Találatok a következő kifejezésre: Az szexmanias, ott (2 db)

Az szexmanias, aki ott akarja csinalni, ahol megkivanja?

csinaltuk mar tombhazba,hatamogot,felvonaba ez normalis

Legjobb válasz: nem az, de ettõl még egészségetekre. :)

nem az, de ettõl még egészségetekre. :)
Én sexmániásnak azt nevezném akinek folyton azon jár az esze, minden nõtõl csak azt akarja, mást nem is lehet vele csinálni. Az hogy itt ott csináljátok azt inkáb merészségnek nevezném meg "fiatalság bolondság":) vagy nem tudom. :)
erre csak anynit mondok kinek mi a merészség ebben :) (a második hozzászóló)
Ha azt merészségnek nevezed hogy a szüleid a melletted lévõ szobába vannak akkor minek neveznéd ha egy suli elött dugna meg a pasid? :D
wow! mintha ez a kérdés leginkább arról szólna, hogy villogj, micsoda "vagány" vagy... Amúgy nem szexmánia amit csináltok, hanem egészséges vágy.
Ha fiatalabb lennék, sokat járnék Erdélybe! Ha ott ilyen vagány pasik vannak! Mondjuk arra készüljetek fel, hogy a sikerszéria elõbb-utóbb elfogy és eljön majd az, mikor valaki élesz helyzetben rátoknyit. Na de végülis abban sincs semmi, legalább lát valami érdekeset ;) Hajrá, nem baj ez. Sokan szeretik az izgalmas helyeket, meg a természet lágy ölén is jó a szex.
A kérdező hozzászólása: 1 ez a kerdes nem ide tartozik 2 ha nincs jo velemenyed akko ne irj 3 az aki irta az a segfej 4 egy csajnak nem azt mondjuk h picsa 5 hagybekit a helyes irasomnak mert erdelyi vok
te seggfej, tanulj meg elõször magyarul írni, az ilyen söpredéknek elképzelni sem tudom milyen picsa fekszik le!
A kérdező hozzászólása: kocc s nem vilogni akkartam csak kivancsi voltam a velemenyekre
A kérdező hozzászólása: en fiu vok ha nem vetted volna eszre es a baratnomot simman meg dugnam a suli wc-be ora kozzben
A kérdező hozzászólása: a mereszseg az meg van s kinek minek nekem s a baratnomnek
A kérdező hozzászólása: tom mereszek vagyunk mar csinaltuk ugyis h a szulei a meletunk levo szobaba aludtak
A kérdező hozzászólása: kocc:D
A kérdező hozzászólása: kosszi szepen naon kedves vagy
lehet hogy túl erõszakos vagy....
Lehetséges.
Nem az a kérdés, mit gondolsz, hanem hogy mit cselekszel. Ha legszívesebben ott helyben elkapnád õket, de azért udvariasan köszönsz nekik a napszaknak megfelelõen, és elcsevegsz velük akármirõl, akkor nincs gond. Ha ordítva ráveted magad minden nõre, aki szembejön, akkor gond van. De az se jó, ha pl. nem tudod levenni a mellérõl a szemed beszélgetés közben, vagy ha mindenkitõl az elsõ fél percben megkérdezed, szereti-e az análszexet. Szóval a viselkedésedet próbáld meg normalizálni, függetlenül attól, hogy érezni mit érzel.
A kérdező hozzászólása: Úgy látom félreérthetõ volt, nem fejtettem ki pontosan. Ez csak fejben zajlik le, nem szoktam letámadni senkit ténylegesen, pont ez az, hogy túlságosan is erljetem a lányok elõl, mert egyrészt nem illik, másrészt amúgy is gátlásos vagyok idegen tömeg elõtt. De kettesben egy lánnyal más lenne persze, ott nem kéne titkolnom a vágyaimat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!