Találatok a következő kifejezésre: Az ovulációs a nap (93 db)

28 napos a ciklusom, 12.13. napon negatív az ovulációs teszt! Az hány napig lehet pozitív?

Legjobb válasz: Az LH teszt 1-2 napig lehet pozitiv. De van egy ovulációs mikroszkóp ami páfrányokat mutat és az jobbik esetben 8 napig páfrányos. Erika

Az LH teszt 1-2 napig lehet pozitiv. De van egy ovulációs mikroszkóp ami páfrányokat mutat és az jobbik esetben 8 napig páfrányos. Erika

Én olyat szeretnénk kérdezni akkinek volt már ovulációs vérzése annak hány napig tartot? és mit jelent ha valakinek az első nap barna a vérzése aztán meg piros. és nem kevés. Voltam dokinál első nap. és azt monta 3-napig fogtartani. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem egészen világos a kérdés!! Az ovulációs vérzés csak egy kis barna folt lehet, ami az ovuláció napján láthatsz. Az elsõ nap barna és utána piros vérzés a menstruációs vérzésre vonatkozik? Mi fog 3 napig tartani? Az orvos honnan tudja egy vérzés mennyi ideig tart??? (ha egyáltalán erre mondta) Ha ovulációkor voltatok együtt lehetsz terhes, ha nem jön meg tesztet kell csinálni.

Nem egészen világos a kérdés!! Az ovulációs vérzés csak egy kis barna folt lehet, ami az ovuláció napján láthatsz. Az elsõ nap barna és utána piros vérzés a menstruációs vérzésre vonatkozik? Mi fog 3 napig tartani? Az orvos honnan tudja egy vérzés mennyi ideig tart??? (ha egyáltalán erre mondta) Ha ovulációkor voltatok együtt lehetsz terhes, ha nem jön meg tesztet kell csinálni.

Az ovulációs fájdalom több napig is tarthat? Ha igen mindegyik nap esélyes a teherbeeséshez?

Legjobb válasz: A ciklus során mindegyik nap resélyes a teherbeeséshez, még a havi vérzés napjai is. :-) Azt ovulációs fájdalom töb napig eltarthat, igen. Attól van, hogy egy kb cseresznye nagyságú tüszõ nõ (napi kb 2 mm-t), és próbál megrepedni. Amikor megreped, ez a tüszõrepedés (ovuláció) napja, és ezen a napon szabadul ki belõle az érett pete, hogy megtermékenyüljön. Ez a nap egyben a legtermékenyebb napod is. Elõtte is érdemes szeretkezni, hiszen a hímivarsejtek sok napig elélnek a petevezetékben. A pete azonban csak egy napig életképes, ha lekésitek, akkor annyi arra a hónapra.

A ciklus során mindegyik nap resélyes a teherbeeséshez, még a havi vérzés napjai is. :-) Azt ovulációs fájdalom töb napig eltarthat, igen. Attól van, hogy egy kb cseresznye nagyságú tüszõ nõ (napi kb 2 mm-t), és próbál megrepedni. Amikor megreped, ez a tüszõrepedés (ovuláció) napja, és ezen a napon szabadul ki belõle az érett pete, hogy megtermékenyüljön. Ez a nap egyben a legtermékenyebb napod is. Elõtte is érdemes szeretkezni, hiszen a hímivarsejtek sok napig elélnek a petevezetékben. A pete azonban csak egy napig életképes, ha lekésitek, akkor annyi arra a hónapra.
Nekem kb.4napig tart a fájdalom, egészen az ovuláció napjáig utána már egyáltalán nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Most már tiszta a dolog:)

Hogyan legyünk együtt az ovuláció előtti napon, ha a pozitív ovulációs teszt csak az ovu napján pozitív? Honnan tudom akkor, hogy mikor van az ovu előtti nap?

Legjobb válasz: Vagyis, ha pl. 15-én pozitív az ovulációs teszt, akkor az az ovuláció elõtti nap. 16.-a az ovuláció napja, 17.-e az elsõ dpo? És akkor ehhez képest ha akkor vagyok együtt a Párommal, amikor pozitív az ovu teszt, és rá egy napra az jó? Vagy mikor legyünk együtt?

