Találatok a következő kifejezésre: Az problémát ha egy (58 db)

Legkésőbb mikor kell elválasztani a "babát"? Okozhat az problémát, ha egy 3 éves kisfiú még néha szopik?

Legjobb válasz: Van aki még 7 évesen is rendszeresen szopik... Amíg igényt tart rá és te is beleegyezel, addig szopizhat. Ha õ ettõl érzi jól magát és ezzel nyugszik meg, akkor hagyd. Lassan úgyis eljön az az idõ, amikor már nem lesz rá szüksége.

Van aki még 7 évesen is rendszeresen szopik... Amíg igényt tart rá és te is beleegyezel, addig szopizhat. Ha õ ettõl érzi jól magát és ezzel nyugszik meg, akkor hagyd. Lassan úgyis eljön az az idõ, amikor már nem lesz rá szüksége.
Nem okoz gondot, hagyd nyugodtan szopizni, ha akar. Elõbb-utóbb magától el fogja hagyni, ha nem erõlteted.
Hát nem tudom. igaz az én kicsim gyorsan elválasztotta magát (1évesen), de a 3évet pláne a 7et énmár soknk tartom! Perze ez a te döntésed, hagyod vagy nem, de szerintem ilyenkor már inkább legyen egy plüssállat, cumija, bármilye de ne az anya cicje amin meg tud nyugodni! Táplélékként a tej, már nem jön számításba, nem is jöhet mert kell ennie mindent ami a noarmális vegyes táplálkozáshoz szükséges. Az immunrendszer is munkába állt már, tehát az általad adott ellenanyagok sem szükségesek. érdekes lehet egy iskoláskorú gyerek, ha pl tanóra alatt szeretne szopizni! de ez csak egy vélemény, és szerinetm csináld ahogy nektek a legjobb!
Teljesen felesleges 1 éves kor után már szopizni. Ahogy írták elõttem táplálék szempontjából már a szopi nem jön szóba, cumizni meg van más megoldás is. 3 évesen meg pláne.Rajtam biztos nem lógna ekkora gyerek, pedig imádom én is az enyéimet. Mondjuk én kisebb korban sem hagytam a cicin cumizni, adtam nekik cumit, és megelégedtek azzal is. És most is így fogom csinálni pár hét múlva. Minden jót, üdv
A kérdező hozzászólása: "érdekes lehet egy iskoláskorú gyerek, ha pl tanóra alatt szeretne szopizni" Az iskoláskorú gyerekek nem tanóra alatt szoktak szopizni. A háromévesek is csak olyankor akarnak, amikor ott van az anyjuk, mert tudják, hogy anélkül nem megy.... Nem a tápanyagpótlás vagy a folyadékkiegészítés miatt teszik ezt, hanem mert érzelmileg kötõdnek a szituációhoz. És nem lóg egész nap a cicin, hanem csak 2-3 naponta... de most már egy hete nem kérte, úgyhogy valószínûleg megoldódik a dolod magától .. Köszönöm a válaszokat!

Lányok! Az mennyire jelenthet problémát, ha egy fiú, aki inkább értelmes, csendes, félénkebb típus a hétköznapokban, viszont az ágyban egy szenvedélyes casanova és szexmániás, hatalmas libidóval?

Van esélye egy ilyen fiúnak a lányoknál vagy inkább egy undorító perverz disznóként tekintenétek rá?

Legjobb válasz: És te így akarsz ismerkedni?: Helló, értelmes, csendes, félénk vagyok, de az ágyban egy szexmániás Casanovává válok...

