Találatok a következő kifejezésre: Az ovuteszt a (100 db)

Van köztetek olyan, akinek sosem váltott igazán pozitívba az ovuteszt, a ciklus végén azonban mégis terhes volt?

Legjobb válasz: Szia, én sosem tudtam kiigazodni az ovuteszteken, minden ovutesztem amit csináltam 2 csíkos vlt és sosem tudtam eldoneni h az most sotés vay világos csík és az most pozi vayg negatív...clostilbegyt mellett sem használt, megcsnáltam és megint jot a dilemma h ez most pozi vgay nega?...nemvárt napján mégis pozit teszteltem...terhes lettem:-)

Szia, én sosem tudtam kiigazodni az ovuteszteken, minden ovutesztem amit csináltam 2 csíkos vlt és sosem tudtam eldoneni h az most sotés vay világos csík és az most pozi vayg negatív...clostilbegyt mellett sem használt, megcsnáltam és megint jot a dilemma h ez most pozi vgay nega?...nemvárt napján mégis pozit teszteltem...terhes lettem:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Más is járt így?

Mitől lehet az ovuteszt a mensim 2. ciklusnapján majdnem olyan erős mint a kontroll csík?

A lényeg, hogy 11 dpon kezdve csináltam teszteket, a terhességi neg., az ovuteszt, ma csináltam a 3.-kat szépen erősödik, már majdem olyan erős, mint a kontroll csík. Lehet extra peteérésem lesz? Ez volt a görbém:

Legjobb válasz: Szerintem nagyon szép görbe, és csak egy peteérés volt.

Szerintem nagyon szép görbe, és csak egy peteérés volt.
A kérdező hozzászólása: De már megjött a mensim tegnap.Ezért nem értem.
szia. a barätnöm mensi alatt esett teherbe (100%ra biztosan tudja), szoval, lehet, hogy peteeresed van. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi. Akkor csinálom tovább, hátha!
A kérdező hozzászólása: Még mindig ugyanolyan erõs az ovuteszt, de nem erõsödött. Terhestesztet is csináltam, 25-ös, de az neg. Most már tényleg nem tudom mi lehet. A mensim talán egy kicsit gyengébb. Szerintetek? Ha peteérés lenne, akkor mára neg.-nak kellene majd lennie az ovutesztnek, ugye? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d2d39406585413ddfe588a..

Olyan lehet, hogy mutatja az ovuteszt a peteérést, de az mégsem következik be?

Tájékoztatójában olvastam, hogy ilyen is lehet.

Legjobb válasz: Lehet, és sajna szerintem én is így vagyok. A teszt az LH-t mutatja, ami azt jelenti, hogy készül a szervezeted a peteérésre, nem azt, hogy az ténylegesen meg is történik-e.

Lehet, és sajna szerintem én is így vagyok. A teszt az LH-t mutatja, ami azt jelenti, hogy készül a szervezeted a peteérésre, nem azt, hogy az ténylegesen meg is történik-e.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint egyedül uh-gal lehet tutira mondani a peteérést? Bár lehet, akkor meg már késõ ugye?!


Ha valakinek tojásfehérje szerű folyása van akkor van a peteérés? Minden esetben kimutatja az ovuteszt a peteérést?

Legjobb válasz: Már ajánlottam a másik ovu tesztes kérdezõnek, aki utánad kérdezett: http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml Itt választ találsz a nyálka és a teszt közötti összefüggésre, arra, hogy miként befolyásolhatja a teszt eredményét az, hogy milyen napszakban használod, és még sokminden másra.

Már ajánlottam a másik ovu tesztes kérdezõnek, aki utánad kérdezett: http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml Itt választ találsz a nyálka és a teszt közötti összefüggésre, arra, hogy miként befolyásolhatja a teszt eredményét az, hogy milyen napszakban használod, és még sokminden másra.
hát pont ezzel kapcsolatban fogok irni mindjárt.
igen, akkor van peteérés.nekem az ovu teszt végig negatívat mutatott és most babát várok.nekem nincs vele jó tapasztalatom.
Szia! A tojásfehérjeszerû váladék mindig megelõzi a peteérést. Ha ilyen folyásod van akkor elkezdödött a termékeny idõszakod.
Nekem a peteérést 3 nappal elõzte meg a tojcsinyák.
én nem ovuteszteltem, de a tojcsis folyás a peteérést már megelõzi, így ha ilyen a nyálkád, akkor mindent bele! Használjátok ki a következõ napokat!

