Találatok a következő kifejezésre: Az ovulációs megbízható (16 db)

Mennyire megbízható az Ovulacios teszt? Sikerült valakinek terhesség a hasznalata alatt?

Legjobb válasz: Persze, rengetegen használják. Hasznos, fõleg hõgörbével kombinálva :)

Persze, rengetegen használják. Hasznos, fõleg hõgörbével kombinálva :)
Én is szurkolok ám!!10000-el! Légyszi azért majd írd meg mi lett veled jó? Olyan jó lenne beszélni késõbb is fõleg ha sikerülne a dolog mindkettõnknek! :) )))
A kérdező hozzászólása: Oké!Megírom, de te is írd meg lett-e baba!:-):-)
Persze akkor a jövõ héten!! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Mi a helyzet veled?:-)
Tegnap megcsináltam reggel és + !!!!!! POZITÍV!!!! :) BABÁT VÁROK!!! El sem hiszem, még mindig! olyan hihetetlen! Gyógyszer segítségével :) az elsõ hónapban sikerült! Nem hittem volna hogy ez a cloti tényleg ilyen jó!Félek most kicsit meg elég rendesen érzem a méhem görcsölgetek vagy nem is tudom mi ez, remélem nem lesz semmi baj, biztos természetes hogy dolgozik odabent a kémia :) Kívánok mindenkinek mielõbbi babásodást! Így lassan egy év várakozás után nekünk is lett kisbabánk! Ezek után tényleg azt mondom hogy jó az ovu tesztelés is!!!!!
A kérdező hozzászólása: De jó!!!:-)Gratulálok!Én még nem teszteltem várok szerdáig, hogy biztosra menjek!Remélem nekem is pozitív lesz!
Szurkolok NAGYON! Én még most sem tudom felfogni annyira hihetelen még nekem :) persze boldog vagyok nagyon !!!!!
Kedves kérdezõ teszteltél?? Kiváncsi vagyok írj ha van idõd!!!!
A kérdező hozzászólása: Igen teszteltem negatív lett , sajnos:-(
Sajnálom! Ne keseredj el, nekem is gyógyszerrel sikerült a baba orvosi segítséggel, nem értettük miért nem jön ha elvileg egyikünknek sincs baj képzeld engem úgy volt hogy mûtenek ha most sem sikerült volna a baba, utolsó percbe toppant be! Így fel a fejjel kitartást neked!!! Millió puszi és ölelés NEKED!!
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy!Neked pedig örömteli babavarast kívánok!:-)
Köszönöm aranyos vagy! Kiélvezem minden percét a kismamaságnak!!! Neked Kitartás!!!! Tényleg!!! Én is kivoltam idegileg olyan lassan teltek a hónapok olyan sok sikertelen hónap után tényleg álomban vagyok!!! Kívánom hogy te is mielõbb átélhesd és sikerüljön a babátok! Puszi
Mióta próbálkoztatok??????
1 évet vártunk rá , most már itt van! :) jelenleg körülbelül 2 mm-es babánk :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok!Hát én jovoheten keddre nem várom a mesit , de majd kiderül mi lesz!Az utolsó valaszolonak, drukkolok, hogy babas legyél!:-)
Nincs mit :) azért vagyunk itt egymásnak! Hidd el hamarosan a pocakodban lesz a szerelmetek gyümölcse :) Mondjuk!!.... én is teszteltem kiváncsiságból ebben a hónapban mert ismerõsöm adta hogy próbáljam már ki mert neki sosem lett egyértelmû pozitív én megcsináltam, után rá kb 3 napra észrevettem az igazi jeleket a kívánósság, erõsebb "folyás" és csak reménykedem hogy ez a hónap sikeres volt!! Hétvégén kiderül úgy is minden! :) Szurkolok minden babásodni vágyó sorstársamnak! Kérdezõ mikorra nem várod? Lehet együtt leszünk babásak.... :) csak kitartás!
2. vagyok, most hogy írtátok a nevét, az enyém is corax volt. (ugyanennek a márkának a terhességi tesztje viszont szuper volt, sohasem tévedett!) Egyébként meg persze hogy sikerülni fog! :) )) Nem a teszt miatt leszel terhe, látod nekem sem ért semmit mégis itt van két krampusz, hidd el, hogy nem ezen múlik!
