Találatok a következő kifejezésre: Az ovulációs PG/53 (2 db)

A PG53 ovulációs teszten kívül van más olyan amelyik minden napra használható? Nekem az nem vált be.

Legjobb válasz: Nincs! Vizeletes ovutesztek vannak ami 5 db kb 2000ft- akkor vagy bejön az 5 nap alatt vagy venni kellmég egy csomagot.Elég drága, de én már ezt vettem a végén és elég volt 2 doboz, aztán amikor pozitív lett akkor már a pg53-on is láttam amit kell.

Nincs! Vizeletes ovutesztek vannak ami 5 db kb 2000ft- akkor vagy bejön az 5 nap alatt vagy venni kellmég egy csomagot.Elég drága, de én már ezt vettem a végén és elég volt 2 doboz, aztán amikor pozitív lett akkor már a pg53-on is láttam amit kell.
Szerintem vegyél a Babát Tervezõk Otthona shopjában vegyél. Ott sokkal olcsóbb. Nem tudom, hogy mikor lenne a következõ peteérésed, mert most szabadság miatt május 31-ig zárva van. Ha addig még belefér, akkor rendelj onnan, és megbízható, mert biztosan megkapod a küldeményt! http://babatervezok.otthona.net/
Nekem sem vált be!Szerintem dobd ki azt a vacakot. Én is azt fogom tenni.

Mit jelent az, ha a PG53 ovulációs mikroszkópom 4 hete páfrányt mutat? Közbe egy hétig megvolt, mellette szedek elevitet.

Legjobb válasz: Az elég érdekes! Tesztet csináltál már? Olvastam itt már olyat, h vkinek több hónapig megjött és mégis babás volt. Ha mégsem, rendesen használod a tesztet, azaz nem eszel-iszol elõtte egy órával?

Az elég érdekes! Tesztet csináltál már? Olvastam itt már olyat, h vkinek több hónapig megjött és mégis babás volt. Ha mégsem, rendesen használod a tesztet, azaz nem eszel-iszol elõtte egy órával?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!