Találatok a következő kifejezésre: Az ovulációs a (260 db)

Megvannak az ovulációs tüneteim (petefészek szurkálás, nyúlós folyás, bár az csak akkor ha vizsgálom magam), de az ovu tesztem (Gabriel) negatív! Lehet hogy csak próbálkozik a szervezetem?

Vagy lesz még pé-m, már a 18. napon járok. El?z? menszim 34 napra jött meg.

Legjobb válasz: Az ovulációs tünetek több napig is fennálhatnak, nem csak egy napra jellemzõek.

Az ovulációs tünetek több napig is fennálhatnak, nem csak egy napra jellemzõek.
Szia! Jó, ha több napon keresztül tesztelsz... Hogy ne kelljen túl sokat költeni rá: http://baba-mama.vatera.hu/egyeb/ovulacios_terhessegi_teszt_..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a címet! Egyébként már 5 napja tesztelek!Sajnos eddig mindig csak halvány második csík lett, ezért félek, hogy már nem lesz pé-m:(
Én ugyanígy voltam elõzõ ciklusban, pedig Clostyt is szedtem. (sajnos uh-on nem nézték a peteérést) Én nagyon reménykedtem, hogy csak a teszt csap be, de sajnos nem lett belõle baba. Azért mi tartottuk magunkat ahhoz, hogy minimum 2 naponta együtt legyünk. Abból baj nem lehet. :) Majd írd meg, ha Neked esetleg pozitív lett a teszted, kíváncsi vagyok!
Akár a 20. napon is lehet peteérésed, ha 34 napra jön meg. Ne aggódj, tesztelj tovább.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen próbálkozunk tovább, az utóbbi idõben minden lehetõséget kihasználunk:) Írok ha összejön! Remélem!!!!
A kérdező hozzászólása: Ma tapasztaltam a legtöbb tojásfehérje szerû folyást azonban az ovu teszt még mindig csak halvány:( Reménykedem hogy azért lesz pé-m 1-2 nap múlva. Ma a 19.-en járok
A kérdező hozzászólása: Most csináltam egy full pozitív ovu tesztet:) ))) Happy vagyok, de nagyon! 20. napon vagyok egyébként! Ma már akcióztunk, akkor holnap is próbálkozunk, ez tuti!
Tök jó, akkor mindent bele!!! :)

Tegnap este pozitív lett az ovulációs tesztem, sőt ma reggel is ugyanolyan erős pozitív csík jelent meg. Akkor most mikor van/volt/lesz a peteérésem?

Ma vagyok a ciklusom 16. napján.

Legjobb válasz: Akkor van ovuláció amikor elõször negatív az ovulációs teszt

Akkor van ovuláció amikor elõször negatív az ovulációs teszt
Rajta van a használatin, de általában a pozitív után 24-36 órán belül megreped a tüszõ. Legyetek együtt ma is és holnap is. Meg utána is és így nem késtek le semmit.

28 napos a ciklusom, 12.13. napon negatív az ovulációs teszt! Az hány napig lehet pozitív?

Legjobb válasz: Az LH teszt 1-2 napig lehet pozitiv. De van egy ovulációs mikroszkóp ami páfrányokat mutat és az jobbik esetben 8 napig páfrányos. Erika

Az LH teszt 1-2 napig lehet pozitiv. De van egy ovulációs mikroszkóp ami páfrányokat mutat és az jobbik esetben 8 napig páfrányos. Erika

Ma elmentem ovulacios tesztet venni es pechemre olyan Clearblue-sat vettem meg, amihez kell digitalis ovulacios monitor. Tenyleg 89%-kal nagyobb vele az esely a teherbeesesre?

Mindegy, ha mar igy jartam, akkor megprobalom olcson beszerezni hozza a kis szerkezetet, mert hat igy magaban a 20db teszt (ennyi volt a dobozban) nem er semmit. A mai tesztelesemnek ezennel lottek. :-/

Milyen az ovulációs fájdalom? Ha fáj a pocakom az lehet az?