Teljesen megbízhatatlan és pár hónapig használtam, közben voltam ultrahangon is, így láttam a valóságot is és semmilyen összefüggés nem volt a valódi tények és az ovuteszt csíkja között. Nekem ugyanez a tapasztalatom a hõgörbével is. 12. naptól 22. napig 2 naponta együtt vagytok, akkor fölösleges a teszt, mert nem tudsz mellétrafálni.
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló, milyen Ovulacios tesztet hasznaltal ?
Szia!elõttem szólóval egyet értek pozi volt az ovu tesztem 2 napig , mindent megtettünk hogy biztosra menjünk és ultrahangon a 3 ovu teszt után 5 nappal látta az orvosom a tüszõt ami hamarosan meg fog repedni! Egyátalán nem nyújt 100 % segítséget sõõtt.... nekem a valós ovu rá 5 napra volt! Amúgy sokaknak segített lehet Te pont abba tartozol és sikerül hamar a baba vele!SZURKOLOK!! :)
Nem emlékszem a nevére, dm-ben vettem, 5 db volt benne és zöldes doboza volt. Rengetegszer olvastam, hogy terhesen pozitív lesz ez a teszt és amikor terhes lettem, akkor kipróbáltam (maradt pár darab korábbról) és nekem akkor is nagyon halvány volt csak. Nem vonom egyébként kétségbe senkinek a szavát, de akik szerint jó és megbízható, azok még nem estek teherbe, a gyerekes ismerõseimnek meg mind ugyanaz a tapasztalata mint nekem. De lehet, hogy csak véletlen!
A kérdező hozzászólása: Én gabriel tesztet vettem, és kíváncsi voltam tényleg megbizhato-e!Hát most már nem vagyok benne biztos!Köszönöm mindenkinek a választ!:-)
fertyliti ovu tesztet ne vegyetek mert még a controll csík se jelent meg nagyon sok tesztemen....én a rossmanba vettem egy olyat amibe 7 darab volt és kupakos na az lehet igazat mutatott, mert éreztem is..
én corax-szal figyeltem az ovumat és egybõl, elsõre összejött a fiúnk. ezt nagyon ajánlom neked is!
A kérdező hozzászólása: Remélem én is, hogy sikerül!Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!:-)
Sziasztok 3. vagyok! én is a coraxot használtam 2-t is ellõttem és nem lett baba mégsem pedig jó drága volt....
A kérdező hozzászólása: Én is drágaért vettem a gabriel tesztet, de ezek után amit itt iratok már nem bízom benne, hogy sikerül a baba!:-(Köszönöm a válaszokat!
DEHOGY IS NEM!!!! :) SIKERÜLNI FOG!!! NYUGODJ MEG!!! Nem a teszten múlik ha együtt voltatok a ciklus közepén , biztos megvan az esélyetek rá! Ne keseredj el , nekem igaz nem használt a corax , de olyan szerencsém van hogy megérzem a peteérést és akkor kívánósabb is vagyok :) REMÉLEM sikerrel jártok és akkor már nevetve gondolsz a tesztre!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Nagyon köszönöm a biztatást!Azt én is észre vettem, hogy közepiidõben sokkal jobban kívánom az együttlétet!:-)
Ugye :) meg akkor én érzéek egy fura szurkálást azokban a napokban így tudom hogy na mostanság kell belehúzni! Én rám és mindenkire ráfér a biztatás mi is nagyon szeretnénk már babát én is teszteltem de nem segített, most kaptam gyógyszert és most azzal pláne érzem a peteérést így most várom milyen hatása lesz a gyógyszernek , egy kis löketre van szüksége a szervezetemnek hogy sikerülhessen a baba, remélem hogy hamarosan mi is megkapjuk a mi kis csodánkat!!!!! Kitartás, és ha kipróbálod és neked mûlödik akkor örülni kell!!! Ha pedig nem segít a teszt akkor türelem, és idõben orvos hogy én is mentem és csinálom azt amit mond!!!
A kérdező hozzászólása: Szurkolok nektek, hogy sikerüljön a baba!Köszönöm még egyszer a választ!Sok sikert!:-)
2 hónapot próbálkoztunk, a 2. hónapot már tesztel, és sikeres volt. Azt gondoltam 14. napon van az ovulációm, és közben a 12. napon volt. Jóstesztnek is kiváló volt! http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/dieta_egeszseg_eletmod/ovu.. 7 havi adag 2040 Ft postával, nála.

