Találatok a következő kifejezésre: Az ovu a 10. napon (20 db)

lehet és most kb 5 napig pozitívat is fognak mutatni..amikor nekem ez volt mindennap együtt voltunk, most töltöm a 29. hetet!
Amegjön érzés az nem ilyenkor lenne, hanem beágyazódás után..a peteérés elõtti napokon már pozitív lehet, de a kifakadás pillanatát nem lehet pontosan tudni. Elsõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Juj, köszi! Akkor belehúzunk! Csak nagyon meglepõ a dolog, mert eddig ezt mindig félidõben éreztem. Köszönöm a gyors választ! További boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Igen, a megjön érzést én sem értettem... Na mindegy, ez a hónap úgy látszik ilyen :)

Megnéznétek a görbémet? Igaz még csak a 10. napon járok. Arra lennén kíváncsi, hogy vajon mikor lesz ovúm, a mostani ciklusom 35 napos volt, de az előző 28. Vagy még korai következteni bármire is? Ovú tesztet mikor kezdjem el használni szerintetek:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/389f543df178037d52495a..

Legjobb válasz: AZt nem lehet elõre megmondani mikor lesz ovu. Mérd tovább, és utána fog kiderülni.Én a 12. napon kezdeném.

AZt nem lehet elõre megmondani mikor lesz ovu. Mérd tovább, és utána fog kiderülni.Én a 12. napon kezdeném.

Május 26-án jött meg 5 napig tartott. 06 05-én a 10 napon csináltam az elsö ovu tesztet nagyon halvány volt a második csik. 06 7-én csináltam a második ovu tesztet a második csik még halványabb lett?

Ma 06 8- án csináltam a 3. ovu tesztet ma meg még halványan sincs második csik. Lehet hogy már volt peteérésem 5.-ke elött?

Legjobb válasz: Második vagyok. Mikor csináltad a tesztet? Reggel, vagy délután? Mert az sem mindegy. Meg azt olvastam, hogy elötte kb2 órával nem jó folyadékot inni.

Második vagyok. Mikor csináltad a tesztet? Reggel, vagy délután? Mert az sem mindegy. Meg azt olvastam, hogy elötte kb2 órával nem jó folyadékot inni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön. (Ha sikerül a babó ird majd meg)
álltalában 14. napon van tüszörepedés. az ovu teszt 2 napig pozitiv, és mikor elsö neg teszt van akkor megvolt a tsüzörepedés. sztem nem volt még pé-d ma csak a 13. napon vagy. asszem.
Én is éppen 06.05-én csináltam az elsõ ovu tesztet, és a következõt 06.07-én. 5-én a 12-ik napon voltam, de nem mutatott semmit, aztán a vasárnapi már látszott. Szerintem ugyanolyan erõs volt, de férjem szerint nem. A mai pedig szerintem haloványabb. Szóval én is összevagyok zavarodva. Ma vagyok a 15-ik napon. Clostit szedek, de szerintem még nem volt ovulációm, mert nagyon feszít a petefészkem. Múlt hónapban is a 19-ik napon volt. De holnap mennem kell dokihoz, uh-ra. Na majd kiderül. Kiváncsi vagyok holnap mit mutat a teszt. Majd írd meg Te is. :)
A kérdező hozzászólása: válasz az elsö komentre ma a 14 napom van
A kérdező hozzászólása: de akár hogy is akkor sem értem az egészet 2 napig halvány de látható a mai meg 1 csík ma elméletileg erõsödni kellet volna a csíknak nem eltüni.
A kérdező hozzászólása: délután 4 és 5 között (folyadék nagyon kevés)
A kérdező hozzászólása: ma is megcsináltam az ovu tesztet ma látható a csík bár halványabb a kontrolcsiknál
Második vagyok. Tegnap voltam dokinál és azt mondta, hogy megrepedt a tüszõ. És, hogy hétvégén. Tehát amikor ugyanolyan erõsnek láttam vasárnap(06.07-én), akkor volt jó. Na remélem akkor nem maradtunk le semmirõl, mert szombat kora este és utána pedig hétfõn délután akcióztunk a férjemmel, mert annyi helyen olvastam, hogy 2 naponta a jó.

Ha a 10. nap körül volt tojásfehérje folyásom és fájdogált a hasam alja, a 14. napon negatív az ovu teszt, de fáj a cicim, a váladék krémes, akkor mikor volt pé?

30 naposak a ciklusaim, ezért korainak tartom a 10. napot, de akkor voltak jelek. Sajnos a 14. napon sikerült vennem ovu tesztet, de nega volt, meg a 15. is, ma van a 16. délután tesztelek.Habár a nyákom már teljesen más, krémes, s?r?, kevés. Szerintetek?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül félidõben van pé. Én is mindíg arra koncentráltam és nem lettem terhes. Viszont egyszer amikor meg voltam gyõzõdve hogy kicsúsztunk az idõbõl 18. napon akkor estem teherbe. Szóval lehet hogy neked meg korábban van peteérésed. Következõ alkalommal próbáld ki a tesztet akkor amikor meg vannak a pé. tüneteid, nem baj ha a 10-napon van.

