Találatok a következő kifejezésre: Az ovulácios csak a (35 db)

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat....szorítsatok!
Amikor a két csík ott van erösen már akkor is.Aztán ha eltünik szintén.Nekünk az elsö tesztnél a 2 csíkosnál sikerült a babó.Remélem, hogy men is lesz semmi gond...
ha a két csík egyforma, azaz pozitív a teszt, akkor vagy a legtermékenyebb! http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml A teszt csak 1-2 napig lesz pozitív: 2 napig abban az esetben, ha a termelödés fel- és leszálló ágát is eltaláltad. Az ovuláció az utolsó pozitív nap utáni napon van (tehát azon a napon, amikor a teszt elöször újra negatív). Szeretkezni már elötte kell, mert a petesejt nem sokáig megtermékenyíthet (6-12 óráig, bár tovább is életképes, de egyre romlik a minösége). Tehát szeretkezni a baba érdekében minden pozitív LH-napon és az elsö utána következö negatív napon kell.

Az ovulációs teszten a 2. csíknak teljesen el kell múlnia, vagy mindig ott marad csak halványabb a ciklus folyamán?

Legjobb válasz: Nem az a lényeg hogy elmúlik-e hanem hogy megjelenik-e? Ha megjelent a T vonal és olyan erõs mint a C akkor az pozitív. Egyébként szerintem végig látszik nagyon halványan, de az akkor is negatív.

Nem az a lényeg hogy elmúlik-e hanem hogy megjelenik-e? Ha megjelent a T vonal és olyan erõs mint a C akkor az pozitív. Egyébként szerintem végig látszik nagyon halványan, de az akkor is negatív.
Nekem voltak olyan negatív napok mikor teljesen eltünt a 2. csík.

Megvannak az ovulációs tüneteim (petefészek szurkálás, nyúlós folyás, bár az csak akkor ha vizsgálom magam), de az ovu tesztem (Gabriel) negatív! Lehet hogy csak próbálkozik a szervezetem?

Vagy lesz még pé-m, már a 18. napon járok. El?z? menszim 34 napra jött meg.

Legjobb válasz: Az ovulációs tünetek több napig is fennálhatnak, nem csak egy napra jellemzõek.

Az ovulációs tünetek több napig is fennálhatnak, nem csak egy napra jellemzõek.
Szia! Jó, ha több napon keresztül tesztelsz... Hogy ne kelljen túl sokat költeni rá: http://baba-mama.vatera.hu/egyeb/ovulacios_terhessegi_teszt_..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a címet! Egyébként már 5 napja tesztelek!Sajnos eddig mindig csak halvány második csík lett, ezért félek, hogy már nem lesz pé-m:(
Én ugyanígy voltam elõzõ ciklusban, pedig Clostyt is szedtem. (sajnos uh-on nem nézték a peteérést) Én nagyon reménykedtem, hogy csak a teszt csap be, de sajnos nem lett belõle baba. Azért mi tartottuk magunkat ahhoz, hogy minimum 2 naponta együtt legyünk. Abból baj nem lehet. :) Majd írd meg, ha Neked esetleg pozitív lett a teszted, kíváncsi vagyok!
Akár a 20. napon is lehet peteérésed, ha 34 napra jön meg. Ne aggódj, tesztelj tovább.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen próbálkozunk tovább, az utóbbi idõben minden lehetõséget kihasználunk:) Írok ha összejön! Remélem!!!!
A kérdező hozzászólása: Ma tapasztaltam a legtöbb tojásfehérje szerû folyást azonban az ovu teszt még mindig csak halvány:( Reménykedem hogy azért lesz pé-m 1-2 nap múlva. Ma a 19.-en járok
A kérdező hozzászólása: Most csináltam egy full pozitív ovu tesztet:) ))) Happy vagyok, de nagyon! 20. napon vagyok egyébként! Ma már akcióztunk, akkor holnap is próbálkozunk, ez tuti!
Tök jó, akkor mindent bele!!! :)

Ha az ovulációs teszt csíkja csak kicsit halványabb a kontrol csíknál, az azt jelenti, hogy holnap lesz pozitív, vagy már ez is annak számít?

Legjobb válasz: Ehhez e´n annyit tennék hozzá,mert nem tudom a választ,de az ovulácios teszt nem megeggyezö a terhességi teszttel.

