Találatok a következő kifejezésre: Az télleg hogy (60 db)

Az télleg igaz hogy ha egy nőnek puszilgassuk a nyakát vagy vmi érzékeny helyen akk "felál" a melbimbója?

Legjobb válasz: Elõször is: olyan szó nincs, hogy télleg, puszilgassuk? mármint mi, így felszólító módban? talán "puszilgatjuk"... akk(or) "felál" esetleg feláll, és a nõk mellét MELL-nek hívják, és nem melnek. Egyébként honnan áll fel a mellbimbója? Az asztaltól? Mert ez nem igaz. És máskülönben hogyan képzeled el, amikor "feláll" egy mellbimbó? Mert én még nem láttam olyat barátom...

Elõször is: olyan szó nincs, hogy télleg, puszilgassuk? mármint mi, így felszólító módban? talán "puszilgatjuk"... akk(or) "felál" esetleg feláll, és a nõk mellét MELL-nek hívják, és nem melnek. Egyébként honnan áll fel a mellbimbója? Az asztaltól? Mert ez nem igaz. És máskülönben hogyan képzeled el, amikor "feláll" egy mellbimbó? Mert én még nem láttam olyat barátom...
Teljesen egyetértek az elõttem szólóval. Ok, hogy névtelen ez az egész, de attól még oda kellene figyelni a helyesírásra! Hogy lehet komolyan venni egy olyan kérdést, amit alig lehet elolvasni?
Az tényleg igaz, hogy valószínûleg felizgul, ha felizgul akkor kicsit megkeményedik a mellbimbója is.... Az hogy 'feláll' túlzás :)
Ha sikerült úgy felizgatnod, hogy magán kívül van, akkor tényleg teljesen megkeményedhet a mellbimbója is, meg máshol is. De ez egyéntõl is függ...

Azt olvastam hogy 3-4 gerezd foghagyma segít hogy gyorsabban nőjjön a hajam . Télleg? és hogy kell használni?

Kenjem a hajamra de akkor hagyma szagú leszek .. vagy csak egyem meg ??? vagy mit csináljak ???

Legjobb válasz: Hát én nem tudom, hogy ez igaz ez, de az biztos, hogy ha megeszed csak egészségesebb leszel :)

Hát én nem tudom, hogy ez igaz ez, de az biztos, hogy ha megeszed csak egészségesebb leszel :)
errõl még nem hallottam:) de am nehogy túl sokat egyél belõle, mert az sem jó...:) pusz
Ha ez igaz lenne, nekem már méteres hajam lenne...Nagyon szeretem a fokhagymát, és amibe csak lehet, teszek...persze utána fogmosás:D 21/l
Már mindenre mondják, hogy gyorsabban nõ tõle. Mi lesz a következõ? Egyél sok párolt gumiabroncsot, meg kenj egy kicsit a fejedre, mert attól gyorsabban nõ? És sokan meg is csinálnák... Az egészséges kaják bármelyikére rá lehet mondani, hogy na ezt edd, akkor gyorsan nõ a hajad, mert mindegyikben van valami olyan vitamin vagy ásványi anyag, amire a hajnak szüksége van. A lényeg nagyjából az, hogy étkezz egészségesen, akkor szép lesz a hajad. Fontos a tojás, hús a fehérjék miatt, a spenót, sóska a vas miatt, répa az A vitamin miatt, banán a B vitamin és kálium miatt, stb. Nekem 1 m 20 centis hajam van, de nem eszek több fokhagymát, mint bárki más.
Naponta megeszed. Nem neked sehová. :) Javítja a keringést, sok benne a vitamin és az ásványi anyag, és mindkettõ segíti a hajhagymákat, hogy kicsit feljebb kapcsoljanak.
Hajadra ne kend, mert napokig bûzleni fogsz. Inkább edd meg.

Én egy szüz pasi vagyok és sokan azt mondják, hogy hamar elmegy az ember az első szexnél, ez igaz és ha igen, akkor miért? és télleg hátra csúszik a fityma amikor sexelek és úgy veszitem el a szüzességemet

Legjobb válasz: 1. Hát persze, mivel nem voltál nõvel, így nem érezted "azt" a nagyon jó dolgot, és elsõre persze hogy gyorsan elmegy az ember, bár aki sokat maszturbál, az tanulhatja a hosszabb orgazmust... 2. Igen, a fityma elõre, hátra csúszik, ettõl lesz neked olyan nagyon jó a sex :) 3. A pasiknál nem nagyon van ilyen hogy "elvesztem a szüzességemet", ez inkább a lányoknál van!