Nem feltétlenül félidõben van pé. Én is mindíg arra koncentráltam és nem lettem terhes. Viszont egyszer amikor meg voltam gyõzõdve hogy kicsúsztunk az idõbõl 18. napon akkor estem teherbe. Szóval lehet hogy neked meg korábban van peteérésed. Következõ alkalommal próbáld ki a tesztet akkor amikor meg vannak a pé. tüneteid, nem baj ha a 10-napon van.
Szerintem lehetett akár a 14.napon is a tüszõrepedés, amikor negatívat jelzett. Lehet, hogy ha elõtte megcsináltad volna, akkor elõzõ napon pozitív lett volna. Nekem a pozitív ovu teszt elõtt 1-2 nappal már megjelenik a tojásfehéres nyák, de akkor pl. még nem szokott fájni a petefészkem. Most is a pozitív ovu-s napon fájt, de akkor a folyásom már inkább krémes volt. Bár nem olyan nagyon sûrrû, mint utána.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

23 napos ciklus lehet normális? A 14. nap körül érzem az ovu. Fájdalmat, majd 22-23 nap körül 1-2 csepp vérzésem van 2 napig, aztán jött meg rendesen 5 napig. Párommal együtt voltunk kb a 10. napon, majd késett a mensim 4 napot.

Terhességi tüneteket észleltem már a 3. hétt?l: émelygés, éhségérzet, tompa hasi fájdalom, hidegrázás, barnás váladék (mellfeszülés nem volt). A vérnyomásom megugrott 150/100-ra, lehet hogy az idegességt?l, majd reggel, 27 napra megjött a mensim. Ez mi lehetett? Lehet, hogy terhes voltam, csak nem tudott beágyazódi?

Legjobb válasz: Lehetett baba is. De a 23 napos ciklussal az a baj, hogy ha a 14. napon van a peteérésed, akkor csak 9 napos a luteális fázis. Ennek legalább 11 naposnak kell lennie. Menj orvoshoz, mert igy nagy a valószinûsége, hogy a következõ baba sem fog megmaradni. Mondd az orvosnak, hogy rövidek a ciklusaid.

Lehetett baba is. De a 23 napos ciklussal az a baj, hogy ha a 14. napon van a peteérésed, akkor csak 9 napos a luteális fázis. Ennek legalább 11 naposnak kell lennie. Menj orvoshoz, mert igy nagy a valószinûsége, hogy a következõ baba sem fog megmaradni. Mondd az orvosnak, hogy rövidek a ciklusaid.
Szia! Mint ahogy az elöttem szóló is írta, a luteális szakasz (ciklus 2. fele) rövid. Feltehetöleg sárgatest elégtelenséged van. Ez megnehezíti a teherbeesést. Erre utal a vérezgetés is! De pontossággal az orvos tudná megállapítani. Ha még nem akarsz orvoshoz fordulni, akkor próbálj hömérözni, a babatervezok.otthona.net-en segítenek kiértékelni. Palástfü teával is lehet próbálkozni!
Szia! Én ahogy olvastam, bár többször kellett mert nem igazán lehet érteni, nem 23 napos a ciklusod ahogy az elõzõ hozzászólók értették, hanem 27 napra jött meg csak a 23. napon volt pár csepp vérzésed. A menstruációd elég erõs volt?
A kérdező hozzászólása: Bocs, ha nem volt érthetõ, kicsit ideges voltam. Igazából ez 2 kérdés volt. 23 napos az átlagos ciklusom. 2 napig csak pár csepp, majd megjön 5 napig. Nem túl erõs, mini tampon elég. És a másik része, hogy ilyen ciklus mellett terhes lehettem-e, és érezhettem-e a fenti tüneteket, és az hogy a 27.napra megjött a mensim, azt jelentette, hogy nem tudott beágyzódni?

Lehetséges az, hogy múltkori ciklusban 20. napon volt ovum most pedig már a 10. napon van?

Legjobb válasz: Mibõl gondolod hogy így van? Egyébként ritkán elõfordul késõi peteérés.Nekem legutóbbi ciklusban 24. napon volt,egyébkén a 15-17-en szokott lenni. És a késõibõl lettem terhes.

Mibõl gondolod hogy így van? Egyébként ritkán elõfordul késõi peteérés.Nekem legutóbbi ciklusban 24. napon volt, egyébkén a 15-17-en szokott lenni. És a késõibõl lettem terhes.

Az ovu tesztet a 10. napon kezdtem, most a 18. napon járok és még nem mutatott pozitívat. A cikulsaim változóak, 26-36 nap között. Mutathat még pozitívat, vagy nincs peteérés?

Legjobb válasz: ha ennyire változó a ciklusod, akkor valószínû,hogy nem minden hónapban van pé-d, ezért továbbra is kell tesztelni,de ebben a ciklusbanmár nem kell naponta,mert nagyon drága.. Én azt csináltam, hogy kétnaponta lh-ztam és mikor poz lett akkor mindennap. 20 hetes kismami

ha ennyire változó a ciklusod, akkor valószínû, hogy nem minden hónapban van pé-d, ezért továbbra is kell tesztelni, de ebben a ciklusbanmár nem kell naponta, mert nagyon drága.. Én azt csináltam, hogy kétnaponta lh-ztam és mikor poz lett akkor mindennap. 20 hetes kismami
Kitartás, nekem a 27., 28. napon volt :)

Hallottam hogy az ovu teszteket lehet jós tesztként is használni! A 10. nap körül már lehet vele próbálkozni? Bejött ez valakinek?