És te így akarsz ismerkedni?: Helló, értelmes, csendes, félénk vagyok, de az ágyban egy szexmániás Casanovává válok...
Elég furcsa keverék vagy meg kell mondani... Hát aki az ágyban nagy annak legyen elég nagy pofikája ahhoz hogy a csajt leszólítsa...
Suttogó propagandával terjeszd el a csajok között , hogy neked 25 centis van és órákig nyomod a csajokat..
A kérdező hozzászólása: ma 18:00 Kösz szépen a tanácsot! :D
Szerintem nem rossz ez a keverék! De a vadulással vigyázni kell! Annak csak az ágyban van helye. Lassan adagold a dolgot és ha a csaj vevõ rá, akkor erõsíts, de azt is csak fokozatosan! Mindig legyen egy-egy új trükk az erszényed- ben, amit elõ tudsz venni! A hétköznapokban pedig legyél szelíd, virág, bonbon, stb. Figyeld meg, alig várja majd a csaj a vulkánkitörést!
A kérdező hozzászólása: ma 23:40 egy tapasztalt nõ mondta...
Majd, ha egy tapasztalt nõ mondja, hogy szenvedélyes vagy, akkor leszel az.
A kérdező hozzászólása: ma 21:46 dehogy akarom ezzel kezdeni, épp ez az, hogy nem is merném elmondani, mert eléggé szégyellem, fõleg, mivel mindenki kis ártatlan szende szûznek gondol elsõ látás után...
A kérdező hozzászólása: sajnálom, de ez az igazság! eddig egyszer szexeltem amúgy, ami azért van, mert nem vagyok valami nagyszájú és kezdeményezõ típus a félénkségem, gátlásosságom miatt
Ha nem azzal ront rá egy lányra hogy õ máris szexelni akar, akkor nincs baj. Mert ha csak az ágyban olyan, mint ahogy említetted, akkor az a normális, hogy valaki érez is valamit, mikor épp csinálja. Meg ha már együtt vagytok meg minden és szeretitek egymást akkor meg különösen jó. Csak akkor szar, ha ezzel akar indítani egy kapcsolatot.
most ezt miért olyan hihetetlen? én is mindig is csendes, visszahúzódó voltam, az ágyban meg nagyon is szenvedélyes vagyok, meg is lepõdtek anno az elsõ fiúk, akikkel voltam...

Mennyire jelent problémát ha egy kapcsolatban az egyik fél nagyon merev, a másik nagyon laza?

Stílusra gondolok

Legjobb válasz: "Stílusra gondolok" most muszáj volt? pedig v 5 poénnal készültem.. kinyírták Poént, ti szemetek!

"Stílusra gondolok" most muszáj volt? pedig v 5 poénnal készültem.. kinyírták Poént, ti szemetek!
A kérdező hozzászólása: Már túlságosan ismerem az itteni népséget :DD
:D az itteni nèpsèg :D sok kis troll amùgy szerintem kiegèszìtik egymàst


A babák nem is így néznek ki. Ez a babaarc egy ócska toposz, valós háttér nélkül.
Nem
Nekem is ilyesmi, mindenki dicséri, hogy milyen szép arcom van. És azt meg külön szeretik, hogy ez a kedves, ártatlan arc mennyire nem ilyen lányt rejt. :D
Pont egy ilyen lánnyal ismerkedek jelenleg és eddig nem láttam még olyan szép arcot, mint az övé.
Miért jelentene problémát? Egyáltalán miért merült fel benned? :D A pszichológia is bebizonyította, hogy sokszor rejtetten is ezt keressük a lányokban.
Szerintem nagyon aranyos. :)
Szerintem nagyon is jó ;)) 17/F
nem, az a tökély számomra :)
nekem nem. :)
Szerintem pedig csak arra szorulsz hogy valaki álkandóan megdícsérjen. Ezt önbizalomhiánynak hívják.

Az problémát jelenthet egy kapcsolatban, ha életmódot váltottam, és nem eszek meg akármit? Titeket zavarna, ha a párotok így élne?

Mióta sikerült lefogynom,életmódot is váltottam,kerülöm a gyorskajákat,chipset,csokit,alkoholt,stb,és igyekszem minél több egészséges ételt enni,mellette sportolok is.Ez zavarhatja azt,akivel épp járok? Sokan mondták,hogy emiatt nem találok egyhamar párt,merthogy ezt sokan nem viselik el. Ne gondoljatok semmi drasztikusra,néha-néha én se tartom be,és eszek mást is,de alapjában véve nem szoktam se mekibe,se éttermekbe,se hasonló helyekre enni járni.

