Találatok a következő kifejezésre: Az ovu két (30 db)

Mitől függ, hogy egyesek az ovut két nappal megelőző szeretkezés során teherbe esnek, viszont vannak, akik nem? A spermiumok életképességétől?

Pont így voltunk együtt most és az el?z? hónapban is, de most jó nagy szünet után (ami nem rajtunk múlott.)

Legjobb válasz: Szerintem a spermiumok eletkeppesegetol es attol is, hogy milyen a huvely valladek osszetetele, test homerseklete. Egy melegebb homersekletu tesztben kevesebb ideig elnek, lehet egy kissebb laz stb. Ha a huvely tul savas akkor abban is kevesebb az esely mert elpusztitja oket (nem ketlem, hogy igy is celba ernek de a tulelok szama jelentosen csokken). A sikossagtol is fugg mert az segit oket eljutni oda ahova kell es ha mar eljutottak oda ott kedvezobbek nekik a feltelek mint pl. a huvelybe. Egy orgazmus is kepes oket a jo helyre sodorni meg mielott a huvely savassaga kezdene oket elpusztitani. Na de persze fugg a kiskatonaktol, hogy mennyire szivosak. (De az is lehet, hogy elernek a celba es meg is termekenyitik a petesejtet de sajnos ez meg nem eleg. Az osztodasnal lehetnek gondok (ilyenkor eszre sem vesszuk, hogy megtermekenyultunk mert rendesen megjon a mensi) Van amikor be sem tud agyazodni, mert tul vastag, vekony a nyalkahartya (ilyenkor sem tudjuk, hogy megtermekenyultunk) Sajnos sok megprobaltatas var a mar megtermekenyitett petesejtre. Ezert mondjak, hogy kb 25% az esely minden honapba. :) Na de fel a fejjel es kivanom neked, hogy pozitivat tesztelj!!!) Sajnos a diagrammokhoz nem ertek. :(

Szerintem a spermiumok eletkeppesegetol es attol is, hogy milyen a huvely valladek osszetetele, test homerseklete. Egy melegebb homersekletu tesztben kevesebb ideig elnek, lehet egy kissebb laz stb. Ha a huvely tul savas akkor abban is kevesebb az esely mert elpusztitja oket (nem ketlem, hogy igy is celba ernek de a tulelok szama jelentosen csokken). A sikossagtol is fugg mert az segit oket eljutni oda ahova kell es ha mar eljutottak oda ott kedvezobbek nekik a feltelek mint pl. a huvelybe. Egy orgazmus is kepes oket a jo helyre sodorni meg mielott a huvely savassaga kezdene oket elpusztitani. Na de persze fugg a kiskatonaktol, hogy mennyire szivosak. (De az is lehet, hogy elernek a celba es meg is termekenyitik a petesejtet de sajnos ez meg nem eleg. Az osztodasnal lehetnek gondok (ilyenkor eszre sem vesszuk, hogy megtermekenyultunk mert rendesen megjon a mensi) Van amikor be sem tud agyazodni, mert tul vastag, vekony a nyalkahartya (ilyenkor sem tudjuk, hogy megtermekenyultunk) Sajnos sok megprobaltatas var a mar megtermekenyitett petesejtre. Ezert mondjak, hogy kb 25% az esely minden honapba. :) Na de fel a fejjel es kivanom neked, hogy pozitivat tesztelj!!!) Sajnos a diagrammokhoz nem ertek. :(
Igen, mert a lányzókért felelõs kiskatonák lassabak, de tovább élnek, akár 48 órán át is várhatják a petesejtet... a srácokért felelõs kiskatonák pedig gyorsak, de nem élnek sokáig! tehát az ovuláció elõtt márt lehet várakozó himivarsejt, akkor valószinû lányka lesz a baba! de lehet az ovuláció után két nappal akkor pedig fiúcska lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ezt tudtam, de továbbra sem értem azt, amit kérdeztem:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a részletes választ! :) Tanulságos volt.

Ha az ovu teszten már majdnem egyforma a két csík akkor már nemsokára ovu?

Legjobb válasz: Igen, tesztelj következõ nap is! Nekem is tegnap már majdnem egyforma erõs volt a 2 csík, de ma lett teljesen egyforma, sõt mintha a tesztcsík kicsit erõsebb is lenne mint a kontroll csík. Amikor pozitív az ovu teszt, onnantól kb. 24 órán belül van tüszõrepedés.

