Találatok a következő kifejezésre: Az rosszat ha (1767 db)

Az rossz ha szókimondó vagyok?

12 éves lány vagyok és ha valami nem tetszik akkor kimondom . Emiatt az osztályomból sokan azt mondják , hogy beképzelt vagyok . Sok pontosan 6 olyan barátom van aki kiáll mellettem így én is kiállok melletük és természetesen ezért is sokan utálnak . És a saját igazamért is kiállok így természetesen ezért is gy?lölnek . És jó tanuló vagyok persze ezért is beszólnak . Egyébként ezt anyutól örököltem .

Legjobb válasz: Nem rossz tulajdonság, ha õszintén megmondod valamirõl a véleményed, de sok esetben igencsak bunkón jöhet ki a dolog. Pl. ha kapsz egy ajándékot, és kerek-perec megmondod, hogy ez most ronda, nem tetszik, azzal igencsak elriasztod magad körül az embereket. Legyen véleményed, ne legyél kétszínû, de ne legyél "ami a szívemen, az a számon" ember.

Nem rossz tulajdonság, ha õszintén megmondod valamirõl a véleményed, de sok esetben igencsak bunkón jöhet ki a dolog. Pl. ha kapsz egy ajándékot, és kerek-perec megmondod, hogy ez most ronda, nem tetszik, azzal igencsak elriasztod magad körül az embereket. Legyen véleményed, ne legyél kétszínû, de ne legyél "ami a szívemen, az a számon" ember.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Nem bunkó módon vagyok szókimondó pl.:ilyen alyándékosra még nem volt példa és nem is lesz És olyan nagyon nem is szokott érdekelni ha beszólnak . Azért odafigyelek a válaszaimra mert tudom hogy a szókimondás és a bunkóság között vékonya határ: Köszönöm szépen és még várok válaszokat!

Szerintetek az rossz ha a barátom akkor mint én vagy esetleg egy kicsit kisebb?

Legjobb válasz: Az a rossz ha nincs barátod, hogy mekkora, az elhanyagolható.

Az a rossz ha nincs barátod, hogy mekkora, az elhanyagolható.

Ha keresztény hitű vallásos ember vok akk az rossz ha mágiát akarok tanulni?

Legjobb válasz: Utolsó válaszolónak: csak egy kicsit szeretném letisztázni, az egyik dolog amit említesz a Márk evangéliuma 9.fejezet 38. versében és a Lukács evangéliuma 9. fejezet 49.versénél van említve. Itt nem arról van szó, hogy a szóban forgó ördögûzõ ne hitt volna Jézusban és ne lett volna a tanítványa, csak nem tartozott azok közé akik folyamatosan, nap mint nap vele voltak.Érdemes az Apostolok Cselekedetei 19. fejezet 13. részétõl leírt eset, mikor Jézus nevében ugyan, de olyasvalakik próbáltak meg ördögöt kiûzni aki nem voltak a tanítványai, elég rosszul jártak, mert az ördög megtámadta és durván megsebesítette õket.

