Találatok a következő kifejezésre: Az ovu peteérést mutatott (9 db)

Tegnap délután csináltam egy próbát az ovu mikroszkóppal páfrányos volt, ma reggel kipróbálta, nyállal és cervix váladékkal és csak köröket mutatott, 9-e körül kellene lennie a peteérésnek akkor most mit gondoljak?

Legjobb válasz: Azt, hogy dobd el azt a vacakot. Össze-vissza eredményeket ad, nembeszélve arról, hogy nem egy férfinek is mutatott peteérést... :S

Azt, hogy dobd el azt a vacakot. Össze-vissza eredményeket ad, nembeszélve arról, hogy nem egy férfinek is mutatott peteérést... :S
A kérdező hozzászólása: hát igen gondoltam h sz...t nem ér csak kíváncs voltam a véleményre a tesztnek lehet hinni vagy az sem megbízható????
Nekem nem vált be. Pozitív volt a tesztem, mégsem történt meg a peteérés után az ovuláció. Volt olyan hormonom, de mégsem elegendõ ahhoz, hogy meg is repedjen a tüszõ.
nekem egyezik a "pisis" ovu teszttel, de pl.cervix nyákkal még nekem sem sikerült semmi értékelhetõt csinálni. Éna pisis tesztre szavazok

Lehetett peteérésem, hogyha a digitális ovu teszt (Clearblue) és az ovu mikroszkóp is negatívat mutatott?

Az helyzet az, hogy mindig megérzem, mikor van peteérésem - alhasi szurkálás, felfúvódás... viszont most ehhez párosult mellérzékenység is, ill. tojásfehérje szer? valami (utóbbi kett? nem mindig szokott lenni). S mindez akkor, amikor elvileg peteérésemnek kellett, hogy legyen. DE az ovu teszt és a mikroszkóp is negatívat mutatott. A h?m sem ment fel drasztikusan. (2-3 tized).

Legjobb válasz: Csak egyszer csináltál tesztet? Mert a peteérés az elsõ negatív napon van, vagyis ha most érett, akkor már nem volt annyi LH, hogy kimutassa a teszt. Vagyis ha nem folyamatosan mérted az elmúlt pár napban, akkor lehetett most, amikor teszteltél.

Csak egyszer csináltál tesztet? Mert a peteérés az elsõ negatív napon van, vagyis ha most érett, akkor már nem volt annyi LH, hogy kimutassa a teszt. Vagyis ha nem folyamatosan mérted az elmúlt pár napban, akkor lehetett most, amikor teszteltél.
A kérdező hozzászólása: Akkor valószínûleg ez volt a gond. Nem néztem folyamatosan, csak akkor, amikor úgy éreztem, hogy peteérésem lesz/van. Ezek szerint, amikor bekövetkezik a peteérés leesik az LH szint és például az ovu teszt már nem mutatja ki? Egyébként mi a véleményetek a PG/53 ovu mikroszkópról? Ugyanis azzal rendszeresen (reggelente) nyomon követtem a ciklusomat, s egyszer sem volt páfrány. Lehet, hogy az meg nem túl megbízható? Bár eddig még csak jót hallottam róla.
Szia!Én a mikrószkoról csupa rosszat hallottam! Mikor elterveztük, hogy babát szeretnénk, akkor ugy gondoltam jó lesz, de aztán utánajártam és inkább letettem róla!Sokszor mondták megbizhatatlan, és szinte 10emberbõl 8nak mindig páfrányosat mutat!!! Csinálj csak Lh tesztet!!!Meg mérd a hõdet, igy jobban fogod tudni te magad is!!(például:én tegnap meg ma felfiygeltem arra hogy fáj a jobb és bal petefészkem...gondoltam csinálok egy Lh tesztet amin megjelent 2 eröteljes csik:) )) Hajrá!!
A PG53 nekem nem jött be! Sose mutatott páfrányokat, még akkor sem, amikor erõteljesen éreztem a szurkálást a petfészkemben, és tutti hogy volt peteérésem. Nekem a mikroszkóp nem ért semmit!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Akkor még reménykedem, hogy ebben a hónapban esetleg összehoztuk a babát.
Nekem sem jott be az ovuteszt pedig volt peteeresem. Ha azt a tojásfehérje szerû valami-d van, akor azt mehnyak nyalkanak hivjak es az csak akkor ha ovulacio is. Ma mar van olyan mint a cyclotest 2 plus, ami minden honapban behatarolja a termekeny napokat :-)

Késett tíz napot, majd jött, egy barnázás, de a tesztek negatívat mitattak. Most 15 nap kéne a peteérésemig, és az ovu teszt pozitívat mutatott egyértelműen, terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Az ovu tesztet szokták terhességi tesztként is használni. Biztosabbat akkor tudhatnál ha felkeresel egy dokit és elküld vérvételre. Vérbõl elõbb kiderithetõ a terhesség mint vizeletbõl. Aztán lehet, hogy a hormonjaidal van valami.

