Találatok a következő kifejezésre: Az számít, hányszor (16 db)

Ki tud segíteni? Excel tudásban kérnék segítséget. Hogyan lehet leválogatni egy táblázatban lévő számhalmazból a páros és páratlan számokat valamint kilistázni, hogy melyik szám hányszor szerepel az adathalmazban?

Legjobb válasz: Segédtáblázattal: páros-e a szám: =PÁROSE(cellaazonosító) páratlan-e a szám: = PÁRATLANE(cellaazonosító) Ebbõl megkapod hogy IGAZ vagy HAMIS a vizsgálat, majd ezeket az eredményeket lehet szûrni. Hányszor szerepel: =DARABTELI(tartomány;kritérium) http://noob.hu/2012/04/28/tabla.JPG

Segédtáblázattal: páros-e a szám: =PÁROSE(cellaazonosító) páratlan-e a szám: = PÁRATLANE(cellaazonosító) Ebbõl megkapod hogy IGAZ vagy HAMIS a vizsgálat, majd ezeket az eredményeket lehet szûrni. Hányszor szerepel: =DARABTELI(tartomány;kritérium) http://noob.hu/2012/04/28/tabla.JPG

Az énekesek nem unják hogy minden héten a koncertjeiken eléneklik ugyanazokat a számokat? szerintetek életük során egy számot hányszor énekelnek el átlagban?

Legjobb válasz: Biztos unják, de te gondolom te is unod, hogy mindennap suliba mész vagy dolgozni. Nekik ez a munka. Az hogy hányszor énekelnek el egy számot csak õk tudják, vagy még õk sem.

Biztos unják, de te gondolom te is unod, hogy mindennap suliba mész vagy dolgozni. Nekik ez a munka. Az hogy hányszor énekelnek el egy számot csak õk tudják, vagy még õk sem.
Aki tényleg szereti a munkáját nem unja:) nem az a fontos hogy ugyanazokat a számokat énekli hanem h ugyanazokkal a számokkal még mindig ugyanúgy szeretik:) és amikor kinn állsz a színpadon és a neved kiabálják és amiko elkezdesz énekelni mindenki figyel téged majd a végén tapsvihar...hát nincs csodállatosabb érzés a földön:D:D 16 / L
Olyan szám kevés van, amit tényleg mindig elénekelnek, a mûsor elég nagy része azért folyamatos változásban van - legalábbis én sok elõadónál így vettem észre...
Unják, de rohadtul megéri.

Az számít, hogy hányszor csinálom és mennyiszer élvez belém a srác, ha már 12 napja szedek Belarát?

Legjobb válasz: Ha megfelelõen szeded a tabit, akkor védve vagy. TEljesen mindegy, hogy mikor és hányszor szexelsz.

Ha megfelelõen szeded a tabit, akkor védve vagy. TEljesen mindegy, hogy mikor és hányszor szexelsz.
Nem számít, hogy hányszor szexelsz a barátoddal, ez mindig véd, ha rendesen szeded!
ha az elõzõ kérdést is te tetted fel, hogy védett vagy-e 12 nap után ha az 5. napon kezdted el szedni a gyógyszert, akkor használhatnátok kiegészítõt, mert ahogy egyik válaszadó írta ott, csak akkor véd egy hét után ha az elsõ napon veszed be a gyógyszert. Egyéb esetben nem számít, hogy hányszór csinálod, és hogy benned megy-e el a pasid, mert a gyógyszer véd!


DARABTELI()
A kérdező hozzászólása: =DARABTELI(L2:R733;3) A kérdésem az lenne még, hogy ha így írom be, akkor ez azt mutatja, hogy a 3 mas hányszor fordul elõ benne? Mármint számonként kell keresni, vagy =DARABTELI(L2:R733) így? Köszönöm a választ :)
=DARABTELI(L2:R733;3) - Kiírja, hogy a tömbben a 3-as szám hányszor fordul elõ =DARABTELI(L2:R733) - nem adtad meg, hogy melyik számot keresse... ebben az esetben nem fogja végrehajtani a mûveletet...

Li-ion-os Notebook akkumulátornál a ciklusok száma az hogy hányszor töltöttem és merítettem. De ha állandóan a töltőn van és az aksi meg benne akkor a ciklusszám változatlan marad?

És egy hozzá kapcsolódó kérdés hogy az akkumulátor élettartama szempontjából melyik a jobb ha feltöltöm és mihánt 100% on van kihúzom és mikor jelez hogy 20-25% környékén van akkor bedugom vagy az ha állandóan a tölt?n van?

Valaki megtudja nekem mondani mi az a zene, aminek a klipjében egy szerelmes pár eseményeit írják le pl. : hányszor buliztak együtt, hányszor veszekedtek (így konkrétan szám szerint írják a klipben) Azt hiszem 2013-as és az elõadó kezdõbetûje W? !

Legjobb válasz: nebasszfel :D nem tudom :D az a baj, hogy én a klipet 1-szer láttam csak, de a számot nagyon sokszor hallgattam, mert tetszett, de nem tudom melyik lehet :D

nebasszfel :D nem tudom :D az a baj, hogy én a klipet 1-szer láttam csak, de a számot nagyon sokszor hallgattam, mert tetszett, de nem tudom melyik lehet :D
majd írd meg priviben, ha megtaláltad! :) meg én is írok, ha meglesz
DRRRRRRÁÁÁÁMMENNNNBÉÉÉÉSSZSZZSZSZZBS GGGEEECICICICICIIIIII!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=I9QGpHScGug Nesze neked Wilkinson!! Liquid Drum and Bass <3 Legjobb!
7 millióóó??? :DD az szép :D jó reklámja volt biztos, mert a zene amúgy nem emelkedik ki a stílusból :)
ha jó a kapcsolat mind2-tõl amugy heti 2-3 alkalom szerintem korrekt mind2 félnek.
Heti 3-4 szerintem már rendben van, annál kevesebb ne legyen. 24/N
szerintem is 2, 3alkalom kell.
Heti 3 már normálisnak számít szerintem:) Vagy ami annál több!
A kérdező hozzászólása: Igen szerintem is a heti egy az kevés, még ha több éves kapcsolatról is van szó! Inkább idõsebbek esetében tudom elképzelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mi az oka annak, hogy csak korlátozott számban lehet egy papírlapot összehajtani? Hányszor lehet maximum?

A kérdés matematikai/fizikai megközelítése érdekelne :)

Legjobb válasz: 7 szer. Mindíg, amikor félbehajtod, megkétszerezõdik a lapok száma, így kétszer olyan nehéz összehajtani, a papír belsõ rétege pedig egy idõ után nem hajlik meg eléggé, bármit is csinálsz ahhoz, hogy megmaradjon.

7 szer. Mindíg, amikor félbehajtod, megkétszerezõdik a lapok száma, így kétszer olyan nehéz összehajtani, a papír belsõ rétege pedig egy idõ után nem hajlik meg eléggé, bármit is csinálsz ahhoz, hogy megmaradjon.
Itt van kicsit tudományos megközelítésben (középen-lent): http://set-keytheory.xtreemhost.com/Write/write22.html
nem egészen papírlap, de ha fogsz egy többrétegû papírzsepit, leveszel belõle 1 réteget, akkor azt 8* is meg lehet hajtani
mármint azt az 1 réteget hajtogatod
Erre a legjobb megoldás: fogsz 1 lapot, és kipróbálod.
Lehet akár ötször is. Fültisztító pálcikát belemártod, és ecseteled az aftákat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!