Legjobb válasz: Mindenkinél már. Én ugyan nem szoktam érezni, de egyik ismerösöm anyukája konkrétan ordítani tudna az ovulációs fájdalomtól, valakinek szurkál, valakinek görcsölget, és másmilyen a fehérfolyás onnan lehet még tudni.

Mindenkinél már. Én ugyan nem szoktam érezni, de egyik ismerösöm anyukája konkrétan ordítani tudna az ovulációs fájdalomtól, valakinek szurkál, valakinek görcsölget, és másmilyen a fehérfolyás onnan lehet még tudni.
Nekem olyankor kijön 1-2 pattanás az arcomon, a petefészkem környékén éles, szúró fájdalmat érzek és nagyon sok, bõ folyásom van.
Ovulációs vérzés nem tart 8 napig.
Jobb lenne, ha orvost kérdeznél.
elmentél végülis dokihoz? Mit mondott? Nekem most 2.napja van ilyen pecsételõ szerû vérzésem (bár vérnek nem mondanám) és nekem is 14-15.napon kezdõdött
A kérdező hozzászólása: nem mentem de nincs is ebben a hónapban... pedig már kellett volna lennie. minig egy héttel a menzeszem elõtt volt így még pontosan tudtam is h mikor jön meg viszont most nem volt és kicsit parázok h azért mert nem fog megjönni... :S de remélem nem így lesz :)
A kérdező hozzászólása: kiderült h volt egy kis hormonzavarom és amiatt volt...

Az ovulacios teszt nem 2 csikos kellene legyen ha mar baba van a dologban? Nem tevedes, Ovulacios teszt? Jostesztkent hogy kell hasznalni?

Menzi elott par nappal voltunk egyutt a parommal, igy termeszetesn volt menzim. De most a kovetkezo honapban meg nem volt ovum a teszt szerint, de furcsa tuneteim vannak.

Legjobb válasz: Jóstesztként reggel kell csinálni, és ha terhes vagy, akkor két csíknak kéne lennie. De az ovutesztrõl annyit, hogy nekem még nem sikerült egy csíkosat produkálnom, bármelyik napon csináltam, bármilyen idõszakban...Volt, hogy ciklus elején, reggel is, este is 2 csíkos volt, pedig a peteérésem még nagyon messze volt...Nem tudom, mennyire megbízható, van akinél nagyon bevált, hát nálam nem.

Jóstesztként reggel kell csinálni, és ha terhes vagy, akkor két csíknak kéne lennie. De az ovutesztrõl annyit, hogy nekem még nem sikerült egy csíkosat produkálnom, bármelyik napon csináltam, bármilyen idõszakban...Volt, hogy ciklus elején, reggel is, este is 2 csíkos volt, pedig a peteérésem még nagyon messze volt...Nem tudom, mennyire megbízható, van akinél nagyon bevált, hát nálam nem.
Nálam a ciklus 7. napján még csak egy csík volt, utána lassan erõsödik a 2. csík. Jóstesztként nem próbáltam még, mert vettem terhesteszteket.
Amikor ovutesztelsz vele, akkor 2 csíkos, de akkor ovulálsz, amikor a 2. csík ugyanolyan erõs, vagy erõsebb a kontrollnál. Ezt este csináltam, mindig ugyanabban az idõben. Én jósoltam is vele, reggeli 1.-bõl, és bejött. 32 hetes km

Gyakorlott ovulációs tesztelők megnéznétek az ovulációs tesztem? Ugye az utolsó már pozitív ma vagyok a 11. ciklusnapon? Ha pozitív mely napokon legyünk együtt?

http://kepfeltoltes.hu/view/110729/IMG041_www.kepfeltoltes.h..

