Találatok a következő kifejezésre: Az rosszat ha a (1188 db)

Szerintetek az rossz ha a barátom akkor mint én vagy esetleg egy kicsit kisebb?

Legjobb válasz: Az a rossz ha nincs barátod, hogy mekkora, az elhanyagolható.

Az a rossz ha nincs barátod, hogy mekkora, az elhanyagolható.
párja.....
mondtad már neki, hogy zavar ez a dolog?
Lehet, hogy nekem is rosszul esne...
A kérdező hozzászólása: Csak ha valami baj történik, más esetben kikéri a véleményemet és fontos vagyok neki. Tökéletesen rendben van minden amúgy, ezért nem értem a dolgot.
Leszarnám. A lényeg, hogy dugni rohanjon hozzám, sírni meg menjen a nõvérkéhez, meg anyukához!
2. vagyok értelek.. és minden esetben így van? vagy csak egyszer fordult elõ?
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló. 5 éve élünk együtt
Elõzõ vagy, a második bekezdés elején nem a barátom szót akartam idézõjelbe rakni, hanem a féltékenyt. :)
Mióta vagytok együtt? Lehet, hogy még túl rövid a kapcsolat ahhoz, hogy minden bizalmas dolgát veled beszélje meg. Vagy egyszerûen egy olyan dolgot akar megbeszélni, ami "családi" ügy, és csak a nõvére tud normális tanácsot adni. Mondjuk volt egy idõszak a kapcsolatunkban, amikor én is féltékeny voltam a "barátom" nõvérére. Õk nagyon jó testvérek, és akkoriban keveset találkoztak, hiányoztak egymásnak. Így folyton azt hallgathattam, hogy "a nõvérem így, a nõvérem úgy". Pl. elmentünk nekem ruhát vásárolni, és 10 percenként szólt egy ilyet, hogy "a nõvérem is ezeket szereti", "a nõvéremnek ilyen van, nagyon jól áll neki, próbáld fel te is!" "ezt vedd meg, a nõvéremnek is ilyen van". Hozzáteszem, teljesen más a stílusunk a nõvérével. :) Na meg sokszor, ha náluk voltunk, hármasban akart filmet nézni, hármasban akart elmenni sétálni... Már komolyan azt hittem, hogy belé szerelmes, nem belém. Aztán szerencsére megjavult a helyzet, de tudom, milyen az, mikor úgy érzed, hogy nem te vagy neki a legfontosabb... nem túl jó érzés!
attól függ milyen a probléma, ha úgy érzi a nõvéréhez kell elõször rohannia akkor menjen hozzá, ha az apjához akkor hozzá... én úgy gondolom, hogy amíg egy pár még nem él közös háztartásban addig a problémákat nem feltétlenül kell megosztania a másikkal rögtön ha õ azt úgy érzi, ennyi szabadsága igazán lehet mindenkinek....
Biztos, hogy rosszul érintene, ha a võlegényem (de ez nem is lényeges amúgy, öt éve éltek együtt, az már nagyon is komoly kapcsolat eljegyzés és házasság nélkül is), akivel elvileg MI alkotunk egy családot, folyton a szüleihez/testvéréhez menne elõször, ha baj van. Persze néha semmi gond nincs ezzel, de alapvetõen én szeretnék a lelki támasza lenni, nem véletlenül megyek hozzá.

Az rossz ha a spermámnak nincs szaga?

Legjobb válasz: fújd be kölnivel

fújd be kölnivel
Nem. Akkor aggódj ha büdös.
Ha szagolgatod b*zi leszel!
Én nem szoktam szagolgatni, te miért?
A kérdező hozzászólása: Aki nekem mondta annak büdös, és azért gondolom, h valami baj van, mert csak nekem szagtalan
Van egy jellegzetes szaga, de nem nagyon érezhetõ, sõt lehet, hogy már teljesen hozzászoktál, annyit recskáztál.

Az rossz ha a kutyám 10 hetes és még mindig nem tudja a nevét?

