Találatok a következő kifejezésre: Az ovulációs mikor van Peteérés (13 db)

Tegnap este pozitív lett az ovulációs tesztem, sőt ma reggel is ugyanolyan erős pozitív csík jelent meg. Akkor most mikor van/volt/lesz a peteérésem?

Ma vagyok a ciklusom 16. napján.

Legjobb válasz: Akkor van ovuláció amikor elõször negatív az ovulációs teszt

Akkor van ovuláció amikor elõször negatív az ovulációs teszt
Rajta van a használatin, de általában a pozitív után 24-36 órán belül megreped a tüszõ. Legyetek együtt ma is és holnap is. Meg utána is és így nem késtek le semmit.

Nincs peteérésem? 5 hónapja próbálkozunk és most először az ovulációs tesz nem mutatott peteérést egyszer sem! Most mi van ilyenkor? Félek!

Legjobb válasz: Ne félj!nincs semmi baj!Mindenkinek ki szokott maradni egy-egy hónap..!Nincs semmi baj,de ha nem nyugtatunk meg itt,menj el dokihoz..!!

Ne félj!nincs semmi baj!Mindenkinek ki szokott maradni egy-egy hónap..!Nincs semmi baj, de ha nem nyugtatunk meg itt, menj el dokihoz..!!
A kérdező hozzászólása: Eddig volt átlátszó folyadék is most még az sincs!!:(

Ciklusom 30 naposak az ovulációs kalkulátor kimutatta hogy május 16-án van peteérésem! Most mi van?

Volt együtt létem a párommal 17-én! Másnap nagyon fájt a mellem ami nem szokott csak menszesz el?tt 2-3nappal!és ma volt megjön mindjárt érzésem is!Majd csak május 31-dikén kell hogy megjöjjön!

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom mit szeretnél hallani, de ha azt, hogy ez már terhesség, akkor azt kell mondjam, hogy 3 nappal a megtermékenyülés után kizárt, hogy vannak tünetek. De bebeszélheted magadnak, vagy hagyhatod, hogy valaki bebeszéli és akkor nagyobbat csalodsz, ha ne adj isten megjön. Ne haragudj nem bántani akarlak ezzel, csak várj türelmesen, úgyis kiderül, ha baba van. :)

Szia! Nem tudom mit szeretnél hallani, de ha azt, hogy ez már terhesség, akkor azt kell mondjam, hogy 3 nappal a megtermékenyülés után kizárt, hogy vannak tünetek. De bebeszélheted magadnak, vagy hagyhatod, hogy valaki bebeszéli és akkor nagyobbat csalodsz, ha ne adj isten megjön. Ne haragudj nem bántani akarlak ezzel, csak várj türelmesen, úgyis kiderül, ha baba van. :)
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszodat de nem szeretnek meg gyereket es azert felek hogy talan becsusszant!most megnyugtattal:)

A ciklus.hu szerint ma van peteérésem, az ovulációs tesztem viszont negatív. Akkor most mi van?

Legjobb válasz: a testednek higgy, ne egy számítógépnek, nekem is elszámolta 1 héttel

a testednek higgy, ne egy számítógépnek, nekem is elszámolta 1 héttel
Tesztelj minden nap, addig amíg pozi nem lesz, és akkor mindent bele.:) ) A rá következõ napon is!
Szia, nem tudom, hogy mit értesz az alatt, hogy a ciklus.hu szerint? Ha a görbét, akkor szerintem lehet neki hinni, a negatív ovu teszt ellenére. Nekem hónapokig negatív volt és mindig volt ovu, mert éreztem is és a hõ is mutatta. Nekem vaterás ovu tesztjeim voltak, lehet az volt a baj, mert direkt kipróbáltam, amikor ovum volt a vaterás ugyanabból a pisibõl negatív a dm-es pozi. Azóta nem is használom.
A kérdező hozzászólása: Nekem is vaterás...:(

Hol találom azt az ovulációs kalkulátort, ami úgy néz ki mint egy naptár és fel vannak tüntetve benne a teherbeesés lehetséges napjai, a peteérés, hogy mikor mutatja ki a terhességet vérből és mikor tesztből?

Voltam már egyszer rajta, de nem találom sehol. Ha valaki tudja hol van, küldje el a címet! Nem a ciklus.hu-ra gondoltam, de hasonlóan néz ki. El?re is köszi!

Legjobb válasz: 2. válaszoló, szerintem ezt keresed:) http://www.kismama.hu/ És a termékenységi kalkulátorra menj rá, ott megadod az utolsó mensit és kiszámolja Neked a dolgokat. Remélem erre gondoltál.

