Találatok a következő kifejezésre: Az rosszat hogyha egy (18 db)

Az rossz, hogyha egy évnyi orosztanulás után, orosz zenékből nem igazán hallok ki szöveget?

Engem nagyon zavar spec, bár f?leg a változó hangsúly az ami be tud kavarni. Kevésbé tempósan beszélt szöveget viszont általában meg tudok érteni.

Legjobb válasz: Hallgass nagyon sok zenét, és jobb lesz, én sem értem angolból a zenéket, pedig már egy ideje tanulom.

Hallgass nagyon sok zenét, és jobb lesz, én sem értem angolból a zenéket, pedig már egy ideje tanulom.
szerintem nincs jó nyelvérzéked. ilyen van. én például nem tanultam soha oroszt de egy ideje hallgatok orosz zenéket és amik érdekeltek azoknak utána néztem mit jelent és azóta ha más orosz számban hallom ugyanazokat a szavakat akkor már sejtem, h mirõl lehet szó.
A kérdező hozzászólása: Na mondjuk igen, ez az érdekes, angolt idestova 11 éve tanulok, és a dalok szövegeit azóta sem értem mindig - sõt, kifejezetten ritkán. Ezt a tanáraim igen hülye kiejtésének tudom be, amiket általánosban megszoktam. (És mielõtt valaki belekötne: nem, nem állítom hogy jobban tudok a volt tanáraimnál angolul, de azért hallatszott az õ kiejtésén hogy minden volt, csak igazán angolos nem.) Az oroszt viszont nem tanárral tanulom, csak azért gondoltam hogy jobban ki tudnám hallani a szövegeket egy, ezen a nyelven íródott zenébõl, mert a kiejtése azért messze nem olyan bonyolult mint az angolban. De ha szerinted ezzel nincs gond, akkor kösz, megnyugtattál! (De ha esetleg van aki az orosz nyelvvel foglalkozik, és errõl más a véleménye, azt is nagyon szívesen meghallgatom.)

Mit csináljak hogyha egy tölthető tintapatronba rossz tintát töltöttem és hogy azzal lehet-e még valamit kezdeni vagy kidobós?

Legjobb válasz: Ha kijon belole a tinta, nincs baj, ha nem, akkor mas osszetetelu, es valoszinuleg eltomiti a fuvokakat a fejen. A masodik esetben sem menthetetlen teljesen, kiszivod belole a tintat amit belenyomtal amennyire csak lehetseges, mondjuk egy injekcios tuvel, majd nagyon nagyon sokszor adsz neki egy kis cloroxos kezelest, csak ne hagyd rajta 10-15 masodpercnel tovabb. A dolog szepseghibaja, hogy rettento idoigenyes, es bukod a tintat amit belenyomtal, es meg csak garancia sincs ra, hogy ezek utan menni fog a rendes tintaval. Ha akarod kuzdj vele, en inkabb kivagnam.

Ha kijon belole a tinta, nincs baj, ha nem, akkor mas osszetetelu, es valoszinuleg eltomiti a fuvokakat a fejen. A masodik esetben sem menthetetlen teljesen, kiszivod belole a tintat amit belenyomtal amennyire csak lehetseges, mondjuk egy injekcios tuvel, majd nagyon nagyon sokszor adsz neki egy kis cloroxos kezelest, csak ne hagyd rajta 10-15 masodpercnel tovabb. A dolog szepseghibaja, hogy rettento idoigenyes, es bukod a tintat amit belenyomtal, es meg csak garancia sincs ra, hogy ezek utan menni fog a rendes tintaval. Ha akarod kuzdj vele, en inkabb kivagnam.

Hogyha fájt a szex mikor egy 18 cm-es pénisszel történt, ami vastagabb az átlagnál (csak egy kicsit és első 3 alkalom volt, végére már alig fájt, csak nem bírtam sokáig), akkor nagyon rossz lesz egy nagyobbal (22-23 cm)?