Mi van akkor, ha az ovuteszt több napig pozitív, de a hő már megemelkedett?

Szerintem már jó pár napja megvolt a peteérésem (tüneteim alapján), a hőm is megemelkedett, viszont a teszt most is pozitiv. Mi okozhatja ezt?

Legjobb válasz: Inkább a hõt vedd figyelembe. Nekem is volt ilyen már 3 napig full pozi volt az ovuteszt.. A hõ nem csap be az ovuteszt tévedhet!

Inkább a hõt vedd figyelembe. Nekem is volt ilyen már 3 napig full pozi volt az ovuteszt.. A hõ nem csap be az ovuteszt tévedhet!
Mindegyik teszten egyforma erõsségû a tesztcsík? Mert ha már halványabb, mint elõzõ nap, akkor az már negatívnak számít. Valószínû, hogy megvolt már az ovud, ha a hõd is felment, és a tünetek is korábban jelezték.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a hasznos válaszokat. Hát azt hiszem, hogy akkor a hõt figyelem csak. Egyébként mindhárom teszten egyforma erõsségûek a csíkok, talán még egy nagyon kicsit erõsödött is. Becsatolom a görbémm hátha segít nektek, az alaphõm 36, 2-3 szokott lenni. http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige.php?0, userid=8635.. Már tettem fel kérdést, hogy mikor lehetett ovum, de sajna senki nem válaszolt. Nagyon örülnék, ha mondanátok valami okosat. Köszi
Lehet h a 13. ciklusnapon. De nem tudom. Ez inkább tipp, de ha csak emelkedik a hõd, illetve nem megy 36, 4 alá akkor tuti.

Jokor huzta be a gep a peteeresemet? Nem ertem? A holeeses es az ovuteszt nem esik egybe! Most akkor mikor volt?

http://www.fertilityfriend.com/home/274e10

Legjobb válasz: 15 vagy 16. napon volt tüszõrepedés,az ovuteszt,és a hõ egybeesik,tehát a kettõ igazolja egymást.Miért nem esnek egybe szerinted?Amikor az ovuteszt pozit jelez,azt jelenti,hogy LESZ tüszõrepedés 24-36 óra múlva.Amikor pedig a hõ felmegy,azt jelenti VOLT tüszõrepedés.Az ovud szépen pozi volt a 15. napon is,a hõd magasabb lett a 16-on,szerintem akkor volt.A hõleesés nem mindenkinél van,a lényeg az emelkedés!Itt az én görbém,nézd meg azon is hogy látszik,hogy a teszt pozi volt,másnap nega,viszont a nega napon hogy felugrott a hõm! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c0f887a3cb48420c3e8908..

15 vagy 16. napon volt tüszõrepedés, az ovuteszt, és a hõ egybeesik, tehát a kettõ igazolja egymást.Miért nem esnek egybe szerinted?Amikor az ovuteszt pozit jelez, azt jelenti, hogy LESZ tüszõrepedés 24-36 óra múlva.Amikor pedig a hõ felmegy, azt jelenti VOLT tüszõrepedés.Az ovud szépen pozi volt a 15. napon is, a hõd magasabb lett a 16-on, szerintem akkor volt.A hõleesés nem mindenkinél van, a lényeg az emelkedés!Itt az én görbém, nézd meg azon is hogy látszik, hogy a teszt pozi volt, másnap nega, viszont a nega napon hogy felugrott a hõm! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c0f887a3cb48420c3e8908..
Elõzõ vagyok, még a 17.-e is belefér mert akkor ugrott csak meg igazán.Szépen látszik, és a teszt is jelezte.
A kérdező hozzászólása: Szia, koszi a segitseget! Tehat akkor nincs baj, minden jol egybeesek!? En meg mar az hittem hogy valami nem jo! :) . Szep a gorbed, drukkolok neked! Miota probalkoztok?
Nem, nincs semmi baj, ne aggódj.Van már egy 2.5 éves kisfiam, másfél éve próbálkozunk.Ez az elsõ ovutesztes hõmérõs hónapom, és elsõre gyönyörûen stimmel minden, szóval reménykedjünk.Jön az a baba, ha jönni akar.Ne idegeskedj, a görbéden minden ott van, aminek ott kell lennie;)

Ha tegnap ill. tegnapelőtt +volt az ovuteszt és a hőm is lenn volt, mára az ovuteszt -és a hőm is emelkedett 3tizedet akkor volt tüszőrepedésem is vagy csak a peteérést jelenti?

