Találatok a következő kifejezésre: Az ovu akkor (192 db)

Ha mensi után lett volna egy héten belül az ovu, akkor lehetséges, hogy az ovu teszt a 19. napon baba miatt lett full pozi?

általában 25 naposak a ciklusaim,azért nem gyanakszom ,hogy a 19. napon lett volna az ovum. Igaz este csináltam a tesztet,de az első csík sokkal erősebb és sötétebb volt. Vagy hosszabb lesz a ciklusom?

Legjobb válasz: Nincs más pé-re utaló jeled? Pl. tojásfehérjés folyás, vagy szurkálás a petefészeknél? Hogy, ha nincs, akkor akár megpróbálhatsz egy terhestesztet. Bár szerintem ilyen hamar este még nem lenne ilyen erõs pozitív a babától. De ha nem tesztelsz +-t, akkor mindenképpen legyetek együtt, nehogy elszalasszátok a pé-t.

Nincs más pé-re utaló jeled? Pl. tojásfehérjés folyás, vagy szurkálás a petefészeknél? Hogy, ha nincs, akkor akár megpróbálhatsz egy terhestesztet. Bár szerintem ilyen hamar este még nem lenne ilyen erõs pozitív a babától. De ha nem tesztelsz +-t, akkor mindenképpen legyetek együtt, nehogy elszalasszátok a pé-t.

Àltalában 30 naposak a ciklusaim. Ebben a hónapban a 14. napon volt az ovum, akkor most mikorra ne várjam? Hány napos lesz ez a ciklusom? Babát szeretnénk.

A múlt hónapban 33 napos volt a ciklusom,és kb. a 17. napon volt az ovum.A höm szépen felfelé ivel,az jó?Most vagyok aszem a 13 dpo-n.Kérlek segítsetek.én nem értem ezt az egészet mostmár.Elöre is köszi.

Legjobb válasz: Ha tuti 14.nap volt ovud akkor holnap kellene megjönnie:-)De ha bizonytalan vagy és nem mersz tesztelni akkor várd ki a 30napot!Sok sikert:-)Holnap már egy tesztet esélyesen csinálhatsz!Várjuk a jó hírt:-)

Ha tuti 14.nap volt ovud akkor holnap kellene megjönnie:-)De ha bizonytalan vagy és nem mersz tesztelni akkor várd ki a 30napot!Sok sikert:-)Holnap már egy tesztet esélyesen csinálhatsz!Várjuk a jó hírt:-)
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: Gondolod hogy a Clearblue már hétfön kimutatná?Nincs semmi tünetem.Az baj?
Igen, kimutatná!Hogy birod hétfõig??:-)elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Lehet már nem is kell holnap tesztelnem, mert ma volt egy kis halvány barnás folyásom.Hát ez a hónap sem valoszinü hogy sikerült.
a hõd szerint igen, de ha tutira akarsz menni használhatsz a hõmérõzés mellé ovutesztet is. Én legalábbis használtam.. hogy tutira menjek :)

Ha 13. -dik napon ovuláltam mikor tesztelhetek elösször? Ha már megvolt az ovu akkor utána már hiába akciozunk?

Legjobb válasz: teszt:26-27. ciklusnapon legkorábban ha ráköv.egy két nap még az se gáz.

teszt:26-27. ciklusnapon legkorábban ha ráköv.egy két nap még az se gáz.
Ovu után 24 órát életképes a petesejt, tehát utána azt már biztosan nem csípitek el. Viszont létezik spontán peteérés, pl. orgazmus hatására, így akciózzatok nyugodtan, akár veletek is megeshet:) Ha a 13. nap tuti, akkor egyetértek az elõzõ válaszolóval, leghamarabb a 26. napon tesztelj, de ha bírod, várhatsz még:)

Szerintetek jó helyre húzta a ciklus.hu az ovumat? Akkor lehet, hogy lekéstük?

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a5f2bcb2d3eab660891c6..

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a5f2bcb2d3eab660891c6..
A ciklus.hu szinte MINDIG rossz helyre húzza be. Tessék, neked is: ovuteszteltél, és jól látszik, hogy ovu elõtt a legalacsonyabb a hõ (a pozitív nap), ovu napján (az elsõ negatív napon) pedig elindul felfelé. Erre ez az idióta ciklus.hu behúzza neked a pozitív teszt napjára csak azért, mert ott a legalacsonyabb a hõ... :-(
Ja, és nem késtétek le, hanem pont a megfelelõ napon voltatok együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál. Azért bosszantott a dolog, mert a férjemet mûtötték, és örültem, hogy épp "idõben" szabadult a kórházból, erre tessék. Köszi, hogy megnyugtattál! Szép napot!

