amikor elmondtam, h miért jöttem, sem akkor, amikor visszaöltöztem. két percet láttam belõle, talán még annyit sem. azért mentem el idõben, mert az utolsó vérzésem már csak fele annyi ideig tartott, mint szokott és késett is egy hetet. felmerült bennem, h esetleg addigra már megvolt a baba. de a doki szerint még felesleges kutakodni...
Nekem két gyerekem van, 6 hetesen mentem velük orvoshoz. Mivel ma már fejlett a technika és az UH nem árt a babának, szerintem nem árt minél hamarabb megnézni, mert ha esetleg méhenkívüli, akkor az ugye életveszélyes is lehet, ha nem veszik észre idõben... No meg minél kisebb, annál kevesebb kockázattal jár az eltávolítása, mert ha mondjuk a petevezetõdben kezd el beágyazódni, még az is lehet, hogy ki kell venni, és akkor már csak fele annyi esélye a köv. teherbeesésnek.
Szerintem is kell minimum egy uh!Mert ha méhen kívüli akkor az a 10.héten lehet már nem a legszerencsésebb.Meg ha nem mész el a 6-7hét körül akkor h mész a 8hetes laborra??Én.pl a 10.héten tudtam csak menni mert nyaraltam mikor vettem a tesztet és mire még találtam dokit addig elszaladt az idö és engem jól összeszídott a doki h miért mentem ilyen késön ha már 4hete tudtam.
Azért mondjuk egy uh nem árt, h tényleg méhen belüli terhesség-e stb? A kézi vizsgálat meg....Ha az az orvos nem kontár, kézi vizsgálatot finoman végez , fõleg esetleges koraterhességben. Én sztk-s dokinál voltam, mégsem fájt utána semmim, nem ment el a baba. Ezt csak azért írtam, mert van aki szerint túl van ez parázva.
Hát nem tudom, én ahogy megtudtam, hogy várandós vagyok, rögtön mentem is orvoshoz (mikor töltöttem a 6. hetet akkora kaptam idõpontot) A doki rögtön uh- t csinált, lehetett látni a manókát, a szívét, és hogy ott pulzál szegénykém. Csak épp a doki nem mondott semmit, bunkó és elég tudatlan volt... Rá egy hétre 7. héten mentem újra uh-ra egy magándokihoz, aki normálisan mindent elmondott, megnyugtatott, minden rendben van.... ma este megyek a 3. uh- mra. Én tuti, hogy ha nem vizsgált volna meg kiborultam volna, és jogosan.. és új dokit kerestem volna, a legfontosabb ilyenkor hogy minden rendben legyen, és persze semmi rosszra nem kell gondolni!!! Jó babavárást :)
khm én olyan 10-12 hetesen mentem mindig orvoshoz elsõre elõtte minek? tudtam h terhes vagyok -- nem olyan nehéz dolog ezt tudni :-))) másik amit írtak akkor már azért van valami ami látszik az UH-n és nem utcsó sorban minek rohanjak és ha elmegy a gyerek ? feleslegesnek érzem 4-6 hetesen már rohanni a dokihoz mi tudna mondani? aham a méhe megnagyobbodott lehet h gyerek lesz ? de azt meg a pozi teszt úgyis mutatja UH még nem mutat semmit a gyerekbõl vér vizeltet még korai amúgy is túl van pörögve a téma mostanság .....
Kedves utolsó! Azért 6-7 hetes terhesen nem olyan furcsa orvoshoz menni szerintem.. mellesleg az se mindegy hogy azért nem nézi meg mert siet vagy mert elmagyaráz neki dolgokat, hogy mit hogy tegyen, mire figyeljen stb.
Mi ebben a furcsa???? Könyörgöm.... Elment a kérdezõ 6 hetesen és menjen vissza 8 hetesen... Ezen mit kell csodálkozni. Örülj neki hogy akar feleslegesen vizsgálgatni. Több ismerõsömnek elmnet már baba, mert korai stádiumban pl. kézzel megvizsgálta, utána pici barnázás és elment a baba. Jól van ez. engem sem hívtak minden héten... Komolyan nem értem a kérdezõt sem és a többi megbotránkozót sem... Ne haragudjatok a véleményemért de ez így van.
Így már érthetõ a viselkedése, csak nem elfogadható számomra. Ha késõbb is bármi kérdésed, gondod lenne vajon akkor is így lerázna? :( Ha bízol benne, régóta jársz hozzá, akkor menj vissza hozzá két hét múlva, lehet "rossz" napja volt, sok dolga volt, és nem érzett bajt az alapján amit mondtál neki. De ha még nem ismered, csak ez az egy "benyomásod" van róla, akkor nézz egy másik dokit.
A kérdező hozzászólása: igen, arra voltam kíváncsi, h mindenképp ezt mondta volna-e vagy azért történt, mert nem ért rá. nem megyek vissza hozzá, keresek másik orvost. elsõ baba, elsõ terhesség egyébként, így nincs összehasonlítási alapom
Figyelj én ma voltam orvosnál nem vizsgált meg le küldött uh-ra 17X22 mm vastag petezsák volt, és mutatta a közepén a pici fehér embriót és mondta hogy 6 hetes terhes vagyok.