Legjobb válasz: hát nem tom, a párod pl neked ugrik pszichopata módon, hogy azonnal edd emg ezt a csipszet vagy lenyomom a thorkodon?

hát nem tom, a párod pl neked ugrik pszichopata módon, hogy azonnal edd emg ezt a csipszet vagy lenyomom a thorkodon?
Ez nem okoz problémát. Csak egy hasonlóan sportos egészséges lányt találj. Mondjuk nem hiszem, hogy valaki gondot csinálna belõle, hogy nem jársz mekibe. 24/N
Nem hinném, hogy ez bármikor problémát jelenthetne majd. Ezek nem nagy dolgok. Pl. én egy vegetáriánussal már nem tudnék mit kezdeni, mert imádok fõzni, fõleg húsokat és utálnám nézni, ahogyan õ meg zabálja a salátát. :) De a te eseted egyáltalán nem bonyolult.
habár, ha egyáltalán étterembe se mered betenni a lábad az elég gáz... no meg nem szabad a lányra rátukmálni a hüle diétádat mert csak elijeszted. de am mi bajod az étteremmel? van étlap, nem muszáj zsírban tocsogó kaját kérned, Mcdonaldsban is van saláta, no meg az amúgy sem egészséges, hogy semmi szénhidrátot nem eszel soha. pl a KFC elég jó, ott csirkemell is van, arról tudjuk, hogy nem rossz, csupa fehérje, max a rántás+fûszer de az is max a szüksées szénhidrátmennyiséget tolja ki... szal nem kell azért ennyire betegesnek lenni. ajánlom a KFC stripset.
Szerintem lány vagy. :) Nem hiszem, hogy emiatt késõbb találnál párt, egy étteremben, meg gyors kajáldában is lehet neked való kajákat kérni szerintem. Jól van, biztos nem bio. Nem hinném, hogy ez gond lenne. Még értékelhet is valaki, hogy adsz magadra, lefogytál.

Az problémát jelenthet ha egy kölyök kutya nem szopik eleget?

Legjobb válasz: Idõvel lehet,vannak testvérei,többet szopnak egyszerre? Mert ha igen akkor az erõsebb érvényesül és ez így lesz nagyobb korában is,amelyik kutya a legfejlettebb az lesz az úr a többi vele nevelkedett kutya közt.Ha viszont egyedül van akkor sem jelent problémát ha egészséges, ha az anyja nem szoptatja rendesen akkor te is etetheted cumisüvegbõl amíg nem eszik magától.A problémát az jelentheti hogy nem úgy fog fejlõdni ahogy kellene a korához képest kissebbnek tûnhet,de próbáld meg etetni magad!

Idõvel lehet, vannak testvérei, többet szopnak egyszerre? Mert ha igen akkor az erõsebb érvényesül és ez így lesz nagyobb korában is, amelyik kutya a legfejlettebb az lesz az úr a többi vele nevelkedett kutya közt.Ha viszont egyedül van akkor sem jelent problémát ha egészséges, ha az anyja nem szoptatja rendesen akkor te is etetheted cumisüvegbõl amíg nem eszik magától.A problémát az jelentheti hogy nem úgy fog fejlõdni ahogy kellene a korához képest kissebbnek tûnhet, de próbáld meg etetni magad!
Mérd a súlyát (lehetõleg) digitális mérleggel 1-2 naponta. Addig, amíg folyamatosan fejlõdik, nincs túl nagy baj, de ha az látod, hogy a gyarapodás megáll vagy esetleg még fogy is, akkor mindenképpen segítened kell neki. Ha csak az a gond, hogy a többiek eltolják az alsó, legnagyobb ciciktõl, akkor elég, ha átpakolgatod a többieket. Ha nincs elég teje a maminak esetleg, akkor vegyél állatpatikában kutyatápszert és el kell kezdeni hozzá etetni, míg 3 hetes kor után el nem kezdenek áztatott tápot enni.

Ha egy ember kerüli a szociális érintkezést ha nem találkozik emberekkel akkor az okoz e valamilyen egészségügyi problémát? Ami komoly.

Legjobb válasz: Igen. De inkább mentális problémát. Kivéve, ha valaki zseni és jól elvan egyedül és nem hiányzik neki senki. Lásd: Schopenhauer, Nietzsche.