Utolsó válaszolónak: csak egy kicsit szeretném letisztázni, az egyik dolog amit említesz a Márk evangéliuma 9.fejezet 38. versében és a Lukács evangéliuma 9. fejezet 49.versénél van említve. Itt nem arról van szó, hogy a szóban forgó ördögûzõ ne hitt volna Jézusban és ne lett volna a tanítványa, csak nem tartozott azok közé akik folyamatosan, nap mint nap vele voltak.Érdemes az Apostolok Cselekedetei 19. fejezet 13. részétõl leírt eset, mikor Jézus nevében ugyan, de olyasvalakik próbáltak meg ördögöt kiûzni aki nem voltak a tanítványai, elég rosszul jártak, mert az ördög megtámadta és durván megsebesítette õket.
Alapból rossz, ha mágiát akarsz tanulni. Felvetésedbõl azonban "csak" vallás szerint vagy keresztény, de nincs elõ kapcsolatod Istennel és Jézussal. Ha egyszer találkozol az élõ Istennel eszedbe sem jut majd mágiát tanulni, mert õ elvezet téged az igazságra és betölt Szentlélekkel, ami a legnagyobb öröm és a legcsodásabb szabadulás.Tapasztalatból beszélek.Kíváncsi lennék, hogy mit értesz azalatt bõvebben, hogy keresztény hitû vagy, jársz-e valamilyen felekezet alkalmaira vagy csak valami családi hagyomány. Írj priviben, ha van kedved beszélgetni.
Rossz, mert a keresztény egyház tiltja ezt. Azt mondják, hogy minden mágia és okkult cselekedet az ördögtõl való. Tehát úgymond ezzel átállsz a rossz oldalra. Nem tudom, hogy mi az igazság, de egy hithû keresztény hitével nem fér össze a mágia.
Persze, hisz okkultizmus. Olvass utána. 2. válaszolónak igaza van !!!
Nem rossz ha vannak rá képességeid.Csak jo helyen tanuld azt a mágiát(nem otthon saját képzés)és jora használd.Az egyház szertartásai is mágikus cselekedetekbol állnak régi fehér mágiára épulnek.A gond csak ott van ha valaki otthon koklerkedik, kísérletezik a mágiával megfelelo fekészítés, tudás és elhivatottság nélkul.Ha jora használod a tudást és a képességeidet az csak isteni energával torténhet mindegy milyen vallású vagy hitu Vagy.
Én is az vagyok. Nem rossz, de a papok, meg a többi vallásos lehurrogna. Ettõl eltekintve a történelem folyamán számos pápa, szerzetes és más egyházi személyek is foglalkoztak mágiával. Természetesen titokban.
igen
A meditációt tiltják a papok is. Miközben elvonulnak magányos lelkigyakorlatra.
Ne legyen köztetek olyan, aki a fiát vagy leányát áldozatul elégeti, ne legyen varázslást ûzõ, se jelmagyarázó, kuruzsló vagy igézõ!Ne legyen átokmondó, se szellemidézõ, se jövendõmondó, se halottaktól tudakozódó. Mert utálatos az ÚR elõtt mindaz, aki ilyet cselekszik Ha érdekel adok egy címet (akár MSN akár sima email cim)és mesélhetek errõl. Én is valaha okkultizmussal foglalkoztam.... MEGBÁNTAM (Leszögezem nem vagyok se pap, se Egyház-imádó.)
Azta utolsó :O Ez elég durva és elég részletes. Ha tényleg ez az egyház jelenlegi felfogása az okkultistákról, hát az durva.. Van benne elég sok csúsztatás és tévedés, butaság és szándékos torzítás. köszönöm.
utolsó elõtti, két dolog hiányzik a hosszú felsorolásodból: 1. - közösültél e a sátánnal bakkecske képében? ☻ ; 2.- a rosz vallások felsorolásából kihagytad a hit gyülekezetét ☺
Bocsánat, de ti mirõl beszéltek? Ugye ez a kérdés és a válaszok valami rossz vicc? Mágiát tanulni? Mi a ..?:D Kedves kérdezõ, Roxfortról hallottál már? Ugy tudom, ott elég jól tanítják a mágiát.
Igen. Az egész vallásod tiltja.
És igen, a mágiába tartozik a telekinézis és meditáció is. a keresztény imádkozik.
Ha hithû vagy, akkor nyilván ismered a mágia tilalmát, és hogy a pokol mély bugyraiban kapnak helyet a csalók és szélhámosok, de még mélyebben az igazi mágusok.