Legjobb válasz: Ha attól félsz elõre, hogy fájni fog-e akkor egyértelmûen igen. Begörcsölsz az idegességtõl és nem lazulsz majd el kellõképpen. Amúgymeg tök mindegy, nem? Ha 100% hogy az mostanában beléd fog menni akkor a tény, hogy fáj-e vagy sem, mit változtat? Ugyanúgy akarni fogod, gondolom... :)

Ha attól félsz elõre, hogy fájni fog-e akkor egyértelmûen igen. Begörcsölsz az idegességtõl és nem lazulsz majd el kellõképpen. Amúgymeg tök mindegy, nem? Ha 100% hogy az mostanában beléd fog menni akkor a tény, hogy fáj-e vagy sem, mit változtat? Ugyanúgy akarni fogod, gondolom... :)
Az elsõ három alkalom nekem is fájt kicsi pénisszel, de a mostani naggyal nincs semmi gondom. Ne aggódj, belejössz majd. :)
Hát... Téged csak ilyen férfiakkal hoz össze az élet??? :) Nah jó, befejeztem! Szóval, ha még nem volt benned akkora, akkor valszeg fájni fog, mert még ott szûk lehetsz. De embere válogatja. Kitudja, talán megszólalni sem tudsz majd, de nem a fájdalomtól... :) Talán érted mire gondolok :D
lehet hogy annyi az átlag, de 10bõl 9 barátomnak "átlagon felüli" szal ez a 15 nem túl találó szerintem :P
Honnan tudjuk? Valószínûleg érezni fogod rendesen.
22-23 centi? Te kikkel/mikkel készülsz lefeküdni? (Nem azt mondom, hogy nincs ekkora, csak a magyar átlag 15 centi..nem? :D )
A kérdező hozzászólása: Az elsõ 3 alkalom alatt azt értem, hogy a szüzességem elvesztésétõl számítva.
A kérdező hozzászólása: Nem feka meg semmi ilyesmi, egyszerûen csak nagydarab :D. Köszi a válaszokat :) .
Hol találsz ilyen pasikat? Név telószám légyszi:) )

Az rosszat jelent hogyha egy hat éves németjuhásznak a lapockáján görcs van?

a hat éves németjuhászunknak a lapockáján görcs van ami sebes és nem engedi hogy hozzá nyuljunk!!!!!!mit tegyek mi lenne a legjobb?

Legjobb válasz: Azonnal vidd el egy jó orvoshoz, mert lehet, hogy csak egy sima seb, de az is elképzelhetõ, hogy daganat.

Azonnal vidd el egy jó orvoshoz, mert lehet, hogy csak egy sima seb, de az is elképzelhetõ, hogy daganat.

Miért beszélitek be magatoknak, hogyha egy személy veletek negatív és csak a rossz dolgokrol beszél (pl traumák), akkor leszívja a az energiátokat?

Furcsa módon mikor valaki velem negatív mégse küldöm el a francba, és mégse szívja le az energiámat vagy életer?met.

Legjobb válasz: És éltél már egy lakásban ilyen emberrel éveken át?

És éltél már egy lakásban ilyen emberrel éveken át?

Mért mondják azt, hogyha egy nő rossz az ágyban, akkor olyan, mint egy fa? Mit kell csinálnom hogy én ne legyek "fa"?

Legjobb válasz: Mert nem mozdul.:)) Semmi különöset, csak simogasd, pl. a hát nagyon érzékeny, csókolgasd, sóhajtozz ha jólesik, mondd, hogy jó. Na és persze, ha tetszik az orál, és szereted is csinálni, akkor még ott van ez az opció is.

Mert nem mozdul.:) ) Semmi különöset, csak simogasd, pl. a hát nagyon érzékeny, csókolgasd, sóhajtozz ha jólesik, mondd, hogy jó. Na és persze, ha tetszik az orál, és szereted is csinálni, akkor még ott van ez az opció is.
Mozogj te is sokat, legyél felül, ne csak a srác.
Ha olyan vagy mint egy darab fa, akkor nemcsak Te vagy hibás, hanem a partnered is. Jó partnerrel biztos nem feküdnél mint egy fadarab.
Figyelj bébi. :D Egyszerûen csak élvezd. Ha neked nem jó a szex, akkor hiába csinálsz bármit is, teljesen mindegy. Keress olyan embert aki tényleg megmozgat benned valamit. Nem lesz gáz. :) Ha ezt a kérdést feltetted akkor gondolom úgy érzed, hogy te nem vagy jó az ágyban. Ez egyáltalán nem biztos. Ne aggódj. Ha szereted a partnered és tényleg vágysz arra, hogy közel legyél hozzá, de ennek ellenére nem érzed magad jól vele akkor lehet, hogy kicsit visszafogott vagy, de ez sem baj. :) Próbáld te is élvezni. Sok sikert.