A kérdező hozzászólása: Vagyis, ha pl. 15-én pozitív az ovulációs teszt, akkor az az ovuláció elõtti nap. 16.-a az ovuláció napja, 17.-e az elsõ dpo? És akkor ehhez képest ha akkor vagyok együtt a Párommal, amikor pozitív az ovu teszt, és rá egy napra az jó? Vagy mikor legyünk együtt?
A kérdező hozzászólása: Az ovuteszt akkor pozitív csak, ha ugyanolyan erõs, mint a kontrol csík, vagy erõsebb, mint a kontroll? Halvány pozitív ovu nincs? (mármint, amikor halványabb, mint a kontroll csík? Segítenétek kérlek? Még kezdõ vagyok a témában. Köszönöm
A kérdező hozzászólása: 11-14-es kérdésemre is írj vmit, légyszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Rosszul tudod. Nem az ovu napján pozitív a teszt, hanem elõtte. Az ovu aznapra tehetõ, mikor a pozitív után elõször újra negatív lesz a teszt. Tehát a pozitív napokon legyetek együtt.
A teszt akkor pozitív, ha legalább olyan erõs, mint a kontrollcsík, vagy erõsebb! De nem értem, miért muszáj ennyire az ovu elõtti napon együtt lenni!
A kérdező hozzászólása: Nem muszáj. Pont ezt kérdeztem, hogy mikor legyünk együtt szted? :-)
Igen, az ovuteszt akkor pozitív, mikor legalább ugyanolyan erõs a tesztcsík, mint a kontroll. Bár olvastam olyat, hogy valakinek sosem szokott annyira erõs lenni. Mikor már elkezd halványodni, akkor az már negatív. Amúgy a pozitív napon legyetek együtt, és nem baj, ha még a negatívon is. De ennyire tényleg nem jó beprogramozni. Ha már látod, hogy közeleg az ovud, mert erõsödik a teszt, akkor legyetek együtt 1-2 naponta. És akkor nem tudjátok elkerülni.

Gyakorlott ovulációs tesztelők megnéznétek az ovulációs tesztem? Ugye az utolsó már pozitív ma vagyok a 11. ciklusnapon? Ha pozitív mely napokon legyünk együtt?

http://kepfeltoltes.hu/view/110729/IMG041_www.kepfeltoltes.h..

Legjobb válasz: szerintem pozitív! tesztelj még holnap is, mert nekem is 2 napig volt pozitív, s a 3. napra vált egyértelmûen negatívvá (még halvány csík sem volt). azt mondják, hogy az utolsó pozitív és az elsõ negatív napon érdemes együtt lenni. itt vannak az én tesztjeim: http://kepfeltoltes.hu/view/110726/ovuteszt_www.kepfeltoltes..