Szex elõtt verd ki és akkor tovább bírod. Ez most komoly.
Hát már nem is sértésbõl, de 22 vagy és ennyire tudatlan?Könnyen félreérthetõ a tapasztaltlanságod és én pl. 16 vok, szûz, de azért már tudok eggyet s mást a nemi dolgokról. Szerintem jó helyen vagy, ha tanulni akarsz!Csak kicsit többet olvasd a többiek krdéseit és ha olyat találsz, amire kíváncsi vagy (lehet az csajos dolog is) akkor megnézed a válaszokat!:D(én kb. fél éve járok ide és rengeteg dolgot tanultam és tudtam meg itt, így ha lessz egy kapcsolatom, már tudni fogom, hogy mire számítsak, meg hasonlók) Hoppá, ez egy picit OFF-os válasz, de remélem azért hasznos.XD
Biztos még nagyon fiatal vagy:) Figyelj egy nem szûz és egy szûz pasi pénisze egy az egyben ugyanolyan!!!!Rajtatok semmi nem látszik, ugyanaddig fog hátra csuszni mint most:) Egy lányban ugyanugy csuszkál majd mint most a kezedben...nem lesz más, ne ragozd túl:)
A kérdező hozzászólása: De de hátra megy hátra lehet húzni szépen csak nem engedi tovább mint amelyik pasi már nem szüz érted? szal mikor a csaj azt csinálja akkor nem lehet oda vissza húzni mint a nem szüz pasiknál remélem érted?:-)))
Ha nagyon nem megy hátra, akkor menj el urológushoz, mert lehet, hogy fitymaszûkületed van, vagy inkább "rövid fék"-ed (az a bõrszalag, ami a makkodat összeköti a péniszed testével a túloldalon). Nehogy aztán késõbb magától szakadjon be.
1. Hát persze, mivel nem voltál nõvel, így nem érezted "azt" a nagyon jó dolgot, és elsõre persze hogy gyorsan elmegy az ember, bár aki sokat maszturbál, az tanulhatja a hosszabb orgazmust... 2. Igen, a fityma elõre, hátra csúszik, ettõl lesz neked olyan nagyon jó a sex :) 3. A pasiknál nem nagyon van ilyen hogy "elvesztem a szüzességemet", ez inkább a lányoknál van!
11 éves szint
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a választ:-)))de én ugye még nem szexeltem és a fityma csak a makkig megy hátra tovább nem engedig gondolom majd csak akkor lehet jol hátra húzni mikor már szexelek egy csajjal és beteszem neki gondolom?
A kérdező hozzászólása: Am 22-vagyok szal ez a 11-éves szint nem nagyon jött be csita majom!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ értem:-))))
neked is csak ennyi jut.:D 16 évesen már szex kellene.:) és am a "lessz" az egy "sz":D
Amíg sexelni akarsz, és nem szexeni, szerintem hagyd a dolgot... A szüzességed úgy veszíted el, hogy a merev hímvesszõt belehelyezed a hüvelybe. A fityma a merevedéstõl fog hátracsúszni, nem a szüzesség elvesztésétõl. Teljesen egyénfüggõ, hogy mikor mész el, de egy idõ után tudod kontrollálni.

15 éves vagyok van intim szőrzetem, hónalj nincs mert borotválom. Azt hittem hogy ez természetes, de amikor beszélek haverokkal kiderül, hogy szerintük ciki az intim szőrzet. Télleg az?

nem is tudom elképzelni hogy pl a végbél nyilát hogy lehet sz?rteleníteni vagy azt nem is szokták?

Legjobb válasz: Az a baj a mai fiatalokkal, (közhelyesen hangzik de tényleg a mai fiatalság) hogy ma már az is ciki ami valójában egy pár éve még nem volt az! Ha nem szeded le az a te magánügyed, minek kell mindenkinek azt tudni hogy neked csupasz-e vagy sem?! Nem értem... Lehet én vagyok a régimódi...(?)