2. válaszoló, szerintem ezt keresed:) http://www.kismama.hu/ És a termékenységi kalkulátorra menj rá, ott megadod az utolsó mensit és kiszámolja Neked a dolgokat. Remélem erre gondoltál.
Szaisztok! http://www.kismama.hu ott a kalkulátoroknál Remélem erre gondoltatok:)
A fogamzasgatlas.hu-n találsz ilyen dolgokat, és sok más egyebet is, ami biztosan hasznos lesz neked. Egyébként úgy tudom, hogy a tabikhoz szoktak adni.
én is ezt keresem napok óta!!! Amibe megadhattad az utsó mensi idõpontját, kalkulált egyet és kiírta, hogy mikortól kimutatható vérbõl és mikortól vizeletbõl a terhesség??? én ezt keresem...
ciklus.hu nagyon jó oldal mindent beirtatsz és ö kiszámolja a lehetséges ovulációs napot is.
kismama.hu!!! EZAAAAAAZ!!! Köszi mindenkinek!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! A kismama.hu-t kerestem
"sokan...
Elsõnek: van aki megbetegedésnek hívja, mikor megjön a mensije. (pl anyósom)
hmmm én ezt sosem hallottam.....de mostmár tudom! köszi utolsó:)
AZ HOGY EGY SZART SEM ÉR!
az hogy más a szád ph-ja..legjobb reggel tesztelni, fomosás elõtt és csak sima vízzel öblögesd a szád ..ha nem nyállal csinálod, akkor nem tudok nyilatkozni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! nagyon kezdõ vagyok, mert ma vettem! én is nyállal csináltam, de már most az is megfordult a fejembe, hogy délután lehet, hogy az ujjbegyemen lévõ csíkokta láttam csak!!! de köszönöm szépen a választ!
A kérdező hozzászólása: hát ezt inkább ne írd le máskor! de azért köszi! az hogy neked nem jön be rohadtul nem érdekel, legalább is ilyen formában nem igazán!!!
sajnos nem mindenki tudja kezelni!! A második válaszolónak üzenem, hogy nem ez volt a kérdés hogy mi a véleménye, ezt írjad meg a gyártónak!! Egyébként az elsõ válaszoló vagyok. Sajnos nehéz lehet kitapasztalni, de nem csíkokat kell látni, hanem valóban olyat mint egy páfránylevél. Mikor elõször láttam a páfrányt majdnem lefotóztam..sikerülni fog hidd el, csak a buborékok nem jók, , arra figyelj, hogy vízállagú nyálat tegyél az üvegre és ne legyen habos sem. Én drukkolok. Már valakinek írtam, hogy amikor láttam , akkor egybõl vizelettesztes ovuteszttel leelenõriztem és onnan tudtam, hogy jót látok..szerintem beruházhatsz ellenõrzésképpen egy csomagra 2000ft 5 db- nekem elég volt.
A kérdező hozzászólása: oké! köszönöm!amúgy most este lámpánál csináltamés nagyon szépen látszottak a buborékok! délután csak az ablaknál néztem, de már annyira koncentráltam, hogy beleszédültem! azért vettem amúgy, hogy megszeretnék róla gyõzõdni, hogy egyáltalán van-e peteérésem! már most kifutóba vagyok attól, majd következõ hónapba! minden nap nézzem majd? és ha valaki úgy nézi, hogy már esetleg terhes? akkor mit lehet látni?
A kérdező hozzászólása: ja és neked bevált amúgy? mármint sikerült teherbe esni? meg még arra lennék kíváncsi, hogy azt szokták mondani, hogy pé elõtt is kell már szex, mert 1-2 napot él benned a sperma? hát itt ez hogy fog menni? mert nekem nem görcsöl már elõtte 1-2 nappal a hasam! bár most nagyon ég a petefészkem, meg bele-bele nyilal! az mitõl lehet? felfázva nem vagyok, mert azt érezném!!!
A kérdező hozzászólása: megint én! megint kipróbáltam, és most nagyon odafigyeltem, hogy mit látok! buborékokat, és szabálytalan kis formákat láttam! nem volt olyan sûrû, mint a használati útmutatós képen, sõt csak egy pár db. volt itt-ott elvétve! majd belejövök, bár remélem nem sokáig ekll majd használnom!!!
Szia!Bele fogsz jönni, hidd el. Nekem kb egy hét kellett mire kitapasztaltam. Minél többször nézed egy nap, annál jobb!
ha akartok babát, akkor mindent bele!!!én a mensim 5-6-ik napján estem teherbe!sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!