Miért lenne jó, és miért lenne rossz, hogyha az Európai Unió egy föderatív országgá válna, mint az USA?

olyat légyszi ne írjatok, hogy 'csak rossz lenne', hanem indokot is kérnék:)

Legjobb válasz: Titeket aztán keményen befogott az agymosó propaganda...Tényleg közeledik a Világállam...

ma 15:40 Ez baromság! Magyarországnak csak a termálvízkészletei "jelentõsek", viszont felhasználásuk gazdaságtalan! Másrészt tényleg van az EU-nak haszna belölünk: piacot jelentünk nekik. De mi is jól járunk, ugyanis kapunk fejlesztési pénzeket, amit ha a kormányok nem nyúlnának le, akkor az hasznos is lenne! Na látod erre jó lenne egy központi kormányzat! A saját tolvaj bandánktól védenének meg! Ha nem lennénk EU tagok, akkor már rég az oroszok érdekszférájában, netalán az orosz föderációban lennénk! Tudod, nem hallottál róla, hogy kilóra megvették a krím félszigeti kikötõ használati jogát az ukránoktól. Az egész fekete-tengeri orosz flotta ott állomásozik! Az ukránoknál még balhé is volt, hogy emiatt elvesztették a függetlenségüket. Én inkább élek EU tagországban, mint Orosz tagköztársaságban! Ja és jó lenne, ha elõször tájékozódnál a világpolitikáról és a hazai lehetõségekrõl.
Titeket aztán keményen befogott az agymosó propaganda...Tényleg közeledik a Világállam...
Nem lenne jó. Itt az országok kultúrálisan nagyon eltérõek, míg az USA-ban egységesek.
Abból a szempontból valószínûleg elõnyösebb lenne, hogy kevesebb ellenkezési lehetõség lenne, valamint könnyebb lenne átvinni különbözõ közigazgatási intézkedéseket, de a jelenlegi nagy különbségek miatt még rengetek problémába ütközne, kezdve egy mindenki által elfogadott központi kormányzó szerv összeállításával.
Semmi bajom a Szövetségekkel és Katonai rendszerekkel. Semmi bajom az együttmüködésekkel és szerzõdésekkel. Azzal viszont van bajom, hogy a média által agymosott lakosság (lásd még: ti) magától rabszolgasorba hajtja magát. Szerintetek ha Pestrõl nem tudják megoldani az ország gondjait, Washingtonból megtudnák?
Azért eleinte az USAban se voltak egységesek, ld Észak-Dél ellentét... Nem lenne az rossz, sok közös van a kultúránkban, történelmünkben, de az egyenjogúságot már most is elég nehéz biztosítani (leginkább nem is lehet...) Világhatalmi szempontból viszont erõsebb tényezõ lennénk, gazdaságilag is erõsebben tudnánk fellépni az Amerikától való függéssel szemben, önállóbbak lehetnénk.
ma 13:43 Te élsz egy álomvilágban! Régebben voltak a családok, abból lettek a törzsek és aztán abból a nemzetek. Amikor a honfoglalás elõtt a hét törzs szövetséget kötött és nemzetté alakultak te gondolom, ha akkor élnél azt is elleneznéd. Ez hogy a társadalom egy mindig magasabb integrációra lép, törvényszerû!!! A világállamot én is ellenzem, mert az nem lenne demokratikus és túl nagy hatalom központosulna. Azonban egy kontinenseket átfogó integrációnak már éppen itt az ideje! Amúgy az USA megalakulásakor is voltak akik nagyon ellenezték, sõt még föderáció ellenes pártok is voltak.
Nem agymosó propaganda, csak egyszerûen ilyen vonulatok irányítják most a világot. A világ szinte összes állama legalább valamilyen szintû gazdasági együttmûködés része, nagyon ritka a mindenféle közösségi tagságtól mentes állam, ez most világtendencia. Tenni kisemberként nem nagyon tudsz ellene, a lázongásnak, indulatkeltésnek, erõszakos megmozdulásoknak híve nem vagyok, és látok jövõt ilyen jellegû egységekben, így nem fogok ellene beszélni. Második válaszoló voltam.
Hagyd rá! Úgy is jönnek a zsidók és lágerekbe visznek! Legalábbis nekem ezt szokták mondani.
Egyrészt senki nem beszélt arról, h Washingtonból irányítanának, mivel európai szintû integráció lenne, másrészt meg igen, szerintem van rá esély, hogy máshonnan képesek lennének megoldani. Amúgy attól, hogy központi irányítás van, nem azt jelentené, hogy máshonnan kell megoldást várnod, helyi szintû problémáknál az USA-ban is elég nagy a szerepe a tagállami önkormányzásnak, de vannak bizonyos területek, melyekbõl szerintem jobban lehetne profitálni egy mélyebb szintû integráció segítségével.
ma 13:43 Teljesen egyetértek veled.Európának csak azért kellünk hogy késõbb amikor majd ritkaság lesz a víz mi szállítsuk nekik.Ez nem is lenne rossz de ha nem olcsón adnánk akkor megszállnának.Ezért kell kezünkbe venni az irányítást és visszaszerezni az ezeréves magyar földet.

