Találatok a következő kifejezésre: Az ovulácios csak (47 db)

Megvannak az ovulációs tüneteim (petefészek szurkálás, nyúlós folyás, bár az csak akkor ha vizsgálom magam), de az ovu tesztem (Gabriel) negatív! Lehet hogy csak próbálkozik a szervezetem?

Vagy lesz még pé-m, már a 18. napon járok. El?z? menszim 34 napra jött meg.

Legjobb válasz: Az ovulációs tünetek több napig is fennálhatnak, nem csak egy napra jellemzõek.

Az ovulációs tünetek több napig is fennálhatnak, nem csak egy napra jellemzõek.
Szia! Jó, ha több napon keresztül tesztelsz... Hogy ne kelljen túl sokat költeni rá: http://baba-mama.vatera.hu/egyeb/ovulacios_terhessegi_teszt_..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a címet! Egyébként már 5 napja tesztelek!Sajnos eddig mindig csak halvány második csík lett, ezért félek, hogy már nem lesz pé-m:(
Én ugyanígy voltam elõzõ ciklusban, pedig Clostyt is szedtem. (sajnos uh-on nem nézték a peteérést) Én nagyon reménykedtem, hogy csak a teszt csap be, de sajnos nem lett belõle baba. Azért mi tartottuk magunkat ahhoz, hogy minimum 2 naponta együtt legyünk. Abból baj nem lehet. :) Majd írd meg, ha Neked esetleg pozitív lett a teszted, kíváncsi vagyok!
Akár a 20. napon is lehet peteérésed, ha 34 napra jön meg. Ne aggódj, tesztelj tovább.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen próbálkozunk tovább, az utóbbi idõben minden lehetõséget kihasználunk:) Írok ha összejön! Remélem!!!!
A kérdező hozzászólása: Ma tapasztaltam a legtöbb tojásfehérje szerû folyást azonban az ovu teszt még mindig csak halvány:( Reménykedem hogy azért lesz pé-m 1-2 nap múlva. Ma a 19.-en járok
A kérdező hozzászólása: Most csináltam egy full pozitív ovu tesztet:) ))) Happy vagyok, de nagyon! 20. napon vagyok egyébként! Ma már akcióztunk, akkor holnap is próbálkozunk, ez tuti!
Tök jó, akkor mindent bele!!! :)

Ha az ovulációs teszt csíkja csak kicsit halványabb a kontrol csíknál, az azt jelenti, hogy holnap lesz pozitív, vagy már ez is annak számít?

Legjobb válasz: Ehhez e´n annyit tennék hozzá,mert nem tudom a választ,de az ovulácios teszt nem megeggyezö a terhességi teszttel.

Ehhez e´n annyit tennék hozzá, mert nem tudom a választ, de az ovulácios teszt nem megeggyezö a terhességi teszttel.
Az elsõ válaszadó valóban kicsit félreértelmezte a kérdést! Szerintem a halványabb csík is pozitívnak számít, bár ez csak magánvélemény.
Az ovulációs teszt az nézi mikor van az embernek peteéeése!A terhességi tesz , ami nem ugyanaz mint az elözö pedig már a terhesség meglétét vizsgálja.!
Erõteljes erõs színû csiknak kell látszódnia.Csináld tovább a tesztet rá fogsz jönni a külömbségre.
Nálam is ugyan ez a helyzet állt fent, amikor elõször végeztem el a tesztet.Halvány volt a csík, és ez azt jelentette - de hangsúlyozom, ez nálam volt így -, hogy még nagyon fiatal terhes voltam.Kb 3 hetes.Egy hetet vártam és csinálatm egy újat, másfajta tesztel és az már egyértelmûen pozitív volt, vagyis az a csík is erõteljesen látszott.:)
Az eredmény pár perc alatt látható. Holnap már nem a valós eredményt mutatja. 1 hét múlva csinálj egy másikat, ha az is 2 csíkos akkor babát vársz!:)

Miért van az, hogy az ovulációs teszt minden hónapban 2 napig mutat pozitívat és nem csak 1 nap? Ez jó vagy nem?

Legjobb válasz: Az ovu teszt akkor tuti pozitív, ha a második csík sokkal erõsebb, mint a kontroll csík. És ez az állapot csak egy napig tart. A két csík több napig ott van, de csak egy napig sokkal erõsebb, azon a napon ill. az azt követõn kell aktívnak lennetek! De ne aggódj, ha akcióztok rendesen, akkor egyszer csak célba ér valamelyik hõs katona ;), õk képesek várni a petédre akár 72 órát is! Sok sikert!

