Találatok a következő kifejezésre: Az problémát ha (188 db)

Legkésőbb mikor kell elválasztani a "babát"? Okozhat az problémát, ha egy 3 éves kisfiú még néha szopik?

Legjobb válasz: Van aki még 7 évesen is rendszeresen szopik... Amíg igényt tart rá és te is beleegyezel, addig szopizhat. Ha õ ettõl érzi jól magát és ezzel nyugszik meg, akkor hagyd. Lassan úgyis eljön az az idõ, amikor már nem lesz rá szüksége.

Van aki még 7 évesen is rendszeresen szopik... Amíg igényt tart rá és te is beleegyezel, addig szopizhat. Ha õ ettõl érzi jól magát és ezzel nyugszik meg, akkor hagyd. Lassan úgyis eljön az az idõ, amikor már nem lesz rá szüksége.
Nem okoz gondot, hagyd nyugodtan szopizni, ha akar. Elõbb-utóbb magától el fogja hagyni, ha nem erõlteted.
Hát nem tudom. igaz az én kicsim gyorsan elválasztotta magát (1évesen), de a 3évet pláne a 7et énmár soknk tartom! Perze ez a te döntésed, hagyod vagy nem, de szerintem ilyenkor már inkább legyen egy plüssállat, cumija, bármilye de ne az anya cicje amin meg tud nyugodni! Táplélékként a tej, már nem jön számításba, nem is jöhet mert kell ennie mindent ami a noarmális vegyes táplálkozáshoz szükséges. Az immunrendszer is munkába állt már, tehát az általad adott ellenanyagok sem szükségesek. érdekes lehet egy iskoláskorú gyerek, ha pl tanóra alatt szeretne szopizni! de ez csak egy vélemény, és szerinetm csináld ahogy nektek a legjobb!
Teljesen felesleges 1 éves kor után már szopizni. Ahogy írták elõttem táplálék szempontjából már a szopi nem jön szóba, cumizni meg van más megoldás is. 3 évesen meg pláne.Rajtam biztos nem lógna ekkora gyerek, pedig imádom én is az enyéimet. Mondjuk én kisebb korban sem hagytam a cicin cumizni, adtam nekik cumit, és megelégedtek azzal is. És most is így fogom csinálni pár hét múlva. Minden jót, üdv
A kérdező hozzászólása: "érdekes lehet egy iskoláskorú gyerek, ha pl tanóra alatt szeretne szopizni" Az iskoláskorú gyerekek nem tanóra alatt szoktak szopizni. A háromévesek is csak olyankor akarnak, amikor ott van az anyjuk, mert tudják, hogy anélkül nem megy.... Nem a tápanyagpótlás vagy a folyadékkiegészítés miatt teszik ezt, hanem mert érzelmileg kötõdnek a szituációhoz. És nem lóg egész nap a cicin, hanem csak 2-3 naponta... de most már egy hete nem kérte, úgyhogy valószínûleg megoldódik a dolod magától .. Köszönöm a válaszokat!

Az problémát jelenthet ha egy kölyök kutya nem szopik eleget?

Legjobb válasz: Idõvel lehet,vannak testvérei,többet szopnak egyszerre? Mert ha igen akkor az erõsebb érvényesül és ez így lesz nagyobb korában is,amelyik kutya a legfejlettebb az lesz az úr a többi vele nevelkedett kutya közt.Ha viszont egyedül van akkor sem jelent problémát ha egészséges, ha az anyja nem szoptatja rendesen akkor te is etetheted cumisüvegbõl amíg nem eszik magától.A problémát az jelentheti hogy nem úgy fog fejlõdni ahogy kellene a korához képest kissebbnek tûnhet,de próbáld meg etetni magad!

Idõvel lehet, vannak testvérei, többet szopnak egyszerre? Mert ha igen akkor az erõsebb érvényesül és ez így lesz nagyobb korában is, amelyik kutya a legfejlettebb az lesz az úr a többi vele nevelkedett kutya közt.Ha viszont egyedül van akkor sem jelent problémát ha egészséges, ha az anyja nem szoptatja rendesen akkor te is etetheted cumisüvegbõl amíg nem eszik magától.A problémát az jelentheti hogy nem úgy fog fejlõdni ahogy kellene a korához képest kissebbnek tûnhet, de próbáld meg etetni magad!
Mérd a súlyát (lehetõleg) digitális mérleggel 1-2 naponta. Addig, amíg folyamatosan fejlõdik, nincs túl nagy baj, de ha az látod, hogy a gyarapodás megáll vagy esetleg még fogy is, akkor mindenképpen segítened kell neki. Ha csak az a gond, hogy a többiek eltolják az alsó, legnagyobb ciciktõl, akkor elég, ha átpakolgatod a többieket. Ha nincs elég teje a maminak esetleg, akkor vegyél állatpatikában kutyatápszert és el kell kezdeni hozzá etetni, míg 3 hetes kor után el nem kezdenek áztatott tápot enni.