Már egy hete nálunk van, folyamatosan mondogatom neki a nevét, de meg se hallja, arra se néz. Kb mikor fogja megtanulni? :S

Legjobb válasz: Ja és egyébként elsõ válaszoló: mit akarsz ezzel?? :o

Ja és egyébként elsõ válaszoló: mit akarsz ezzel?? :o
Ne folyamatosan mondogasd, csak ha biztosan Rád figyel. Én úgy szoktam a nevüket tanítani, hogy etetéskor kezemben a tányér és mondom a kutya nevét. Ha odajön és figyel rám, akkor megint mondom és úgy teszem elé. Ha kimondod a nevét és odajön, akkor adj neki egy kis jutalomfalatot. Meglátod, hamar meg fogja tanulni.
Tök egyszerû: fogd az egyik étkezésnél a kiszámolt adagját, ülj le, és mond ki a nevét, majd adj neki egy szem tápot. Ez így csináld végig az egész tál kajával szemenként. Elõször bõven elég, ha azt tudja, hogy a neve=figyel, mert jön a kaja. Ráérsz késõbb tudatosítani benne, hogy az csak annyit jelent, hogy rád kell figyelnie. Szerintem 3 kézbõl adogatott étkezés után magabiztosan fel fog figyelni amikor a nevét mondjátok, bármit is csinál éppen.
Az még nem baj. Idõvel megtanulja. SZoktatni kell. :)
egy hét alatt nem szokja meg. Ne aggódj, csak mondogasd neki továbbra is, és légy türelemmel, meg fogja tanulni.
kistesó szóraozott bocs :$
Dehogy, kell neki 1-2 hónap, õ még nagyon pici. De annak kifejezetten örülök, hogy végre nem azt olvasom, hogy a 6 hetes kutyám... jó idõben került hozzátok, biztos nem lesz nála gond a tanulással:) Sok boldogságot hozzá:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, nagyon aranyosak vagytok :)

Az rossz ha a pasi 10 évvel idősebb nálam?

A horoszkópok szerint is jó és hosszútávú kapcsolat lenne.

Legjobb válasz: Jaaa így mindjárt más.De ugye tudod hogy az Orion köd középpontjából a csillagunk középpontjáig terjedõ 5000 Km átmérõjû képzeletbeli hengerben tartózkodott a holdunk akár csak egy egész kis hányada is mialatt öszejöttetek,akkor nagy veszekedések várnak rátok!?Bizony.Ennek még azért nézz utána.

Jaaa így mindjárt más.De ugye tudod hogy az Orion köd középpontjából a csillagunk középpontjáig terjedõ 5000 Km átmérõjû képzeletbeli hengerben tartózkodott a holdunk akár csak egy egész kis hányada is mialatt öszejöttetek, akkor nagy veszekedések várnak rátok!?Bizony.Ennek még azért nézz utána.
a horoszkóp baromság. horoszkópra építeni egy kapcsolatot meg mégnagyobb. ha te 40 vagy õ meg 50 akkor nem. ha mondjuk 15 és 25 éves pasival kavarsz ott már valami gázos.
Azt nem írja véletlenül a horoszkópod, hogy vegyél egy darab kötelet és menj ki vele az erdõbe??
mamám meg papám között pont 10év van. Látom õket, és aztmondom talán...de inkánb nem. Nem az a boldog pár. 10év sok idõ, szerintem az optimális +, -2, 3 év. A felsõ határ 5. Ez persze nem ilyen egyszerû, de ha átmegy a dolog megszokásba lehet hogy nagyon nagyon nagyon zavaróak lesznek a korkülömbségbõl adódó gondok, nézeteltérések.
nem
Szerintem nem. Nekem 9 évvel idõsebb a párom, és már lassan három éve együtt. Én viszonylag fiatal voltam, mikor találkoztunk... De... ha a horoszkópod nézed, valószínüleg nem 16 éves vagy... :D 18/l
Nem mindenki szeretne kisgyereket maga mellé, lehet hogy valaki férfire vágyik :) ha passzolnak a nézeteitek, ugyanazt várjátok el a kapcsolattól, akkor miért ne?