Az a baj a mai fiatalokkal, (közhelyesen hangzik de tényleg a mai fiatalság) hogy ma már az is ciki ami valójában egy pár éve még nem volt az! Ha nem szeded le az a te magánügyed, minek kell mindenkinek azt tudni hogy neked csupasz-e vagy sem?! Nem értem... Lehet én vagyok a régimódi...(?)
Fiú vagy vagy lány? Én nõ vagyok. A nõi bunda szerintem akkor a legszebb, ha elöl, csiklótól fölfele meghagysz egysávot, ezt rövidebbre vágod, a többit leborotválod. Ha pasi vagy, akkor sztem semmiképp, csak vágd rövidebbre. Bocs, ha megsértek valakit, de szerintem ha valaki a csupasz pasikra bukik, az látens pedofil...
Szia! Szerintem ne borotváld le. Mert én lány vagyok, és az úgy jó egy pasin. A barátom is a hónalját borotválja, el se tudnám képzelni, hogy OTT is. én igen, de az nõknél egy kicsit másabb. Szerintem hagyd úgy. Ne a haveroknak akarj tetceni:P
Hónaljat lábat azért nem árt... nem épp esztétikus, amikor hónaljkutya megugat. Egyébként régi Egyiptomban mindenki borotválta mindenét. Ugyanis sokkal higiénikusabb.
Szia! Szerintem amíg nem élsz szexuális életet, addig teljesen fölösleges ott is szõrteleníteni, hisz rajtad kívül úgysem látja senki azt a részed:) Max egy picit rövidebbre vághatod, meg megigazíthatod, hogy ne lógjon ki a bugyiból, de ez a te dolgod, nem kötelességed senkinek beszámolnod arról, hogy milyenek az intim szörtelenítési szokásaid.Szerintem ráérsz vele akkor komolyabban foglalkozni, ha lesz barátod.
Én úgy gondolom hogy nem ciki. Mindenki másképp látja a dolgot, ha te úgy érzed jól magad hogy van, akkor hagyd meg. Lehet hogy én is régimódi vagyok de nekem meg a szõrtelen változat nem jön be! (Lány vagyok)
Hello! Én 14 éves vagyok, és én csupaszra vágom, mert nekem is, és a barátnõmnek is ez tetszik! Szerintem egyáltalán nem ciki az intim szõrzet! Ez egy hülyeség, izlés kérdése! Ne is hallgass rájuk! Hülyék :)
Õk biztosan kétnaponta borotválják, szúrja õket mint a veszedelem, de nem cikik.Teljesen jó nekik. Amíg nem élsz szexuális életet, szerintem nem kell vele foglalkozni, max ollóval néha kicsit visszavágod. Ha meg már ott tartotok, a lánnyal megbeszéled hogy õ hogyan szereti.Ha csupaszon, akkor intim gyanta.Attól 2-3 hétig nem nõ vissza, és amikor visszanõ akkor se szúr, ha havonta esetleg másfél havonta elmész egyszer az bõven elég.
Lehet hogy én vagyok nagyon régimódi de én nem borotválom és már foglelkozok szexel a pasimat ez nem zavarja sõt szexinek találja. 18/L
27 éves fiu vagyok! Én mindig csupira szoktam de van hogy néha meghagyom rövid szörösre. sztem ha van oylan lány a közeledbe akiben maximálisan megbizól kérd ki a véleményét

Ki jailbreakeltem Iphone 3Gs-em egy videó alapján néztem azt is hogy nem kamu-e de a kommentek alapján télleg működik. Én is feltettem szépen felmászott de utána ahogy kikapcsoltam nem volt hajlandó újra bekapcsolódni. Mi lehet a gond?

nem csináltam vele igazából még semmitse csak Cydia nevezetű programba letöltöttem egy Installious nevű programot. Ebben haverom segített neki működött nekem meg ez lett. Válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Nem lehetséges hogy untethered jailbreak verziót sikerült végig csinálnod? redsnow és társaiban van ehhez külön indítási lehetõség. Itt olvass utánna: http://ifan.hu/ Mik a tünetek hogy nem indul el?

Nem lehetséges hogy untethered jailbreak verziót sikerült végig csinálnod? redsnow és társaiban van ehhez külön indítási lehetõség. Itt olvass utánna: http://ifan.hu/ Mik a tünetek hogy nem indul el?
A kérdező hozzászólása: Redsnow-ot tettem fel szal nem tudom :S
redsnowban van valami olyasmi opcio hogy csak inditod a telefonod untethered jailbreak esetén probáld ugy indiítani kb ugyan ugy hoy dfu ba rakod csak ilynekor perszen em jailbreakeled ujra
A kérdező hozzászólása: És ennek az opciónak mi a neve ? elõre is köszi
A kérdező hozzászólása: Megnéztem tethered-et tettem fel.Szinte minden opcióval kipróbáltam de semmi :S ha feltennék 1 fotót annak segítségével megtudnád mondani hogy mégis mi lehet ?
Nem hiszem egy próbát megér... én is csak használom a telefont és csak kényszerûségbõl jailbrekeltem anno... szerintem azon a forumon néz körül amit fent linkeltem ott tõlem nagyobb szakértõi vannak a témának
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen segítséged sikerült megcsinálni!Mégegyszer köszönöm!

