Találatok a következő kifejezésre: Az ovulációt mellfeszülés és (3 db)

Az ovulációt kisérheti mellfeszülés és görcs?

Legjobb válasz: Igen,nekem is feszült a mellem.És nagyon bõ átlátszó folyás is van.Én arról jöttem rá,hogy peteérésem van.

Igen, nekem is feszült a mellem.És nagyon bõ átlátszó folyás is van.Én arról jöttem rá, hogy peteérésem van.

Ha megtortént az ovulácio, akkor milyen hormon lép mukodésbe? és ez okozhat mellfeszulést pl?

ha vki jártas ezekben a dolgokban,megkoszonném a válaszát.

Legjobb válasz: Progeszteron. http://en.wikipedia.org/wiki/Menstrual_cycle

A kérdező hozzászólása: és ha megtortént a megtermékenyulés, akkor is?mivel a hcg ugye csak a beágyazodástol kezd termelodni.
A progeszteron tartja magasan a hõdet attól feszülnek a melleid, és ugye akinek progi elégtelensége van az a pozi teszt után kap utrogestant vagy egyéb progeszteron származékokat h megtartsa a terhességet. Remélem segíthettem.
A kérdező hozzászólása: igen , sokat koszonom:) akkor ha pozitívat tesztelek, el kezdhetem a duphastont ugye?ilyen tuneteim még nem voltak..
Nem kell, a dokik akkor szokták adni (sajnos) ha már volt egy vetélésed. De a szervezeted magától is termeli a progeszteront, csak ha pl. pozitivat tesztelsz elkezdesz barnázni netán vérezni kicsit akkor irány a doki és ir fel ilyen gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: nagyon koszonom:) reméljuk a legjobbakat:) szia

Igaz az, hogy ovuláció idején megváltozik a folyás, több és más állaga lesz? Felléphet mellfeszülés is? Alhasi görcsök is kicsit!

Mert akkor én ovulálok szerintem!:DHa babát szeretnénk most próbálkozzunk,ugye?És ha nem sikerül a teherbeesés hány nap múlva jön meg?

Legjobb válasz: Hát kicsit utánaolvashattál volna hamár gyereket akarsz... Ovuláció idején elõ szokott fordulni tojásfehérje szerû váladék, de nem mindenkinél. Feszülhet ovu elõtt az a petefészked is amelyikben érik a tüszõ. Ha nagyjából a ciklusod közepén vagy, akkor hajrá, ugorj rá apukára. Ha nm sikerül akkor 14 nap múlva fogsz menstruálni, mert ovuláció általában mensi elõtt 14 nappal van (28 napos ciklusnál épp félidõben).

Hát kicsit utánaolvashattál volna hamár gyereket akarsz... Ovuláció idején elõ szokott fordulni tojásfehérje szerû váladék, de nem mindenkinél. Feszülhet ovu elõtt az a petefészked is amelyikben érik a tüszõ. Ha nagyjából a ciklusod közepén vagy, akkor hajrá, ugorj rá apukára. Ha nm sikerül akkor 14 nap múlva fogsz menstruálni, mert ovuláció általában mensi elõtt 14 nappal van (28 napos ciklusnál épp félidõben).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!