Szerintetek az jót tesz vagy inkább rosszat, ha a pattanásokat alapozóval elfedem?

Legjobb válasz: rosszat tesz, ha pattanásos a fejed tartsd mindig tisztán az arcod. egyél minden nap egy csipet élesztõt, meglátod egy idõ után sorra eltünnek a pattanások, és legyél türelmes ne várd azt hogy egyik napról a másikra eltünnek:D

rosszat tesz, ha pattanásos a fejed tartsd mindig tisztán az arcod. egyél minden nap egy csipet élesztõt, meglátod egy idõ után sorra eltünnek a pattanások, és legyél türelmes ne várd azt hogy egyik napról a másikra eltünnek:D
Szted az jót tesz vagy rosszat, ha véletlen a retyó mellé [email protected], és rádobálok egy tonna wc papírt?
A kérdező hozzászólása: Kössz a választ:) Kipróbálom:)
A kérdező hozzászólása: jólvan oké:) köszi hát én éppen nm 14 éves vagyok hanem 12 de én 10évesem lettem pattanásos:S
Az igaz, hogy a szennyezõdésektõl megvéd, de ezzel egy idõben ez is egy réteg az arcon, lefedi, lélegezni tuti nem tud alatta. Viszont ma már olyan szennyezett a levegõ, hogy szerintem semmit nem veszítesz azzal, ha alapozót használsz és te is jobban fogod érezni magad tõle :)
szia! ami a legfontosabb, hogy naponta több alkalommal (minimum reggel és este ) tisztítsd az arcodat. erre van ezer féle lehetõséget , majd úgyis kitapasztalod, hogy neked melyik válik be. arctej, tonic, arlcemosógél.... és hetente egyszer használj arcradírt is. ez eltávolítja az elhalt hámrétegeket és így több esélye van a bõrödnek lélegezni. az alapozóval kapcsolatosan azt javaslom, hogy reggel a megtisztított bõrödre egy jobb minõségû alapozót nyugodtan vigyél fel.jobban érzed tõle magad és kicsit szárító hatása is van. de mikor vége a sulinak és hazaértél akkor alaposan távolítsd el és tisztítsd meg az arcodat, ahogy reggel :) remélem tudtam segíteni

Szerintetek az rosszul esett a barátomnak, hogy azt mondtam, ha szakítani akar majd akkor nyugodtan mondja nekem nem baj?

Azért mondtam ilyet, mert egy csomó fiú nem mer szakítani a brátnőjével, mert sajnálja, meg mert nyomi vagy nem tom. és nem akartam, hogy akkor is együtt legyünk mikor már ő szakítana velem.

Legjobb válasz: ha azt is elmondtad hogy miért mondtad, akkor oké magyarázat nélkül viszont olyan, mint ha téged nem is érdekelne, ami meg lehet bántó

ha azt is elmondtad hogy miért mondtad, akkor oké magyarázat nélkül viszont olyan, mint ha téged nem is érdekelne, ami meg lehet bántó
Valószínûleg nem repdesett az örömtõl...A neked nem baj megjegyzés több volt, mint tapló.
Remélem nem egy romantikus pillanatban közölted vele :D
Igen, akkor nem baj, ha ezt a kiegészítést neki is elmondtad.
A kérdező hozzászólása: Hát annyira volt romantikus, hogy az elsõ szex után mondtam ezt neki miután megkérdezte millen volt én meg azt mondtam hogy hmm nem tudom...semmi különös :D De azt hiszem nem azt mondtam, hogy nem baj, hanem azt hogy ne sajnáljon engem. Valami iylesmi.
Elsõ szex után...Az igen. Eszed nem sok van :D

Az nagyon rossz ha a videokártyám hőmérséklete felmegy 52 fokra ha bármilyen játékkal is játszom?

