Találatok a következő kifejezésre: Az ovulációs egy nap többször (2 db)

Az ovulációs tesztet egy nap többször is kell használni (például reggel és este) ahhoz, hogy pontosan megállapítható legyen a termékeny nap?

Legjobb válasz: Nem!! Az lh (ovulacios teszt) peteeres kormyeken csk egyszer kell hasznalni egy nap es akkor is delutan 5 utan. Addigra telik a szervezet fel az lh hormonnal. De egymas utan legalabb 5-6 napig kell nezni, mig el nem jon a peteeres. Reggel teljesen felesleges hasznalnod. Reggel csak jostesztkent hasznalhato a ciklus vegen.

Nem!! Az lh (ovulacios teszt) peteeres kormyeken csk egyszer kell hasznalni egy nap es akkor is delutan 5 utan. Addigra telik a szervezet fel az lh hormonnal. De egymas utan legalabb 5-6 napig kell nezni, mig el nem jon a peteeres. Reggel teljesen felesleges hasznalnod. Reggel csak jostesztkent hasznalhato a ciklus vegen.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a gyors választ!
Sokszor ne szexeljetek, max 1 nap egyszer. Lehet, hogy pont a gyakori szex a baj!
Szexeljetek 2naponta! Czeizel prof. szerint is kb. az az ideális ill. akár 5 nap is kellhet, hogy a legoptimálisabb "összetételû" ondó kerüljön ki. Nekünk is akkor jött össze, amikor pont ovu elött 4 napig nem voltunnk együtt, aztán ovukor 5-dik, 6-dik napon igen. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :)
Egyet értek az elõttem hozzászólókkal. Még annyit tennék hozzá, hogy ez az egész egy türelemjáték. Mi 6 hónapja próbálkozunk, eddig sajnos sikertelenül. És a doki szerint ez teljesen normális. 1 év után lehet elkezdeni aggódni. De ha az megnyugtat, akkor menjetek el kivizsgálásokra mindketten (mi ezzel kezdtük).
nekünk ez a 2. próbálkozós hónap! nagyon parázok, hogy sokáig kell várnunk... sok sikert nektek, kitartást! :)
A kérdező hozzászólása: köszi :) sok sikert az utolsó kommentelõnek is!
Sikerult?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!