Az ovu teszt akkor tuti pozitív, ha a második csík sokkal erõsebb, mint a kontroll csík. És ez az állapot csak egy napig tart. A két csík több napig ott van, de csak egy napig sokkal erõsebb, azon a napon ill. az azt követõn kell aktívnak lennetek! De ne aggódj, ha akcióztok rendesen, akkor egyszer csak célba ér valamelyik hõs katona ;), õk képesek várni a petédre akár 72 órát is! Sok sikert!
Nekem 4 napig mutatott pozitívat! Én sem akartam elhinni, de tényleg így volt! Mi azért a Jónás naptár szerint, és a peteérés hetében is mindig szerettük egymást, így már abban a hónapban sikerült a babuci. A lényeg, hogy az elõtte való napokban, és az utána való napokban is, hogy +, legyetek minél többet együtt!
az ovutesztrõl többet tudhatsz meg a babatervezõk otthona oldalon.

Létezik az, hogy van peteérésem, csak az ovulációs teszt nem mutatja ki?

Rendesen 28 naposak a ciklusaim, nincs panaszom, de a teszt mégis mindig 1 vonalat mutat. Pedig mindig a megfelel? id?pontban nézem, a ciklus közepén.

Legjobb válasz: Az ovuteszte nem mindig 2 csík van.Nekem csak 2 napig pozi,ebbõl az egyik nagyon halvány.A pozi után pár órával már csak egy csíkos.Nem vagyunk egyformák.

Az ovuteszte nem mindig 2 csík van.Nekem csak 2 napig pozi, ebbõl az egyik nagyon halvány.A pozi után pár órával már csak egy csíkos.Nem vagyunk egyformák.
Egy vonalat??? Nem terhes tesztet használsz??? Az ovu teszten MINDIG 2 csík van, már a ciklusod elejétõl, csak a szín erõssége változik. Mindig kettõ a csík, de amikor tüszõrepedés lesz, elõtte hirtelen pozi lesz az ovu teszt, tehát akkor 1 max. 2 napig az egyik csík jóval erõsebb a másiknál (ami eddig halványabb volt) Akkor és az ezt követõ elsõ negatív napon jó akciózni a babáért mivel a pozi után 24-36 órán belül bármikor megtörténhet és kiszabadul az érett tüszõ. Szinte biztos hogy van neked ilyen tökéletes ciklussal ovud, ne aggódj. Ha pedig vacak a teszt, tanácsos a 8-16-ig napig legalább 2naponta együtt lenni és nem maradtok le semmirõl!
Szia! Én irtam az második választ. http://www.hellobaby.hu/hu/cikk/a_nagy_pillanat_az_ovulacio_.. Itt mindent megtudsz! Ha kérdésed van írj bátran.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Az az ovu teszt, amit én vettem, egy kontrollcsíkot mutat, és ha peteérés van, megjelenik egy ugyanolyan erõsségû másik vonal. bízok benne, hogy lehet tervezni a babát. Hogy kell a nyákot figyelni?
Szia, nekem is sokszor negatív volt, pedig volt pé. Nem netrõl rendelted? Én kipróbáltam, és a dm-es pozitív volt, amikor kellett, viszont a netes ugyanabból a pisibõl negatív. Lehet, hogy csak ez a gond!
Elõzõ vagyok. Nézd a hüvelyváladékodat, az mutatja szerintem a legjobban.
28napos ciklus esetén sem biztos, h a ciklus közepén van a tüszõrepedésed. Nekem is 28 naposak és rendszeresen a 17. napon volt. Az ovu tesztet 5 napig kell csinálni, 28 napos ciklus esetén a 9. naptól. Használtam 3 hónapig ovu tesztet, 12. napon full pozitiv volt, UH még a 15. napon érett petesejtet talált. A teszt szerint ennek már meg kellett volna repednie. Ebben a hónapban nem csináltam, csak magamat figyeltem és a 9. vagy a 10. napon volt peteérésem. :) 100 %-ban nem bíznék az ovu tesztben.
28 napos ciklusoknal szinte 100% hogy van tuszorepedes, ne izgulj, minden rendben. Nekem is hasonlo a problemam, pedig en a mensi utantol szinte vegig neztem, minden nap az esti orakban (kb. 20 napig). Az elejen csak 1 csik volt kb. 5 napig, aztan a kozepe fele kb. 5 napig ket csik, de negativ volt az eredmeny, mert a teszt csik halvanyabb volt, aztan megint ment el a teszt csik ereje es el is tunt. Ma mar a 31 napon vagyok, mensim meg sehol, de en nem vagyok olyan szerencses, hogy 28 napos ciklusaim lennenek. Sajnos nekem 31-38 napos, igy ez nem jelent semmit nalam :(( Szerintem Neked biztos van, de lehet, hogy nem jo idoben csinaltad a tesztet. Probald meg kb. 10-12-dik naptol es csinald a 16-18-dik napig.
Biztos vagy benne hogy a ciklus közepén van peteérésed? Pl. nálam akinél évekig órát lehetett állitani a ciklusomhoz és a baba is elsõre sikerült, egyszer csak történt valami és össze-vissza lett minden. Pl:most menstruáció elött 1 nappal voltunk együtt a férjemmel és terhes lettem, pedig elötte sem és utána sem mert nem volt itthon. Igaz sajnos a baba 8-ik héten elment. Azt tudod hogy a nyákot hogy kell figyelni?
A kérdező hozzászólása: Ez nagy segítség volt!!! Köszönöm :)

