Találatok a következő kifejezésre: Az ovu amikor pozitív (10 db)

Ha csak egy nap lehette együtt a párotokkal a babáért, melyik lenne az? -Akkor kell amikor leesik a hő vagy amikor felmegy? -Amikor pozitív az ovu teszt vagy az utána lévő napon? -Az ovu teszt elvileg akkor pozitív ha leesik a hő?

Teljesen össze vagyok zavarodva :S és még az is érdekelne, hogy a tüsz?repedés most akkor van, amikor a h? felmegy? Köszi el?re is

Legjobb válasz: Azért megy fel a hõ, mert megrepedt a tüszõ. (Ez leggyakrabban hajnalban történik, de azért mérget nem lehet rá venni) Mivel a petesejt átlagélettartama 12-24 óra, ezért ajánlott az elsõ megemelkedett nap estéjén együtt lenni, vagy a reggel van rá lehetõség, akkor mérés után rögtön (Egyes nõk petesejtjének élettartama csak 6-18 óra) Az számít "megemelkedettnek", amelyik érték magasabb az õt megelõzõ hat napon mért érték mindegyikénél. Az ovutesztekhez nem értek... Sok szerencsét!

Azért megy fel a hõ, mert megrepedt a tüszõ. (Ez leggyakrabban hajnalban történik, de azért mérget nem lehet rá venni) Mivel a petesejt átlagélettartama 12-24 óra, ezért ajánlott az elsõ megemelkedett nap estéjén együtt lenni, vagy a reggel van rá lehetõség, akkor mérés után rögtön (Egyes nõk petesejtjének élettartama csak 6-18 óra) Az számít "megemelkedettnek", amelyik érték magasabb az õt megelõzõ hat napon mért érték mindegyikénél. Az ovutesztekhez nem értek... Sok szerencsét!
Mikor leesik, akkor lennék.
mikor fölment akkor voltam, délelõtt! 7+3 km
A kérdező hozzászólása: :) köszi a tapasztalatokat :) akkor én is kipróbálom mindegyiket és jegyzetelek mikor sikerül, remélem mielõbb, már szeretném azt a babucit. utolsó: nagyon gratulálok :)
Én nem hõ, hanem folyás alapján tudom magamról megmondani, hol tartok. Tehát amikor nagyobb kedvem van és tojásfehérje-szerû folyás, én azt a napot választanám.
Szerintem az elsõ téved. Én úgy tudom, hogy pont azért esik le a hõ, mert a tüszõrepedéskor kiáramló folyadék hût. És azt követõen valamikor 24 órán belül érik a petesejt. Vagyis én akkor lennék együtt, ha felmegy.
Na mi most elkaptuk, leesett a hõm, pozi volt az ovu teszt aznap este, másnap mentem hüvelyuh-ra és aznap annyit látott a doki, hogy a tüszõ ott van, de már a dogulasban volt valamennyi folyadék, tehát az megrepedt és a folyadék már szivárgott belõle de még a petesejt nem jött ki belõle, másnap ismét uh-na akkorra megtörtént.Tehát nekem a hõleesés utáni második napon van.

Az ovu teszt amikor pozitív után negatív akkor kell akciózni?

Legjobb válasz: A pozitív napon is, és az azt követõ elsõ negatív napon!

A pozitív napon is, és az azt követõ elsõ negatív napon!
A + naptol kezdve 3 napig. Szerintem felesleges a tesztet fogyasztani + nap utan.

Jövő hét szerdára nem várom. Az jó ha az ovu teszt amit most jóstesztnek használok 4 napja az erős egyforma pozitiv mind? Ez lehet akkor babó jele?

Legjobb válasz: lehet, bár én terhes voltam és csak akkor lett pozotív az lh amikor a hcg is, de mindenkinél más, lehet, hogy nálad tényleg jósol! süss el egy hcg-t is ha nem spórolsz nagyon.

lehet, bár én terhes voltam és csak akkor lett pozotív az lh amikor a hcg is, de mindenkinél más, lehet, hogy nálad tényleg jósol! süss el egy hcg-t is ha nem spórolsz nagyon.
A kérdező hozzászólása: Na jo de szerdáig még sok idõ van nem?
hát ha ennyire erõs az lh lehet a hcg is +

Szerintetek jol huztabe az ovut a ciklus.hu? Sztem nagyon nem az második fiamnál is akkor huzta már be amikor pozitiv terhes tesztem volt

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782c66387e189c3986ae96..