Az ovuteszt akkor pozi, ha legalább olyan erős a teszt vonal, mint a kontroll? Ha halványabb, akkor nem volt még ovu? Ha nem is lesz erősebb, akkor azt azt jelenti, hogy nem volt tüszőrepi?

A görbe alapján azt hinném, volt már ovum, viszont a tesztek , ha jól értelmezem ?ket (ez az els? tesztel?s hónapom), negák.

Legjobb válasz: Szerintem a ciklusod 13-án napján volt ovud ,--mert pé-or lemegy a hõ,tüszõrepikor meg felmegy--,de sosem biztos hogy neked megvolt az ovud,mert sajnos nem egyforma idõpontban méred a hõdet,és ez nagyban befojásolja a hivatalos görbédet.Szerintem az lenne a legegyszerûbb,ha elmennél uh-ra és megnézetnéd. Az ovutesztek pedig mindíg megbízhatóak,és akkor LESZ ovud,ha erõsen 2 csíkos a teszt,tehát mindenképpen vagy egyforma erõsségû,vagy erõsebb a t csík a c csíknál!Ha ez megvolt akkor 24-36 óra múlva tüszõrepedés.

Szerintem a ciklusod 13-án napján volt ovud , --mert pé-or lemegy a hõ, tüszõrepikor meg felmegy--, de sosem biztos hogy neked megvolt az ovud, mert sajnos nem egyforma idõpontban méred a hõdet, és ez nagyban befojásolja a hivatalos görbédet.Szerintem az lenne a legegyszerûbb, ha elmennél uh-ra és megnézetnéd. Az ovutesztek pedig mindíg megbízhatóak, és akkor LESZ ovud, ha erõsen 2 csíkos a teszt, tehát mindenképpen vagy egyforma erõsségû, vagy erõsebb a t csík a c csíknál!Ha ez megvolt akkor 24-36 óra múlva tüszõrepedés.
Nagyon nehéz elcsípni pont a csúcspontot. Ezért lehet az, hogy vkinel elkezd látványosan erõsödni, és egyszer csak elkezd halványodni, pedig nem is volt pont egyforma a két csík. Ettõl még lehet ovulációd! Pláne, ha görbét is vezetsz. Ja, és ne felejtsd el a nyák vizsgálatát se, mert ha jön a tojcsis cucc, akkor vszínüleg jön a termékeny idõszakod is.
A kérdező hozzászólása: Arra gondolok, hogy abban a 2 napban lehetett, amikor nem csináltam tesztet. Csak akkor még nagyon korainak tartottam. Viszont az összes teszt, amit csináltam, egyformán annyira halvány, hogy szabad szemmel csak akkor látom, ha nagyon nagyon nézem. Na, ez egy ilyen bénázós hónap, a hõmet mindig így mérem, nem fogok csörgõórát beállítani, hogy mérni tudjam. Viszont már ez a 4. hónap, és eddig gyönyörû görbéim voltak. Mégsem lettem terhes. Kezdem azt hinni, be kéne fejeznem a méregetést. Jövõ ciklusra veszek egy rakat ovu tesztet, és korán elkezdem, majdcsak elcsípem az ovu napját. Vagy ha meg nincs is, mert szerintem a hõm becsap, és nincs is tüszõrepim.

Azok akik nem az ovu alatt estek teherbe? Adjatok egy kis reményt!

nagyon szeretnék babát, de nem igazán jön ki sose a lépes az ovura. Párom ritkán van itthon. Most is ovu után pár nappal tudtunk csak együtt lenni, ugyhogy megint egy reménytelen hónap. :( Kinek sikerült utána vagy jóval előtte? Hátha lesz egy kis reményem!:(

Legjobb válasz: Szia! Én lennék az elsõ jelentkezõ! A fiammal egyáltalán nem ovukor estem teherbe épp ezért ki se tudták számolni pontosan mikor fogok szülni kb 2 hetet tévedtek ^^! Ez az egész ovura való rákészülés badarság! Az ovu annyit jelent ,hogy akkor van a legnagyobb esélyed a teherbe esésre! A peteérés nem törvény szerû! Kutatások bizonyítják,hogy maga az orgazmus is kitud váltani spontán peteérést így 1 hónapban akár több peteérésed is lehet!