Az jót vagy rosszat jelent, hogyha egy kicsit csípett a Pharmatex hüvelykúp?

Éreztem, hogy amint fölhelyeztem kicsit csípett aztán elmúlt. Majd amikor szétolvadt egy csomó kifolyott bel?lem és szintén csípett. Ez jó? A papírján az volt, h ez egy mellékhatás. Viszont elötte leöblítettem magam szappanos vízzel, de kevés volt a szappan. Szinte alig. Ez gáz?

Legjobb válasz: Az bizony gáz: használata elõtt és után nem szabad szappanos vízzel mosdani, mert közömbösiti a hatását. Javaslom az eseményutáni tablettát. Az, hogy csípett nyilván azt jelenti, hogy allergiás tüneteid vannak ha használod, nem ajánlatos használnod.

Ezzel a csípéssel elméletileg nincs semmi gond, csak gyakorlatilag... Ugyanis nem egy kellemes érzés, mint észrevetted!
Az bizony gáz: használata elõtt és után nem szabad szappanos vízzel mosdani, mert közömbösiti a hatását. Javaslom az eseményutáni tablettát. Az, hogy csípett nyilván azt jelenti, hogy allergiás tüneteid vannak ha használod, nem ajánlatos használnod.
IGen! Maró hatása is van, több nõgyógyász emiatt ellenzi!! Szerintem.. hagyd abba, vagy ha még fog fájni v. csípni, akkor doki. Van aki erre érzékeny, van, aki nem..
Én a krémet használtam és csípett is egy picit... Azóta nem mertük használni, pedig van még belõle. Próbáljátok ki még 1-2szer és lehet, hogy megszokod. Még egy pici szappanos víz is tilos, bontja az anyagot. Folyás szerintem a "tisztulás" miatt van, vagy az is lehet, hogy a páros durvábban csinálta picit és mivel érzékeny volt a hüvelyed megsérthette. De szerintem nem kell aggódnod, nem lehet nagy gond, de ha pár napon belül nem múlik el, illetve erösödnek a tünetek mindenképp menj el dokihoz.
*párod
A kérdező hozzászólása: vagy max még hozzá kéne szoknom? mert ez volt a 2. alkalom, h kipróbáltam
A kérdező hozzászólása: értem. szal nem kell aggódnom? a papírján levan írva, hogy mellékhatásként elõfordulhat égõ érzés és hüvelyfolyás. szal nem para, ha kicsit csíp? nem egyfolytában...
Igen, ebbe bele is halhatsz :S
A kérdező hozzászólása: viszont este láttam, h egy csomó barna folyásom lett. Lehet, h volt egy kis fertõzésem és kihozta belõlem a "dzsuvát"?
A kérdező hozzászólása: esemény utáni tabletta nem kell, mert gumit is használtunk.. am az elsõ válaszolónak üzenem, h nagyon vicces
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy már jó ideje van folyásom, több az átlagnál, csak még nem jutottam el a dokihoz:S Viszont amikor legelõször használtam a kúpot akkor egy kicsit a felhelyezés után csípett azután nem. 2.-nál meg egy picit csípett mikor elkezdett olvadni. De semmi több. Picit csípett aztán kész.. Lehet, h elmúlik?

A suliban beszedtem 3 rossz jegyet és azt monta hogy ezentúl csak hétvégén van tv, telefon, számítógép. Hogyan kérjem meg vagy mit csináljak hogyha kapok egy két rossz jegyet akkor had gépezzek?