nincsen se isten, se telekinézis, bocsi.
A kérdező hozzászólása: ja és ugy vok vallásos, h nem templomba, hanem ahhoz hasonló épületbe járunk
A kérdező hozzászólása: tehát ne? Es a telekinézis isannak számít? Pl meditáció, minden mentális erõ, hipnózis... Ezen az oldalon meg tudjátok nézni: mindenamitk.tk
Úgy van, dobd el azt a ciki vallást és tanulj mágiát!
Koszi a kiegészítést.Nem tudtam pontosan:-)
És még annyi, azok a dolgok melyekre Jézus hatalmat adott a tanítványainak gyógyítás, ördögûzés, prófétálás, nyelveken szólás, stb. ma is ugyanúgy érvényesek és mûködnek, bármelyik élõ hitû keresztény megkaphatja bármelyiket, miután átadta az életét Jézusnak, mint személyes megváltójának és betöltekezett Szentlélekkel. Ezeket a "képességeket" úgy hívják, hogy a Szentlélek ajándékai.
A kérdező hozzászólása: igen.. azóta már én is tudom.. h tiltja.. de az tévedés h sehogy nem lehet! mert pl mózes is szétválasztotta a tengert, meg kõsziklából vizet fakasztott.. csak ehhez le kell mondani dolgokról, és mint munkaezközként kell használni
párja.....
mondtad már neki, hogy zavar ez a dolog?
Lehet, hogy nekem is rosszul esne...
A kérdező hozzászólása: Csak ha valami baj történik, más esetben kikéri a véleményemet és fontos vagyok neki. Tökéletesen rendben van minden amúgy, ezért nem értem a dolgot.
Leszarnám. A lényeg, hogy dugni rohanjon hozzám, sírni meg menjen a nõvérkéhez, meg anyukához!
2. vagyok értelek.. és minden esetben így van? vagy csak egyszer fordult elõ?
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló. 5 éve élünk együtt
Elõzõ vagy, a második bekezdés elején nem a barátom szót akartam idézõjelbe rakni, hanem a féltékenyt. :)
Mióta vagytok együtt? Lehet, hogy még túl rövid a kapcsolat ahhoz, hogy minden bizalmas dolgát veled beszélje meg. Vagy egyszerûen egy olyan dolgot akar megbeszélni, ami "családi" ügy, és csak a nõvére tud normális tanácsot adni. Mondjuk volt egy idõszak a kapcsolatunkban, amikor én is féltékeny voltam a "barátom" nõvérére. Õk nagyon jó testvérek, és akkoriban keveset találkoztak, hiányoztak egymásnak. Így folyton azt hallgathattam, hogy "a nõvérem így, a nõvérem úgy". Pl. elmentünk nekem ruhát vásárolni, és 10 percenként szólt egy ilyet, hogy "a nõvérem is ezeket szereti", "a nõvéremnek ilyen van, nagyon jól áll neki, próbáld fel te is!" "ezt vedd meg, a nõvéremnek is ilyen van". Hozzáteszem, teljesen más a stílusunk a nõvérével. :) Na meg sokszor, ha náluk voltunk, hármasban akart filmet nézni, hármasban akart elmenni sétálni... Már komolyan azt hittem, hogy belé szerelmes, nem belém. Aztán szerencsére megjavult a helyzet, de tudom, milyen az, mikor úgy érzed, hogy nem te vagy neki a legfontosabb... nem túl jó érzés!
attól függ milyen a probléma, ha úgy érzi a nõvéréhez kell elõször rohannia akkor menjen hozzá, ha az apjához akkor hozzá... én úgy gondolom, hogy amíg egy pár még nem él közös háztartásban addig a problémákat nem feltétlenül kell megosztania a másikkal rögtön ha õ azt úgy érzi, ennyi szabadsága igazán lehet mindenkinek....
Biztos, hogy rosszul érintene, ha a võlegényem (de ez nem is lényeges amúgy, öt éve éltek együtt, az már nagyon is komoly kapcsolat eljegyzés és házasság nélkül is), akivel elvileg MI alkotunk egy családot, folyton a szüleihez/testvéréhez menne elõször, ha baj van. Persze néha semmi gond nincs ezzel, de alapvetõen én szeretnék a lelki támasza lenni, nem véletlenül megyek hozzá.