Igen, tesztelj következõ nap is! Nekem is tegnap már majdnem egyforma erõs volt a 2 csík, de ma lett teljesen egyforma, sõt mintha a tesztcsík kicsit erõsebb is lenne mint a kontroll csík. Amikor pozitív az ovu teszt, onnantól kb. 24 órán belül van tüszõrepedés.

Mit mondanátok erre az ovu tesztre ha két három nappal a mensi elött vagyok, tegnap, tegnap előtt is ilyen volt reggeli első vizeletből? Vagy inkább ne foglalkozzak vele?

http://www.kepfeltoltes.us/?d=1RK2PKRT76 [IMG]

Legjobb válasz: <a href="http://www.kepfeltoltes.us/pt-1RK2.html" title="ovu" ><img src="http://www.kepfeltoltes.us/dt-1RK2.jpg" alt="ovu" /></a> http://www.kepfeltoltes.us/di-Q1UA.jpg [URL=http://www.kepfeltoltes.us/pm-Q1UA.html][IMG]http://www.kepf..

A kérdező hozzászólása: <a href="http://www.kepfeltoltes.us/pt-1RK2.html" title="ovu" ><img src="http://www.kepfeltoltes.us/dt-1RK2.jpg" alt="ovu" /></a> http://www.kepfeltoltes.us/di-Q1UA.jpg [URL=http://www.kepfeltoltes.us/pm-Q1UA.html][IMG]http://www.kepf..
Ne vonj le semmiféle következtetést a egy ilyen korai délutáni tesztbõl. Várj türelmesen, és ha nem jön meg, akkor tesztelj. Tudom, hogy nehéz, de ezt ebben a hónapban én is tutira be fogom tartani! Pedig addig még 10 nap van hátra.
Jól néz ki, Manka jól mondja!! Drukkolok!
Szia! ha jóstesztként használod, akkor naponta kell csinálni egyet, és azt kell nézni, hogy erõsödik-e. Ha nem erõsödik, akkor csak az LH-t mutatja, ami mindig van a szervezetben, ha erõsödik, akkor nemsokára átválthatsz terhességi tesztre. :-)
Szia, úgy látom, hogy ez facelle teszt ugye? Nekem is az van itthon, azt használom, de nem nagyon vagyok vele megelégedve. Nagyon sokáig szokott pozit mutatni, ami negatív, az is szinte pozitívnak néz ki. Remélem nálad baba van a dologban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, kiváncsi leszek mennyire jön ez be, egyébként semmi tünet illetve nem is nagyon keresem a tüneteket, már rájöttem nem érdemes, a hõmet is egyszer egyszer néztem mert eddig azt is mindig, jelenleg is 37 körül van de persze mensikor lezuhanhat azért nem is foglalkozok vele, ezeket csak azért csináltam mert kíváncsi voltam meg hogy volt itthon, ja és egyébként mikor ovuláltam akkor is talán kicsit erõsebb volt, aztán jött egy teljesen negatív nap amikor még igazából halovány vonal volt, akkor abba is hagytam, gondoltam megvolt az ovum :) hát azért köszönöm.meglátjuk
Szia!A 09:18-as vagyok!Ezt már én is megtudtam nézni.Hát ha jóstesztként használod, akkor meglehet, hogy baba van a dologban, bár nem mindenkinek jó.De reménykedek, hogy baba legyen.:)
A kérdező hozzászólása: igen igen jóstesztnek, két három nap mulva kell megjönnie. én ezt tudtam megnyitni http://www.kepfeltoltes.us/di-Q1UA.jpg
Szia!Elõször is nem lehet megnézni egyik fájlt se vagy csak én nem tudom.Az ovulációs tesztet nem reggel kelll használni hanem d.u.-án, mert reggel kezd el termelõdni ez a hormon.Vagy jóstesztként használod???
A kérdező hozzászólása: :) köszi lehet hogy akkor én most abból a szembpontból jobb helyzetben vagyok hogy nekem már csak 3 napot kell várnom? :) rendben hiszek neked, de azért titkon reméltem, majd meglátjuk! drukkolok neked!!!

Ha van két 20 mm-es tüszőm, ovu teszt még negatív, de együtt vagyok a férjemmel, és az orgazmus hatására kiszabadulnak a peték, akkor az ovu teszt sosem lesz +?