17 éves lány vagyok és még szüz a barátnöim mindig azt mondják hogy nagyon jó a szex de én félek az elsötöl. Akit meg kérdeztem fojton azt mondják hogy fájdalmas amikor ki jukad. Télleg nagyon fog fájni?

Legjobb válasz: Minden lánynál máshogy van, van akinek jobban, van akinek alig fáj. Ha ráparázol, rosszabb lesz. Hosszabb elõjátékkal viszont el tudsz lazulni, és ha jól benedvesedsz, akkor nagyobb eséllyel nem fog nagyon fájni. Tapasztalataim szerint az is segít, ha a srác elõtte orálisan kényeztet, attól jól ellazulsz.

Minden lánynál máshogy van, van akinek jobban, van akinek alig fáj. Ha ráparázol, rosszabb lesz. Hosszabb elõjátékkal viszont el tudsz lazulni, és ha jól benedvesedsz, akkor nagyobb eséllyel nem fog nagyon fájni. Tapasztalataim szerint az is segít, ha a srác elõtte orálisan kényeztet, attól jól ellazulsz.
jajjjj anyám, hagyjuk már ezt a hülyeséget! Kellemetlen? Fáj? Na figyelj, nekem még friss az élmény, a múlt héten vesztettem én is el, ugyebár :D Na, szóval... ez szerintem csak pasitól függ... ha fel vagy izgulva, és a pasi meg figyel rád, akkor minden oké lesz. Én nem véreztem, nem nyafogtam, nem is fájt... Az elsõ lökésnél egy picit feszített, de ugyan akkor nagyon jó érzés is volt... És pár lökés után már nem is feszített, sõt :P... Szóval nincs mit izgulni meg féli ettõl, nem fogsz belehalni... egy méhcsípés sokkal jobban fáj, mint ez... Legalább is nekem nem fájt, de én már elõtte is éreztem, hogy nem lesz itt gond ilyen téren. Szóval ne parázzál már, engedd el magad oszt kész. Nem fogsz belehalni... :P Sõt, nem is nevezném fájdalomnak, inkább picit szokatlan... és annyi! Nyugi, jó lesz az :D
Nekem egyáltalán nem fájt. Nem is volt olyan hú de jó az elsõ de nem fájt nem vérzett. Egyénfüggõ
Fájhat, de nem olyan egetrengetõ nagy fájdalom az. Fõleg ha a srác rendesen odafigyel rád
Hallgass a második válaszolóra... Mellesleg amíg nincs barátod(akivel komoly kapcsolatban vagy) addig felesleges ezen gondolkodnod.
Szerintem inkább elõbb tanulj meg helyesen írni, mert nekem is nagyon fáj amikor olyat olvasok, hogy "fojton" meg hogy "ki jukad". Az ékezetek meg már egyenesen megölnek.
Istenem, fojton... Könyörgöm, az elõbb írták, hogy ez így rohadtul nem helyes. Odafigyelhetnél egy kicsit, mert ez még 14évesen is gáz, nemhogy 17évesen... Tanuld meg, hogy foLYton és nem fojton.
Ez elsõ alkalom tényleg kellemetlen és fáj, de utána már jó.
De most nem értelek. Ezek szerint a félelmed miatt soha nem fekszel majd le senkivel?
Te inkább ne szaporodj!
Elsosorban a fiutol fug h menyire figyel oda rad menyire tud felizgittani benedvesitteni ha igy teccik....neked csak anyi a dolgod h elvezzed az egeszet es akor nem lesz gond!!!
Honnan tudjuk, hogy neked fog-e fájni.Lehet , hogy igen de az is lehet, hogy nem.De tényleg tanulj meg elõtte helyesen írni.
mire vársz még te bolond, tedd meg legalább hamar túleszel rajta. még ma!
A kérdező hozzászólása: Van barátom és fojton azt mondja hogy tud várni
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat csak azért vagyok igy be parázva mert a barátnöim azt mondták hogy nekik nagyon fájt és nagyon nem biroma a fájdalmat (érzékeny vagyok)
Elég nagy bunkók a "barátnõid" ha azt magyarázzák neked h mennyire fáj. Természetes h izgulsz, tartassz a dologtól, de miért kell ezt nekik tetézni. És még tudatlanok is, mert nem tudják h nem mindenkinek fáj. Fõleg 1 jó partner melett

Az télleg igaz hogy a Battlefield 3 multijáért hogy használhassam még pénzt kell fizetni és nem is ingyenes?

tehát még a játékon kívűl.ez igaz? (Ps3-on)

Legjobb válasz: hulyeseg, 1x megveszed es annyit jatszol mennyit akarsz

hulyeseg, 1x megveszed es annyit jatszol mennyit akarsz
ezt a baromságot meg hol hallottad ??
Hát xboxon lehet kell xboxlive de ps-n meg pc nem

Ilyenkor most mitegyek? Télleg azt várja hogy én lépjek?

