Találatok a következő kifejezésre: Az ovulációs a reggeli (4 db)

De nagyon jó, hogy este együtt voltatok és legyetek együtt ma is.
Ne "matekozzatok" annyit, inkább szeretkezzetek amennyiszer csak kívánjátok!

Miért nem ajánlott az ovulációs teszthez a reggeli első vizeletet használni?

Legjobb válasz: mert délután, estefelé tetõzik a vizsgált hormon szintje. biztosabb és egyértelmûbb az eredmény este. persze nincs kizárva, hogy reggelibõl is mûködjön

mert délután, estefelé tetõzik a vizsgált hormon szintje. biztosabb és egyértelmûbb az eredmény este. persze nincs kizárva, hogy reggelibõl is mûködjön
A kérdező hozzászólása: Akkor Én lehet fordítva mûködök :) Reggeli elsõ vizeletbõl lett egy majdnem olyan erõs csíkom, mint a kontrollcsík. Csináltam egyet most délután is ami nagyon halovány lett... Akkor ez most hogy van???
akkor valószínûleg azt megelõzõ késõ este tetõzött és így maradtál le róla, tehát tulajdonképpen az a napod a negatív nap amikor reggel tesztelted a pozitívat.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom. Majd kiderül :) Ma vagyok mensi utáni 6. napon (tehát júni.1.-én jött meg), szerintem ez így elég korai peteérés lett volna. Meg teszteltem pénteken is, akkor teljesen negatív lett. Azt hittem ennél egyszerübb dolog ez az ovus teszt :)
az valóban korai lenne. biztos, hogy jól láttad azt a pozitívat? ha esetleg tudsz képet rakni, biztos lenne még más is aki segítene kielemezni.
Nekem volt már, hogy este és olyan is, hogy reggel volt erõs a csík. Attól függ, mikor volt az ovulációd.
A kérdező hozzászólása: Képem van, csak nem tudom hogy kell feltölteni :)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120611/2012-06-11_14.49.30_www.k.. A felsõ tesztcsík készült ma reggel, az alsó ma délután.

Az ovulációs tesztet a reggeli vizelettel kell megnézni?

Legjobb válasz: azt hiszem, hogy mindegy de kellene legyen egy hasznalati utasitas is.... a legjobb ha reggel csinalod...az biztosabb...s nem rontod el a tesztet.

azt hiszem, hogy mindegy de kellene legyen egy hasznalati utasitas is.... a legjobb ha reggel csinalod...az biztosabb...s nem rontod el a tesztet.
ovutesztet minden nap ugyanabban az idõben csináld, és ez lehetõleg késõ délutánra vagy kora estére essen. Szintén fontos, hogy ne felkelés után tesztelj (akkor sem, ha mûszakos munka után délután ébrednél).Tehát nem szabad a reggeli elsõ vizeletbõl csinálni!


Április 9.-én jött meg, a 7. napon kellett elkezdeni a második adag clostit és ma reggelre az ovulációs teszt kimutatta hogy van ovulációm. Lehet ilyen korán már a peteérésem?

két napja szédülök, émelygek, a hasam alja fel van fújodva ez szerintem a clostitól van.

Legjobb válasz: Igen, a closty nálam is a 17. nap helyett 13. napra hozta a peteérést. Amúgy nekem is ugyanilyen tüneteim voltak, és nem akarlak ijesztgetni (tényleg) egy 5 cm-es cystám nõtt..:( (nem jól reagál a szervezetem a stimulálásra)

Igen, a closty nálam is a 17. nap helyett 13. napra hozta a peteérést. Amúgy nekem is ugyanilyen tüneteim voltak, és nem akarlak ijesztgetni (tényleg) egy 5 cm-es cystám nõtt..:( (nem jól reagál a szervezetem a stimulálásra)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!