Találatok a következő kifejezésre: Az ovszer tenyleg (9 db)

Az óvszereken tényleg van olyan bevonat vagy anyag ami megölheti a spermákat? és pl ha kilyukad akkor az előváladékot tudja semlegesíteni?

el?re is köszönöm a válaszokat:)

Legjobb válasz: Amennyiben az óvszer csomagolásán látod azt a szót, hogy "spermicid", akkor az óvszerhez használt síkosító tartalmaz spermaölõ adalékot. Bár ez nem "száz százalékos" védelmet nyújt, de nagyban segít ahhoz, hogy ne legyél terhes egy esetleges baki után se. Amúgy ilyen síkosító is kapható (spermicid tartalmú), amely szintén "jó hatással" van a védekezés hatásfokára.

Amennyiben az óvszer csomagolásán látod azt a szót, hogy "spermicid", akkor az óvszerhez használt síkosító tartalmaz spermaölõ adalékot. Bár ez nem "száz százalékos" védelmet nyújt, de nagyban segít ahhoz, hogy ne legyél terhes egy esetleges baki után se. Amúgy ilyen síkosító is kapható (spermicid tartalmú), amely szintén "jó hatással" van a védekezés hatásfokára.
Tényleg van ilyen óvszer, úgy ahogy ezt a második hozzászóló is írta.
Szia! Én nem tudok ilyenrõl, de már nekünk is volt, hogy kiszakadt a gumi és inkább gyorsan elmentem dokihoz és 72 órán belül kellett bevennem 2 db esemény utáni tablettát! (Én nem bízok az ilyenekben!)

Az óvszer tényleg biztosan meg véd a nemi betegségektől?

Ha most egy lányal a szánk teljes élővilágát őszekeverjük esetenként vérző foginel vagy nyelvel a betegségeget ugyan ugy elkaphatjuk? Azt AIDS et meg a hasonlókat?

Legjobb válasz: Nem nyújt biztosan védelmet minden esetben, nyilván.

Nem nyújt biztosan védelmet minden esetben, nyilván.
Nemi (azaz nemi úton terjedõ) betegségeket hogy akarsz szájon át elkapni? Egyébként igen, hacsak a baci át nem rágja.
aids-et soha, semmilyen formában nem tudsz elkapni. a HIV-et annál inkább, és igen , megvéd az óvszer. Egyébként ha védekezés nélkül szexelnél egy hiv fertõzöttel, akkor is nagyon kicsi a valószínûsége annak, hogy megfertõz
99.99% ban
Ha rendesen használod, tehát jól teszed rá akkor a HPV-t kivéve minden ellen véd.
egyátalán nem szükséges
Vélhetõen. Nem, csak akkor, ha nem nedvesedik eléggé a csaj.
Igen ki. Csak víz alapú sikosítót szabad használni. És kell, egy idõ után már nem lesz olyan nedves a csaj, akkor meg kellemetlen lehet mind két félnek.
Óvszerhez csak víz bázisú sikosítót szabad használni. Alapból sikosított minden óvszer, de elõfordulhat, hogy plusz sikosítóra van szükség hüvelyszárazság esetén.
Ahogy az elõttem szólók is írták, csak vízbázisú síkosítót szabad használni hozzá. Saját tapasztalatom alapján ajánlott menet közben síkosítót bevetni, mert különben olyan lesz, mintha egy zacskó lenne rajta és érzésre sem túl kellemes... (25/L)
análhoz jól jön a síkosító
Az attól függ; szerintem nem síkosítóanyag-, hanem minõségfüggõ a dolog. Egy jó minõségû óvszernek nem szabad kiszakadnia semmilyen síkosítóanyag hatására sem. De ha az óvszer csak afféle gagyi, hiába annak a legjobb világmárka síkosító is, akkor is kiszakad(hat)), persze ez sem biztos. Azt javaslom önnek, hogy akármilyen gagyit ne vegyen meg, érdeme egy minõségi árura töpp pénzt áldozni.
Egy jó minõségû óvszer nem szakad, hanem olvad. (Ha nagyon gyors vagy.)

Óvszerrel védekeztünk, mégis parázok, hogy terhes lettem. Tényleg igaz, hogy ha szakad az óvszer, akkor azt biztos észrevesszük, mert nagy lyuk lesz rajta?

Legjobb válasz: Nekünk már volt h kiszakadt, de csak a végén vettük észre. Ha nagyon benne vagytok, nem biztos h feltünik. De mikor leveszi, akk látnia kell.

