Találatok a következő kifejezésre: Az ovu peteérést mutatott. Lehet (2 db)

Az ovu tesztem peteérést mutatott. Lehet akkor is cisztám? Teherbe eshetek így is?

A jobb oldalam néha szurkál elég er?sen, és fáj a jobb petefészkem. NYomás érzékeny is, és nem tudom hogy most mi lehet ez. A petefészkemt?l néha feljebb is szúr. Meg körülötte. Ha cisztám van, -mert már volt egyszer régebben- teherbe eshetek így is?

Legjobb válasz: lehet cistád akkor is.és igen attól még teherbe eshetsz.barátnõm is terhes lett cista mellett.a cistát eltávolították a baba megmaradt.hol tartasz most a ciklusodban?

lehet cistád akkor is.és igen attól még teherbe eshetsz.barátnõm is terhes lett cista mellett.a cistát eltávolították a baba megmaradt.hol tartasz most a ciklusodban?
A kérdező hozzászólása: Szió! A ciklusom 13. napján tartok. Az ovu-tesztem pozitívat mutatott. Együtt is voltunk, hát remélem így is össze tud jönni a baba.

Már két hónapja csinálom az ovu tesztet, és sosem mutatott pozitívat. Ez miért van? Lehet hogy nincs peteérésem? Volt már esetleg valaki ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Köszi a gyors válaszokat. És ilyenkor mit tud tenni a doki, ha mondjuk nincs peteérésem?

A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. És ilyenkor mit tud tenni a doki, ha mondjuk nincs peteérésem?
Nekem volt ilyen, de akkor tényleg nem volt peteérés, mert mensi sem volt. Tehát igazat mutatott mindig. Ha neked van rendszeres mensid, akkor az egyetlen, amit tehetsz, hogy elmész dokihoz peteérés elõtt, és kérsz egy UH-ot, - a 12.nap körül menj, különben nem fogja látni, hogy érik-e tüszõ, hány db, és mekkora! Sok sikert! Járj utána, mert sajnos van olyan, hogy mensi peteérés nélkül!! És ha nálad is ez van, akkor kezelésre szorulsz, akkor ne húzzátok azz idõt!
Elképzelhetõ ez is. Szerintem keresd fel a nõgyógyászodat a ciklusod közepén (mert elvileg akkor van peteérés), s kérj hüvelyi uh-t. Abból õ látni fogja, hogy mi a helyzet. Szorítok!
Hány naposak a ciklusaid? És hányadik naptól, meddig szoktad mérni? Lehet nem jókor nézed és késõbb van péd.
A kérdező hozzászólása: Változó ciklusaim vannak, a legrövidebb 27, a leghosszabb 33 napos volt. És a 10. 11. naptól szoktam csinálni a tesztet, átlagosan 10, 14 napig.
Érdemes lenne minden nap ovutesztelned! Beleértve a mensi napjait is!! És ha úgy is negatív, akkor doki!
Nálam sajnos elõfordult, hogy nem volt peteérés, amikor meg volt, akkor meg nem volt tüszõrepedés. Sztk-ba jártam, magándokira nem volt pénzem. Végigcsináltam a kezeléseket, semmi eredmény. Ez 12 éve volt. 10 évig csináltam, amit a dokik mondtak. Utána feladtam. Új életet kezdtem, kutyákkal vettem körbe magam, családi házunk van a jó levegõ és a nagy kert miatt. Nem tudom hogyan, de végül is spontán módon összejött a baba. Már 15 hetesek vagyunk!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!