Találatok a következő kifejezésre: Az ovulációt mellfeszülés és görcs (2 db)

Az ovulációt kisérheti mellfeszülés és görcs?

Legjobb válasz: Igen,nekem is feszült a mellem.És nagyon bõ átlátszó folyás is van.Én arról jöttem rá,hogy peteérésem van.

Igen, nekem is feszült a mellem.És nagyon bõ átlátszó folyás is van.Én arról jöttem rá, hogy peteérésem van.

Igaz az, hogy ovuláció idején megváltozik a folyás, több és más állaga lesz? Felléphet mellfeszülés is? Alhasi görcsök is kicsit!

Mert akkor én ovulálok szerintem!:DHa babát szeretnénk most próbálkozzunk,ugye?És ha nem sikerül a teherbeesés hány nap múlva jön meg?

Legjobb válasz: Hát kicsit utánaolvashattál volna hamár gyereket akarsz... Ovuláció idején elõ szokott fordulni tojásfehérje szerû váladék, de nem mindenkinél. Feszülhet ovu elõtt az a petefészked is amelyikben érik a tüszõ. Ha nagyjából a ciklusod közepén vagy, akkor hajrá, ugorj rá apukára. Ha nm sikerül akkor 14 nap múlva fogsz menstruálni, mert ovuláció általában mensi elõtt 14 nappal van (28 napos ciklusnál épp félidõben).

Hát kicsit utánaolvashattál volna hamár gyereket akarsz... Ovuláció idején elõ szokott fordulni tojásfehérje szerû váladék, de nem mindenkinél. Feszülhet ovu elõtt az a petefészked is amelyikben érik a tüszõ. Ha nagyjából a ciklusod közepén vagy, akkor hajrá, ugorj rá apukára. Ha nm sikerül akkor 14 nap múlva fogsz menstruálni, mert ovuláció általában mensi elõtt 14 nappal van (28 napos ciklusnál épp félidõben).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!