Ehhez e´n annyit tennék hozzá, mert nem tudom a választ, de az ovulácios teszt nem megeggyezö a terhességi teszttel.
Az elsõ válaszadó valóban kicsit félreértelmezte a kérdést! Szerintem a halványabb csík is pozitívnak számít, bár ez csak magánvélemény.
Az ovulációs teszt az nézi mikor van az embernek peteéeése!A terhességi tesz , ami nem ugyanaz mint az elözö pedig már a terhesség meglétét vizsgálja.!
Erõteljes erõs színû csiknak kell látszódnia.Csináld tovább a tesztet rá fogsz jönni a külömbségre.
Nálam is ugyan ez a helyzet állt fent, amikor elõször végeztem el a tesztet.Halvány volt a csík, és ez azt jelentette - de hangsúlyozom, ez nálam volt így -, hogy még nagyon fiatal terhes voltam.Kb 3 hetes.Egy hetet vártam és csinálatm egy újat, másfajta tesztel és az már egyértelmûen pozitív volt, vagyis az a csík is erõteljesen látszott.:)
Az eredmény pár perc alatt látható. Holnap már nem a valós eredményt mutatja. 1 hét múlva csinálj egy másikat, ha az is 2 csíkos akkor babát vársz!:)

Miért jön meg ilyen hamar a menzeszem, pedig az ovulációs tesz alapján csak 9 napja volt peteérésem?

Talán éppen ez a baj velem, hogy nem marad elég idõ a beágyazódásra. A ciklusom 26-28 napos és most elõszõr vettem ovu tesztet ami alapján a 16. napon volt PÉ-em. Most 9 nappal késõbb már kezdek barnázni. Ez nem normális.

Legjobb válasz: Lehetseges, hogy progeszteronhianyod van, az okozhat barnazast. Menj el nogyogyaszhoz.

Lehetseges, hogy progeszteronhianyod van, az okozhat barnazast. Menj el nogyogyaszhoz.
szerintem is progeszteron hiány

Az normális, hogy az ovulációs teszt még a 12. napon is csak egycsíkos? Egyáltalán nincs tesztcsík.

12. ciklusnapon vagyok ma, figyelem a peteérést, minden nap kb. azonos időben tesztelek, előtte 2 órával nem iszom, nem pisilek. Egyáltalán nincs 2. csík, csak a kontrollvonal jön elő. Ez másnál is így van? Ezek szerint egyáltalán nincs lh a szervezetemben? Nem kéne halványan látszódnia már a tesztcsíknak? Vagy várjak türelmesen, egyszercsak egyik napról a másikra erős kétcsíkos lesz? Ez Vaterás teszt amúgy, előző hónapban a Corax-ot használtam, és akkor volt halvány tesztcsík is rajta ilyenkor már, ami erősödött és a 14. napon lett pozi a teszt.

Legjobb válasz: szrintem még várj, mert az LH nagyon hirtelen nõ meg, és nagyon hirtelen esik. Szóval lehet még holnap vagy ma halvány csíkos, és egy napra rá full pozitív. Az se baj, ha egy-két napot csúszik az ovu.

szrintem még várj, mert az LH nagyon hirtelen nõ meg, és nagyon hirtelen esik. Szóval lehet még holnap vagy ma halvány csíkos, és egy napra rá full pozitív. Az se baj, ha egy-két napot csúszik az ovu.

A 120órás esemény utáni tabletta akkor is kifejti hatását, ha az ovulációs szakaszban szexelek, de 3nap múlva veszem csak be?

A barátommal körülbelül 20mp-ig voltunk együtt gumi nélkül(2napja), ő akarta mégis rettenetesen fél attól, hogy az előváladékból belém kerülő spermák beágyazódnak a méhfalamba.. abba is hagytuk a szexet..nagyon bepánikolt. mondtam neki, hogy veszek 120órás esemény utáni tablettát, de így is nagyon ki van akadva, hogy csak holnap veszem meg. Én nem félek annyira mint ő, nagyon kicsi rá az esély, hogy terhes legyek, azok alapján, amiket olvastam, viszont épp mostanában van az ovulációs időszak, ami kicsit engem is megijeszt, az 5napos tabletta akkor is hat, ha már elmúlt az ovuláció? 19L (Tudom, hogy már millió hasonló kérdés van, de pont ilyet még nem láttam.)