Legjobb válasz: Én örülnék ha az enyém csak annyi lenne... Terhelésnél 70 fok környékén sem gázos. Nyugodj csak meg.

Én örülnék ha az enyém csak annyi lenne... Terhelésnél 70 fok környékén sem gázos. Nyugodj csak meg.
A kérdező hozzászólása: köszi!! :)
nekem 90C xD szal nyugi van!

Mennyire tettem azzal rosszat, hogy a menyemre rászóltam, hogy ne kiabáljon a kicsivel /főleg nálunk/ és ne erőltesse az ennivalót, ha már szinte öklöndözik tőle?

A hétvégén történt nálunk az eset,ami már többször is előfordult, ha nagyon szépen csak megkértük, kapta magát felugrott és azonnal hazarohant,de ugy becsapta az ajtót,alig tértünk magunkhoz.Arról nem is beszélve,hogy minket, a nagyszülőkről állandóan kritizál, mármint a személyünket, a viselkedésünket /pedig nem iszünk, nem dohányzunk, nagyon szépen harmónikus életet élünk már 40 éve/. Nem érzi magát családtagnak nálunk, pedig semmi kivételt nem teszünk vele, talán mondhatnánk azt is hogy ki van nagyon kimélve. A fiunk szavából kivéve, még ő várja el, hogy mi kérjünk bocsánatot tőle. Két éves a kis unokánk,de ugy kezeli, mintha már mindent ugy kellene tudnia,mint egy nagy gyermeknek.Mi lakótelepen élünk, soha nem veszekszünk, nagyon restelljük,hogy neki ilyen a viselkedése. Miért teheti ezt velünk, hol hibáztunk?

Legjobb válasz: Lepontoztátok azt a válaszolót, aki azt írta, hogy "ez csak a te verziód", pedig ez tökéletesen így van. Meg kellene kérdezni a másik felet is, csak akkor lehet ítélkezni. Lehet, hogy õ más elvek szerint szeretné nevelni a saját gyerekét, amihez 100%-os joga van és idegesíti, hogy mindenbe beleszóltok. Egyébként sem egészséges az anyós-meny együttlakás. " Két éves a kis unokánk,de ugy kezeli, mintha már mindent ugy kellene tudnia,mint egy nagy gyermeknek" Egyébként sok "mai" szülõ már nem gügyög értelmetlen dolgokat egy két éves gyermeknek, hanem normálisan beszélget vele, ebben semmi rossz nincs.

