Találatok a következő kifejezésre: Az ovulációm fehér folyás (7 db)

Az normális, hogy ovuláció után pár nappal krémes fehér folyásom van (nem sok)? Ettől még lehetek babás? A melleim nem érzékenyek, de valami fájdalmat érzek derék és has környékén.

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml Normális. Pár nappal az ovuláció után ha sikerült is, akkor még a megtermékenyült petesejt a méh felé tart. Ilyenkor még nincs és nem is kell lenni olyan tünetnek ami terhességre utal. Egyelõre türelem, bármi lehet a dologból, de ennél többet elõre nem lehet mondani.

http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml Normális. Pár nappal az ovuláció után ha sikerült is, akkor még a megtermékenyült petesejt a méh felé tart. Ilyenkor még nincs és nem is kell lenni olyan tünetnek ami terhességre utal. Egyelõre türelem, bármi lehet a dologból, de ennél többet elõre nem lehet mondani.

Az ovuláció jár fehér folyással és némi alhasi fájdalommal?

Legjobb válasz: Vannak olyan emberek akik észre sem veszik de igen járhat

Vannak olyan emberek akik észre sem veszik de igen járhat

A krémes fehér folyás már az ovuláció után van?

Két napja még bő és vizes volt a nyák, most krémed, akkor már véget megtörtént az ovuláció, ugye?

Legjobb válasz: Ha már három ilyen napon túl leszel, akkor valószínûleg igen. Azt kell nézni, hogy ovukor van a legtermékenyebb típus, és azt mindig valamilyen kevésbé termékeny típusú nyák követi minimum 3 napig, utána megint változatossá válhat vérzésig /vagy a terhesség folyamán. Hogy melyik a legtermékenyebb típus, az egyénenként változó, önmegfigyeléssel lehet rájönni...

Ha már három ilyen napon túl leszel, akkor valószínûleg igen. Azt kell nézni, hogy ovukor van a legtermékenyebb típus, és azt mindig valamilyen kevésbé termékeny típusú nyák követi minimum 3 napig, utána megint változatossá válhat vérzésig /vagy a terhesség folyamán. Hogy melyik a legtermékenyebb típus, az egyénenként változó, önmegfigyeléssel lehet rájönni...
Nekem a mensim után fehéres, sûrû és tapadós, majd egyre világosabb és egyre nyúlósabb lesz. Ekkor van az ovu, amikor centikre ki lehet nyújtani a 2 ujjad közt a világos nyákost. Nekem ez után pár napon belül megint fehéres tapadós lesz, majd lassan megszûnik. De tényleg egyénenként változó, és valóban érdemes figyelni -amikor pisilsz, és törölközöl pl.

Ovuláció idején voltunk együtt a párommal, ovulációs teszt is kimutatta, meg v tojás fehér "folyás" is, szerintetek menyi az esély hogy sikerült?

Minden klappolt, jókor voltunk együtt mindent megtettem, mennyi az esély rá hogy sikerült?

Legjobb válasz: Kb. 30%.

Kb. 30%.
A kérdező hozzászólása: Az nem sok! :S
Ha mind a kettõtökkel minden rendben akkor az idõzités a legjobb nagyon szurkolok. ne stresszelj, ne sportolj keményen és igyál palástfû teát minden nap. sok sikert
Tankönyv szerint 20%, ha mindketten egészségesek vagytok.

Most ha jól értem a tapasztalatokat, akkor az egyoldali petefészekszurkálás, t. fehérje folyás, fáradtság, émelygés lehet ovuláció, menstruáció és terhesség jelei is?

Legjobb válasz: Hát nagyjából,igen!:) Ahány ember annyi tünet,tapasztalat! Pl nekem soha életemben nem volt tojásfehérje nyákom,most sem hogy terhes lettem! Ne adj nagyon a tünetekre,hidd el ha babás leszel egyértelmû lesz!:)

Hát nagyjából, igen!:) Ahány ember annyi tünet, tapasztalat! Pl nekem soha életemben nem volt tojásfehérje nyákom, most sem hogy terhes lettem! Ne adj nagyon a tünetekre, hidd el ha babás leszel egyértelmû lesz!:)
Nagyjából igen, bár a tojásfehérjés folyás csak az ovura jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: csak kíváncsiságból kérdezem, személyes tapasztalatokat várnék, vagy amit hallottatok ilyen esetekrõl
Ha késõbb van ovuláció, akkor késik a menszi is. Ha nem akkor hormonális probléma, mert 14 nap körül kell lennie az ovuláció utáni idõnek.
A kérdező hozzászólása: de én itt pl olyat olvastam, hogy elõfordul, hogy elõtte legyen, vagy netán közbe:O(persze ritka esetnek írták) És ezért fordult meg a fejembe ez, hogy akkor lehet megjön az olyannak akinek elõtte pár nappal van.
Az egyik barátnõm mikor terhes maradt a 2. kisfiával menszi elõtt 3 nappal szeretkeztek védekezés nélkül, és már nem is jött meg neki. 30-ra várta, de 9 hónap múlva 27-én szült. De ilyenkor spontán tüszõrepedés lehet, amit megelõzhetett egy másik rendes idõben, mert, ha nem reped meg akkor nem is jön meg.

Az ovulációm után fehér folyás jelentkezett, krémes állagú, nincs szaga, nem okoz kellemetlen érzést. 1 hét múlva kell (nem kell) menstruálnom. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Ha nem fertõzés akkor lehet hormonváltozástól is,ami lehet hogy terhességet takar! Kitartás,egy hét múlva megtudod a választ!

Ha nem fertõzés akkor lehet hormonváltozástól is, ami lehet hogy terhességet takar! Kitartás, egy hét múlva megtudod a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!