szerintem pozitív! tesztelj még holnap is, mert nekem is 2 napig volt pozitív, s a 3. napra vált egyértelmûen negatívvá (még halvány csík sem volt). azt mondják, hogy az utolsó pozitív és az elsõ negatív napon érdemes együtt lenni. itt vannak az én tesztjeim: http://kepfeltoltes.hu/view/110726/ovuteszt_www.kepfeltoltes..
én is sajnálom, Dia! de majd ez a hónap! mi megyünk nyaralni!! hátha majd ott :D
Sziasztok!! Dia vagyok. Nekem ma megjött... :( De új hónap és új remény!!! :) Kedves kérdezõ: Neked még megy a drukk, 1. válaszoló: sajnálom!!!! Majd ez a hónap hátha a mienk lesz!!! :) Puszi!!
A kérdező hozzászólása: Nekem még nem jött meg, s nem is barnázom! Bár már a cicim feszül mint mensi elõtt, úgy hogy nem bízok benne, de a hõm még szépen fent van!
1. vagyok. 3 nap késéssel megjött. :(
Sziasztok!! Kivel mi újság? Nekem valószínû nem sikerült ez a hónap, elkezdtem barnázni, holnap vagy pénteken megjön. :( Remélem azért valaki pozit tesztel majd a napokban!!! :) Puszi: Dia
1. vagyok. mi a helyzet? nekem ma kellett volna megjönnie, de még szerencsére semmi. viszont a hasamon érzem, hogy már nagyon húz, mint mikor meg szokott jönni :(
Pozitiv, gyors apára fel és hajrá baba!!!!!!:) )
a próféta szóljon belõled is!!
Sziasztok!!! 16:31 vagyok, Dia! :) Kedves Kérdezõ, nagyon szépen elcsípitek ezt az ovulációt!!! Izgalmas!!!! :) Én ma is csináltam egy ovu tesztet, de már negatív!! :) Szóval valószínû az én tüszõcském már úton van!!! :) Remélem a kiskatonák tették/teszik a dolgukat!!! :) Nagyon szorítok Mindkettõtöknek!!!!! Aztán majd írjatok, ha tapasztaltok vmi tünetet :) ebben az elõttünk álló két hétben!!! És várom majd a hcg teszt eredményeket is!!!! :) Puszi Nektek!!
A kérdező hozzászólása: Na akkor drukkoljunk egymásnak!Remélem mindhármónknak sikeres lesz ez a hónap. S két hét múlva is ilyen szép erõs pozitívakat tesztelünk terhességi teszttel!!! DRUKK MINDENKINEK!
kedves 16.31-es! nagyon lelkesítõ vagy :) remélem igazad lesz! kedves kérdezõ! én is azt tanácsoltam, amit az orvos :) akkor biztos így van :)
A kérdező hozzászólása: A tesztekbõl naponta egy készült! Minden nap egy a ciklus 4. napjától! Mindig este 7-kor teszteltem, kivéve ma, ma délután egykor, de még este ellövök 7-kor egyet. Azért csináltam ma délután is, mert szurkál a jobb oldali petefészkem! Mi úgy döntöttünk meg a doki is azt tanácsolta, hogy pozitív teszt esetén aznap, s a rákövetkezõ két nap akció.
Kedves elsõ válaszoló! 16:31 vagyok!! :) Nehogy emiatt aggódj!!!!!! :) Simán jó lehet!!!!! Az elsõ pozi napon voltatok együtt, attól 2 napra repedhetett a tüszõcske! A kisfickók vidáman elvannak 3 napig is odabent!!!!!! És a tüszõ is megtermékenyíthetõ 24 óráig a kiszabadulástól!!! Szóval lehet még ebbõl ++++++ hcg teszt!!!! :) DRUKK!!!!!! :)
köszi! én vagyok az elsõ válaszoló. szépek, de sajna együtt voltunk az elsõ pozitív napon és a 2.negatívon. pont a 2. pozitívon és az elsõ negatív napon nem sikerült. remélem, azért valami esélyem még van.
16:31-es vagyok! Azt elfelejtettem írni, hogy az elsõ válaszolónak is nagyon szépek a tesztjei!!! :) Remélem két hét múlva a pozi hcg tesztet töltögetjük majd fel mindannyian!!!! :) Megy a drukk!!!! :)
Hûha kedves Kérdezõ!!! Ez aztán pozitív!!! :) Bár én már az elõtte levõ 2-re is simán mondtam volna hogy pozi... :) Ezekbõl naponta egy készült, vagy délelõtti és délutáni teszt is volt? Hihetetlen milyen erõsek ezek a második vonalak!!! :) Szerintem egyébként legyen ma este egy akció, és utána vasárnap reggel még egy!!! :) Nekem egyszer nézték uh-val a repedést és a pozi lh tesztes nap utáni reggelre már megrepedt. Szóval ha Neked is megreped reggel, akkor a ma esti kiskatonák is elcsíphetik, de mivel 24 óráig még meg lehet termékenyíteni a tüszõt, még a vasárnap reggelieknek is lesz esélyük! :) Addig meg szépen újra is termelõdnek Párodnál! :) Szóval hajrá!!!!! :) Egyébként nekem tegnap volt szép pozi az ovu teszt, úgyhogy mi is a "tettek mezejére" léptünk!!!! :)
Olyan jó érzés titeket olvasgatni! Ilyenkor meglepõdöm, h van még összetartás a világon. Én is várom, hátha sikerült a baba. Mindenkinek kívánok mielõbbi babavárást és mellé rengeteg boldog napot!!!! Kitartást Nektek! Szurkolok!!! :D
Ovulációs vérzés nem tart 8 napig.
Jobb lenne, ha orvost kérdeznél.
elmentél végülis dokihoz? Mit mondott? Nekem most 2.napja van ilyen pecsételõ szerû vérzésem (bár vérnek nem mondanám) és nekem is 14-15.napon kezdõdött
A kérdező hozzászólása: nem mentem de nincs is ebben a hónapban... pedig már kellett volna lennie. minig egy héttel a menzeszem elõtt volt így még pontosan tudtam is h mikor jön meg viszont most nem volt és kicsit parázok h azért mert nem fog megjönni... :S de remélem nem így lesz :)
A kérdező hozzászólása: kiderült h volt egy kis hormonzavarom és amiatt volt...