Az átlagom 4.4 tehát nem vagyok rossz tanuló

Legjobb válasz: várj vele egy hónapot de ha még rosszat kapsz, akkor ne is kísérletezz a kéréssel

várj vele egy hónapot de ha még rosszat kapsz, akkor ne is kísérletezz a kéréssel
A kérdező hozzászólása: sikerült feleletekkel kijavítani a jegyeket és végre van gép :D huhúúúú
Egyébként hány éves vagy? Általánosba vagy gimibe jársz?
Fú, de utálom az ilyen hülyegyerekeket. Most beszedtél rosszabb jegyeket. Anyukéd jogosan megbüntetett. És már most azon gondolkodsz, hogy mi lesz, ha még beszerzel rossz jegyet, ahelyett, hogy TANULNÁL???... Inkább szedd össze magad, és tanulj rendesen! Ha látja, hogy beláttad a hibádat, és teszel ellene, meg fog enyhülni. De ne rinyálj meg ne próbáld gyõzködni. Ezzel csak azt mutatnád neki, hogy letojod a tekintélyét meg nem veszed komolyan. Azt is meg kell tanulnod, hogy a tetteidnek következménye van.
Úristen... ti komolyan azt hiszitek hogy ha valaki nem foglalkozik a tanulással akkor CSAK AZÉRT lehet mert tvzik/gépezik stb? Az én szüleim is tettek egy ilyen szerencsétlen próbálkozást, hogy na õk most jól elveszik a gépem, mert földrajzból vagy kémiából, tehát ilyen 'felesleges' tantárgyból gyengén álltam... és? Volt, hogy inkább olvastam/aludtam de akkor se tanultam, ha nem akartam/nem volt kedvem/nem érdekelt. Nem ilyen nevetséges dolgokkal kell 'nevelni' a gyereket, hanem inkább szülõnek lenni és elbeszélgetni vele, hogy nem olyan nehéz ez, nem kell sokáig csinálni, de azért jó lenne javítani... Sajnálom az ilyen embereket, akiknek eddig terjed a nevelési módszere, hogy akkor most jól elveszik a gyerek dolgait meg eltiltják mindentõl....
Gondolom, helyesírásból meg fogalmazásból kaptál rossz jegyeket. Legfõképp a kérdésedbõl hiányzik az alany ( õ lenne anyukád, gondolom) Még hivatkozni is hibásan hivatkozol rá: "és azt monta hogy". Meg hiányzik vagy öt vesszõ, meg "akkor had gépezzek". De vigasztaljon az a tudat, hogy matekból jó lehetsz, mert csak úgy jön ki 4, 4 átlag..
Háát, megpróbálhatod megbeszélni, kérd tõle nagyn szépen h adjon még egy esélyt, mert ki fogod javítani igyekezni fogsz, szóval kérd szépen és igérd a javítást komolyan. De akkor ha mégse javítasz, akkor tudd h teljes joggal veszi el megint a cuccaid, alku nélkül, mert ugye ebben egyeztetek meg. Sok sikert a javításhoz:)
"Hogyha kapok egy két rossz jegyet akkor had gépezzek?" A te feladatod a tanulas. Ha rossz jegyet hoztal, akkor nem foglalkoztal a tanulassal eleget. Javitsd ki a jegyeid es akkor gepezhetsz.
Sehogy, jogos. A 4.4 nem rossz, de nem is jó.
De akkor hogy a rákba írtad te most ki ezt a kérdést?
Én magam is diák vagyok, de jogosnak érzem ezt a lépést. Valószínû túl sokat gépezel, és ezért akar ezektõl eltiltani anyukád/apukád. Bizonyítsd be, hogy jól tudsz tanulni, szerezz pár jó jegyet, és miután visszakapod a kütyüket, kevesebb idõt tölts elõttük!
ülj le vele és beszéljétek meg a dolgot.4.4 el semmi panasz nem lehet rád, 1-2 rosszabb jegy mindenkinek becsúszik néha :)
jogos.sehogy.en is most vettem el a lanyomtol a netet.
Kijavítani a 3 rossz jegyet.
gratula! :D na, nem olyan nehéz! :)

Nekem vki azt tanította ha van egy pár (fiú és lány) és már jegyben járnak (vagy komoly a kapcsolatuk, akkor az csak rosszat jelent hogyha a a párod mások előtt (pl. anyucija) nemad igazat neked, és ezzel felhivja "anyukát egy keringőre" Vagy?