Legjobb válasz: Volt olyan akinek nem volt igazán pozi az ovuteszt, és mégis terhes lett, nem csípte el az LH csúcsot. Úgyhogy nyugi, ha láttak nagy tüszõket, legyetek együtt kétnaponta.

Volt olyan akinek nem volt igazán pozi az ovuteszt, és mégis terhes lett, nem csípte el az LH csúcsot. Úgyhogy nyugi, ha láttak nagy tüszõket, legyetek együtt kétnaponta.
A kérdező hozzászólása: OK. Köszi. :)

Az ovu tesztek 100 %-ban megbízhatók? Én 6 napja tesztelek, és minden alkalommal van is két csíkom, de sajnos halványabb a teszt csík a kelleténél.

Most lenne aktuális a peteérésem, elvileg legkés?bb ma meg kellett volna történnie. Az normális egyáltalán, hogy minden nap 2 csík van, ha halványabb is a második?

Legjobb válasz: Nekem rossz tapasztalataim vannak az ovu tesztekkel.Én inkább azt javaslom,hogy a www.ciklus.hu-n vezess hõgörbét és figyeld a hüvelyi nyálka minõségét.A kettõ együtt tuti tipp a peteérés elcsípésére!Bizonyíték erre,hogy 6 hetes terhes vagyok.

Nekem rossz tapasztalataim vannak az ovu tesztekkel.Én inkább azt javaslom, hogy a http://www.ciklus.hu-n vezess hõgörbét és figyeld a hüvelyi nyálka minõségét.A kettõ együtt tuti tipp a peteérés elcsípésére!Bizonyíték erre, hogy 6 hetes terhes vagyok.
Szia!Én is most kezdtemel használni a teszteket elõszõr.Nekem is volt második csak halványan és a mai nap a 3 nap, hogy használom, tegnap már pozitív is lett.Legalább is jóval erõsebb a csík mint tegnap elõtt volt.Nekem 25-26 naposak aciklusaim és ma vagyok a 10-dik napomon.Szerintem normális a két csík.
A kérdező hozzászólása: Amúgy ma, a 7. teszt is ugyan olyan, mint az eddigiek...

Ovu teszt? Hogy is van ez? Most akkor mikor érdemes az ovu teszttel tesztelni? Délelõtt, délután, este? Azt tudom, hogy elõtte két óráig nem szabad inni. Csak van amelyiken azt írják, hogy reggeli vizeletbõl, mások azt mondják estibõl.

Hogy is van ez? Most akkor mikor érdemes az ovu teszttel tesztelni? Délelõtt, délután, este? Azt tudom, hogy elõtte két óráig nem szabad inni. Csak van amelyiken azt írják, hogy reggeli vizeletbõl, mások azt mondják estibõl.

Legjobb válasz: Ovutesztre aztán soha nem írják, hogy reggelibõl! Kevered a terhességi teszttel! Délután és egy teszt nem teszt, több napon keresztül kell tesztelni.

Ovutesztre aztán soha nem írják, hogy reggelibõl! Kevered a terhességi teszttel! Délután és egy teszt nem teszt, több napon keresztül kell tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, igen azt tudom, hogy több napon keresztül kell csinálni és mikor ugyanolyan erõs, vagy erõsebb a csík akkor lesz peteérés. Bár most olyan clearblue digitális ovu tesztet vettem, ott majd egy mosolygós fejecske jelzi a napot. Akkor belövöm a délutáni tesztelés idõpontját!

Tegnap járt le a két hét az ovu után ( ugy tudom 2 hét kell a beágyazódáshoz) ha babás lennék, ki kellene mutatnia a terhességi tesztnek? Vagy még korai lenne? Tünetet kéne éreznem?

Legjobb válasz: tünetnek maximum az átlagos pre mend tünetek lehetnének. mindjárt megjön érzés mell feszülés stb. esetleg gyakoribb pisilés. de sok kismamamának nincs semmi tünete igy erre ne alapozz, a másik meg hoyg amikro az ember babát akar be is tudja magyarázni magának a tüneteket. Én is jártam már igy többször pedig baba sajnos nem volt a dologban. A teszt valószinüleg kimutatja már, de nem 100%. Ismerek olyat akinek ovu után 20 nappal lett elöször pozitív a teszt.