Van egy fiu barátom akivel 3 hete együtt voltam szóval több mint barátság(de nem feküdtem le vele)Én teljesen beleszerettem ? másfél hétig nem keresett.Mielött elutazott volna,rámirt msnen beszélgettünk,és azvolt a lényege h többször is bocsánatot kért,mondta hogy többet érez,és hogy ha hazajött találkozunk és megbeszélünk mindent.Valameik nap jött haza addig kétszer láttam msnen egyszer ráirtam mert már nagyon szerettem volna tudn i hogy mivan.Õ nem hozta fel a találkozást és semmit.Én igen.Azt mondta h meg is beszéljük de ez nem msn téma mégse kérdezte meg hogy találkozzunk e.Azóta nem beszéltünk és én már meg?rülök.Nagyon szeretem ?t.Mit tegyek?Nekem kéne lépnem?

Legjobb válasz: Tudom, hogy nehéz, de hagyd ezt a pasit. Ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel.

Tudom, hogy nehéz, de hagyd ezt a pasit. Ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel.
A kérdező hozzászólása: Elnézést a helyesírási hibákért.Most látom mennyi van:|késõ van már bocsánat!
neki kéne lépjen , de abban valószínû igaza van , hogy nem msn téma viszont megbeszélhettetek volna egy találkát , hogy ezt megdumáljátok. ha annyira fontos neked irj rá te és beszéljetek meg egy találkát.
Nem hiszem hogy akarna valamit. Ha egy fiút érdekel egy lány akkor keresi, õ viszont nem ezt tette. Ha ezek után se fog keresni akkor írj rá és kérdezz rá konkrétan hogy akar-e valamit vagy felejtsétek el ezt a dolgot kettõtök között. Így legalább megnyugodnál.
Az elõzõek jól írták, hagyd ezt az egészet. A fiúk néha össze-vissza mondanak mindent, erre nem szabad építeni. Ha érdekelnéd, keresne, megbeszélnétek valamit. Így elég egyértelmû, hogy nem nagyon érdeklõdik...

Ha befele mutatjuk a peace jelet az télleg azt jelenti, hogy [email protected]?

egy ismerösöm mondta hogy ha 'befele' mutatjuk akkor ezt jelenti ez igaz?

Legjobb válasz: Hogy az emberek miket ki nem találnak! Ez olyan, mint amikor azt olvastam, hogy "A haverom azt mondta, ha nekidõl valaki a falnak vagy oszlopnak, akkor meleg, ez igaz?"... Sztem is hülyeség.

Hogy az emberek miket ki nem találnak! Ez olyan, mint amikor azt olvastam, hogy "A haverom azt mondta, ha nekidõl valaki a falnak vagy oszlopnak, akkor meleg, ez igaz?"... Sztem is hülyeség.
sztem ez hülyeség.
Ha befele mutatja (a tenyer nem kifele, hanem 180 fokban elforditva, befele nez), tehat nem ugy, ahogy a kepen, akkor valoban "karomkodik", ugyanazt jelenti, mint a kozepso ujj felmutatasa. Szoval nem hulyitett a haverod. Amugy a kifele fordulo 2 ujj nem a beke, hanem a gyozelem jele.
A japcsiknál viszont a béke. Eredetileg ott is gyõzelem volt, csak késõbb japánosították.
Ha magad felé fordítva a kezed mutatod a középsõ és mutató ujjaddal a "V"-t, az Angliában, illetve Nagy-Britanniában valami elképesztõ szemtelenség és pofátlanság. Az egész onnan ered, hogy amikor az angol-francia háborúban a franciák megtámadtak egy angolok által lakott várat, megfenyegették a vár védõit, hogy amint beveszik a várat, az összes azt védõ angol íjásznak levágják az íjfeszítõ ujját - a mutató és a középsõ ujjukat. A várat aztán az angolok sikeresen megvédték, és a visszavonuló franciáknak gyúnyosan mutogatták megmaradt íjfeszítõ ujjaikat. Állítólag ebbõl alakult ki késõbb az egész Európára (mármint a kontinensre) jellemzõ "középsõ ujj" mutogatás is, de ezt elég nehéz bizonyítani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!