Szia! Az ovu tesztet szokták terhességi tesztként is használni. Biztosabbat akkor tudhatnál ha felkeresel egy dokit és elküld vérvételre. Vérbõl elõbb kiderithetõ a terhesség mint vizeletbõl. Aztán lehet, hogy a hormonjaidal van valami.
A tesztek negatív irányban szoktat tévedni, bár én terhesség megállapítására inkább terhességi tesztet használnék. Ha ennyit késik én megkeresném az orvosomat. Lehet, hogy más a probléma.
A kérdező hozzászólása: arra gondolok, hogy abba a 10 nap késésbe csusszant be a babuci. orvonál voltam 1 hete, uh-on semmit nem láttak, de a vizsgálaton azt mondta az orvos, hogy valózinû terhesség. SZERINTETEK??????

Ha szabályos a ciklusom, rendszeresen menstruálok, akkor valószínűleg van peteérés? Vagy ez nem biztos? Több mint egy éve nem sikerül teherbe esnem, és az ovu teszt sosem mutatott még pozitívat.

Legjobb válasz: Akkor érdemes lenne elmenni dokihoz aki uh-n nézné a peteérést vagy mérd a hõmérsékletedet pár hónapig és a már elkészitett görbékkel fordulnál dokihoz itt mindent megtlalálsz a hõmérõzés fortélyairól és a görbéd kiértékelésével kapcsolatban http://babatervezok.otthona.net/

Akkor érdemes lenne elmenni dokihoz aki uh-n nézné a peteérést vagy mérd a hõmérsékletedet pár hónapig és a már elkészitett görbékkel fordulnál dokihoz itt mindent megtlalálsz a hõmérõzés fortélyairól és a görbéd kiértékelésével kapcsolatban http://babatervezok.otthona.net/
Egyáltalán nem biztos, hogy szabályos menses mellett van peteérés. A menstruációkor a méh nyálkahártya válik le, mert nem történt beágyazódás, de azt nem tudhatod, hogy azért nem történt-e, mert nincs peteérés, vagy egyéb okból. Szerintem is doki, nézesd meg magad, lehet valami banális hormongond, amit seperc alatt elmulasztanak.
Hát erre én is kiváncsi lennék, mert nekem is most állt helyre a ciklusom pontosra, és a görbém szerint van pé-m, de még nincs baba, ok, az a különbség, hogy nekem még csak 3 hónapja rendszeres a ciklusom, így reménykedem, hogy már nem várat sokáig magára a baba. Szerintem vezess te is hõgörbét valamint ha 1 éve nem jött össze a baba akkor menj el nõgyógyászhoz! Én akkor már mennék! És ha az ovuteszt nem mutatott pozitívat, akkor valószínû sajnos, hogy nincs pé-d.
A kérdező hozzászólása: Már bejelentkeztünk a meddõségibe, hamarosan minden kiderül. A hõmérõzést már lekéstem, az ovu tesztben annyira nem bízok. De gyanús, hogy tényleg ez a gond. Köszönöm a válaszokat!
amikor én abba hagytam a fogamzásgátlót nekem modták hogy várjak pár hónapot vártam vártam már gy év is el telt aztmondta a dokim hogy nincs baj aztán el mentem egy másik dokihoz ö meg mondta hogy nem volt pete érésem de viszont mindig rendszeresen meg jött!szóval könnyen elõ fordulhat!sajnos!

Már két hónapja csinálom az ovu tesztet, és sosem mutatott pozitívat. Ez miért van? Lehet hogy nincs peteérésem? Volt már esetleg valaki ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Köszi a gyors válaszokat. És ilyenkor mit tud tenni a doki, ha mondjuk nincs peteérésem?

A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. És ilyenkor mit tud tenni a doki, ha mondjuk nincs peteérésem?
Nekem volt ilyen, de akkor tényleg nem volt peteérés, mert mensi sem volt. Tehát igazat mutatott mindig. Ha neked van rendszeres mensid, akkor az egyetlen, amit tehetsz, hogy elmész dokihoz peteérés elõtt, és kérsz egy UH-ot, - a 12.nap körül menj, különben nem fogja látni, hogy érik-e tüszõ, hány db, és mekkora! Sok sikert! Járj utána, mert sajnos van olyan, hogy mensi peteérés nélkül!! És ha nálad is ez van, akkor kezelésre szorulsz, akkor ne húzzátok azz idõt!
Elképzelhetõ ez is. Szerintem keresd fel a nõgyógyászodat a ciklusod közepén (mert elvileg akkor van peteérés), s kérj hüvelyi uh-t. Abból õ látni fogja, hogy mi a helyzet. Szorítok!
Hány naposak a ciklusaid? És hányadik naptól, meddig szoktad mérni? Lehet nem jókor nézed és késõbb van péd.
A kérdező hozzászólása: Változó ciklusaim vannak, a legrövidebb 27, a leghosszabb 33 napos volt. És a 10. 11. naptól szoktam csinálni a tesztet, átlagosan 10, 14 napig.
Érdemes lenne minden nap ovutesztelned! Beleértve a mensi napjait is!! És ha úgy is negatív, akkor doki!
Nálam sajnos elõfordult, hogy nem volt peteérés, amikor meg volt, akkor meg nem volt tüszõrepedés. Sztk-ba jártam, magándokira nem volt pénzem. Végigcsináltam a kezeléseket, semmi eredmény. Ez 12 éve volt. 10 évig csináltam, amit a dokik mondtak. Utána feladtam. Új életet kezdtem, kutyákkal vettem körbe magam, családi házunk van a jó levegõ és a nagy kert miatt. Nem tudom hogyan, de végül is spontán módon összejött a baba. Már 15 hetesek vagyunk!