Az rossz ha 14 evesen baratot szeretnek?

Koszi. 14/l

Legjobb válasz: NEM, NEKEM IS VOLT ÉS NEM HALTAM MEG NEM SZÜLTEM GYEREKET ÉS BETEG SEM LETTEM. úgy hogy ha szeretnél legyen ha nem nem,

NEM, NEKEM IS VOLT ÉS NEM HALTAM MEG NEM SZÜLTEM GYEREKET ÉS BETEG SEM LETTEM. úgy hogy ha szeretnél legyen ha nem nem,
Dehogy!!!!! 40 éves korodig szûz-nek kell lenned, aztán meg siránkozni a gykn... -.-
Egyáltalán nem, ez teljesen normális. :) 16/L
A kérdező hozzászólása: 6 - os ilyen jo pasi vagy ??? :D
Csak akkor rosz ha nem engem akarsz
milyen jellegû barátra gondoltál? képzelt vagy valós?
Normális :)
A kérdező hozzászólása: Oke koszi. 2-es re hany eves vagy ?
pont abban a korban vagy, hogy normális ha van barátod
Teljesen normális, én bár pasi vagyok de még nem voltam 14 amikor az elsõ kapcsolatomat elkezdtem.....oké az elsõ nem is volt hosszú de a második bejött.... :D

Az rossz ha én már úgy állok hozzá az ismerkedéshez, hogy családot akarok alapítani majd?