Szerintetek az tényleg igaz ha mindennap kb fél órát azzal foglalkozol h a péniszed nagyobbítod (csavarod) akkor egy idő után kiszakad az izomrost és hosszabbodni fog? Ha ez igaz akkor hány cm-t nőhet?

Ezt nem én találtam ki csak hallottam ilyenr?l hogy ha mindennap ezt csinálják akkor 1 id? után kiszakad az izomrost a sok "nyúlítástól" és meg fog hosszabbodni a pénisz pár centit...de lehet hogy hülyeség az egész :)

Legjobb válasz: :)))))) próbáld meg láncfûrésszel akkor oda viheted majd ahova akarod:))

:) ))))) próbáld meg láncfûrésszel akkor oda viheted majd ahova akarod:) )
Ja az tényleg tök jó lenne kiszakad az izomrost szétszakad a kötõszövet azt lehet h nagyobb lesz csak épp nem fog felállni :P:P
A péniszben nincs izomrost. Innetõl fogva tippelj, hogy mennyire igaz az egész... Azt meg csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogyha neked bármely izomrost elszakad, akkor A, baromira fáj B, amit addig mozgatott tovább már nem tudja mozgatni. Szóval a helyedben nem nagyon szakítgatnám õket.
Nem, a pénisz mérete genetikai adottság, nem tudod növelni mûtét nélkül.
Nem az izomrost szakad ki, hanem a folyamatos kényszer miatt megnyúlik megnagyobbodok, mintha gyúrnál és nõ a karod, vagy mint amikor elhízol és a bõröd nõl meg.
Ehhehehe...:) Ne hidd már el, hogy ha sodrod a fszod, azzal bárkinek is jobb lesz. Max neked perpill.

A tinik mikortól számolják az évfordulókat? Mármint ha nem volt olyan alkalom amikor pl tényleg kimondja vki h szeretlek. és járjunk?

Legjobb válasz: mi se mondtuk ki :) csak amikor már láttam h kézen fogás meg átölelés , akkor már tudtam :) meg szerintem látni h a pasi h viszonyul hozzád , akar-e , eljön utánnad :)

mi se mondtuk ki :) csak amikor már láttam h kézen fogás meg átölelés , akkor már tudtam :) meg szerintem látni h a pasi h viszonyul hozzád , akar-e , eljön utánnad :)

Ha egy srác szeret velem lenni így is úgyis, hülyéskedni is tudunk de komolyan is beszélgetni, de azt mondja h nem akar se most se soha velem összejönni az tényleg úgy van? Ha ennyire elevagyunk kettesben és vonzódunk egymáshoz akkor miért?

Hizzáteszsem h volt azért sok balhénk,f?leg mert én féltékeny voltam,és úgy állítottam be a dolgokat mintha több lenne.ezen szerintetek változtathatnék?de az a legfurcsább h a sok balhé ellenére sem tudott megutálni,pedig lett volna rá alkalma.

