Találatok a következő kifejezésre: Az rosszra ha egész nap keményedik (2 db)

Az rosszra utal, ha egész nap keményedik a hasam?

Csak ma vettem ezt észre,hogy folyamatosan keményedik eddikg csak szakaszosan volt ilyen,igaz az utóbbi id?ben rosszul aludtam,lehet ett?l -hogy fáradtabb vagyok.Még két hónapig dolgoznom kéne a gyed miatt...de a baba egészsége a legfontosabb.22hétben vagyunk.

Legjobb válasz: Nem lesz baj, de jelezd az orvosnak.Nem tudom szedsz -e magnéziumot, majd biztos javasolja, és a többszöri pihenést.Nem tudom milyen a munkád, de a fáradságtól is lehet,a szervezeted jelzi sztem gondold meg, és ha tudsz írasd ki magad.

Nem lesz baj, de jelezd az orvosnak.Nem tudom szedsz -e magnéziumot, majd biztos javasolja, és a többszöri pihenést.Nem tudom milyen a munkád, de a fáradságtól is lehet, a szervezeted jelzi sztem gondold meg, és ha tudsz írasd ki magad.
Ezek bizony méhösszehúzódások. Beszélj a dokiddal, nehogy koraszülés legyen a dolog vége.

32 hetes kismama vagyok keményedik a hasam ez rosszat jelent? És ha egész nap mocorog az azt jelenti jól érzi magát ugye?

Legjobb válasz: a keményedés a méh készülõdése a szülésre. ha nagyon sûrûn keményedik, akkor Mane B6ot érdemes szedni, nehogy túl hamar akarjon kijönni. a sok mocorgás engem megnyugtat, mert tudom, hogy jól van. idõvel egyre kevésbé fog elférni, így kevesebbet is mozog majd. 35 hetes k.m.

a keményedés a méh készülõdése a szülésre. ha nagyon sûrûn keményedik, akkor Mane B6ot érdemes szedni, nehogy túl hamar akarjon kijönni. a sok mocorgás engem megnyugtat, mert tudom, hogy jól van. idõvel egyre kevésbé fog elférni, így kevesebbet is mozog majd. 35 hetes k.m.
A kérdező hozzászólása: És ez nem korai még????
Nekem három fiam van a középsõvel már 20 hetesen keményedett a hasam, ami korainak számít.A dokim pihenést és magne B6-ot ajánlott.Szerencsére minden ok volt, 10 nappal született meg hamarabb.Szerintem a 32.héten már nem olyan "korai", de mindenképpen említsd meg az orvosodnak!
nekem is 30 hét óta keményedik, barátnõmnek már 20 héttõl. nem korai, de azért pihenj, amennyit lehet!
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm!!!!!! Lehet akkor már nem kellene dolgoznom!!!
30 hetes vagyok, egy hete keményedik jobban, én pénteken tettem le a stafétabotot. Szerintem ne dolgozz már, ha teheted...nekem a Magne B6 mindig segít. Beveszem és kb. 20 perc múlva múlik a keményedés. Nekem is sokat mocorog még, és én úgy vagyok vele, ez azt jelenti: jól van. Egy hete órákon át rugdosott. Vigyi magadra és kitartás, pihenj többet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm pihenek majd akkor amennyit tudok!!!!!! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!