Legjobb válasz: Elöször is azt kellene eldönteni(FONTOS), hogy kinek van iagaza: neked vagy az anyukának. Ha lehet, hogy neki, akkor nem gond, hogy a fia egyetért vele, de ha MINDIG az anyukának ad igazat, akkor már lehet probléma. (Ugyanolyan rossz, ha elfogultan neked ad igazat, minta az anyukával szemben elfogult. Az az optimaális, ha mindkettötökkel szemben tárgyilagosan tud dönteni)

Elöször is azt kellene eldönteni(FONTOS), hogy kinek van iagaza: neked vagy az anyukának. Ha lehet, hogy neki, akkor nem gond, hogy a fia egyetért vele, de ha MINDIG az anyukának ad igazat, akkor már lehet probléma. (Ugyanolyan rossz, ha elfogultan neked ad igazat, minta az anyukával szemben elfogult. Az az optimaális, ha mindkettötökkel szemben tárgyilagosan tud dönteni)
Szerintem is helyzetfüggõ a dolog. Ha kényes dologról van szó, ami pl. nyilvánvalóan heves vitát vált ki anyós és veje/menye között, akkor tényleg nem szép a részérõl. Meg kellene gondolnia, hiszen ha egymásnak ugranak, akkor többet veszít vele, mint nyer. Ellenben, ha apróság, akkor szerintem nincs jelentõsége. Én magam is jókat vitázok anyósommal, egy rakás dologban nem értünk egyet. Sokszor órákon keresztül sorakoztatjuk az érveinket. De természetesen ezalatt mindvégig tiszteljük egymást, és még jól is esik, mert mindketten szeretünk vitázni.:)
szia! eE a dolog önmagában véve nem rossz, de nem is jó. Ha nagyon "tudományos" akarok lenni, akkor azt írom, hogy még nem történt meg a "leválás"; magyarán még mások és párja közti ingatag területen nem tud csak a párja mellett dönteni.Persze itt azt is lehet nézni, hogy mi volt az, amiért pl. az anyjának adott igazat ; de a tapasztalat azt mutatja, hogy ezek nem eget rengetõ dilemmák. Ha nem sérti meg az ember a másik anyját vagy nem fujjog rá, vagy ilyesmi , akkor bizony még nem elég határozottan áll ki a párja mellett. Ez ilyenkor nem túl jó, mert késõbb ebbõl jönnek majd azok a dolgok, hogy (ált. a mama pici fia) elkezd õrlõdni a társa meg az anyja között.
Szerintem szituációtól függ. Nem kötelezõ mindenben egyeznetek és ez fõleg nem jelenti azt, hogy az anyós-jelölt fel van kérve keringõre. Régen rossz lenne, ha az emberek mindig mindenben egy véleményen lennének! Ha normális az anyósod és szerinte Neked van igazad, akkor még ki is fog állni melletted, nem pedig kihasználni a dolgot. Minden jót!
Ha jól értem, nem a leendõ anyós nem adott neked igazat, hanem a párod. Ha így van, akkor beszéld meg vele, mert késõbb rosszabb lehet.Esetleg, ha az anyósjelölttel normális a viszonyod, a párod elõtt megkérdezheted tõle, hogy szerinte a fia helyesen viselkedik-e ?
Lehet benne valami....De azért tisztázni kellene kinek van igaza, ill.lehet, hogy csak más véleményen van mint a párja "anyucija".
Hát igen, úgy volna jó, ha mások elõtt kiáll érted, és max. négyszemközt elmondja, hogy nem pont az volt a véleménye, csak nem akart lejáratni. De az anyukája mégiscsak az anyukája, ez nehéz ügy, nem rázhatja le valaki az anyját, mint kutya a vizet, csak azért, mert lett egy párja.... szerintem. Az ember normális esetben nagyon szereti az édesanyját, és ha közted meg anyósod között vita van, az a párodnak nagyon rossz lehet.
Én úgy gondolom, hogy az igazat kell mondania. A mellett álljon ki, akinek igaza van. Akinek ez felhívás - az meg is érdemli. De akkor hiába is "hívja fel" - hiszen legközelebb, ha ki akarja ezt használni, akkor meg leinti (hiszen akkor nem lesz igaza).
Szerintem pedig mások (barátok) elõtt sem kell vakon kiállni mellettem a férjemnek és fordítva, ha nem nekem van igazam. Mi soha nem "vakon" állunk ki egymásért, hanem az igazság mellett. És ha nem értünk egyet sem baj. Egyébként meg ha összeveszek az anyósommal (jóban vagyunk így ez ritka, de megesik) akkor sem a férjemhez "menekülök", hanem megvédem a magam igazát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!