Legjobb válasz: a második fiamnál ilyen volt a görbém http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782c66387e189c3986ae96..

A kérdező hozzászólása: a második fiamnál ilyen volt a görbém http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782c66387e189c3986ae96..
szia!! szerintem november 30-án volt az ovud!! vagyis a ciklus 11 napján!!
Szia! Én is 11. ciklusnapra tenném az ovud.
Ilyen magas alaphö pajzsmirigy problémára utal.
A kérdező hozzászólása: Nincs problémám a pajzsmirigyemmel sürün járok vérvételre akkor kiderül volna :)
Szerintem 11-12. cn-en volt ovu, azért se húzta akkorra mert nem mértél a ciklus elejétõl. De ez egyébként is átlagot számol csak, nekem ritka volt, hogy eltalálta.

Az ovu tesztnél folyamatosan 1-2-3 nap alatt erősödik a pozitív teszt, vagy el kell találni azt az 1 napot amikor + lesz?

Nem tudom mikor van peteérésem, és 7 db tesztem van. Egymás utáni 7 napon teszteljek, vagy hogy, hogy nehogy lekéssem az ovuláció pontos idejét?

Legjobb válasz: én most próbálkoztam vele másodszor, a 13. napon kezdtem el. egyik hónapban már a 13-on elég erõs volt, a 14. meg nagyon erõs, majd a 15. halványabb. a másik ciklusban a 13. még halvány, 15. kicsit erõsebb, 16. még erõsebb, 17. nagyon erõs, 18 gyengébb. szóval látni fogod, hogy mikor már elég erõs a második csík, de még nem olyan erõs, mint a kontrollcsík, akkor másnap már pozi lesz a teszt. ha még elég halvány, akkor ráérsz 2 nap múlva tesztelni

én most próbálkoztam vele másodszor, a 13. napon kezdtem el. egyik hónapban már a 13-on elég erõs volt, a 14. meg nagyon erõs, majd a 15. halványabb. a másik ciklusban a 13. még halvány, 15. kicsit erõsebb, 16. még erõsebb, 17. nagyon erõs, 18 gyengébb. szóval látni fogod, hogy mikor már elég erõs a második csík, de még nem olyan erõs, mint a kontrollcsík, akkor másnap már pozi lesz a teszt. ha még elég halvány, akkor ráérsz 2 nap múlva tesztelni
Rendszeres a vérzésed? Ha igen, akkor könnyû dolgod van: a ciklusodból vonj ki 16-ot és akkor kezd a tesztelést. 28 napos esetén a 12. napon délután/kora este. Elõtte 2 órán keresztül ne igyál és ne pisilj! Amikor erõsebb a tesztcsík akkor pozitív, 36 órán belül következik be a tüszõrepedés! K.
A kérdező hozzászólása: Valakiiiiii!!!!!! Segítsen!
Szia, szerintem nyugodtan ihatod a palástfû teát, de csak a hónap második felétõl péd. után.Segíti a beágyazódást.Nekem a természet gyógyászom ajánlotta + barátcserje kapszula.Nekem helyre rakta a mensim. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: O.k! Köszi! Csak a poz. ovutesztes napon, vagy az elsõ neg. ovutestes napon kezdjem el inni?
Szia, én nem ovutesztelek.Nekem 28 naposak a ciklusaim.És mensi után 13. napon kezdtem el inni.Mivel ez gyógytea ártani nem árthatsz vele ha elöbb kezded el inni.De mellette iszok egy másik teakeveréket is amit a dokim állított össze nekem.Azt egészhónapban.

Ma néztem a ovú tesztet ami pozítívat mutatott, tegnap voltunk eggyütt a párommal, de ma éjjel jön csak haza, a holnapi nap még nem késő az esetleges sikeres megtermékenyüléshez?

még lesz peteérésem?

Legjobb válasz: Szia szerintem nem azon múlik hogy mikkor van peteérésed,mert nekem szeptember 16 volt peteérésem,és 23 volt a fogamzás.Az elsõ babával meg menzesz után estem teherbe 4 nappal.Nem mindig akkor fogamzóképes a nõ mikkor van peteérése.Nyugi nem vagy lekésve semmirõl!!!üdv 32 hetes kismama.