Nekünk már volt h kiszakadt, de csak a végén vettük észre. Ha nagyon benne vagytok, nem biztos h feltünik. De mikor leveszi, akk látnia kell.
én közben is érzem ha kiszakad, de amugy észre lehet venni, szinte felszalad az egész a farkán annyira szét tud menni a gumi, ha apró lyuktól félsz azt le tudod ellenõrizni:minden sex után engedjetek bele kis vizet, ha lyukas látni fogod és akkor ott a 72 órás tabi, tehát ne parázz
Vaze ha gumival is ennyire féltek akkor gumival is megszakításos módszert alkalmazzatok - az tuti 100%.... Pechemre most hétvégén szakadt ki az egyetlen gumi, de nélküle fejeztük be :) ) 22F
minden sex után 72 órásat:DDDD ez jó, ha vicc volt, mert amugy igencsak megviselné a szervezetet az a sok hormon, egy hónapban max 1-2 x lehet csak bevenni, de azt sem rendszeresen, na ha 1x szexel havonta az a gáz :) )))))
Az óvszer csak 98%-ban nyújt biztonságot. Sõt egyes kutatók szerint csak 96%-ban. De a dobozon az elsõ áll.
Szerintem ne szexelj, ha mindentõl rettegsz.
Vagy minden szex vegyél be 72 órást, ne parázz!!
Terhes vagy :(
8asikrek....

Tényleg van az óvszeren vonalkód?

Legjobb válasz: Igen, de ezek szerint neked nem kell végig legördíteni! A peremén van!

Igen, de ezek szerint neked nem kell végig legördíteni! A peremén van!
Bepisálok srácok... :D Nincs rajta, csak a dobozán, meg esetleg az alufólia csomagoláson!

Tényleg olyan veszélyes az óvszer nélküli szex?

Nekem azt mondták, hogy védekezés nélkül is terhes maradhat egy n?..még ha a férfi nem is engedi bele.Viszont bn?m már többször szexelt bármilyen védekezés nélkül, persze a párja nem élvezett bele, mégse maradt terhes..Akkor ez most kamu, vagy tényleg teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Mivel az elovaladek is tartalmazhat spermiumokat,teherbe lehet esni,de a sulyosabb dolog az hogy mindenfele nemi uton terjedo betegseget lehet elkapni,foleg ha az ember gyakrabban valtogatja a partnereit.Ugyhogy a baratnod ha meg sokat kiserletezik es meg nem akar gyereket akkor nehany abortuszon is tulesik majd,ami tonkreteheti az eletet.

Mivel az elovaladek is tartalmazhat spermiumokat, teherbe lehet esni, de a sulyosabb dolog az hogy mindenfele nemi uton terjedo betegseget lehet elkapni, foleg ha az ember gyakrabban valtogatja a partnereit.Ugyhogy a baratnod ha meg sokat kiserletezik es meg nem akar gyereket akkor nehany abortuszon is tulesik majd, ami tonkreteheti az eletet.
Igen teherbe is lehet esni mert az elõváladék is bõven tartalmaz hímivarsejtet. Másrészt az óvszer véd az AIDS-tõl, a Szifilisztõl, Hepatitisztõl, a különbözõ gombás és vírusos és bakteriális fertõzésektõl.
Nem, menne csõdbe.Az elõzõ válaszadónak nem rossz napja van, csak lehet neki is a könyökén jön ki, h annyira sok visszatérõ kérdés van, amit már vagy ezerszer megválaszoltunk. Amúgy simán teherbe lehet esni.A barátnõdnek eddig szerencséje volt.Én egy tündéri anyukával szültem együtt, akik csak egyszer voltak együtt óvszer nélkül, akkor sem volt még csak a láthatáron sem a peteérés, és mégis megbabásodott. Tehát egyáltalán nem kamu.Ha nem akarsz gyereket, és fix kapcsolatod van, akkor söpörj el nõgyógyászhoz tabiért.Ha meg alkalmi parti, akkor legalább gumit húzz!
Ha a férfi spermája életerõs, akkor bármi megtörténhet! 8 hónapi megszakításos védekezés után (idõnkénti óvszerrel) - valószínû elõváladékból - megszületett gyönyörû kisfiam. A gyenge spermájú partnertõl - élesben - ha akarod sem biztos hogy összejön a baba.
Abszolút nincs rossz napom, sõt ajándékokat csomagoltam a párommal közben karácsonyi zenéket hallgattunk és eleredt a hó, ami már gyönyörû nagy. Szóval abszolút piánóban vagyok. Csak az, hogy naponta (nem hetente) naponta több és ugyanez a kérdés jön elõ. Lassan kéne egy beilleszt másol gomb az ilyen kérdésekre. Egyébként nem értem a lapvezetõket sem, mert minden kis szar helyesírási, gépelési hibát képesek korrigálni a szarul feltett kérdéseket átfogalmazni, átcsoportosítani, de az 1000szer feltett kérdést hagyják kiírni....
MIÉRT NEM HASZNÁLOD A KERESÕÕÕÕÕÕT?????? KÖNYÖRGÖM????!!!!????
A kérdező hozzászólása: Figyelj ha rossz napod van ne rajtam töltsd má ki. Kössz. Amguy ha mindenki a keresõt használná, akkor ez az oldal csõdbe menne. Kössz a kedvességed.
Egy gyakori kérdés:) Elottem lényegében mindent elmondtak. még annyit: ismerek olyat, aki évekig megszakításosan védekezett, sehogy máshogy, és bizony nem volt baj. csak ugy 5 év után, de akkor sem csináltak semmit másképp. Es nem mindenkinek van ilyen szerencséje, hogy nem rogton vagy pár alkalom után. Ugyhgy védekezni kell, hacsak nem baj, hogy baba lehet belole. Nem is beszélve a betegségekrol.