Az ovulációs tesztet egy nap többször is kell használni (például reggel és este) ahhoz, hogy pontosan megállapítható legyen a termékeny nap?

Legjobb válasz: Nem!! Az lh (ovulacios teszt) peteeres kormyeken csk egyszer kell hasznalni egy nap es akkor is delutan 5 utan. Addigra telik a szervezet fel az lh hormonnal. De egymas utan legalabb 5-6 napig kell nezni, mig el nem jon a peteeres. Reggel teljesen felesleges hasznalnod. Reggel csak jostesztkent hasznalhato a ciklus vegen.

Nem!! Az lh (ovulacios teszt) peteeres kormyeken csk egyszer kell hasznalni egy nap es akkor is delutan 5 utan. Addigra telik a szervezet fel az lh hormonnal. De egymas utan legalabb 5-6 napig kell nezni, mig el nem jon a peteeres. Reggel teljesen felesleges hasznalnod. Reggel csak jostesztkent hasznalhato a ciklus vegen.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a gyors választ!

Hány napig mutatja ki az ovulácios teszt a peteérést? Mi a természetes? Egy nap vagy 1 hét?

Legjobb válasz: ovu teszttel 2 nap max. mini mikroszkóppal pete érés elötti 2-3 nap és utáni 2-3 nap tehát 4-6 nap.

ovu teszttel 2 nap max. mini mikroszkóppal pete érés elötti 2-3 nap és utáni 2-3 nap tehát 4-6 nap.
Kérdezõ, nem értelek. Most az a bajod, hogy valószínûleg volt pé-d? Vagy azt várod a PG-tõl, hogy a terhességet mutassa ki? Hááát, sajnos azt esetleg csak a ciklus vége felé mutatja, ha mutatja, mert van akinél nem. Nekem 5 napig mutatja nyálból az ösztrogénszint emelkedését, és az utolsó páfrányos napon köv. be. a pé. Pontosabban úgy tudod meghatározni a jeles napot, ha méhnyaknyákból is nézed, mert pl az nekem csak egyetlen egy napon mutat pozitív eredményt!
Szia! ' max. 2 nap! Ha tovább, akkor vagy babás vagy, vagy valmi hormonális dolog! Reméljük az elöbbi! :)
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy max.2 nap????Olvastam ezen az oldalon, hogy voltak olyan hozzászólok bizonyos kérdésekhez, akik azt írták, hogy még az 5-6 nap is természetes!Akkor most ....
Azt nem írtad, hogy PG 53-at használsz vagy LH vizelettesztet. Elõbbinél 4-5 napig, utóbbinál pedig 1 napig mutat "pozitív" eredményt. PG 53 esetében az utolsó vagy utolsó elõtti páfrányos napon van a pé, LH teszt esetében pedig 12-36 órával a pozitív teszt után.
A kérdező hozzászólása: Akkor már semmit nem értek!!!Ezen az oldalon olvastam hozzászolásokat, s a pg53 ál azt írták, hogy örülhetek ha már 2 napnál tovább páfrányos.Hát páfrányos 5.napja.Viszont most itt ahogy olvasom teljesen elkenõdtem, mert ezek szerint természetes ha már 5 napja páfrányos??????
A kérdező hozzászólása: Dehogy baj, hogy van pém!!!Sõt!!!Én azt hittem, hogy ha 2 napnál tovább páfrányos, akkor babó lessssssz!!!Viszont igy most elvagyok kenõdve, mert rosszul hittem!

