Találatok a következő kifejezésre: Az ovu akkor is (52 db)

Hogy ha 15-16. volt az ovum együtt is voltunk akkor mikor tesztelhetek? És lehet érezni a beágyazódást?

Azért kérdezem mert tegnap meg ma is elkezdetett szurkálni a petefészkem.

Legjobb válasz: ovu-tól számított 7-12 nap a beágyazódás,annál elõbb ne tesztelj!Mikor volt ovud?

ovu-tól számított 7-12 nap a beágyazódás, annál elõbb ne tesztelj!Mikor volt ovud?
A kérdező hozzászólása: Nem nem mérem! Nem a beágyazodást érzem hanem az ovut!
A beágyazódást nem érezheted ennyi idõ után.. Kiárt dolog.. Mennyi a hõd azt méred? Lehet megsem repedt a tüszõd.. Azért próbálkozik a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: De meg érzetem, hogy mikor volt az ovum! És most is hasonló képen érzek!
Lehet késõbb volt az ovud és azt érezted.. Baba miatt nem érezhetted még, az 7-12 nap mire esetleg érezhetsz valamit...
A kérdező hozzászólása: Akkor ezzel azt szeretnéd nekem mondani, hogy akkor lehet nem lesz baba?
1 vagyok!Hát lehet elindult valami vagy nagy volt a tüszõd, ami megrepedt...1000 válasz lehet!
A kérdező hozzászólása: Akkor mi lehet ez?
1 vagyok!Van még idõd bõven a tesztelésig!Szerintem még nem érezheted a babát!
A kérdező hozzászólása: 15-16...28 naposak a ciklusaim. márc.1 volt meg és 3 napig volt meg
Csak nem ez volt a kérdésed. :) Na mindegy az ovut érzed. Terhes még nem lehetsz az 100%! Szép napot.

Az ovu teszteknél is igaz lehet, hogy a halvány vonal is pozitív? Elméletileg tudom, hogy nem, akkor most mi van?

A 10. nap hófehér, 11. nap hófehér, 12. nap halvány vonal, 13. nap halvány vonal, 14. nap alig látható vonal, 15. nap hófehér. 27-28 naposak a ciklusaim. A hőm a 14. napon ugrott 36.1-ről 37.0-re. Ovulációs tesztelést ebben a hónapban kezdtem, 10 hete szültem. Hormonok játéka lenne még? Nem szoptatok, sajnos nincs kit... :((( Januárra tervezem a teherbeesést, addigra szeretnék tisztábban látni ovu téren.

Legjobb válasz: Szia. Elõször is részvétem az elvesztett baba miatt. Az ovu tesztek sem teljesen megbízhatók, 10 héttel szülés után még lehet, hogy a hormonok játszanak. Várd meg a következõ hónapot szerintem akkor már pontosabb eredményt fogsz kapni.

Szia. Elõször is részvétem az elvesztett baba miatt. Az ovu tesztek sem teljesen megbízhatók, 10 héttel szülés után még lehet, hogy a hormonok játszanak. Várd meg a következõ hónapot szerintem akkor már pontosabb eredményt fogsz kapni.
Folytasd a hõmérést. Ha aszerint volt ovud, akkor volt. Az megbízhatóbb, mint a teszt. Ha a görbe szerint volt ovud, akkor legközelebb érzékenyebb tesztet vegyél.
a hõd szerint igen, de ha tutira akarsz menni használhatsz a hõmérõzés mellé ovutesztet is. Én legalábbis használtam.. hogy tutira menjek :)


Ha 10-én megjött, akkor nem volt ott baba. A következõ ovud pedig akkor 24-én lesz.
A kérdező hozzászólása: Szia!De akkor végül is jokor voltunk együtt?????Mert én már ezt kezdem unni, hogy ekkor+akkor jó!:(((Most 2-3 naponta szeretkeztünk és igy sem jó!!!???Segítsetek!!!Köszi
szerintem 2-3 naponta jó. vizeletes ovutesztet kéne venned, és ha páfrányos a microskop akkor azzal ellenõrizni kellene, mert a microskop csaloka. akkor ha a vizeletes pozitív 4-5 napig mindennap kéne próbálkozni. nekem így sikerült. De elvileg a spermium 2-3 napot vár a peteérésre odabent is, hacsak nem ürül ki.Sok sikert.
Szia!Igen jókor voltatok együtt, de sajnos még sem jött össze.Lehet nem tudott normálisan beágyazódni stb.Ne keseredj el!Majd a köv. hónapban! :)

A ciklusom 17. napján vagyok ma, de a hőgörbe szerint még nem volt ovum. Akkor is elkezdjem az Utrogestant?

Elvileg a 17. naptól kellene szedni, de még lent van a h?m. Akkor is elkezdjem szedni, vagy várjam meg, amíg felmegy?

Ha terhes vagy akkor az ovu teszt is pozitív?

Legjobb válasz: Épp most olvastam errõl :) http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml Remélem segítettem.