Legjobb válasz: igen ugy is fog hatni ha tenyleg beled menf valami!! :) en is jartam baratommal csak o el is ment bennem de vettem en is vettem 72 oras tablettat s ez penteken este tortent s hetfon tudtam megvenni a tablettat, bevettem egybol es semmi bajom sincs 1 het mulva vettunk tesztet s nem voltam/vagyok terhes!! :) szoval nyugi!! :)

igen ugy is fog hatni ha tenyleg beled menf valami!! :) en is jartam baratommal csak o el is ment bennem de vettem en is vettem 72 oras tablettat s ez penteken este tortent s hetfon tudtam megvenni a tablettat, bevettem egybol es semmi bajom sincs 1 het mulva vettunk tesztet s nem voltam/vagyok terhes!! :) szoval nyugi!! :)
Van 120 órás esemény utáni tabletta? :o
A kérdező hozzászólása: Igen, van.
az nem 72 órás?
ja látom újdonság
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! :) )

4 napja barnázok, tarthat ennyi ideig az ovulációs "vérzés"? Vagy ez már más. A beágyazódásos vérzés tudom h csak 1 max 2napig van de erről nemtudom. Ciklus közepén vagyok

Legjobb válasz: Az ovuláció azaz peteérés elvileg nem jár vérzéssel. Ha mégis akkor kérdezze meg kezelõorvosát!

Az ovuláció azaz peteérés elvileg nem jár vérzéssel. Ha mégis akkor kérdezze meg kezelõorvosát!

Ovulációs tesztet csináltam tegnap erős két csíkkal, ma is csináltam egyet és épp csak, hogy elhalványodott, ez jelentheti azt hogy sikerült a teherbe esés?

Jártatok már így?

Legjobb válasz: Ha ovulációdra használtad akkor este kell használni és ha pozitív akkor szexelj!:) Ha reggel csináltad jóstesztként és pozitív akkor vegyél terhességi tesztet! Ha tegnap voltatok együtt akkor ne is próbálkozz ilyenekkel majd 14 nap múlva! Sok Sikert!

Ha ovulációdra használtad akkor este kell használni és ha pozitív akkor szexelj!:) Ha reggel csináltad jóstesztként és pozitív akkor vegyél terhességi tesztet! Ha tegnap voltatok együtt akkor ne is próbálkozz ilyenekkel majd 14 nap múlva! Sok Sikert!
Dehogyis.... :S Ez azt jelenti, hogy ma van peteérésed. Az elsõ negatív nap=peteérés.
Attól függ, hogy a ciklusod melyik napján csináltad és , hogy melyik napszakban.
A kérdező hozzászólása: tegnap együtt voltunk. csak össze jött nem?

Ha tegnap volt pozitív az ovulációs teszt, ma pedig negatív, akkor mikor "kell" összebújni a párommal? Tegnap elég vagy ma is "kell"? Tegnap sikerült együtt lennünk, de ma nem biztos, hogy ráérünk, csak holnap.

Köszönöm a tanácsokat. Ja, babát szeretnénk!

Legjobb válasz: Szia.Én úgy tudom,hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.

Szia.Én úgy tudom, hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Tehát szerinted ma is és holnap is?
Az elsõ negatív nap legtöbbször az ovuláció napja, az érett, kiszabadult petesejt azonban csak maximum egy napig megtermékenyíthetõ! Azaz holnap már lehet, hogy késõ. Ma mindenképpen legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor ma :)
Nekem a 2-ik + napon repedt meg a tüszõm--láttam is az uh-n! Tehát cáfolom, hogy az elsõ --napon fog merepedni! Vannak nõk , akiknek a szervezeténem az lh hormon 2 napig is jelen van, azt kell elcsípni.Dokim szerint naonta egyszer legalább 6 napon keresztül eggyütt érdemes lenni, mert a kisabadult petesejt közben vándolol a méh felé, ha nem lesz megtermékenyítés, akkor elhal a sejt, és távozik felszívódott állapotban a köv.mensivel. Szerintem ne úgy álljatok a témához, hogy mert muszály, ilyen nincs!Ne is gondoljaok arra, hogy most Ti babát gyártotok, mert ott a szorongás, és ezért nem fog sikerülni!LEGYETK FELOLDÓDVA, ÉS CSAK KETTÕTÖK MIATT LEGYETEK EGGYÜTT!
Ezért írtam, hogy "legtöbbször", és hogy "lehet".

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!