Az ovulácios teszt nem mutat ki terhességet? Lehet hogy butaságot kérdeztem. De nagyon parázok mert csak 03.16-án kellen megjönnie és már most olyan mintha bármikor megjöhetne. 03. 02-án volt peteérésem. Lehet még baba vagy már csak menstruáció?

Legjobb válasz: Szia! Nyugi ! Mégcsak most lenne a beágyazódás menziig meg van még 1 heted ha elmarad kezdhetsz gyanakodni addig meg csak foloslegesen stresszelsz rajta az eredményen nem tudsz változtatni minden toled fuggetlenul torténik és bárhogy is lesz azt kell elfogadni. Még simán lehet belole baba is !!!Tudom nehéz mi is 10 hónapja próbálkozunk. De tudod turelem rózsát terem :o). Próbálj megnyugodni.

Szia! Nyugi ! Mégcsak most lenne a beágyazódás menziig meg van még 1 heted ha elmarad kezdhetsz gyanakodni addig meg csak foloslegesen stresszelsz rajta az eredményen nem tudsz változtatni minden toled fuggetlenul torténik és bárhogy is lesz azt kell elfogadni. Még simán lehet belole baba is !!!Tudom nehéz mi is 10 hónapja próbálkozunk. De tudod turelem rózsát terem :o). Próbálj megnyugodni.

Az ovulacios tesztek csak egyszeri hasznalatosak? Es hogyan kell hasznalni?

Legjobb válasz: Igen, egyszer használatosak. Ugyanúgy kell használni, mint a terhességi teszteket, csak az eredményt kell másként értelmezni: itt a tesztcsík mindenképp vonalat fog adni, de csak akkor számít pozitívnak, ha erõs a csík.

Igen, egyszer használatosak. Ugyanúgy kell használni, mint a terhességi teszteket, csak az eredményt kell másként értelmezni: itt a tesztcsík mindenképp vonalat fog adni, de csak akkor számít pozitívnak, ha erõs a csík.
rossmannban és Dm-ben is van, 5 db-os kiszerelésben, de elég drága.(2500 Ft körül) teszveszen vagy vaterán ugyanezért a pénzért 20 db-ot tudsz venni, és egyáltalán nem rosszabb, sõt érzékenyebbek
1. vagyok, én dm-ben vettem 5 darabosat, de tényleg nagyon drága, nekem 4ezer valamennyi rémlik..
Cseppentõs. Pisilj bele valamibe, majd a dobozban található kis mûanyag izével szívd fel a pisit és a megfelelõ ablakba cseppent vele annyi cseppet, amennyi a tájékoztatón van. Pár perc múlva látszódik majd a csík. Az LH hormon szintjét mutatja ez a teszt.
A kérdező hozzászólása: Es altalaban hany darabos?Hogyan müködik?

A 120órás esemény utáni tabletta akkor is kifejti hatását, ha az ovulációs szakaszban szexelek, de 3nap múlva veszem csak be?

A barátommal körülbelül 20mp-ig voltunk együtt gumi nélkül(2napja), ő akarta mégis rettenetesen fél attól, hogy az előváladékból belém kerülő spermák beágyazódnak a méhfalamba.. abba is hagytuk a szexet..nagyon bepánikolt. mondtam neki, hogy veszek 120órás esemény utáni tablettát, de így is nagyon ki van akadva, hogy csak holnap veszem meg. Én nem félek annyira mint ő, nagyon kicsi rá az esély, hogy terhes legyek, azok alapján, amiket olvastam, viszont épp mostanában van az ovulációs időszak, ami kicsit engem is megijeszt, az 5napos tabletta akkor is hat, ha már elmúlt az ovuláció? 19L (Tudom, hogy már millió hasonló kérdés van, de pont ilyet még nem láttam.)