Lepontoztátok azt a válaszolót, aki azt írta, hogy "ez csak a te verziód", pedig ez tökéletesen így van. Meg kellene kérdezni a másik felet is, csak akkor lehet ítélkezni. Lehet, hogy õ más elvek szerint szeretné nevelni a saját gyerekét, amihez 100%-os joga van és idegesíti, hogy mindenbe beleszóltok. Egyébként sem egészséges az anyós-meny együttlakás. " Két éves a kis unokánk, de ugy kezeli, mintha már mindent ugy kellene tudnia, mint egy nagy gyermeknek" Egyébként sok "mai" szülõ már nem gügyög értelmetlen dolgokat egy két éves gyermeknek, hanem normálisan beszélget vele, ebben semmi rossz nincs.
Simán anyós fóbiaja van....Semmit nem tehetsz.
Utolsó ilyen erõvel bezárható az oldal mert minden kérdés egyoldalú és semelyikre nem lehet objektíven válaszolni.
Ez csak a te verziód! Én azért meghallgatnám a menyedet is. Attól, hogy nem isztok, nem dohányoztok, még lehettek kiállhatatlanok, amik mindenbe beleszólnak, és mindent jobban tudnak. (Persze ezt most biztos tagadod.) Az sem biztos, hogy már öklendezett a gyerek, lehet, hogy csak te fújod fel, hogy neked adjunk igazat. Mindenkinek kritizál? Lehet, hogy van is rá oka, csak te nem ismered be! Nem azt mondom, hogy te vagy a hibás, és a menyed ártatlan. Csak azt mondom, hogy az éremnek két oldala van, és mindenki úgy adja elõ, hogy magát tüntesse fel jobb színben.
Régen, a gyerek elõtt, milyen kapcsolatotok volt? Ezt úgy szoktam megfogalmazni, hogy amíg a lány csak a fiú barátnõje, addig az anyósjelölt nem kedveli, szórakozik vele. Aztán lassan feleség és anya lesz, és az anyós csodálkozik, hogy a menye miért utálja. Egyébként az helyes, hogy nem hagyjátok, hogy a gyerekkel kiabáljon. De lehet, nagyon fáradt. Fiatok segít neki eleget a gyerek gondozásánál?
Ha nálad nem megfelelõen bánik az unokáddal, nyugodtan rászólhatsz. A fiad és menyed kapcsolatába nem szólhatsz bele. Az az õ házasságuk, úgy élnek, ahogy akarnak. A gyereket a fiad és a menyed úgy neveli, ahogy akarja, az õ gyerekük.
Semmit nem tehetsz, a fiad egy buta lányt ismert meg. Én nem tudnám elképzelni, hogy egy olyan lányt vegyek el, aki ordítozik a gyerekkel. De akkor nem is csak a gyerekkel úgy látszik. De ez a fiadnak kéne, hogy leessen, de ha idegesítenek, küldd el õket. Az unokádnak pedig ti mutassátok meg a helyes utat, mert a szülei nem biztos, hogy fogják.
szerintem a te házadban igazán nem baj, ha rászólsz, hogy ne ordibáljon mint a fába szorult féreg, ugyanakkor lehet, hogy a gyerek már napok óta mindenre fujjol és mindent az anyuka képébe köpköd...nem csodálkozom, ha ilyenkor bárkinek elszáll az agya. Esetleg fiaddal nincs vitában jelenleg? Lehet, hogy titeket alapból nem kedvel, de a fia meg a gyerek kedvéért mégiscsak elmegy, aztán meg nem bírja türtõztetni magát. Nem tudom, minden esetre furcsa egy nõszemély lehet.
Ne felejtsd el hogy anyóssal van dolgod, még ha nem is a te anyósod.
A kérdező hozzászólása: Elnézést, ha valakit ennyire zavar, hogy privátba megkerestem, azért nem kellett volna a nyilvánosság elé tárni, alég volt annyit vissza irni, hogy NE ZAKLASS!!!
A kérdező hozzászólása: Mindkét nagyszülõvel ugyanúgy viselkedik és beszól bárkinek!!!
No, hát én meg köszönöm, hogy újra regisztráltál és tudattad velem, hogy "cigánycigánycigány". Szép! Le vagyok döbbenve!!!
10-es vagyok. Írok egy választ, erre a kérdezõ megkeres privátban, hogy nem így, nem úgy és amúgy is. Kit érdekel?? Konkrétan csak a véleményemet írtam le, azért privátba nem kéne zaklatni! Ebbõl is látszik, hogy minden lében két kanál!
Konkrétan tele lehet a hócipõje az anyasággal és ezért is sajátítja annyira ki a gyereket, lelkismeretfurdalásból! Talán ha felajánlanád neki, hogy látod mennyire elfáradt ami érthetõ és nem is baj, ezért szívesen vállalnátok az unokát pár napra, utazzanak el a párjával mondjuk kikapcsolódni, mert ez jár neki, és Ti is nagyon szívesen lennétek a picivel---vagy valami ilyesmi! Érezze úgy, hogy figyeltek rá, törõdtök vele és segíteni akartok! Ha ez se jó akkor keverj le neki egy maflást ha idegbetegeskedik!:)
Ne fogadd ezentúl. Nem szeretem ha tömik a gyereket... meg azt se ha üvöltöznek vele.
Olyan nagyon rosszat nem tettél de hibáztál. Fiaddal kellene megbeszélni, hogy mit nem tartotok helyesnek de vele is óvatosan és négyszemközt. (Neki kéne otthon az asztalra csapnia)
Bocs, látom nem együtt laktok ...
A kérdező hozzászólása: Segitene, de teljesen ki van sajátitva a kicsi. Szinte minden házimunkával, bevásárlással, takaritással, mosogatással. De a kicsit csak egyedül õ akarja rendezni, még a játszóra sem akarja leengedni az édesapjával.
Az ideg beszélt belöle, hagyni kell föni a levében a gyerek dackorszakos hamar rájön hogy kel neki a nagyszülöi segitség.