Szia! Én lennék az elsõ jelentkezõ! A fiammal egyáltalán nem ovukor estem teherbe épp ezért ki se tudták számolni pontosan mikor fogok szülni kb 2 hetet tévedtek ^^! Ez az egész ovura való rákészülés badarság! Az ovu annyit jelent , hogy akkor van a legnagyobb esélyed a teherbe esésre! A peteérés nem törvény szerû! Kutatások bizonyítják, hogy maga az orgazmus is kitud váltani spontán peteérést így 1 hónapban akár több peteérésed is lehet!
Én pedig a következõ! :-) Mi nagyon gyúrtunk a babára, már-már görcsösen. Idõre, ovunaptár szerint stb. Aztán besokalltam, mert nem jött össze akárhogy akárhányszor próbálkoztunk. És szüneteltettük a babaprojektet. Aztán nagyon lekötött a munkám, a nyaralásunkat is szerveztem és eléggé el voltam havazva, amikor furcsa jeleket vettem észre magamon. A barátnõm még aznap viharzott hozzám a munkahelyemre egy terhességi teszttel, mert hogy szerinte egyértelmûen ki kell derítenünk mi bajom. Aznap, ott a munkahelyemen, délután erõs pozitívat teszteltem. Nehezen tudták megállapítani mikor estem teherbe, mert abban a hónapban mindössze 1-szer voltunk együtt, de az menstruációm utáni 3. napon volt, tehát a ciklusom 8. napján. És hát ugye ez ellentmond ami a nagy könyvben meg van írva. Mondta a dokim hogy az orgazmus válthat ki spontán peteérést és az esetemben ez lehetett + hogy elengedtem magam és nem görcsöltem rá. De tisztában vagyok azzal hogy nagyon könnyû ezt mondani hogy ne akard görcsösen. De az én pédám is mutatja hogy nem pont középidõben van ovu. Minden nõ másként mûködik. Neked is lehet bõven esélyed teherbe esni.
3 éve jöttem össze egy tök jó pasival (28 évesen), pár hónapja jártunk (ez volt a válság kezdetekor), kirugták munkhelyrõl, kiment külföldre a tesójához dolgozni. 4 hónap múlva kimentem 2 hétre látogatóba, pechemre indulás elõtti napon jött meg, ömlött belõlem. Mondtam is, hogy hagyja a fenébe a gumit, hiszen ömlik belõlem a vér. Pár nap után már használtunk végig. Hazajöttem, egy hét után mindenféle fura bajom volt, sötét pozitiv terhességi teszt. Doki szerint spontán peteérés volt mensi elsõ pár napjában... 2010 márciusban született meg a kisfiunk, tavaly júliusban volt az esküvõnk, most pedig várjuk a hugit, még van egy hónap, de õ sem akkor készült, mikor kellett volna, hanem pár nappal korábban. (egy jó kis házibuliból hazafelé jövet :-)) Szóval csak lazán!
nem tudom még aktuális e a kérdésed, de én épp most estem teherbe, a menstruációm elõtt öt nappal fogant a kis borsó.

Hogyan legyünk együtt az ovuláció előtti napon, ha a pozitív ovulációs teszt csak az ovu napján pozitív? Honnan tudom akkor, hogy mikor van az ovu előtti nap?

Legjobb válasz: Vagyis, ha pl. 15-én pozitív az ovulációs teszt, akkor az az ovuláció elõtti nap. 16.-a az ovuláció napja, 17.-e az elsõ dpo? És akkor ehhez képest ha akkor vagyok együtt a Párommal, amikor pozitív az ovu teszt, és rá egy napra az jó? Vagy mikor legyünk együtt?