Cod4 itsushika problem, ha benyomom a chamsot fekete az ember :s . Ha az árnyékot benyomom akkor működik vhol, ha az ember nincs az árnyékban. Feltettem a directx 9-et, 11-et de fekete ugyan úgy :s, valaki help? :s

cod2-ben működik rendessen ha directx 7-ben vagyok.

Legjobb válasz: Csá, nekem meg sem találta a cod4-et itsushika, te h csinálod h ahhoz is mükszik, nálam mi lehet a problem?

Csá, nekem meg sem találta a cod4-et itsushika, te h csinálod h ahhoz is mükszik, nálam mi lehet a problem?


Az jelenthet a későbbiekben problémát, ha ugyanabból a tantárgyból más tanár tartja az előadást, és más a gyakorlatot?

Csak így tudtam megcsinálni, hogy ne ütközzön semmi. Ha szerintetek ez gáz lehet, akkor leadom, és inkább megpróbálom felvenni 2. félévben ugyanannál a tanárnál. Azt tudom, hogy objektíve szabályos, de ha a tanár szubjektivitását nézzük, érhet-e hátrány? Els?s leszek (ELTE-BTK).

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj, ha más tanár tartja a kettõt.Ez nálunk egy csomószor elõfordul. Ráadásul nálunk TTK-n(ELTE)a vizsgát sem befolyásolja ez, mivel gyakorlatokból évközben írunk Zh-t,ami ha megvan, nem kell vizsgázni, elõadásból pedig vizsga van... (Amúgy szerintem nem lett volna fontos felvenned a tárgyaid, beiratkozáskor segítettek volna a felsõbb évesek összeállítani az órarended, persze ha meg tudtad csinálni, akkor az jó, ügyes vagy :) )

Egyáltalán nem baj, ha más tanár tartja a kettõt.Ez nálunk egy csomószor elõfordul. Ráadásul nálunk TTK-n(ELTE)a vizsgát sem befolyásolja ez, mivel gyakorlatokból évközben írunk Zh-t, ami ha megvan, nem kell vizsgázni, elõadásból pedig vizsga van... (Amúgy szerintem nem lett volna fontos felvenned a tárgyaid, beiratkozáskor segítettek volna a felsõbb évesek összeállítani az órarended, persze ha meg tudtad csinálni, akkor az jó, ügyes vagy :) )
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam kíváncsiságból, ez még úgyis csak az elõjelentkezés. Köszi :)

Tisztelt Doktor Úr! 35 hetes terhes vagyok, sűrű folyásom van, combi kezelést írt fel az orvosom. Az érdekelne, ha nem múlik a panasz, okoz-e valamilyen problémát a magzatra nézve, ha a méhszáj kitágul.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nyilván a folyamatos, nem szűnő gyulladás, illetve fertőzés a magzatra is káros lehet, elsősorban azáltal, hogy a szülés hamarabb megindul és koraszülés következik be. Ennek kapcsán a magzatban is fertőzés alakulhat ki. Ezért is javasolt a fertőzések mielőbbi hatékony kezelése. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Nyilván a folyamatos, nem szűnő gyulladás, illetve fertőzés a magzatra is káros lehet, elsősorban azáltal, hogy a szülés hamarabb megindul és koraszülés következik be. Ennek kapcsán a magzatban is fertőzés alakulhat ki. Ezért is javasolt a fertőzések mielőbbi hatékony kezelése. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 35 hetes terhes vagyok, sűrű folyásom van, combi kezelést írt fel az orvosom. Az érdekelne, ha nem múlik a panasz, okoz-e valamilyen problémát a magzatra nézve, ha a méhszáj kitágul.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nyilván a folyamatos, nem szűnő gyulladás, illetve fertőzés a magzatra is káros lehet, elsősorban azáltal, hogy a szülés hamarabb megindul és koraszülés következik be. Ennek kapcsán a magzatban is fertőzés alakulhat ki. Ezért is javasolt a fertőzések mielőbbi hatékony kezelése. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Nyilván a folyamatos, nem szűnő gyulladás, illetve fertőzés a magzatra is káros lehet, elsősorban azáltal, hogy a szülés hamarabb megindul és koraszülés következik be. Ennek kapcsán a magzatban is fertőzés alakulhat ki. Ezért is javasolt a fertőzések mielőbbi hatékony kezelése. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Az érdekelne, ha elmegyek endokrinologushoz, az kb mennyi pénzt jelent havonta míg esetleg meg nem találják a problémát?

Csak kb-i árak érdekelnének. Köszönöm a válaszokak!