Legjobb válasz: szerintem pozitív! tesztelj még holnap is, mert nekem is 2 napig volt pozitív, s a 3. napra vált egyértelmûen negatívvá (még halvány csík sem volt). azt mondják, hogy az utolsó pozitív és az elsõ negatív napon érdemes együtt lenni. itt vannak az én tesztjeim: http://kepfeltoltes.hu/view/110726/ovuteszt_www.kepfeltoltes..

szerintem pozitív! tesztelj még holnap is, mert nekem is 2 napig volt pozitív, s a 3. napra vált egyértelmûen negatívvá (még halvány csík sem volt). azt mondják, hogy az utolsó pozitív és az elsõ negatív napon érdemes együtt lenni. itt vannak az én tesztjeim: http://kepfeltoltes.hu/view/110726/ovuteszt_www.kepfeltoltes..
én is sajnálom, Dia! de majd ez a hónap! mi megyünk nyaralni!! hátha majd ott :D
Sziasztok!! Dia vagyok. Nekem ma megjött... :( De új hónap és új remény!!! :) Kedves kérdezõ: Neked még megy a drukk, 1. válaszoló: sajnálom!!!! Majd ez a hónap hátha a mienk lesz!!! :) Puszi!!
A kérdező hozzászólása: Nekem még nem jött meg, s nem is barnázom! Bár már a cicim feszül mint mensi elõtt, úgy hogy nem bízok benne, de a hõm még szépen fent van!
1. vagyok. 3 nap késéssel megjött. :(
Sziasztok!! Kivel mi újság? Nekem valószínû nem sikerült ez a hónap, elkezdtem barnázni, holnap vagy pénteken megjön. :( Remélem azért valaki pozit tesztel majd a napokban!!! :) Puszi: Dia
1. vagyok. mi a helyzet? nekem ma kellett volna megjönnie, de még szerencsére semmi. viszont a hasamon érzem, hogy már nagyon húz, mint mikor meg szokott jönni :(
Pozitiv, gyors apára fel és hajrá baba!!!!!!:) )
a próféta szóljon belõled is!!
Sziasztok!!! 16:31 vagyok, Dia! :) Kedves Kérdezõ, nagyon szépen elcsípitek ezt az ovulációt!!! Izgalmas!!!! :) Én ma is csináltam egy ovu tesztet, de már negatív!! :) Szóval valószínû az én tüszõcském már úton van!!! :) Remélem a kiskatonák tették/teszik a dolgukat!!! :) Nagyon szorítok Mindkettõtöknek!!!!! Aztán majd írjatok, ha tapasztaltok vmi tünetet :) ebben az elõttünk álló két hétben!!! És várom majd a hcg teszt eredményeket is!!!! :) Puszi Nektek!!
A kérdező hozzászólása: Na akkor drukkoljunk egymásnak!Remélem mindhármónknak sikeres lesz ez a hónap. S két hét múlva is ilyen szép erõs pozitívakat tesztelünk terhességi teszttel!!! DRUKK MINDENKINEK!
kedves 16.31-es! nagyon lelkesítõ vagy :) remélem igazad lesz! kedves kérdezõ! én is azt tanácsoltam, amit az orvos :) akkor biztos így van :)
A kérdező hozzászólása: A tesztekbõl naponta egy készült! Minden nap egy a ciklus 4. napjától! Mindig este 7-kor teszteltem, kivéve ma, ma délután egykor, de még este ellövök 7-kor egyet. Azért csináltam ma délután is, mert szurkál a jobb oldali petefészkem! Mi úgy döntöttünk meg a doki is azt tanácsolta, hogy pozitív teszt esetén aznap, s a rákövetkezõ két nap akció.
Kedves elsõ válaszoló! 16:31 vagyok!! :) Nehogy emiatt aggódj!!!!!! :) Simán jó lehet!!!!! Az elsõ pozi napon voltatok együtt, attól 2 napra repedhetett a tüszõcske! A kisfickók vidáman elvannak 3 napig is odabent!!!!!! És a tüszõ is megtermékenyíthetõ 24 óráig a kiszabadulástól!!! Szóval lehet még ebbõl ++++++ hcg teszt!!!! :) DRUKK!!!!!! :)
köszi! én vagyok az elsõ válaszoló. szépek, de sajna együtt voltunk az elsõ pozitív napon és a 2.negatívon. pont a 2. pozitívon és az elsõ negatív napon nem sikerült. remélem, azért valami esélyem még van.
16:31-es vagyok! Azt elfelejtettem írni, hogy az elsõ válaszolónak is nagyon szépek a tesztjei!!! :) Remélem két hét múlva a pozi hcg tesztet töltögetjük majd fel mindannyian!!!! :) Megy a drukk!!!! :)
Hûha kedves Kérdezõ!!! Ez aztán pozitív!!! :) Bár én már az elõtte levõ 2-re is simán mondtam volna hogy pozi... :) Ezekbõl naponta egy készült, vagy délelõtti és délutáni teszt is volt? Hihetetlen milyen erõsek ezek a második vonalak!!! :) Szerintem egyébként legyen ma este egy akció, és utána vasárnap reggel még egy!!! :) Nekem egyszer nézték uh-val a repedést és a pozi lh tesztes nap utáni reggelre már megrepedt. Szóval ha Neked is megreped reggel, akkor a ma esti kiskatonák is elcsíphetik, de mivel 24 óráig még meg lehet termékenyíteni a tüszõt, még a vasárnap reggelieknek is lesz esélyük! :) Addig meg szépen újra is termelõdnek Párodnál! :) Szóval hajrá!!!!! :) Egyébként nekem tegnap volt szép pozi az ovu teszt, úgyhogy mi is a "tettek mezejére" léptünk!!!! :)
Olyan jó érzés titeket olvasgatni! Ilyenkor meglepõdöm, h van még összetartás a világon. Én is várom, hátha sikerült a baba. Mindenkinek kívánok mielõbbi babavárást és mellé rengeteg boldog napot!!!! Kitartást Nektek! Szurkolok!!! :D