Legjobb válasz: igen ugy is fog hatni ha tenyleg beled menf valami!! :) en is jartam baratommal csak o el is ment bennem de vettem en is vettem 72 oras tablettat s ez penteken este tortent s hetfon tudtam megvenni a tablettat, bevettem egybol es semmi bajom sincs 1 het mulva vettunk tesztet s nem voltam/vagyok terhes!! :) szoval nyugi!! :)

igen ugy is fog hatni ha tenyleg beled menf valami!! :) en is jartam baratommal csak o el is ment bennem de vettem en is vettem 72 oras tablettat s ez penteken este tortent s hetfon tudtam megvenni a tablettat, bevettem egybol es semmi bajom sincs 1 het mulva vettunk tesztet s nem voltam/vagyok terhes!! :) szoval nyugi!! :)
Van 120 órás esemény utáni tabletta? :o
A kérdező hozzászólása: Igen, van.
az nem 72 órás?
ja látom újdonság
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! :) )

Masodik nap, hogy az ovulacios teszt pozitiv, tegnap egyutt voltunk a parommal, ha ma is egyutt leszunk, akkor kisebb lesz az esely, hogy terhes maradjak, vagy jobb ha csak holnap? Ezekben a napokban naponta egyutt voltunk!

Legjobb válasz: Babacsináláshoz együttlét kell és még jobb, ha még jól is érzed magad és az aktus közben nem a pelenkacserérõl ábrándozol. Ha jól esik, esettek egymásnak és szeressétek egymást. Kényszerbõl, csak mert babát szeretnétek, felesleges. Mondom ezt tök ismeretlenül számolva azzal, hogy számos olyan tényezõ van, ami miatt már akár rá is görcsölhetsz (pl. túl régóta próbálkoztok). Én mindent megértek, de mivel nincs tuti recept, én ebben hiszek a legjobban!!!!! ;) Szeressétek egymást ma is! :) Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön a baba!

Babacsináláshoz együttlét kell és még jobb, ha még jól is érzed magad és az aktus közben nem a pelenkacserérõl ábrándozol. Ha jól esik, esettek egymásnak és szeressétek egymást. Kényszerbõl, csak mert babát szeretnétek, felesleges. Mondom ezt tök ismeretlenül számolva azzal, hogy számos olyan tényezõ van, ami miatt már akár rá is görcsölhetsz (pl. túl régóta próbálkoztok). Én mindent megértek, de mivel nincs tuti recept, én ebben hiszek a legjobban!!!!! ;) Szeressétek egymást ma is! :) Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön a baba!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen!!!!!

Hogyan kell az ovulációs tesztet használni? Szeretnénk babát, most csüt. -őn megjött de csak fél napra, tegnap óta pedig barnázom, de csak minimálisan.

Mi lehet ennek az oka? Terhes nem vagyok. Így hogyan használhatnám majd az ovulációs tesztet, illetve a h?mér?zést??

Legjobb válasz: ovuteszt: http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml hõmérséklet: http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml és még sok hasznos dolgot találsz ezen az oldalon nézz szét!

ovuteszt: http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml hõmérséklet: http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml és még sok hasznos dolgot találsz ezen az oldalon nézz szét!

Elég ha csak akkor vagyok együtt a párommal, amikor az ovulációs mikroszkóp páfrányosat mutat?

Nem azért kérdezem, mert amúgy nem szeretnénk együtt lenni a babkészítésen kívül ,csak az "anyagot"(csúnyán szólva) nem akarjuk "pocsékolni" feleslegesen most míg össze nem jön!

Legjobb válasz: Mi atlag 2 naponta szeretkeztunk, es most vagyok a 31. hetben. Nem "pocsekoljatok", termelodik uj. Nyugodtan essetek egymasnak, amikor csak jolesik. :o)

Mi atlag 2 naponta szeretkeztunk, es most vagyok a 31. hetben. Nem "pocsekoljatok", termelodik uj. Nyugodtan essetek egymasnak, amikor csak jolesik. :o)
Elvielg nem elég. De ha "erõsíteni" akarjátok a katonákat, akkor csak kétnaponta legyetek együtt, peteéréskor meg minden nap. Sok sikert!
Amikor mi próbáélkoztunk a párommal, nagyon görcsösen akartam a babát, és nagyon-nagyon figyelgettem a napokat, meg hog mikor legyünk együtt. Aztán nem sikerült, több mint fél évig. El voltam keseredve, és megfogatam, hogy nem foglakozom ezzel, annyira görcsösen, mert akkor tuti nem sikerül. ma már 18 hetes kismama vagyok! sok sikert, és szeretkezzetek akkor, amikor jól esik, ne naptár szerint....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!