Az normális, hogy az ovulációs teszt még a 12. napon is csak egycsíkos? Egyáltalán nincs tesztcsík.

12. ciklusnapon vagyok ma, figyelem a peteérést, minden nap kb. azonos időben tesztelek, előtte 2 órával nem iszom, nem pisilek. Egyáltalán nincs 2. csík, csak a kontrollvonal jön elő. Ez másnál is így van? Ezek szerint egyáltalán nincs lh a szervezetemben? Nem kéne halványan látszódnia már a tesztcsíknak? Vagy várjak türelmesen, egyszercsak egyik napról a másikra erős kétcsíkos lesz? Ez Vaterás teszt amúgy, előző hónapban a Corax-ot használtam, és akkor volt halvány tesztcsík is rajta ilyenkor már, ami erősödött és a 14. napon lett pozi a teszt.

Legjobb válasz: szrintem még várj, mert az LH nagyon hirtelen nõ meg, és nagyon hirtelen esik. Szóval lehet még holnap vagy ma halvány csíkos, és egy napra rá full pozitív. Az se baj, ha egy-két napot csúszik az ovu.

szrintem még várj, mert az LH nagyon hirtelen nõ meg, és nagyon hirtelen esik. Szóval lehet még holnap vagy ma halvány csíkos, és egy napra rá full pozitív. Az se baj, ha egy-két napot csúszik az ovu.

Az ovulációs tesztem 4. napja pozitív. Ha a tesztcsík sötétebb, ez jelent pozitívat, ugye? Nekem már napok óta így mutatja. Mikor érdemes "akciózni"?

Legjobb válasz: Már tegnapelõtt óta érdemes lenne, de ma már mindenképp... mi minden pozitív ill kétcsíkos napot igénybevettünk, most 33 hetesek vagyunk!

Már tegnapelõtt óta érdemes lenne, de ma már mindenképp... mi minden pozitív ill kétcsíkos napot igénybevettünk, most 33 hetesek vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Ja, és természetesen gratulálok Neked :) )
nekem mindig pozitivat jelzett, barmikor teszteltem ovuteszttel, aztan kiderült, hogy a hormonjaim nincsenek rendben, es ezert nem is volt peteeresem, ill. tüszörepedesem. Remelem, nalad minden ok e teren
Szia! Igen, akkor pozitív. Akciózni pozitív teszt esetén kell. Ha nem egyértelmû a teszt, érdemes 2 naponta. (mi is így tettünk) Nekem is több napig pozitív volt. Azt hittem nem jók a tesztek, (vagy elrontottam valamit)de kiderült, hogy baba van a dologban. ilyenkor az LH szint sokáig nem esik le.
Nekem volt ällandoan pozitiv, pedig nem is volt peteeresem a pcos miatt. Sajnos a hormonertekeim tevesztettek meg a tesztet. De kaptam Clostit a pco miatt, es azota csak egyszer mutatta egy honapban :-) ugyhogy teljesen megnyugodtam, most van peteeresem, remelem baba. Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Mi is próbálkozunk egyfolytában, a hasam is fájdogál, meg szurkál, csak azt nem értettem, hogy miért napokig pozitív. Nagyon szeretném, ha összejönne...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Én is reménykedtem a babában, ezért csináltam terhes tesztet is, de az negatív lett. Egyikõtök írta, hogy neki is folyamatosan poz.volt, és kiderült, hogy hormonális gondok vannak - na ettõl tartok én is, ezért is kérdeztem, hogy normális-e, hogy napokig pozitív. Ma is csinálok egyet, ha az is poz., akkor gyanús :) Köszönöm a válaszokat!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!