Mennyire megbízható az ovulációs kalkulátor? Mennyi az esély a sikerre ha a nagy napok valamelyikén voltunk együtt?

Legjobb válasz: Nekem bejött,de én azért hõmérõztem is mellette,az azért biztosabb.A kalkulátor általában a középidõt számolja de nem mindenkinek akkor van peteérésre.

Nekem bejött, de én azért hõmérõztem is mellette, az azért biztosabb.A kalkulátor általában a középidõt számolja de nem mindenkinek akkor van peteérésre.
Én is minden hónapban figyelem!Remélem valaki ír hasznosat.
szerintem szart se ér magyarul megmondva fõleg akkor ha rendszertelenek a ciklusaid mint pl nekem hogy majd egy héttel késõbb volt meg az ovum, inkább használj ovulácios tesztet, nekem az jött be 8+2hkm
nemér semmit szerintem, ahogy az utolsó is írta.ha rendszertelen a mensid akkor meg fõleg.nekem mikor a babám fogant, a 16-17.napon volt oum, mégis a 25. napon volt egy spontán pé-m amibõl a baba fogant.a naptárra nem lehet adni szóval.
Ha tökéletesen szabályos ciklusaid vannak, akkor elég jól belövi. De ha kicsit is rendszertelen, akkor nem sokat ér.

Az ovulációs tesztek megbízható?

Legjobb válasz: Nálam nagyon bejött. Csak kíváncsiságból próbáltam ki, hogy van-e már peteérésem szoptatás után, szépen ki is mutatta, két héttel késõbb pozitívat teszteltem! Volt is nagy meglepi mert elvileg nem lehet természetes úton gyermekünk, elsõ lányunk is lombikkal született:)

Nálam nagyon bejött. Csak kíváncsiságból próbáltam ki, hogy van-e már peteérésem szoptatás után, szépen ki is mutatta, két héttel késõbb pozitívat teszteltem! Volt is nagy meglepi mert elvileg nem lehet természetes úton gyermekünk, elsõ lányunk is lombikkal született:)
igen, megbízhatók.
Nélam is bejött.Bármelyik fajta.
A kérdező hozzászólása: Én most próbálom ki elõszõr.Mennyit kellet próbálkoznotok, hogy összejöjjön ovu tesztel?
Minkét terhességemnél egybõl összejött a pozitiv ovulációs teszt napján.
A kérdező hozzászólása: Amikor terhes vagy akkor is ovulálsz?

Mennyire megbizható az ovulációs teszt (LH teszt)? Nekem ma ilyen lett. Pedig csak az ciklus 8. napján vagyok. Hasszúrkálást érzek, derékfájást.

http://kepfeltoltes.hu/view/100813/K_p0015_www.kepfeltoltes...

Legjobb válasz: Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Mikor szokott lenni ovud, azt tudod?

Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Mikor szokott lenni ovud, azt tudod?
Nagyon homályos, de szerintem is gratulálok!:) Csinálhatsz még egyet reggel, ha kételkedsz::)
A kérdező hozzászólása: Nagyon elmosodott, de látszik szerintem a második csík.
Figyelj, ne aggódj, túl sok a véletlen egybeesés, egyértelmûen pozitív LH-teszt, nagyon kevés minimális vérzés, halvány, de látható hcg teszt, hasszúrka, derékfájás... de elõbb azért tesztelj mégegyet, mondjuk reggel. Nagyon szurkolok neked!
Igen, szerintem is egyértelmû:) Én is azért írtam, hogy reggel csinálhatsz még egy tesztet, mert én nem bírtam ki és megismételtem reggel, és akkor erõsebb volt már a csík:)
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet Pregnanens, ami negativ lett. Viszont az LH tesztem már 3. napon is pozitív. Nem értem ezeket a teszteket. Hányingerem van 2 napja.
A kérdező hozzászólása: Vagy csak én látom pozitívnak? http://kepfeltoltes.hu/view/100815/K_p0020_www.kepfeltoltes...
Menj el szerintem a dokidhoz, megvizsgál, ha azt mondja érzi a méh megnagyobbodását, akkor lehet, hogy elküld egy vérvételre, és abból megnézik a hcg-t. Pozitívnak tûnik, de háta fene tudja.....
Vérvétel, HCG, az a biztos. Ha elmész az orvosodhoz és megkéred, biztos ír beutalót vérvételre. De privátban is el lehet intézni, beutaló nélkül. Tudok két helyet is, ahol gyorsan kész van még aznap, csak mindenképp délelõtt menj. A Nyírõbe nem kell idõpontot kérni, a másikba igen. A Nyírõ Gyula Kórház laborban elméletileg pár órán belül kész van: http://kórházak.hu/nyiro-gyula-korhaz/laboratorium.html. Itt 3600 forint, úgy emlékszem. Vagy tudom ajánlani ezt a labort is: http://www.labor24.hu/info.aspx?sp=5. Itt azt hiszem olcsóbb, 3000 forint.
A kérdező hozzászólása: Holnap megpróbálom, elmegyek az orvoshoz, mert a hõm már napok óta reggel 36, 8-36, 9, napközben meg 37, 4-37, 7. A 36, 5 volt általában reggel.
Tudtam én!!!! Jaj de jó, gratulálok! Látod, az Lh teszt is ezt mondta....:)
Huhúúúú!Gratulálok...!
A kérdező hozzászólása: vettem tesztet, de nem birtam ki hétvégéig. Csak nem tudom ez milyen eredmény lenne, mert kicsit elmosodott. Látszódik a második csík vagy csak én odaképzelem? http://kepfeltoltes.hu/view/100813/K_p0017_www.kepfeltoltes...
Ja igen, és ma mikor csináltad?
A kérdező hozzászólása: Most csináltam az elsõtt életemben, 12:30kor. 30-31 naposak, az észrevételeim alapján a ciklus végén (21-22. napon) szoktak lenni. 8 napja a vérzésem csak 1, 5 napig tartott, elég gyenge volt.
Jókor csináltad, jól, úgyhogy tényleg nincs itt az ideje....mivel kevesebb volt a legutóbbi mensid, elképzelhetõ, hogy terhes vagy? Akkor mutathat bizony pozitívat az LH-teszt...én csinálnék egy hcg-tesztet is a helyedben:)
A kérdező hozzászólása: 2 napja csináltam és negatív lett. Félek a következõ is az lesz. Pedig a tünetek megvannak. Vérzés után barnáztam két napig és hõemelkedésem is volt.
Szerintem, hogy le ne késd a peteérést, ha ilyen korán lenne, vehetsz egy másik fajta ovu tesztet is, hogy osszehasonlitsd õket. Én anno vettem Coraxot és ClearBlue digitálisat is. És a Corax már jó elõre kezdett erõsödni, már azt hittem pozitív, mert a mikroszkóp is páfrányos volt, de a másik teszt még negatív volt, úgyhogy megvártam, amíg a másik is pozitív lett, az kb. plusz pár nap volt. És a naptár szerint is akkor lehetett a peteérés.
Meg mehetsz biztosra is, legyél a mostani napokban is a pároddal midnenképpen, és majd a ciklus közepén is:)
És még a terhességre visszatérve, ha nem vagy biztos benne, legbiztosabb a vérvétel, HCG-re. Az tutira kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Veszek ma Hcg tesztet és hétvégén megcsinálom. 2 napja voltam a dokinál és a laborba nézték, de vizeletbõl, negatív. Már 3 napja napközben 37, 4-37, 7 között van a hõm.
Micsodaaa? Az nagyon magas. Még napközbenre is. Lehet, hogy elõzõ hónapban késõi peteérésed volt, és azért volt menstruáció. És ezért nem mutatta ki még semmi. Nem azt mondom, hogy éld bele maga, de nekem ez nagyon "gyanús". Próbáld meg pár nap múlva egy érzékeny teszttel.NAgyon szorítok neked.
Voltal orvosnal? Drukkolok!! :-)