Szia szerintem nem azon múlik hogy mikkor van peteérésed, mert nekem szeptember 16 volt peteérésem, és 23 volt a fogamzás.Az elsõ babával meg menzesz után estem teherbe 4 nappal.Nem mindig akkor fogamzóképes a nõ mikkor van peteérése.Nyugi nem vagy lekésve semmirõl!!!üdv 32 hetes kismama.
Szia! Hát lehet, hogy sikerült, de zet csak akkor tudod meg ha megvárod a következõ mensidet. Sok sikert!
igen
aznap és az azt követõ nap ugyanannyira esélyes, tehát lehetõleg mindkét nap
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
Szerintem aznap, másnap, és harmadnap is...

Két napja használok ovu tesztet. Amit 3-án csináltam az nem volt ful pozitív de jol látszott a két csík. Amit 4-én este csináltam azon már kevésbé látszott a 2 csík. Ezek szerint már volt ovum?

Legjobb válasz: igen, 3-án ! az enyémre az volt ráírva, hogy akkor pozi, ha vagy ugyanolyan erõsségû, vagy erõsebb mint a controll csík!

igen, 3-án ! az enyémre az volt ráírva, hogy akkor pozi, ha vagy ugyanolyan erõsségû, vagy erõsebb mint a controll csík!

LE VAGYOK DÖBBENVE! NEM VAGYOK TERHES, holnap lenne ovum, ma csináltam egy GABRIEL terhestesztet, ami halvány pozitív lett. Mutatja az LHszintet, vagy ez most mi a fene?

Múlt hét csütörtökön voltam dokinál,kaptam clostyt ,nem látott terhességre utaló semmit sem.Nyálkahártya is csak 5mm volt,ezért kaptam gyógyszert hogy legyen peteérés,mert babát szeretnénk. Ma csináltam ovutesztet délel?tt és 10-es érzékenység? one step tesztet csak kíváncsiságb?l.A terhesteszt rögtön pozitív lett.Elrohantam a patikába vettem egy gabriel tesztet ez halvány pozitív,de rózsaszín? jól látható második csíkom van rajta.NAGY KÉRDÕJELLEL A FEJEM FÖLÖTT ÁLLOK.MOST MI A FENE VAN???

Legjobb válasz: Az elõzõ ciklusból is lehet babád soron kivüli pé-bõl is lehet babád mindegy is nem ??? jó egészséget!!!

Az elõzõ ciklusból is lehet babád soron kivüli pé-bõl is lehet babád mindegy is nem ??? jó egészséget!!!
Na mi lett veled?
Mielõbb derítsd ki, mert ha tényleg terhes vagy, nem biztos, hogy túl jó, hogy clostyt szedtél. Beszélj a dokival.
Csak én-t akartam írni, nem akartam csupa nagybetûvel persze :) Ja és megy a drukk!!!!! Tesztelj még1-et és írd meg mi lett.
ÉN amikor pozit teszteltem rögtön elmentem a dokihoz... szintén csak 5 mm-es nyálkahártyát mért (semmit nem látott egyébként), pedig már ott volt Picúr :) )) 16 hetes km
olvastam valahol, hogy pozitív tesztet más is kiválthat a terhességen kívül. (valamilyen gyógyszer szedés, esetleg ciszta) DE ÕSZINTÉN remélem tényleg baba van a dologba!! majd üzend meg, hogy mit tudtál meg! drukkolok!!
De izgalmas! Én is drukkolok, hogy baba legyen.
drukkolok nagyon!
A hõdet nem mérted? Abból már rájöhettél volna, hogy valami nem stimmel és magasan van a hõd és nem az ovu fog következni! Szerintem az nem tévedhet, vagy csak én tudom rosszul? És ha a teszted pozitív, akkor viszont TERHES VAGY! GRATULÁLOK a kisbabádhoz! :)
A kérdező hozzászólása: nAGYON ARANYOSAK VAGYTOK, HOGY DRUKKOLTOK, KÖSZÖNÖM:) Holnap csinálok még egy tesztet, hétfõn visszamegyek az orvoshoz ha megint pozitív lesz, nagyon örülnénk már a babának, rég óta várat magára:)
Hát én most vigyorogva ülök itt, örülök neked!:) Remélem tényleg baba! Sok szerencsét! :)
igen ? akkor errõl szólhatna neki az orvosa... de két különbözõ hormon... na mindegy.. remélem baba. a teszt nemigen téved ilyen értelemben.
Pár nap múlva ismételd meg a tesztet, nem tudom a gyógyszered okozhat e ilyen hormonális változást, hogy pozitív lesz a teszt.
Kérlek, írd meg mi lett veled, nagyon szurkolok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!