Találatok a következő kifejezésre: Az ovuláció hányadik (7 db)

ha érteném a kérdést, akkor jó lenne....
A kérdező hozzászólása: Tehát az ovuláció mikor van? :) van egy alsó hatàra? Mindenhol ugy olvastam hogy a 12 naptól lehrt
Az ovuláció az mindig a menstruáció elsõ napjától számított 14. nap Elõzõ voltam. 18/L

Az ovuláció után kb hányadik napon lett pozitiv teszted és milyen érzékenységűvel?

Legjobb válasz: ovuláció után 25 nappal és 20-as teszt volt! Az ovu után 17 nappal voltam uh-on, akkor még csak a megvastagodott nyálkahártya látszódott kis felritkulással. Rá két hétre már látszódott a petezsák egy kis embriócsomóval. 33 hkm

ovuláció után 25 nappal és 20-as teszt volt! Az ovu után 17 nappal voltam uh-on, akkor még csak a megvastagodott nyálkahártya látszódott kis felritkulással. Rá két hétre már látszódott a petezsák egy kis embriócsomóval. 33 hkm
12 nappal és 10-es érzékenységû teszttel.
30 napos ciklusaim voltak, és a 16. napon volt ovulációm, de a 17. napon voltunk együtt. (Így is megfogant a kislányunk, a kis ügyes... :) ) Legelõbb azonban a 39. napon teszteltem, mert végig betegeskedtem a hónapot, és azt hittem, amiatt a késés. 9 nap késés után elõbb jött ki a tesztcsík, mint a kontroll. X-epil, 2 db-os tesztcsík volt. (Augusztusban jön a leányzó.) Érzékenységben azt hiszem, 25-ös.
29 napos ciklus, 25-ös teszt, ovu után 12. nap(nem várt elõtt 1 nappal), halvány +.
11. dpo-n teszteltem 10-es teszttel. :)
18 ciklusnapon volt p.é.m(mintha akkor éreztem volna) pont aznap voltunk együtt, és 12nap mulva volt halvany de pozi tesztem 15 nap mulva meg erösebb. de a 22ik ciklusnapon is együtt voltunk, szoval azért nem teljesen vagyok benne biztos hogy mejik együttlét volt a jo. igy vagy 12 vagy 8 nap. most h igy szamolom inkabb a 12nap mulva.holnap kiderül mekkora akkor lehet többet tudok mondani.
ja és ez a 12nap nemvart elött 2nappal volt pozitiv 2dbos xepillel.az25ös érzékenységü

Az ovuláció után hányadik nappal lehet teherbe esni?

Legjobb válasz: hát a legesélyesebb az ovuláció napja,de utána még egy napig esetleg két napig lehet teherbe esni.

hát a legesélyesebb az ovuláció napja, de utána még egy napig esetleg két napig lehet teherbe esni.
Szia! A petesejt 12-24 óráig életképes, tehát az ovuláció napján a legesélyesebb teherbe esni. Nekem az ovuteszt a 13. napon volt pozitiv, igy a párommal 13. és 14 nap voltunk együtt. A 28. napra kiderült hogy terhes vagyok.

Az ovuláció után hányadik nap kezd a hüvelyi váladék fokozottabban termelödni?

Babát szeretnénk, már 2 éve! :( Az utóbbi idöben kb 7-10 nappal a menzi elött megnött és kemény lett a cicim. Váladékozás szinte semmi nem szokott lenni, de most sokkal több a hüvelyi váladék és a cicim még mindig "puha". Kb. 8 nap van a menziig. Az ovum kb. 5-7 napja lehetett. Jaj és kb 3-5 naptól érzek szúrkálásokat is, puffadást is (de csak néha).. lehetek terhes?

Legjobb válasz: A beagyazódas kb 10 nap...tehat meg kb semmit nem erezhetsz!ettól fuggetlenûl lehetsz terhes.elhiszem,h nehez a varakozas de ne görcsölj ennyire ezen!ha kimarad ugy is tesztelsz...amugy orvosnal mar voltatok csak mert,h ket eve probalkoztok?

A beagyazódas kb 10 nap...tehat meg kb semmit nem erezhetsz!ettól fuggetlenûl lehetsz terhes.elhiszem, h nehez a varakozas de ne görcsölj ennyire ezen!ha kimarad ugy is tesztelsz...amugy orvosnal mar voltatok csak mert, h ket eve probalkoztok?
A kérdező hozzászólása: elkezdtük a kivizsgálásokat, de idáig minden rendben. Amúgy van már egy gyerköc, ö spontán jött elsöre... de már olyan régen, meg nem is igazán próbálkoztunk még, csak úgy jött... :) így nem figyeltem egyáltalán a jeleket, csak fura volt, h késik! :)
En azt mondom csak arra figyelj, h peteereskor legyetek együtt a többit figyelni kimaradàs elõtt felesleges mivel nem befolyasolsz vele semmit:) ha minden rendben es van mar egy csemetèd hamarosan összejön..ne görcsölj felesleges csak elvezzètek a szerelmes perceket !nekünk is így jött össze;)
A kérdező hozzászólása: köszi :)

X-epil teszt az ovuláció után hányadik nap lett pozitiv?

Legjobb válasz: Szia!Nekem 10. nap pozitív lett az x-epillel!

Szia!Nekem 10. nap pozitív lett az x-epillel!
nekem is 10nappal utana pozi lett, de kar volt csinalnom, mert megjott es megse lett belole baba, szoval varj

32napos ciklusnál hanyadik napon van az ovuláció?

Legjobb válasz: Szerintem a ciklus utolsó napjától kell visszaszámolni 14-16 napot! Szerintem a 17. körül inkább.

Szerintem a ciklus utolsó napjától kell visszaszámolni 14-16 napot! Szerintem a 17. körül inkább.
9-13.napban
Kettesnek igaza van, a menzeszõl kell visszaszámolni 14 napot.
Sztem ez a 14 nap sem biztos.Nekem a 20. napon volt 30 napos ciklusnál.Erre csak akkor jöttem rá, mikor ovu tesztet használtam.Sikerült is.
Nekem is 32 naposak voltak a cklusaim, elsõ lányommal 20. napon voltunk együtt. A második tehességemnél 13. napon voltunk együtt és sikerült a baba
Az én ciklusaim is 32 naposak. Ebben a hónapban a 19. napon volt ovulációm.
A kérdező hozzászólása: most olvastam hogy 32napos ciklusnál a 15.napon kell elkezdeni a tesztelést!
Utolso vagyok! En a 16. napon kezdtem es a 18. napig folyamatosan pozitiv volt, igy valoszinuleg a 19. napon volt tuszorepedes.

Az ciklus.hu -n vezetett naptár szerint a 12. napon van ovulációm. Hányadik napon kell nagyon akciózni?

Legjobb válasz: Elõtte nap, aznap, utána nap a legesélyesebb. Hajrá:)

Elõtte nap, aznap, utána nap a legesélyesebb. Hajrá:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Pontosan! (elsõ válaszolónak igaza van) Mindent bele!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!