Ha ovulációs tesztet használok hőmérőzés helyett, az is megbízható? Melyik a jobb/biztosabb?

Nekem valahogy nagyon bonyolultnak t?nik a h?mér?zés, valamint nem biztos hogy minden reggel van alkalmam "nyugodtan" h?mér?zni, miel?tt kikelek az ágyból.. Viszont láttam hogy sokaknak h?mér?zés segítségével sikerült teherbe esni. Ezt kiváltja teljesen az ovulációs teszt? (pl ha 2 naponta csinálom). Vagy ez nem biztos hogy megmutatja a peteérést? Ki melyiket ajánlaná?

Legjobb válasz: Én az ovu tesztet ajánlanám neked inkább,mert én is kipróbáltam a hõmérõzést,de sosem volt egyértelmû.Sõt,terhes is alacsony hõvel lettem,pedig azt mondják,ha leesik a hõ,megjön.Hát nálam nem így mûködött,pedig mindig is rendszeres volt a ciklusom és pontos a mensim.Az ovu teszt viszont nagyon bevált. 31 hetes kismama

Én az ovu tesztet ajánlanám neked inkább, mert én is kipróbáltam a hõmérõzést, de sosem volt egyértelmû.Sõt, terhes is alacsony hõvel lettem, pedig azt mondják, ha leesik a hõ, megjön.Hát nálam nem így mûködött, pedig mindig is rendszeres volt a ciklusom és pontos a mensim.Az ovu teszt viszont nagyon bevált. 31 hetes kismama
csatlakozom az elõttem szólóhoz, a hõ nem egzakt, én is próbáltam, nem ért semmit, amikor LH-teszteltem, akkor rögtön megfogant a fiam!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat! :) Akkor kipróbálom az ovu tesztet, remélem hogy nekem is sikeres lesz :) )

Mennyire megbízható eredményt mutat az ovulációs mikroszkóp?

Mi a nevük ezeknek a mikroszkópoknak(hogy kell kérni a gyógyszertárba, vagy máshol is lehet kapni?) és hogyan kell használni?

Legjobb válasz: Szia! ha itt beütöd a keresõbe,hogy PG 53 sok infót találsz majd. Saját tapasztalatom: én vettem PG 53-at, 3.hónapja használom (patikáb 2500 ft.),PÉ-kor mutatta a páfrányokat szépen több napon át is,közben engem néztek hüvelyuh.al is,és tényleg az idõ tájt volt peteérésem. tehát jelezte. igaz,mensihez közeledve is volt,hogy fellelhetõ volt egy-két páfrány,sokan "jóstesztként" is használják és azt írják,jelezhet ez terhességet is.nekem sajnos e téren mást jelzett. Vettem LH tesztet is, de sosem mutatott pozitívat,holott volt tüszõrepedésem,mert a 19.napi progeszteron vérvétellel ezt igazolta. Most tartok ott,hogy már próbálom nem nézegetni,persze nagyon nehéz,mert nagyon szeretnénk babát. Én azt mondom,ha biztosra akarsz menni,akkor doki,hormonszint nézés és hüvelyuh. akkor biztosra megkapod a választ,hogy van e ovulációd. sok sikert!