Legjobb válasz: valszeg az az oka, h nem illesz hozzá lelkileg. másabb lányokat szereti belsõre az egy dolog, h tud veled hülyülni...

valszeg az az oka, h nem illesz hozzá lelkileg. másabb lányokat szereti belsõre az egy dolog, h tud veled hülyülni...
egy kapcsolat nemannyi h beszélgetünk és hülyülünk. lehet nemis tetszel neki, de jófej csajnak tart. ilyen simán van, és nemszeretne elveszíteni, mint barátot, mert annak tökéletes vagy.
A kérdező hozzászólása: de tetszek neki ezt elmondta.meg akkor nem lennénk úgy együtt.
mármint hogy úgy?
A kérdező hozzászólása: szex
lehet fordított pszichológia. úgy tesz mintha nem akarná, de közben arra vágyik.
szia! sztem probáld meg megbeszélni vele a dolgokat, mert hosszu távon csak kikészülsz lelkileg attól hogy szereted melletted van és nem lehetsz vele :(
nem akarom a kihasználni szót használni, de ez önzõség õ szerethet más csajt meg minden, szakít vele és ott vagy neki, ha nem lép akk hagyd el lehet, hogy úgy éled meg mint egy pasi, vagy barát elvesztését, de az ilyen nem barát hanem önzõ ha a szexre a srác felnõtt akk arra is h mérlegelje a helyzetet ha téged akar nem enged el, de ha annyira mégsem akar elenged ne akarjál a kis szexes csicskája lenni, még akk is ha megvan a belsõ összhang

Eladtam valamit 3000 ft értékben a vevő átutalta a 3000 ft-ot én elküldtem a csomagot de ő azt mondja h nem kapta meg. most vagy tényleg nem kapta meg vagy a postán tűnt el? ha a postán tűnt el és tényleg nem kapta meg akkor mit tehet feljelenthet?

feljelenthet??

Legjobb válasz: A csomagokat követik a postán, az nem tûnik csak úgy el. Ha neked megvan a feladásról a bizonylat, akkor te tudod bizonyítani, hogy feladtad.

A csomagokat követik a postán, az nem tûnik csak úgy el. Ha neked megvan a feladásról a bizonylat, akkor te tudod bizonyítani, hogy feladtad.
Csomagot is lehet sima levélként feladni. Van valami bizonyos súlyhatár amíg sima levélként is feladható egy csomag. (És még ajánlott ként sem kell feladni.) Ha így adtad fel akkor érthetõ hogy semmit nem kaptál. Ebben az esetben akár a postán is ellophatták, de az is lehet, hogy megkapta a srác a csomagodat csak letagadja. (Amúgy pedig a postások is szeretik lopkondi a cuccost. Egyetemi kollegám rendelt két könyvet az amazonon. Meg is jött az email hogy átadták a magyar postának. Várta, várta, semmi. Reklamált a postán, hogy hol csomag. Õk ugyan nem kaptak semmit, itt csomag nem volt. Vissza írt amazonnak, hogy nincs könyv. Amazon pedig ismét elküldte a két könyvet. A poén az hogy pár héttel késöbb egy antikváriumban pont olyan két könyvet látott amit õ rendelt. Ezek ritka - legalábbis itthon - angol nyelvû szakkönyvek voltak. Gyanus hogy valamelyik postás nyúlta le és vitte be eladni.)
Ha annyi csomag/levél valóban eltûnne a postán, mint ahány kérdést itt kiírnak róla, akkor már rég nem lenne posta. Neked megvan a feladásról a bizonylat?
A kérdező hozzászólása: igen
mi van sima levélként adtad fel?:D
A kérdező hozzászólása: és akkor amit feladtam csomagom az hol van???
Elõttem írók jól mondják, nem csomagot adtál fel, hanem levelet. Legközelebb ajánlott levélként adjál fel fontos dolgokat, akkor bizonyítani tudod, hogy elküldted. Amúgy, ha õ bizonyítani tudja a fizetést de te nem a feladást, akkor igen, feljelenthet.
Az a levél megérkezett csak õ jól tudja hogy nem tudod bizonyítani. De õ se tudja bizonyítani hogy te megkaptad.
Nem fog feljelenteni! Ne fizesd ki!
Ez egy jól bevált trükk, ha látja a vevõ, hogy sima levélként adnak fel ezt-azt. Mivel azt nem lehet követni, ezért szól az eladónak, hogy nem kapta meg, aki erre visszautalja a pénzt, így a vevõ ingyen kapta meg az árut. Számtalan ilyen kérdés van, és még mindig megtörténik, hiába mondjuk el mindig, hogy legalább ajánlva kell postázni mindent, hogy ne legyen belõle baj.
Á, ezt a válaszod nem láttam, egyszerre írtuk. Akkor: tanulópénz, sajnálom.
De hány napja?
A kérdező hozzászólása: lassan 1 hete
A kérdező hozzászólása: de olyat nem kaptam..:S
Utald vissza neki a 3000-et, és vedd tanulópénznek, hogy még a legkisebb dolgokat sem adod fel idegennek a pénzéért anélkül, hogy ne kapj valami bizonyítékot arról, hogy feladtad. Másrészt: hány napja adtad fel? Milyen messze? Van, ahova a nem elsõbbségi levélnek kell akár egy hét is, hogy megérkezzen.
De, kellett kapnod!!
Az ciki. Ha õ nem kapta meg a terméket, te pedig nem tudod semmivel sem bizonyítani, hogy feladtad (ami érdekes..), akkor feljelenthet. Bár ez igen alacsony értékösszeg, de átverésnek minõsül, utald vissza a pénzét.
A kérdező hozzászólása: nem kaptam bizonylatot! kb 80 km