Legjobb válasz: Csak akkor kerül pénzbe, ha magándokihoz mész. Az enyém alkalmanként 3000 Ft-ot kér. Évente kétszer megyek. Ha a kórházba szeretnék menni hozzá, ott is csak idõpontra lehet, és általában 4-6 hónapos a várólista. Ennyit megér a 3000 Ft nekem. Ja, és mikor elkezdtem járni hozzá, a második héten (Hetente egy magánrendelése van, a másodika lett meg a vérvétel eredménye.) kiderült a probléma.

Csak akkor kerül pénzbe, ha magándokihoz mész. Az enyém alkalmanként 3000 Ft-ot kér. Évente kétszer megyek. Ha a kórházba szeretnék menni hozzá, ott is csak idõpontra lehet, és általában 4-6 hónapos a várólista. Ennyit megér a 3000 Ft nekem. Ja, és mikor elkezdtem járni hozzá, a második héten (Hetente egy magánrendelése van, a másodika lett meg a vérvétel eredménye.) kiderült a probléma.
A kérdező hozzászólása: Ez jól hangzik!Köszi a választ!
Magándokihoz járok, vérvétel után azonnal lépett õ is. Nekem három havonta kellett visszatérnem, kontrollra. Ez durván 15.000.- volt háromhavonta, tehát durván 5000.- havonta (pár ezer forint ment fel-le ebbõl az árból, attól függõen, milyen ellenõrzésekre volt szükség). Nagyon megérte, sokat segített. Azóta várandós lettem, most nõttek a költségek, de az ellenõrzés is szorosabb.

Egyetemisták! Hogyan oldottátok meg az alábbi problémát? (ha előfordult ilyen)

A helyzet az, hogy ettől a félévtől vezették be nálunk a tantárgy nem teljesítési büntetést. Úgy tudom, hogy más helyeken ez már évek óta bevett szokás. Nálam sok tárgy csúszott el idén. (becsülettel mondhatom, hogy nem a szorgalmam hiánya okozta.) És jelenleg úgy állok, hogy hó végére nem marad annyim, hogy kifizessem a büntetést. Ez milyen következményekkel járhat? A másik dolog, hogy itt hagynám az egyetemet, mert hozzám képest túl erős. Ha kiiratkozom a vizsgaidőszak vége előtt, akkor is behajtják rajtam? Illetve van valami emberséges megoldás, ha valaki tényleg nem tud fizetni?

Legjobb válasz: A bukott kreditekért való fizetésre gondolsz? Nem tudom hol tanulsz, és ETR-t vagy Neptunt használtok, de nálunk bevett szokás, hogy amíg nincs befizetve minden tartozás a suli felé, addig nem lehet tárgyakat és/vagy vizsgákat felvenni. Ha Nálatok is így van, akkor nem kell még júniusban befizetned, ráérsz vele augusztusig. Ha kiiratkozol a suliból, akkor is be fogják hajtani, ne aggódj. :-)

A bukott kreditekért való fizetésre gondolsz? Nem tudom hol tanulsz, és ETR-t vagy Neptunt használtok, de nálunk bevett szokás, hogy amíg nincs befizetve minden tartozás a suli felé, addig nem lehet tárgyakat és/vagy vizsgákat felvenni. Ha Nálatok is így van, akkor nem kell még júniusban befizetned, ráérsz vele augusztusig. Ha kiiratkozol a suliból, akkor is be fogják hajtani, ne aggódj. :-)
Be fogják hajtani rajtad, viszont menj be a tanulmányi osztályra és meséld el a problémádat. Nálunk engednek különleges helyzetekben részletfizetést, avagy adnak haladékot. Hogyha ezután sem fizetnél nem tudom milyen szervekkel tudják kivasalni belõled.

Az problémát jelent ha már nincsennek menszesz szerű görcseim és hasszurkáim?

11 hetes leszek hétf?n,de már nem érzek semmit!!! Azért lehet mert a baba már beágyazódott teljesen? Azok a tipikus tüneteim nem voltak,néha hányingerem volt de ennyi!!!Olyan mintha nem is lennék babás!!!:((((( A hasszurka meg kb 1 hete elmult,aggódok hogy nehogy baj legyen? SZERINTETEK? KINEK MIKOIR MÚLT EL?

Legjobb válasz: Ha eleve nem volt sok tüneted akkor nincs okod aggódni.Egyébként körübeül mostanra kellene elmúlnia a kellemetlenségeknek.Ha baj lenne az már jeletkezett volna! Én alig várom hogy 12 hetet betöltsem és megnyugodjak hogy túl vagyok a veszélyes idõszakon. Nyugodj meg nincs bajod:)7hkm

Ha eleve nem volt sok tüneted akkor nincs okod aggódni.Egyébként körübeül mostanra kellene elmúlnia a kellemetlenségeknek.Ha baj lenne az már jeletkezett volna! Én alig várom hogy 12 hetet betöltsem és megnyugodjak hogy túl vagyok a veszélyes idõszakon. Nyugodj meg nincs bajod:) 7hkm
Miért jelentene problémát? Van, akinek egyáltalán nincsen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!