Épp most olvastam errõl :) http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml Remélem segítettem.
Hs terhes vagy, akkor a terhesteszt lesz pozitív. Az ovuteszt túl nagy százalékban ad téves eredményt, a terhesteszt azonban csakis akkor lesz pozitív, ha tényleg terhes vagy. Nem is beszélve arról, hogy jóval olcsóbb, mint az ovuteszt.
igen, nekem totál pozitív lett az ovu teszt a nemvárt napján, csak azzal tudtam tesztelni, ui. nem volt itthon terhesteszt.Másnap vettem egy normális terhes tesztet és az is pozitív lett.:-) 19+2 hetes
Nekem minden hónapban pozitív az ovutesztem mensi elõtt, mégsem vagyok terhes.

Ha babás vagyok, akkor az ovu teszt is pozitív?

Legjobb válasz: lányok egy probát megér, valakinek dpo 10 napján pozi !:)

lányok egy probát megér, valakinek dpo 10 napján pozi !:)
Erre én is várom a választ....
A kérdező hozzászólása: :) )
babát tervezök otthona.hu jostesztelés cimmel fent van ! de amugy igen reggeli elsõ vizeletböl kell csinálni , de már sokakat becsapot!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat!!!
Én kedden reggel terh.teszttel poz.-at teszteltem.Ma ovu teszttel kétcsíkosat teszteltem.
De jó neked!!!!!!

Az ovuteszt akkor pozi, ha legalább olyan erős a teszt vonal, mint a kontroll? Ha halványabb, akkor nem volt még ovu? Ha nem is lesz erősebb, akkor azt azt jelenti, hogy nem volt tüszőrepi?

A görbe alapján azt hinném, volt már ovum, viszont a tesztek , ha jól értelmezem ?ket (ez az els? tesztel?s hónapom), negák.

Legjobb válasz: Szerintem a ciklusod 13-án napján volt ovud ,--mert pé-or lemegy a hõ,tüszõrepikor meg felmegy--,de sosem biztos hogy neked megvolt az ovud,mert sajnos nem egyforma idõpontban méred a hõdet,és ez nagyban befojásolja a hivatalos görbédet.Szerintem az lenne a legegyszerûbb,ha elmennél uh-ra és megnézetnéd. Az ovutesztek pedig mindíg megbízhatóak,és akkor LESZ ovud,ha erõsen 2 csíkos a teszt,tehát mindenképpen vagy egyforma erõsségû,vagy erõsebb a t csík a c csíknál!Ha ez megvolt akkor 24-36 óra múlva tüszõrepedés.

Szerintem a ciklusod 13-án napján volt ovud , --mert pé-or lemegy a hõ, tüszõrepikor meg felmegy--, de sosem biztos hogy neked megvolt az ovud, mert sajnos nem egyforma idõpontban méred a hõdet, és ez nagyban befojásolja a hivatalos görbédet.Szerintem az lenne a legegyszerûbb, ha elmennél uh-ra és megnézetnéd. Az ovutesztek pedig mindíg megbízhatóak, és akkor LESZ ovud, ha erõsen 2 csíkos a teszt, tehát mindenképpen vagy egyforma erõsségû, vagy erõsebb a t csík a c csíknál!Ha ez megvolt akkor 24-36 óra múlva tüszõrepedés.
Nagyon nehéz elcsípni pont a csúcspontot. Ezért lehet az, hogy vkinel elkezd látványosan erõsödni, és egyszer csak elkezd halványodni, pedig nem is volt pont egyforma a két csík. Ettõl még lehet ovulációd! Pláne, ha görbét is vezetsz. Ja, és ne felejtsd el a nyák vizsgálatát se, mert ha jön a tojcsis cucc, akkor vszínüleg jön a termékeny idõszakod is.
A kérdező hozzászólása: Arra gondolok, hogy abban a 2 napban lehetett, amikor nem csináltam tesztet. Csak akkor még nagyon korainak tartottam. Viszont az összes teszt, amit csináltam, egyformán annyira halvány, hogy szabad szemmel csak akkor látom, ha nagyon nagyon nézem. Na, ez egy ilyen bénázós hónap, a hõmet mindig így mérem, nem fogok csörgõórát beállítani, hogy mérni tudjam. Viszont már ez a 4. hónap, és eddig gyönyörû görbéim voltak. Mégsem lettem terhes. Kezdem azt hinni, be kéne fejeznem a méregetést. Jövõ ciklusra veszek egy rakat ovu tesztet, és korán elkezdem, majdcsak elcsípem az ovu napját. Vagy ha meg nincs is, mert szerintem a hõm becsap, és nincs is tüszõrepim.

Ha kedden este volt pozi az ovu tesztem és akkor is voltunk együtt teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Persze, az ovu teszt azt jelzi (ha pozitív), hogy hamarosan, 24-48 órán belül bekövetkezik az ovuláció. Aznap van ovu, amikor a pozitív tesztek után elõször negatívat tesztelsz.

Persze, az ovu teszt azt jelzi (ha pozitív), hogy hamarosan, 24-48 órán belül bekövetkezik az ovuláció. Aznap van ovu, amikor a pozitív tesztek után elõször negatívat tesztelsz.
A kérdező hozzászólása: reméljük hogy összejön, köszi
Korai, igen, de lehetséges. Sajnos ebben az esetben csak az ovuteszt adhat pontos választ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!