Ha még sosem keményedtem, akkor tényleg nagyon messze van még a szülés? V Vagy van olyan, h. minden előzetes görcs, keményedés nélkül indul meg? Örülnék, ha kicsit hamarabb jönne, de mindenki azt mondja, h. így ne is álmodjak róla.36hkm

Legjobb válasz: én sosem éreztem keményedést.41 hetet mikor betöltöttem a szülésznõ nst-n mondta, hogy most van keményedésem, én nem éreztem semmit belõle.Tehát én úgy szültem, hogy nem volt érezhetõ keményedésem...

én sosem éreztem keményedést.41 hetet mikor betöltöttem a szülésznõ nst-n mondta, hogy most van keményedésem, én nem éreztem semmit belõle.Tehát én úgy szültem, hogy nem volt érezhetõ keményedésem...
Én úgy szültem az elsõ lányomat, hogy soha nem volt keményedésem, sõõõõt egy szem magnéziumot sem szedtem. Azt sem tudtam akkor még, mi az a magnézium:D Na szóval soha nem keményedtem és soha nem jóslóztam. 38 hetesen megindult magától a szülés, akkor éreztem életemben elõször keményedést:) Egyébként a dokik leállították akkor a szülést, mert úgy ítélték meg hogy nagyon kicsi még a lányom. Aztán végül 41 hétre, 3000g és 48 centivel született. Ne aggódj, majd jönnek a fájások amikor kell. Könnyû szülést! 29hkm.
Én sem keményedtem soha, amikor 39+5ön program császárom volt, még full zárt méhszájam és egyenes nst-m volt, még 1 hétig minimum bent maradt volna magától.
Soha egy keményedésem, jóslóm nem volt.A kiírt napon volt 1 keményedés, de utána semmi. 40+2-re szültem, pedig mindenki azt mondta hogy hamarabb jöm :)
Én sem éreztem soha keményedést.
Ja és 41+1 voltam, mikor beindították a szülést, de fájásokat sem tudtak kelteni. Végül császár lett.
Szia :) Én voltam így a 37.héten mentem be a dokimhoz szokásos vizsgálatra, amikor azt mondta nekem ma este már a kezében lesz a babája :) el se hittem, semmi jele nem volt úgy kitágultam h nem éreztem semmit, nst se mutatott fájást de a szülés zajlott rendben úgy hogy csak a burokrepesztés után jöttek a keményedések, fájások, 3, 5 óra alatt megszületett elsõ gyerkõcöm :)
Ha nincs benne másik hûtõ is, akkor igen
sok x-box-on elõjön a 3 leds hiba azaz mikor a proci leég benne
Ez hülyeség! A régi gépekre volt nagyon jellemzõ hogy túlmelegedtek. Az újaknál már meg van rendesen oldva a hûtés, igyekeznek olyan alkatrészeket használni ami kevésbé melegszik. Volt már hogy pár haverral több mint 6 órát játszottunk vele(igaz volt szünet közte, de ekkor is be volt kapcsolva a gép), és az ég világon semmi baja nem lett, ráadásul nekem nem is Slim van hanem a régi Pro. Azok szoktak ilyennel ijesztgetni akik tudatlanok, egyszer hallották valahol azóta ezt szajkózzák. Használd nyugodtan, azért vetted.
nekem konkrétan ez volt a baja láma azóta ps 3 ra cseréltem
Az év baromsága.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!