tünetnek maximum az átlagos pre mend tünetek lehetnének. mindjárt megjön érzés mell feszülés stb. esetleg gyakoribb pisilés. de sok kismamamának nincs semmi tünete igy erre ne alapozz, a másik meg hoyg amikro az ember babát akar be is tudja magyarázni magának a tüneteket. Én is jártam már igy többször pedig baba sajnos nem volt a dologban. A teszt valószinüleg kimutatja már, de nem 100%. Ismerek olyat akinek ovu után 20 nappal lett elöször pozitív a teszt.
A kérdező hozzászólása: Mellfeszülést érzek, de ez lehet a menzesz tünete is, és sürüen járok pisilni, de szerintem felfáztam kicsit. Holnap csináljak egy tesztet? Jövõ hónap elején kellene megjönni, viszont rendszertelen a menstruációm..
ha jövö hónap elején jön meg akkor még korai a mellfeszülés. Ennyire hosszú a ciklusod második fele??? tuti volt ovud? voltál már kivizsgáláson hogy miért rendszertelen. Általában hprmonális probléma okozza és ha az van akkor kicsi rá az esély hogy sikerüljön.
A kérdező hozzászólása: Tuti, hogy volt ovum, mert MEGÉRZEM! Viszont pont ovu napján nem tudtunk együtt lenni a párommal, csak másnap este. Voltan nõdokinál, de nem sok mindent mondott ..
hát a másnap sajna már késõ mivel a petesejt 24 órán át megtermékenyithetö maximum és van hogy a spermiumoknak akár több óra amig eljutnak oda ahova kell. Az meg hoyg megérzed egy dolog, nekem is sokszor van tünete aztán kiderült mégsem tud megrepedni és sokszor még csak rendes méretû sem lesz a petesejt. uh-on nézték elötte pár nappal de ovu jelem, fájdalom és nyák mégis volt. Sajnos csalókák ezek a dolgok.

Az ovu tesztnél azt írják, hogy poz. Esetén kb.36 órán belül peteérés, és akinek két napig pozitív megrepedhet a második p. napon?

Legjobb válasz: Szia! Én is csináltam az ovu tesztet 9.-én halványan volt pizitív 10-én erõsen, 11-én semmi. Nekünk bejött. Most 6+4 napos vagyok, csütörtök megyek orvohoz, remélem jó híreket mond.

Szia! Én is csináltam az ovu tesztet 9.-én halványan volt pizitív 10-én erõsen, 11-én semmi. Nekünk bejött. Most 6+4 napos vagyok, csütörtök megyek orvohoz, remélem jó híreket mond.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Remélem nekünk is sikerült!

Két napig pozitív volt az ovu tesztem, bár az is jó nehezen lett olyan, vagy öt napig a határát súrolta, mire tényleg igazi pozi lett. Erre ma, mikor már úgy gondoltam na itt az első negatív nap!?

Ilyen lett a teszt:

Legjobb válasz: Szerintem ez megint pozitív, nekem is így volt, de én sem tudom mi történt. Nekem háromszor volt pozitív ovu teszt, kétnaponta teszteltem. Sajna utána nem jött meg több hónapig, és nem volt baba. Remélem neked összejön!

Szerintem ez megint pozitív, nekem is így volt, de én sem tudom mi történt. Nekem háromszor volt pozitív ovu teszt, kétnaponta teszteltem. Sajna utána nem jött meg több hónapig, és nem volt baba. Remélem neked összejön!
Szia! Ez bizony pozitív! Nekem van hogy 2, van hogy 3, sõt volt már hogy 4 napig is pozitív volt az ovutesztem.4 volt eddig a leghosszabb.Milyen ovutesztet használsz?
A kérdező hozzászólása: Wondfo márkájú a teszt a veteráról. És ilyen esetben is az elsõ negatív nap a lényeg, és az utcsó pozitív amikor akciózni érdemes?
Végig akciózni kell amíg pozitív, plusz még az elsõ negatív nap a legesélyesebb!

Tegnapelőtt majdnem ugyanolyan erős volt a két csík az ovu teszten. Tegnap elfelejtettem csinálni, ma pedig jóval halványabb volt. Van rá esély, hogy tegnap volt ovum? Vagy már korábban volt, mert a hőm 3 napja emelkedik?

Ma vagyok a ciklusom 15-dik napján. 28 naposak szoktak a ciklusaim lenni.

Legjobb válasz: Igen van rá esély, hogy tegnap volt szerintem. És az pont a középidõ.

Igen van rá esély, hogy tegnap volt szerintem. És az pont a középidõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!