A kérdező hozzászólása: Vagyis, ha pl. 15-én pozitív az ovulációs teszt, akkor az az ovuláció elõtti nap. 16.-a az ovuláció napja, 17.-e az elsõ dpo? És akkor ehhez képest ha akkor vagyok együtt a Párommal, amikor pozitív az ovu teszt, és rá egy napra az jó? Vagy mikor legyünk együtt?
A kérdező hozzászólása: Az ovuteszt akkor pozitív csak, ha ugyanolyan erõs, mint a kontrol csík, vagy erõsebb, mint a kontroll? Halvány pozitív ovu nincs? (mármint, amikor halványabb, mint a kontroll csík? Segítenétek kérlek? Még kezdõ vagyok a témában. Köszönöm
A kérdező hozzászólása: 11-14-es kérdésemre is írj vmit, légyszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Rosszul tudod. Nem az ovu napján pozitív a teszt, hanem elõtte. Az ovu aznapra tehetõ, mikor a pozitív után elõször újra negatív lesz a teszt. Tehát a pozitív napokon legyetek együtt.
A teszt akkor pozitív, ha legalább olyan erõs, mint a kontrollcsík, vagy erõsebb! De nem értem, miért muszáj ennyire az ovu elõtti napon együtt lenni!
A kérdező hozzászólása: Nem muszáj. Pont ezt kérdeztem, hogy mikor legyünk együtt szted? :-)
Igen, az ovuteszt akkor pozitív, mikor legalább ugyanolyan erõs a tesztcsík, mint a kontroll. Bár olvastam olyat, hogy valakinek sosem szokott annyira erõs lenni. Mikor már elkezd halványodni, akkor az már negatív. Amúgy a pozitív napon legyetek együtt, és nem baj, ha még a negatívon is. De ennyire tényleg nem jó beprogramozni. Ha már látod, hogy közeleg az ovud, mert erõsödik a teszt, akkor legyetek együtt 1-2 naponta. És akkor nem tudjátok elkerülni.
Ma essetek egymásnak ezerrel!!!!!!Most van ovud!!
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM, kedves válaszoló. Ma reggel is pozitív lett a tesztem.

Ha nem látok páfrányokat az ovu mikroszkópon (reggeli nyálból), akkor tuti, hogy nincs baba? Mensi előtt vagyok 1 héttel.

Már többször megfogadtam, hogy nem használom a mikroszkópom, most is csak a 20 napon néztem el?ször. Eddigi tapasztalataim alapján ha nem volt páfrány, baba sem volt. Ezek szerint jósként jó. Volt már vki, akinek nem volt páfrány és mégis volt baba?

Legjobb válasz: Én úgy tudtam, hogy az ovu mikroszkóp a peteérést mutatja ki. És az a 14. nap környékén szokott lenni. Ha a 20. napon nézted, akkor nem is kellene, hogy páfrányos legyen, mert már rég elmúlt a peteérés. Egyébként én nem hiszek ezeknek a kütyüknek és a hõmérsékletnek sem. Én is használtam egy ovu tesztet és mindig negativot mutatott. Be is paráztam rendesen, hogy nincs peteérésem és elmentem egy orvoshoz. Az rendeen megvizsgált, vért vett, ultrahang, stb. És az derült ki, hogy a 14. nap után a maximális szinten van a termékenységem. És érdekes, a hõmérsékletem sem ingadozik se le, se föl. Nekem állandóan 36,6 a ciklus mindengyik napján. Úgyhogy ezek a házi módszerek nem jók semmire. Ha biztosra akarsz menni, menj orvoshoz és majd õ megmondja mikor van a peteérésed.

Én úgy tudtam, hogy az ovu mikroszkóp a peteérést mutatja ki. És az a 14. nap környékén szokott lenni. Ha a 20. napon nézted, akkor nem is kellene, hogy páfrányos legyen, mert már rég elmúlt a peteérés. Egyébként én nem hiszek ezeknek a kütyüknek és a hõmérsékletnek sem. Én is használtam egy ovu tesztet és mindig negativot mutatott. Be is paráztam rendesen, hogy nincs peteérésem és elmentem egy orvoshoz. Az rendeen megvizsgált, vért vett, ultrahang, stb. És az derült ki, hogy a 14. nap után a maximális szinten van a termékenységem. És érdekes, a hõmérsékletem sem ingadozik se le, se föl. Nekem állandóan 36, 6 a ciklus mindengyik napján. Úgyhogy ezek a házi módszerek nem jók semmire. Ha biztosra akarsz menni, menj orvoshoz és majd õ megmondja mikor van a peteérésed.
Szia, Nem használtam sose ovu mikroszkópot, de nagyon sokat hallottam róla. Az nem arra való, hogy jelezze terhes vagy. Sokan "dobták" ki, mert "jelzett" a semmire, volt akinek "nem jelzett" és lett volna mit. Lehet te bepáfrányosodsz, ha babát vársz, de erre ne vegyél mérget. Pár nap múlva tesztelhetsz TERHESSÉGI teszttel, ami spec a HCGre érzékeny... Tény, van akinek jelezte... de nem biztos, hogy te is szerencsés vagy...
A kérdező hozzászólása: Megvárom a mensim napját inkább. Mint minden babára váró nõ, ha valami praktika van, amivel elõtt szerezne bizonyosságot, azt kipróbálja :)
Ne agódj, nekem tiszta páfrányos volt peteéréstõl, és nem volt baba. A dokim nem javasolta hogy használjam.
A kérdező hozzászólása: Lehet, h tényleg félreteszem..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!