24 éves lány vagyok. Alig van rokonom: szüleim meghaltak, testvérem nincs, az a néhány távoli rokon messze lakik, rájuk nem számíthatok. Egy 85 éves nagyszülőm van és ennyi. Nem vagyok valami népszerű a pasik körében. De most van egy srác, tetszik nekem, én is neki. De ő nagy nőcsábász, komolyat nem hiszem hogy akar. Emiatt nem szívesen akarok belemenni. Mert ha elkezdek kötődni hozzá és megcsal, mint ahogy az előző nőjeit tette, én abba összetörök. Én rendes kapcsolatot szeretnék, nem csak szórakozni. Belátható időn belül családot stb. Ez rossz? Kár ennyire komolyan venni a dolgokat? Hagyjam magam sodródni?

Legjobb válasz: Ha össze akarsz jönni ezzel a pasival, akkor csak szórakozásból tedd, ne tõle akarj családot. Ha meg családot akarsz, akkor keress mást.

Ha össze akarsz jönni ezzel a pasival, akkor csak szórakozásból tedd, ne tõle akarj családot. Ha meg családot akarsz, akkor keress mást.
Teljesen igazad van, kérdezõ. Bensõséges, szeretetteljes , tartós kapcsolatot akarsz. Ne sodródj. Az jó, azoknak a fiúknak, akik szórakozni akarnak a lányokkal. Õk is egy idõ után elhagyják ezt, és komoly lány után néznek. De a két csoportnak minimális átfedése van.. A szórakozás, üres testiség, kiélés nyomot hagy.. nem lehet abból csak úgy visszajönni, mert már elég, nem lányoknak, nem. Nem vagyunk egyformák. Úgy gondolom, a lányok többsége ilyen, mint te, szeretetteljes, biztonságos, tartós kapcsolatra vágyik, nem arra, hogy lélektelenül, tárgyként, testi vágyaik töltsék be rajtuk férfiak. De mivel ez sok férfinak nem testszik, megalkudnak, és letagadják, reménykedve, hogy mégis..majd..lesz valahogy.. sok ilyet hallani, itt is agyon sok az ilyen. Ne alkudj meg! Várd ki, amíg egy komoly férfival találkozol. Megtalál a szerelem. "Nincs alku - én hadd legyek boldog! Másként akárki meggyaláz s megjelölnek pirosló foltok, elissza nedveim a láz. " (József Attila)
Én menekülök az ilyen nõktõl. Nekem egy nõ az elsõ randin ne beszéljen még gyerekekrõl, mert azonnal szaladok, amerre látok. És ne akarjon a következõ héten eljegyzést, esküvõt. 24 évesen mit akarsz még, hova rohansz???
Számodra cak ez a két véglet létezik? Nem azért ismerkedünk, hogy családot alapítsunk, hanem azzal alapítunk családot, akivel megismerkedés után is jó együttlenni. Kevered a sorrendet.
Szerintem, ha komoly emberrel randizol, akkor belefér majd, hogy kinyilvánítsátok, hogy ki-mit akar az élettõl. Persze nem ezzel kell kezdeni a beszélgetést, de el lehet mondani, hogy családban képzeled el a jövõd. Aki normális az nem fut el ettõl, hiszen, ha valóban normális, akkor neki is ez a vágya. Mi is beszélgettünk errõl az elsõ randin, és 4 hónap múlva lesz az esküvõnk. Úgyhogy nem minden férfi menekül ettõl. :) Ne add fel, nem késõ még! Csak akard tiszta szívbõl, hogy megtaláld, aki neked való! ;) 24N
Régebben azért akartak kapcsolatot létesíteni az emberek az ellenkezõ nemmel mert családot-gyereket szerettek volna, ma meg a sex miatt. Furcsa ez a világ :( Szerintem ne menj bele, vagy ha igen védekezz és ne tervezz hosszú távra vele...
Rossz! Nem szabad ilyen direkt vágyat elõhozni. Bízd az idõre és ne lovald bele magad olyasmibe, amit csak te szeretnél. Elõbb-utóbb megjön az a fiú, aki pont azt szeretné, amit te.
Nem a nõk többsége akar családot csak nem mindegy kinek szülsz, olyannak akit leírtál kérdésbe felesleges.
Azzal semmi baj, ha megmondod neki, hogy te a jövõben, egyszer csak szeretnél gyerekeket és házasságot. Persze, az ilyenrõl kell is beszélni. Viszont úgy nem szabad gondolkodni, ahogy most teszed, hogy mi van, ha ott állsz 27 évesen, és nem mûködik. Az életben nincs semmire garancia, hiába akar a férfi is hasonló jövõt, ha ti teszem azt 2 év után belátjátok, hogy egyszerûen nem illetek össze. Nem dõl össze ilyenkor a világ, 27 évesen, de 30 évesen is fiatal vagy még, ne aggódj.
Szerintem teljesen jó tisztában lenni azzal, hogy mit akarsz a jövõben. Bármennyire szentségtörés, amikor megismertem a férjem, gyakorlatilag az elsõ beszélgetések között feljött a család/babatéma. Nem úgy, hogy "mostazonnalderögtön", hanem hogy igen, mindketten belátható idõn belül szeretnénk családot, fiatal szülõk akarunk lenni, egyetértünk a házassággal stb. Tehát tisztáztuk, hogy összeillik-e az elképzelésünk. Ha valakivel ez nem egyezik, jobb nem erõltetni a kapcsolatot, mert ez nem olyan kérdés, ahol van kompromisszum... A konkrét esetedre: szerintem hanyagold a srácot, normális családod sosem lesz mellette, bármit ígérget most, nem fog megváltozni!
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem most akarok jövõhéten házasságot meg gyereket. De ép ésszel ha belegondolok: 1-2-3 évet azért mielõtt gyereket vállalok valakivel, érdemes lenne együtt lenni. Együtt is élni. Akkorra már 27 leszek. És mi van ha nem mûködik? Eltelik megint egy kis idõ és 30 leszek.... És persze ezt nem mondom senkinek. Nem ezzel indítók.
Szerintem az a normális, ha valaki családot akar alapítani, én is így vagyok vele. Ha van párom, akkor vele akarok megöregedni, nem hiszek ebben a mai szinglis faßáságban, hogy mindenki egyedül legyen erõs, mindenki legyen önálló, mert az ember társas lény. Azt mondják, ez a nyugati társadalom társfüggõ, de az ember társas lény, egyértelmû, hogy nem arra rendezkedünk be, hogy egész életünkben egyedül legyünk. Úgyhogy szerintem ez normális, én is így vagyok vele. Szeretnék örökre együtt maradni a párommal és úgy állok hozzá, hogy jól fogok választani és nem fogok ki olyan idióta barmokat, akik csak kihasználnának. Sok sikert!

