Találatok a következő kifejezésre: Az számít, hányszor csinálom és (2 db)

Az számít, hogy hányszor csinálom és mennyiszer élvez belém a srác, ha már 12 napja szedek Belarát?

Legjobb válasz: Ha megfelelõen szeded a tabit, akkor védve vagy. TEljesen mindegy, hogy mikor és hányszor szexelsz.

Ha megfelelõen szeded a tabit, akkor védve vagy. TEljesen mindegy, hogy mikor és hányszor szexelsz.
Nem számít, hogy hányszor szexelsz a barátoddal, ez mindig véd, ha rendesen szeded!
ha az elõzõ kérdést is te tetted fel, hogy védett vagy-e 12 nap után ha az 5. napon kezdted el szedni a gyógyszert, akkor használhatnátok kiegészítõt, mert ahogy egyik válaszadó írta ott, csak akkor véd egy hét után ha az elsõ napon veszed be a gyógyszert. Egyéb esetben nem számít, hogy hányszór csinálod, és hogy benned megy-e el a pasid, mert a gyógyszer véd!
Egyfajta kényszeresség. Hagyd abba, mert rosszabb lesz.
Keress rá: obszesszív-kompulzív zavar, kényszerbetegség, kényszerneurózis, rögeszme. Döntsd el, hogy neked is ez van-e. Sõt, a legjobb lenne, ha orvoshoz fordulnál, minthogy önmagadat diagnosztizáld.
Súlyosabb esetekben ezt hívják kényszerbetegségnek. Van, aki kiborul, ha nem a szokásos parkolójába áll, van aki a párnáján a gombokat tekergeti, van aki csak a zebra fehér csíkjára lép, különben rossz fog történni vele. Nyugi, a te esetedben még egyáltalán nem vészes!
A kérdező hozzászólása: Átolvastam, néma szóismétlés egyre gyakrabban fordul elõ.
Én mindig a zebra fehér csíkjára lépek!! És nem csak jó történt velem... :)
én elismétlek mozdulatokat...még elnem múlik a "rossz gondolat"....elismétlem többször...mert ha nem továbbra is érzem a nyomást...kézmosás rengetegszer... 25 l
Nyugi, a népesség 2%-ának van kényszeressége, kényszerbetegsége, csak a legtöbben szégyellik bevallani és az otthon homályában végzik. :-) Leszokni errõl nem lehet de ha pozitívan gondolkodsz ezügyben, akkor enyhülhetnek a tünetek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!