Tegnap reggel együtt voltunk és ma is együtt leszünk.Ha van peteérésem az nem azt jelenti, hogy a tüsz? meg is reped ugye? De a h?m ma felment 3tizedet.

Legjobb válasz: Ugyan a kérdésedet régen tetted fel,így a peteérés szempontjából nem aktuális (vagy épp újra aktuális) de talán a jövõre vonatkozóan adhatok egy rövid választ. Ha a hõmérsékleted a + ovuteszt után felment (és tartósan fent is marad, akkor azon a napon amikor a hõd felmegy,már terméketlen vagy. (Ahogy olvasom, azért jól idõzítettetek a pároddal, ha a hõmérséklet-emelkedést megelõzõ nap voltatok együtt. Hajrá! Azért írj, ha a babuci összejött :)

Ugyan a kérdésedet régen tetted fel, így a peteérés szempontjából nem aktuális (vagy épp újra aktuális) de talán a jövõre vonatkozóan adhatok egy rövid választ. Ha a hõmérsékleted a + ovuteszt után felment (és tartósan fent is marad, akkor azon a napon amikor a hõd felmegy, már terméketlen vagy. (Ahogy olvasom, azért jól idõzítettetek a pároddal, ha a hõmérséklet-emelkedést megelõzõ nap voltatok együtt. Hajrá! Azért írj, ha a babuci összejött :)

A 12. naptól pozitív az ovuteszt, most vagyok a23. napon, ez jelenthet babát?

Igaz nem mindennap teszteltem, de a 23.-on a poz a jó nem? Mit gondoltok? Nagyon izgulok, de nem stresszelek, csak izgi ez a babakérdés!

Legjobb válasz: Ez eléggé olyan, mert az ovutesz pozítívat mutathat terhesseg esetén is!! Azért készíts be egy hcg tesztet is az elmaradt mensi utáni napokra, mert lehet hogy ma csak egy kósza peteérést teszteltél, ami nem valószínû, de elõfordul. Soksoksok sikert!!!!

Ez eléggé olyan, mert az ovutesz pozítívat mutathat terhesseg esetén is!! Azért készíts be egy hcg tesztet is az elmaradt mensi utáni napokra, mert lehet hogy ma csak egy kósza peteérést teszteltél, ami nem valószínû, de elõfordul. Soksoksok sikert!!!!
Erõs komoly két csík az ovu teszt??? Mert csak akkor pozitív, ha konkrét mindkét csíkod! Akkor is van két csíkod (halvány az egyik) amikor nem ovulálsz, vagy csak fogsz, és nem vagy terhes. Az lh hormon a szervezetben ingadozik, mindig jelen van. 12-ik napon LH teszt PÉ jele. Ha ez egészen folyamatos és még mindig erõs két csík az lh tesz szerintem fordulj dokihoz, mert hormonális probléma is lehet. Orákel is lehet ha már az elõzõ ciklusban teherbe estél:) Drukkolok hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Pé-nél erõsebb volt, de most sem halványabb a contloll csíknál!
A kérdező hozzászólása: Ha neg akkor biztos nincs baba, poznak kell lenni? Már teljesen meg vok keveredve:)
Ha az ovuteszt negatívat mutat az még lehet baba, mert fordított az eset : Ha baba van az ovuteszt lehet pozitív is, de nem biztos, hogy neked is pozitívat mutat. Nekem konkrétan 11 hetesen is pozitívat mutat még mindig. Mivel maradt megnéztem a kedvetekért. Ja igen és nem erõs két csík, csak van kettõ, de nem egyforma.Elsõ válaszoló vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Érdekes!

Ha a 9. dpo-n az OVUteszt egycsíkos, totál negatív, akkor valószínű hogy nincs baba?

Reggeli els? vizeletb?l jósteszteltem.

Legjobb válasz: Hát ez egyáltalán nem biztos. Bár ovuteszttel lehet jóstesztelni, mivel nem a terhesség kimutatására találták ki, van akinek egyáltalán nem válik be ez a jóstesztelés dolog. SZóval tudod, türelem, már csak néhány nap:)

Hát ez egyáltalán nem biztos. Bár ovuteszttel lehet jóstesztelni, mivel nem a terhesség kimutatására találták ki, van akinek egyáltalán nem válik be ez a jóstesztelés dolog. SZóval tudod, türelem, már csak néhány nap:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!