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml Én nem csináltam, mivel nem 100%, csak 70% (azt hiszem?) Szerintem várd ki azt a 3-4 napot, és tesztelj terhesteszttel, az a tuti.

http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml Én nem csináltam, mivel nem 100%, csak 70% (azt hiszem?) Szerintem várd ki azt a 3-4 napot, és tesztelj terhesteszttel, az a tuti.
Én jósteszteltem, de többet soha! 9-ik dpo-ól minden nap szépen láthatóan erõsödött a 2-ik csík.Örülni kezdtem, hittem most végre van baba.Terhesteszt meg--lett.Baba sehol! Becsapott a teszt:(
Én nem használtam, de nagyon sok rosszat hallottam róla. Szerintem jóstesztelésre nem alkalmas.
Mire a jósteszt mutatna valami bizonytalant (ugyanis több napon kell egymás után tesztelni, nem csak egyszer) addigra egy érzékeny terhesteszt már biztosat mutat.
Nem ajánlom, mert hamis illúziókat kelthet... végül nagyobbat csalódhatsz. Van akinek bejön, de van akinek nem. Nekem bejött, mert nem mutatott semmit és akkor nem is volt ott semmi.

Ovu utáni 10. napon vagyok. Erős hasszurka van, néha a petefészkembe és a combomba is kisugárzik. Ez simán az Utrogestantól is lehet (hüvelykapszula), vagy babában is reménykedhetek?

A bimbóm meg van duzzadva,vörös és fáj.Sajna a tesztem ma negatív lett.

Legjobb válasz: A teszt még korai volt!!! Csak a nem várt napján tesztelj elõször vagy ha bírod utána pár nappal, mert nekem is a nem várt elõtt nega volt, és a nem várt elõtti este lett pozitív (halványan) és a nem várt napján reggel pedig szép kis 2.csíkom lett! Csak az a baba nem maradt meg. De ilyen nekem is szokott lenni h a combomig kisugárzik a szurka, eddig menzi volt belõle, de most reménykdem hogy baba lesz. Szóval bármi lehet még! Csak várj pár napot! Szurkolok Neked!

A teszt még korai volt!!! Csak a nem várt napján tesztelj elõször vagy ha bírod utána pár nappal, mert nekem is a nem várt elõtt nega volt, és a nem várt elõtti este lett pozitív (halványan) és a nem várt napján reggel pedig szép kis 2.csíkom lett! Csak az a baba nem maradt meg. De ilyen nekem is szokott lenni h a combomig kisugárzik a szurka, eddig menzi volt belõle, de most reménykdem hogy baba lesz. Szóval bármi lehet még! Csak várj pár napot! Szurkolok Neked!

A 12 dpo napon a 10 es teszt negativ. Akkor nincs baba? Görbém lent. Vagy ténylrg jól huzta ba az ovumat a ciklus.hu?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/58c24c1667c52b39f266dc..

Legjobb válasz: Nyugodj meg, nagyon szép a görbéd! A teszt van akinek 6-7 hetese3n sem mutatja:-D Szorítok neked, még ilyen szépen fent van a hõd, addig minden oké. Ha jól húzta be a gép a pédet, akkor meg még ráérsz a tesztel.

Nyugodj meg, nagyon szép a görbéd! A teszt van akinek 6-7 hetese3n sem mutatja:-D Szorítok neked, még ilyen szépen fent van a hõd, addig minden oké. Ha jól húzta be a gép a pédet, akkor meg még ráérsz a tesztel.
Látom volt egy pozi teszted is teljesen kitisztultál?Amugy tényleg szép a görbéd!Reméljük nem megy le!Sajnos én úgyanígy voltam 2 pozi teszt 1 hét késés és megjött de az volt a fura hogy a pozi tesztek miatt elvileg akkor vetélésem volt és ugyebár akkor görcsnek meg darabosnak kellett volna lennie a menszimnek de nem ilyen volt ezért csináltam 7 nap egymás után teszteket és mind pozi lett egyre erõsebb!Elmentem csütörtökön dokihoz és nem látott terhességet!Az sztk-s vizelet tesztem is negativ lett!4 napja megint nega tesztjeim vannak de hányingerem van szédülök fájnak a melleim fáj a derekem!Vezettem a hõmet de ugy elkeseredtem hogy már azt is hanyagolom nem érdekel!De neked szurkolok!!!!
A kérdező hozzászólása: szia.teljesen kitisztultam, voltam dokinál.neked is drukkolok:-)))))) szerintem jól huzta be a pé emet??
2-ik vagyok sajnos nem tudom nem nagyon értek hozzá de sokszor voltatok együtt az a lényeg!Csatolom az én terhesgörbém! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c85c7baa9b6db4bc6a08e1..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!