Ha az ovu tesztem (Babymark) egész ciklusban nem mutatott peteérést, kivéve 2 nap halvány pozitív, akkor valószínű nem is volt tüszőrepedés?

A 10. naptól néztem a 20. napig és semmi.:-( Lehet,h a 10. napom el?tt vagy a 20. napom után lehetett az ovulációm? Egyébként mindig 28 napos a mensim. Volt valaki, aki biztosan tudja,h 10. nap el?tt vagy a 20. nap után esett teherbe? Légyszíves válaszoljatok! :-)

Legjobb válasz: A halvány pozitív mikor volt? Lehet, hogy Nálad csak halványan jelzi, nálam sem pont olyan erõs szokott lenni, mint a control csík, de mivel a többi napokon tök fehér, ezért tudom, hogy akkor volt (meg mérem a hõmet, stb.) Hõt mérsz? Az milyen? Egyéb tüneteid vannak? Ne keseredj el, lehet, hogy csak aznap többet ittál, vagy az LH fel- és leszálló ágát kaptad el! A 10.-20. napig jó idõben teszteltél! Várom válaszod, akár priviben is!

A halvány pozitív mikor volt? Lehet, hogy Nálad csak halványan jelzi, nálam sem pont olyan erõs szokott lenni, mint a control csík, de mivel a többi napokon tök fehér, ezért tudom, hogy akkor volt (meg mérem a hõmet, stb.) Hõt mérsz? Az milyen? Egyéb tüneteid vannak? Ne keseredj el, lehet, hogy csak aznap többet ittál, vagy az LH fel- és leszálló ágát kaptad el! A 10.-20. napig jó idõben teszteltél! Várom válaszod, akár priviben is!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a biztatást. Hõmet nem szoktam mérni, nálam ez nem megoldható.A 17. és 18. napon volt halvány pozitív, de tuti, h nem vagyok terhes, mert megjött rendesen 28 napra, csak kívácsi voltam, h mivan akkor, ha csak halványan jelez az ovu. teszt.

Az ovu tesztet a 10. napon kezdtem, most a 18. napon járok és még nem mutatott pozitívat. A cikulsaim változóak, 26-36 nap között. Mutathat még pozitívat, vagy nincs peteérés?

Legjobb válasz: ha ennyire változó a ciklusod, akkor valószínû,hogy nem minden hónapban van pé-d, ezért továbbra is kell tesztelni,de ebben a ciklusbanmár nem kell naponta,mert nagyon drága.. Én azt csináltam, hogy kétnaponta lh-ztam és mikor poz lett akkor mindennap. 20 hetes kismami

ha ennyire változó a ciklusod, akkor valószínû, hogy nem minden hónapban van pé-d, ezért továbbra is kell tesztelni, de ebben a ciklusbanmár nem kell naponta, mert nagyon drága.. Én azt csináltam, hogy kétnaponta lh-ztam és mikor poz lett akkor mindennap. 20 hetes kismami
Kitartás, nekem a 27., 28. napon volt :)

Az ovu tesztem peteérést mutatott. Lehet akkor is cisztám? Teherbe eshetek így is?

A jobb oldalam néha szurkál elég er?sen, és fáj a jobb petefészkem. NYomás érzékeny is, és nem tudom hogy most mi lehet ez. A petefészkemt?l néha feljebb is szúr. Meg körülötte. Ha cisztám van, -mert már volt egyszer régebben- teherbe eshetek így is?

Legjobb válasz: lehet cistád akkor is.és igen attól még teherbe eshetsz.barátnõm is terhes lett cista mellett.a cistát eltávolították a baba megmaradt.hol tartasz most a ciklusodban?

lehet cistád akkor is.és igen attól még teherbe eshetsz.barátnõm is terhes lett cista mellett.a cistát eltávolították a baba megmaradt.hol tartasz most a ciklusodban?
A kérdező hozzászólása: Szió! A ciklusom 13. napján tartok. Az ovu-tesztem pozitívat mutatott. Együtt is voltunk, hát remélem így is össze tud jönni a baba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!