Az normális ha a barátom képtelen elmenni orális szex közben? Vagy valamit rosszul csinálok?

Azt mondta hogy sok haverja van ugyanígy, de engem akkor sem hagy nyugodni a dolog.

Legjobb válasz: mi lenne, ha õt kérdeznéd meg, hogy mit szeret???? mi nem tudunk rajtatok segíteni, néha beszélgetni is kellene

mi lenne, ha õt kérdeznéd meg, hogy mit szeret???? mi nem tudunk rajtatok segíteni, néha beszélgetni is kellene
rosszul csinálod, õ meg hazudik!
Ha nem csak veled történt ez, akkor ne magadban keresd a hibát, vannak olyan pasik, akik nagyon nehezen, vagy sehogy nem mennek el. Én is találkoztam már ilyenekkel, többnyire tudtam rajtuk segíteni :D De nem mindig.
Hát engem is kevés esetben tudnak orálisan kielégíteni. Általában segíteni szoktam kicsit. :) Bár a volt barátnõm már egészen jól csinálta. Sokat kérdezte, hogy hogyan csinálja hogy jó legyen. Nem egyforma a pasik érzékenysége, és egy két rossz mozdulat és oda a több perces izgatás. A mostani barátnõm elég heves természet, néha úgy szívja hogy csillagokat látok... :) érzésnek végül is nem mindég rossz, de kielégülést nem fog okozni.
sosem fog elmenni, ez abnormális.
Teljesen normális. Valószínû, hogy ismeretlen számára ez a fajta örömszerzés, így másképp reagál. Sokat csinálhatta magának kézzel, ami egész más érzést vált ki. Idõ, és türelem kérdése az egész. Megnyugodhatsz!:)
Szerintem bénán csinálod.
orvosi eset a pali, nagyon gáz.
Körül van metélve? Mert attól kevésbé lesz neki érzékeny és emiatt elõfordulhat ez.
Az a baj hogy nem beszélitek meg. Mondd neki hogy mikor csinálod akkor irányítson téged, mondja, hogy milyen erõsen csináld, mit, hogy csináljál, szóljon, hogy most szívd, most vedd be mélyebben, mindent mondjon amire vágyik! Ja, és szerintem ami a technikánál és mindennél fontosabb, az alapja az egésznek, hogy látszódjon rajtad, hogy élvezettel csinálod és imádod a nemi szervét. Ne érts félre, nem azt mondom, hogy színészien kéjelegjél mint a pornóban a csajok, mert látszik hogy megjátsszák. Csináld neki olyan szenvedélyesen, mintha nagyon lassan, szenvedélyesen csókolóznátok. Én ezt szoktam csinálni, ez már önmagában nagyon beindítja a barátomat: akár este, fürdés után, mikor már tudjuk hogy mi fog következni :) , vagy csak úgy spontán, öltözködés közben elkezdem nézni a péniszét és mondom hogy hú de jól néz ki, de imádom..és oda megyek kényeztetni a számmal. Ha látja rajtad, hogy élvezed az mindennél többet ér. Gondolj bele, hogy neked milyen isteni lenne, ha úgy nyalnának, mint aki már egy hete ki van éhezve egy kis fagyira..egyszerûen megõrül az ember, ha a másikat gerjeszti a teste. :) 21/l

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!