Szia! ha itt beütöd a keresõbe, hogy PG 53 sok infót találsz majd. Saját tapasztalatom: én vettem PG 53-at, 3.hónapja használom (patikáb 2500 ft.), PÉ-kor mutatta a páfrányokat szépen több napon át is, közben engem néztek hüvelyuh.al is, és tényleg az idõ tájt volt peteérésem. tehát jelezte. igaz, mensihez közeledve is volt, hogy fellelhetõ volt egy-két páfrány, sokan "jóstesztként" is használják és azt írják, jelezhet ez terhességet is.nekem sajnos e téren mást jelzett. Vettem LH tesztet is, de sosem mutatott pozitívat, holott volt tüszõrepedésem, mert a 19.napi progeszteron vérvétellel ezt igazolta. Most tartok ott, hogy már próbálom nem nézegetni, persze nagyon nehéz, mert nagyon szeretnénk babát. Én azt mondom, ha biztosra akarsz menni, akkor doki, hormonszint nézés és hüvelyuh. akkor biztosra megkapod a választ, hogy van e ovulációd. sok sikert!
én kb 4 hónapja használom. A lényeg, hogy reggeli nyálból kell nézni, mikor még semmit nem ettél-ittál, akkor reális képet kapsz. Én lh tesztet is használtam párhuzamosan, pozitív volt mindkettõ a peteéréskor.
én reggelibõl csináltam, és mensi napján mégis csupa páfrány volt!személy szerint én nem hiszek neki.
menstruációkor megemelkedik az ösztrogén-szint, ezért mutat páfrányosat. Kiegészítésként jó lehet, de az ovu teszt megbízhatóbb szerintem is.
Erre én rá cáfolok nagyon regóta +van kb 2 éve mégse muttat nekem soha semmit.Mindig buborékos.Pedig tuti volt pé pláne a hónapban mert uh követés volt

Mennyire megbízható az ovulációs teszt, hol lehet kapni?

Sziasztok! Aki használt már ovu tesztet, és eredményes is volt, légyszíves írja meg! Többféle van? Hogyan kell alkalmazni? El?re is köszönök minden választ!

Legjobb válasz: Én Gabriel ovu tesztet használtam, abiben 7 darab van. Késõ délután kell alkalmazni, úgy mûködik, mint a terhességi tesztek, csak annyi a künönbség, hogy a teszt csíknak ugyanolyan erõsnek vagy erõsebbnek kell lennie, mint a kontroll csíknak (akkor van peteérés). Sok sikert!

Én Gabriel ovu tesztet használtam, abiben 7 darab van. Késõ délután kell alkalmazni, úgy mûködik, mint a terhességi tesztek, csak annyi a künönbség, hogy a teszt csíknak ugyanolyan erõsnek vagy erõsebbnek kell lennie, mint a kontroll csíknak (akkor van peteérés). Sok sikert!
Elsõ válaszoló vagyok: még annyit, hogy nekem bejött, 5 hetes terhes vagyok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ! Még sosem próbálkoztam vele, igaz, még él a remény, hogy esetleg most összejött, holnapra (nem ) várom, csak sajnos pár napja csináltam egy tesztet ami negatív lett, és most félek, megint nem sikerült:( Gratula és sok boldoságot a babához!
Pár nap múlva tesztelj újra, akkor már reálisabb eredményt kapsz! Mindenesetre szorítok, hogy Nálad is baba legyen! :) 1-2. válaszoló

Mennyire megbízható módszer a fogamzásgátlásra az ovulációs teszt?

