Találatok a következő kifejezésre: Az ovum 27-29 (4 db)

Szeptember 30. jött meg a mensesem 33-ik ciklus napon, ezt megelőzően pedig augusztus 29-én jött meg 27 napra, mikor lehet ovuláciom? Az ovu kalkulátorok mindig mást mutatnak.

Legjobb válasz: Az ovulációs kalkulátorok csak akkor "mûködnek", ha minden hónapban percre pontos szabályos ciklusaid vannak. Sõt, még akkor sem biztos, mert a legtöbben nem óramû pontossággal mûködünk. A helyedben ovulációs tesztet használnék. A tüszõrepedés általában a következõ mensi elõtt 14 nappal van. Tehát 27 napos ciklusnál a 13. napon, 33 napos ciklusnál a 19. napon (elvileg). Ha mondjuk a 12. naptól a 20. napig kétnaponta együtt vagytok, akkor bele kell essen a peteérés idõpontja :-)

Az ovulációs kalkulátorok csak akkor "mûködnek", ha minden hónapban percre pontos szabályos ciklusaid vannak. Sõt, még akkor sem biztos, mert a legtöbben nem óramû pontossággal mûködünk. A helyedben ovulációs tesztet használnék. A tüszõrepedés általában a következõ mensi elõtt 14 nappal van. Tehát 27 napos ciklusnál a 13. napon, 33 napos ciklusnál a 19. napon (elvileg). Ha mondjuk a 12. naptól a 20. napig kétnaponta együtt vagytok, akkor bele kell essen a peteérés idõpontja :-)

27-én jött meg.10-én volt pozitív az ovu tesz.28-29 napos ciklusaim szokott lenni. Mikor tesztelhetek legkorábban? Mikor kell éreznem valamit?

Legjobb válasz: Sziasztok! szerintem a nem várt mensi után teszteljetek, az a biztos! söt, van akinek még akkor sem mutatja ki a teszt hogy babás, csak a rá következõ héten! Én azt tanácsolom, pihenjetek sokat, ne izguljatok ilyesmin, a babának is az a legjobb ha a mamija nyugodt és nem ideges! Sok sikert nektek!

Sziasztok! szerintem a nem várt mensi után teszteljetek, az a biztos! söt, van akinek még akkor sem mutatja ki a teszt hogy babás, csak a rá következõ héten! Én azt tanácsolom, pihenjetek sokat, ne izguljatok ilyesmin, a babának is az a legjobb ha a mamija nyugodt és nem ideges! Sok sikert nektek!
Változó, én már a sikeres együttlét után 36 órával hánytam, de ez nem jellemzõ, sajnos, most olyan a helyzet, mint a pecázásnál, bedobtad a csalit és most várnod kell. 16. cilkus napon vagy 1. vagy 2. dpo-n, ez még semmi 10. dpo körül lehet valamit érezni/tesztelni, de igazából nekem hasonló ciklussal csak késés után mutatott valamit a teszt.
Nekem dettó ugyanez a szitu. 27-én mensi és 8-10 között valamikor ovu. Most annyi érzetem van, hogy bizsereg az alhasam, mintha állandó vizelési ingerem lenne. Mikor fogsz tesztelni?
A kérdező hozzászólása: 11:10-nek. Az én alhasam szúrdogál, de nem mondhatnám, hogy fáj csak néha beleszúr.A vizelési ingert én sajna nem vezsem észre, mert amúgy is sûrûn járok, mivel kb.3 litert megiszom egy nap. Nem tudom mikor merjek tesztelni, azt hallottam a 12. napnál elõbb nem érdemes. Írj majd mi a helyzet! Szorítok!!!!!


Október óta próbálkozunk a babával, de sajna még semmi. Gondoltam ebbe a hónapban megpróbálom az ovu tesztet. Tényleg használ? Jan.27. -én jött meg utoljára. Mikor kell használnom akkor a tesztet? 28-29 napos a ciklusom.

Legjobb válasz: Szia! A 12:37 vagyok! Pontosítok inkább 10-13-ra a pé-t illetõen! De majd az ovuteszt megmondja. ;) Cervix-nyákot is figyeld, az is sokmindent elárul. ;)

Szia! A 12:37 vagyok! Pontosítok inkább 10-13-ra a pé-t illetõen! De majd az ovuteszt megmondja. ;) Cervix-nyákot is figyeld, az is sokmindent elárul. ;)
Nekünk haznált(Gábriell), már a második hónapban terhes lettem(pedig elötte mi is 11hónapig próbálkoztunk, de rossz volt az idõzítés), és ezzel hamar összejött a bébi, aki ma már 5hónaos nagyfiú:)
Sztem olyan 9-10-11 körül lesz pé-d, ha szabályos a ciklusod. Én már hatodikán elkezdeném a tesztet, az a biztos. Nekem a fiam a második hónapban (az elsõ ovu tesztes hónapban) összejött. ;) Most szeretnénk tesót, így én is elkezdtem megint. Ja és én is e-mailben kértem attól a lánytól, akinek a címét az elõzõ hsz-ben írták. Õ nagyon olcsón adja, a dm-ben is vehetsz, de ott 5 db. kerül annyiba, mint nála 20! Sok sikert! ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!