Ha az ovulációs teszt pozitív (van ugyanolyan sötét csík, mint a kontrollcsík, majd másnap nincs csík), akkor biztosan van peteérés?

Legjobb válasz: Nem biztosan, csak az esetek döntõ többségében. Az ovulációs teszt nem az ovulációt jelzi, hanem az ovut kiváltó LH hormon megnövekedett mennyiségét. Hogy tényleg bekövetkezett-e az ovuláció (magyarul tüszõrepedés), azt a hõgörbébõl lehet eldönteni: ovu után a hõ megemelkedik és legalább 14 napig úgy is marad.

Nem biztosan, csak az esetek döntõ többségében. Az ovulációs teszt nem az ovulációt jelzi, hanem az ovut kiváltó LH hormon megnövekedett mennyiségét. Hogy tényleg bekövetkezett-e az ovuláció (magyarul tüszõrepedés), azt a hõgörbébõl lehet eldönteni: ovu után a hõ megemelkedik és legalább 14 napig úgy is marad.

Az ovulacios teszten a teszt vonal hirtelen erosodik egyik naprol a masikra vagy fokozatosan kell erosodnie ahogy kozeleg az ovulacios idoszak?

Tegnap csinaltam ovu tesztet este 19:00 orakor, elotte nem ittam sok folyadekot es nem mentem wc-re 3 oran keresztul. Szinte alig latszott/latszik a vonal. Ma ugyancsak 19:00-kor csinaltam egy ovulacios tesztet es majdnem olyan eross a vonal mint a control vonal. Tudom, hogy nincs meg ovulaciom mert nem erosebb a teszt csik csak azon dobbentem meg, hogy egyik nap alig latszik masik nap meg nagyon eross. En azt hittem fokozatosan fog erossodni ahogy kozeledik az ovulacio. Vagy en tudom rosszul?

Legjobb válasz: az elsõ nap az negatív.Általában 2 napig +,és a utolsó + tesztre 24-36 órán belül következik be az ovuláció. Egyébként nekem is így volt.Hétfõ alig volt csík,kedden meg ahogy pisi érte rögtön mélylila lett.

az elsõ nap az negatív.Általában 2 napig +, és a utolsó + tesztre 24-36 órán belül következik be az ovuláció. Egyébként nekem is így volt.Hétfõ alig volt csík, kedden meg ahogy pisi érte rögtön mélylila lett.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszodat. Kivancsi vagyok mit mutata majd ma este a teszt. :) Olyan jo lenne ha mar vegre osszejonne a baba, nagyon varjuk. Megegyszer koszi, hogy irtal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!