Elegem van a gumiból tabit nem akarok,igy elhatároztam hogy veszek egy ilyen mikroszkópot.Ez kimutatja,mely napokon vagy termékeny és melyeken nem...akkor ezek szerint a nem termékeny napokon mehet a dolog minden nélkül? Hmmm...de jó lenne! Persze óvintézkedésként a nem termékeny napokon is kihúzná el?tte,biztos ami biztos...ez igy megbizható szerintetek? Köszi!

Legjobb válasz: Háááát... Én csak akkotr vállalnám be, ha nemlenne baj ha becsússzan a baba. De elméletben biztonságos. Én is gondoltam erre. De amugy www.ciklus.hu is kiirja, hogy melyek a termékeny napjaid. Mindenesete csak így nem ajánlanám. Vegyél mellé valamilyen hüvelyi spermicides cuccod (krém/kúp/tabletta Pharmatex) és akkor már nem vészes.

Háááát... Én csak akkotr vállalnám be, ha nemlenne baj ha becsússzan a baba. De elméletben biztonságos. Én is gondoltam erre. De amugy http://www.ciklus.hu is kiirja, hogy melyek a termékeny napjaid. Mindenesete csak így nem ajánlanám. Vegyél mellé valamilyen hüvelyi spermicides cuccod (krém/kúp/tabletta Pharmatex) és akkor már nem vészes.
Ebben ne bízz, nem biztonságos.Én Pharmatex krémet használok, ami kapható 6-os kiszerelésben(1 adag-1 aktus).Azonnal hat, 24 órán át, megöli a spermákat.Én 1, 5 éve használom és tökéletes(elõtte tabiztam).Egy gáz van vele, hogy aktus elõtt kell felnyomni, de végül is a gumi is illúzió romboló, de legalább így jobban érezhetitek egymást.:) ))
Annyiban, hogy mondjuk pl. egy 30 napos hónapból 30 napod van a teherbeesésre, abból kb.7 napig nagy esély a sikerre.Az a pár nap az ovuláció környéke de nem egy esetben történt meg, hogy a menstruáció ideje alatt teherbe esett az illetõ! Nem biztonságos, nem ajánlott csak ha már nem gond, hogy esetleg becsúszik egy baba. Használj hüvelykúpot v.tablettát, azt csak az aktus elõtt 10 perccel kell feltenni.
Csak akkor ajánlom, ha nem bánod, ha baba lesz a vége!

Gyógyszertárban kell kérni az ovulációs mikroszkópot? Mennyibe kerül? Megbízható?

Legjobb válasz: Tudtommal igen ott kaphatsz az árát nem tudom de nem olcsó. A barátnõmnek bejött! Sok sikert!

Tudtommal igen ott kaphatsz az árát nem tudom de nem olcsó. A barátnõmnek bejött! Sok sikert!
Igen, gyógyszertárban. Ha jól emlékszem, olyan 2500 körül van az ára. Nekem bejött! Sok sikert!
Nekem is van törpemikroszkópom (maybe baby), én a netrõl rendeltem, azt hiszem 10.000ft körül volt (2 éve). Bár nemtudom, hogy egyre gondolunk-e. Sok sikert!
PG/53 nevezetû törpemikroszkóp, gyógyszertárbn kapható 2400.- ért. Nekem bejött, de beletelik egy kis idõbe míg kitapasztalod. Ha vettél és nem boldogulsz vele írj privit. Szívesen segítek!
A kérdező hozzászólása: Köszi :-)

Mennyire megbízható az ovulációs mikroszkóp?

ma vettem egyett,és kíváncsiságból megnéztem,hogy van-e most peteérésem? ha számolok,akkor pont most van,és ha jól néztem a mikroszkópot,akkor az is azt mutatta! más is ennyire nehezen jött rá,hogy mit kell nézni? nektek bejött?

Legjobb válasz: Nekem nem, LH teszt igen...

Nekem nem, LH teszt igen...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!