Igen. De inkább mentális problémát. Kivéve, ha valaki zseni és jól elvan egyedül és nem hiányzik neki senki. Lásd: Schopenhauer, Nietzsche.
Szia! Szerintem egyenes út lehet a depresszióhoz, bár elképzelhetõ, hogy az ilyen elszeparált létnek a forrása is az!
Erõs depresszió. Annak hatására legyengülhet az immunrendszer és onnantól bármi... fogékony lesz mindenféle betegségre.
Én ilyen vagyok, vagyis csak részben, mert többnyire csak a munkahelyemen találkozom emberekkel, egyébként nem megyek sehova, illetve itt az interneten beszélgetek. Eddig nem vettem észre, hogy bármi egészségügyi problémát okozott volna, bár tény, hogy néha nagyon egyedül érzem magam... :( 25/F
Nagyon sokan érzik magányosnak magukat.Én is antiszoci vagyok, mellette depressziós, Mindig érzem magamon hogy rossz a helyzet, vannak betegségeim is.Az immunrendszerem túlmûködik és pikkelysömöröm van.

Nem értem. Ha egy fiú azt mondja egy másiknak, hogy szeretlek, akkor azt melegnek hiszik a többiek, ha lány mondja egy másik csajnak, hogy szeretlek, az no problem. Hogy van ez? : )

Nem akarok fiúknak ilyet mondani, csak vélemény kell ;)

Legjobb válasz: Ez azóta van így, mióta kicsi társadalamunk betegesen homofób. Addig-addig gerjesztették a homofób hisztériát, hogy mára szégyen egy férfinak egyszerû szeretetét is kimutatni egy másik férfi felé. Ha elmennél Argentinába, a Közel-keletre, sõt Dél-Európa nagyon déli részére, mást látnál. Heteró férfiak megölelik és megpuszilják egymást, és igen is mondják, hogy szeretlek egy jó barátnak. Én is is merek egy heteró srácot, aki a legjobb barátjának idõnként mondja, hogy szeretlek.

Ez azóta van így, mióta kicsi társadalamunk betegesen homofób. Addig-addig gerjesztették a homofób hisztériát, hogy mára szégyen egy férfinak egyszerû szeretetét is kimutatni egy másik férfi felé. Ha elmennél Argentinába, a Közel-keletre, sõt Dél-Európa nagyon déli részére, mást látnál. Heteró férfiak megölelik és megpuszilják egymást, és igen is mondják, hogy szeretlek egy jó barátnak. Én is is merek egy heteró srácot, aki a legjobb barátjának idõnként mondja, hogy szeretlek.
Igen, az elõzõ hozzászólónak igaza van. És fel sem mérik, hogy ez mekkora mentális károkat okozhat.
Úgy, hogy a fiúk mindentõl b.uzik, a lányoknak meg mennyivel nehezebb...

Hogyan tudnám megoldani azt a problémát, hogy ha egy fájlt akarok egyik helyről a másikra másolni a HDD-n, vagy crackelni akarok valamit, akkor nem engedi másolni, mert idézem: "You need permission to perform this action"?

Tehát az a gond, hogy "nincs engedélyem" a fent írt m?velethez. Pedig még rá is megyek az "As administrator" gombra a m?velet közben, mégsem engedi. Win7 Ultimate 64 bit operációs rendszerem van. Valami megoldás?

Legjobb válasz: Szia. "Program files" és a "Windows", esetleg még a "Program files x86"-os mappába szeretnél másolni ? Sima userként nem fog sikerülni, csak rendszergazda jogú userként. Próbáld lehúzni az UAC-t és azután próbálkozz : Start menû - Vezérlõpult - Rendszer és biztonság - Felhasználói fiókok felügyeletének módositása Kép : http://coopper.tvn.hu/getfile.php?dfn=UAC.jpg Ha sikerült a fájl másolása utánna visszahuzhatod az UAC-t, ha úgy szereted. Sok sikert. Üdv.

Szia. "Program files" és a "Windows", esetleg még a "Program files x86"-os mappába szeretnél másolni ? Sima userként nem fog sikerülni, csak rendszergazda jogú userként. Próbáld lehúzni az UAC-t és azután próbálkozz : Start menû - Vezérlõpult - Rendszer és biztonság - Felhasználói fiókok felügyeletének módositása Kép : http://coopper.tvn.hu/getfile.php?dfn=UAC.jpg Ha sikerült a fájl másolása utánna visszahuzhatod az UAC-t, ha úgy szereted. Sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Üdv. Köszönöm a választ. Az a helyzet, hogy nem azokba a mappákba és nem is azokból a mappákból szeretnék másolni. Amiket írtál, azok a C meghajtón vannak nálam, a mûveletet pedig a D meghajtón szeretném végezni. De megpróbálom amit írtál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!