Az rossz ha veleki hamar elélvez?

Legjobb válasz: Ha pasi, akkor igen. De ha gondoskodik kárpótlásról, akkor bocsánatos. Ha kamasz vagy, gyakorolj.

Ha pasi, akkor igen. De ha gondoskodik kárpótlásról, akkor bocsánatos. Ha kamasz vagy, gyakorolj.
igen, kivéve akkor, ha tudja utána folytatni és akkor már bírja...
eleg ressz

GTA 5-ben az rossz ha használtam kódoket? (Xbox 360)

Szval attól mondjuk több hiba, bug, vagy akármi megváltozik mondjuk nem tudom kivinni teljesen a játékot ha (mikor már kivittem a stori-t) szórakozásból használtam egy-két autó meg stb. cheat-et?

Legjobb válasz: Ha használtad bármelyik csalást akkor nem kapod meg az "Achivment"-eket.

Ha használtad bármelyik csalást akkor nem kapod meg az "Achivment"-eket.

Az rossz ha 16évesen naponta kb 2szálat szivok el?

Legjobb válasz: Aztán 18 évesen már 2 doboz lesz a napi adagod, 28 évesen meg már levegõt alig fogsz kapni, fejlõdõ szervezetet rongálod a cigifüsttel, én kibírtam 18 éves koromig hogy nem gyújtok rá, dohányoztam kb 3 évig aztán letettem mert ahogyan kezdtem kilökõdni a nagybetûs életbe, úgy jöttem rá hogy kell a francnak a cigi. Megvagyok nélküle, nem megy el rá a fizetésem egy bizonyos része, azt tudom másra költeni, most így lassan 24 leszek 3 éve nem gyújtottam rá, a pénz amit félretettem már éppen az örökölt autóm felújításán dolgozgatok már nagy erõvel. Ugye itt van a barátnõm akivel fél éve járok, õ sem dohányzik és el is ítéli a dohányzókat, álmaim nõje, kedves, aranyos, és imád viccelõdni, kell ennél több. Ha cigiznék nem biztos hogy lenne pénzem az autóm rendebrakására, nem biztos hogy itt lenne velem az a lány akire eddig vártam igazán. Már elgondolkodtam ezen hogy milyen jó hogy letettem a cigit, ennyit megért, és ugye a jövõ a tét, tovább is élhetek, vagy nem, de ez más tészta már. Ez van inkább tanulj.

Aztán 18 évesen már 2 doboz lesz a napi adagod, 28 évesen meg már levegõt alig fogsz kapni, fejlõdõ szervezetet rongálod a cigifüsttel, én kibírtam 18 éves koromig hogy nem gyújtok rá, dohányoztam kb 3 évig aztán letettem mert ahogyan kezdtem kilökõdni a nagybetûs életbe, úgy jöttem rá hogy kell a francnak a cigi. Megvagyok nélküle, nem megy el rá a fizetésem egy bizonyos része, azt tudom másra költeni, most így lassan 24 leszek 3 éve nem gyújtottam rá, a pénz amit félretettem már éppen az örökölt autóm felújításán dolgozgatok már nagy erõvel. Ugye itt van a barátnõm akivel fél éve járok, õ sem dohányzik és el is ítéli a dohányzókat, álmaim nõje, kedves, aranyos, és imád viccelõdni, kell ennél több. Ha cigiznék nem biztos hogy lenne pénzem az autóm rendebrakására, nem biztos hogy itt lenne velem az a lány akire eddig vártam igazán. Már elgondolkodtam ezen hogy milyen jó hogy letettem a cigit, ennyit megért, és ugye a jövõ a tét, tovább is élhetek, vagy nem, de ez más tészta már. Ez van inkább tanulj.
Rossz, három dobozzal kellene, hogy igazán menõ legyél...
A kérdező hozzászólása: kb 1éve csinálom nemhiszem hogy eljutok az 1dobozig..már leakarok szokni
Akkor inkább szokj le most, mert késõbb sokkal nehezebb lesz!!!
Milyen fajtát szívsz? Elsõ kõrben próbálj átállni arra hogy nem naponta, hanem csak néha néha ritkán gyújts rá.
hát a haveromhoz képest jó vagy 1 nap elszív 10 szálat és kapaszkodj meg hogy 13 éves ez nem vicc
A kérdező hozzászólása: Am nem naponta szoktam elszivni 1-2 hanem néha.
A kérdező hozzászólása: DunHill
ha napi két szál néha akkor még nem vagy rá szokva... szóval nagyon gyorsan tedd le... nem vicc.. én most már 6 éve szívom és iszonyatosan nehéz abba hagyni.. és nem is fogod észre venni, h. rászoktál csak ha le akarod tenni... én is mindig azt mondtam h bármikor le tudom tenni... ja... persze...:/bárcsak így lenne..

Az rossz, ha ilyen nadrágot akarok venni?

http://shopping.hu/termek/pull_and_bear_ferfi_nadrag_7509

Legjobb válasz: Nekem nem tetszik, de ha neked igen, akkor hajrá! :) 23N

Nekem nem tetszik, de ha neked igen, akkor hajrá! :) 23N
A kérdező hozzászólása: :) szerintem megveszem.. :D
szerintem nagyon jóó!! :) 16/L
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok, nekem tetszik. Igaz, hogy felpróbálva más, mint csak így neten nézve, de egyenlõre ezt akarom megvenni. :D
Rémes a színe, de ha 12 éves alatt vagy akkor bevállalhatod.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)
Nekem tettszik :) Nem rossz amúgy.Nem más hordja hanem te :) És a te dolgod.
láttam már olyat akinek jól állt
nem rossz, mondjuk nekem jobban tetszene más színben, de ha neked tetszik:)
Azt azért gondold át elõtte, hogy van e elég hozzá illõ ruhadarabod, amivel majd hordhatod. Ez egy elég erõs szín, ezért nem minden színnel passzol majd..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!