Az ovszer gumi tenyleg elveszi az elvezetet?

sokszor hallottam mar hogy nem elvezik annyira a pasik. ez igaz?

Legjobb válasz: Szerintem nem feltétlen...nekem nem:) Minden egyes percét élvezzük a dolognak! (írtam egy topicot "Szeretkeztünk a párommal".kezd mondattal)-fontos lenne ha megtekintenék és írnátok bele..aggódok.

Szerintem nem feltétlen...nekem nem:) Minden egyes percét élvezzük a dolognak! (írtam egy topicot "Szeretkeztünk a párommal".kezd mondattal)-fontos lenne ha megtekintenék és írnátok bele..aggódok.
Szerintem egyáltalán nem.
Szerintem se jóó!El veszi az élvezetet!
hat..pl en nem szeretem gumival csinalni....kiabrandit:(ez szerintem szemelytol fugg
Annyira azért nem ojan rosz a hejzetèn 40 èves vagyok ès nagyon sokfèlèt probältam nèha azèrt az orälis gumival is elèg jo tud lenniHa a partner ügyes sztem megszokäs kèrdèse
en gyulolom a gumit! es nekem nagyon rossz benne. tobbszor elofordult, hogy teljesen el is vette a kedvemet.
Hát elvileg egy hét kell hozzá, de az orvosok általában egy hónapot szoktak javasolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Mert holnap megyünk nyaralni és meg szeretném lepni vele a barátom, neki nyaralás alatt lesz a szülinapja. És biztos sokkal jobb lenne neki is. Esetleg délután felhívjam az orvosom?
Szerintem a biztonság kedvéért megkérdezheted õ mit gondol lehet e már. Bár szerintem lehet.
Én is Dienille-t szedek, és már 5. szemnél együtt voltunk a barátommal és nem történt semmi. Felesleges várni egy hónapot. Azt írja az elsõ naptól véd, ha nem így lenne nem lenne odaírva. Nyugi, már simán elhagyhatjátok az óvszert!!

Ha a pasi két óvszert húz fel, akkor az biztonságosabb, vagy tényleg nagyobb az esélye, hogy kiszakad?

Legjobb válasz: nagyobb az esélye mert a két gumi dörzsöli egymást, és így könnyebben szétszakad mindkettõ.

Nem kell fogamzásgátló, egész egyszerûen elég egy gumi és kész.
nagyobb az esélye mert a két gumi dörzsöli egymást, és így könnyebben szétszakad mindkettõ.
Értelmetlen a kérdés és egyben buta is vagy. Ha még szûz vagy, pláne oda kellene figyelned a gumi használati utasítására, de látom jobban érdekel az internet, s mint tudjuk a GOOGLE mindenki barátja és nagyon sok mindent tud! Kérdezd Wiki-t esetleg, Õ nagyon okos. Tudtad, hogy világszerte akadémikusok és nagyon okos emberek felügyelik ezt az oldalt? És tudod azt is, hogy miért? Hogy ne minden zagyvaság kerüljön fel rá. Biza.
Huh, tök igazat és okosat írtam mégis lepontoztak. Hurray! Vagy valakinek nem tetszik az õszinte írás. :D
Gondold meg a fogamzásgátló használatát, egyáltalán nem egészséges..használjatok gumit és késõbb, ha már elég régóta együtt vagytok esetleg gondold meg újra a fogamzásgátlót, de kezdetnek tökéletesen megfelel a gumi is.
Szeritned a fogamzásgátló is 100%-ig hatékony? Ráadásul elég aranyos mellékhatásai vannak, na és a betegségek ellen sem véd. Veszel egy extra safe óvszert, lehetõleg durex vagy lifestyles, szakszerûen felhelyezed (ne maradjon alatta levegõ), majd a végén leellenõrzöd, hogy nem lyukas-e.
Ökörség és felesleges. De olvasni kellene használati útmutatót is néha.
A kérdező hozzászólása: Én még szûz vagyok, és ezért kérdezem, még nem volt nálam óvszer se, ezért az útmutatóját se nagyon olvasdgattam... ezért kérdeztem.:D Szeretnék biztonságos szexet, ezért nem kéne leszólni% De ha ez a helyzet, akkor marad a fogamzásgátló..
Pfff... :D
De miért tennél ilyet?
Nagyobb az esélye, hogy kiszakad. Vannak extra safe kondomok, vegyél olyat!
A kérdező hozzászólása: Fogamzásgátlót és gumit is akarok használni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!