Találatok a következő kifejezésre: Az outlookot lehet (43 db)

Hogy lehet a levelezőprogramomból (Outlook) kimenteni a leveleket egyben, hogy ha újra rakom a Windowst és a progit utána újra meglegyenek az Outlookban a levelek?

Újra kell telepítenem a Windowst és így az Outlook-ot is, de nem szeretném, hogy a régi levelek elvesszenek. Mi a megoldás, hogy megmaradjon?

Legjobb válasz: Igen. Nem egy fájl, hanem 5-6, minden folder külön fájlban tárolódik. Hogy pontosan hol? 1. Leírásom szerint megkeresed. 2. OE menûjében meg lehet keresni (sõt állítani) hol tárolja a leveleket. Nincs OE a közelben ezért nem tudom neked megnézni hogy hol, de értelemszerû. 3. Rákerestetsz Windowsal a *.dbx fájlokra. Most ahogy írom, lehet nem is dbx, hanem mbx. Valamelyik a kettõ közül. Lemásolod, ujratelepítés után visszamásolod, felülírod a frissen létrehozott fájlokat. IncrediMailrõl nem tudok nyilatkozni.

Igen. Nem egy fájl, hanem 5-6, minden folder külön fájlban tárolódik. Hogy pontosan hol? 1. Leírásom szerint megkeresed. 2. OE menûjében meg lehet keresni (sõt állítani) hol tárolja a leveleket. Nincs OE a közelben ezért nem tudom neked megnézni hogy hol, de értelemszerû. 3. Rákerestetsz Windowsal a *.dbx fájlokra. Most ahogy írom, lehet nem is dbx, hanem mbx. Valamelyik a kettõ közül. Lemásolod, ujratelepítés után visszamásolod, felülírod a frissen létrehozott fájlokat. IncrediMailrõl nem tudok nyilatkozni.
Ha POP3-mal tölti le, akkor nem marad meg.
A dokumentumok között ott van valahol, ha sok leveled van, a méretébõl megtalálod :) Én is így menekítettem át mikor újraraktam.
Úgy kell beállítani a webes postafiókban (pl. Gmail), hogy egy példány menjen a POP3 szerverre, egy pedig maradjon meg a webesen. Nekem így mûködik (Mozilla Thunderbirdem van).
Újra létrejönnek az üres fájlok (az eredetihez hasonló elhelyezkedéssel), ezeket írd felül a mentettekkel.
A kérdező hozzászólása: Nem marad meg az biztos. Addig már értem, hogy honnan mentsem ki, de a windows és a program újrarakása után hova másoljam be, hogy újra meglegyenek úgy mint elõtte?
De a szerveren (postafókon) megmaradnak a levelek, tehát nem kell semmit menteni...
A kérdező hozzászólása: Outlook Express Tehát másoljam le a file-t mentsem ki pendrive-ra és az újratelepítés után másoljam be a megfelelõ helyre? Pontosan hova is? Az IncrediMail esetében is így kell?
MS Outlook, vagy Outlook Express? Nem mindegy. MS Outlook pst kiterjesztésû fájlban tárolja a leveleket, általában outlook.pst és a %appdata%\Microsoft\Outlook mappában lakik. OE pedig dbx fájlokban. A fájlok helye: %appdata%\Identities\{A9526511-D73D-4CD4-8D26-6789E75ABDF5}\Microsoft\Outlook Express A "{A9526511-D73D-4CD4-8D26-6789E75ABDF5}" csak példa, valami hasonló értelmetlennek tûnõ karaktersorozat lesz.
A kérdező hozzászólása: Dokumentumok? Nem a Program Files-ban valahol?
A kérdező hozzászólása: Hiába marad a szerveren egy példány, az újra rakott program azokat már nem tölti le, csak amik ezután jönnek. Mintha "tudná", hogy már egyszer letöltötte.

Hotmail-es, yahoo-s e-mail cimet be lehet állitani az outlook expressben? Ha igen, hogyan?

Legjobb válasz: Be lehet.Fel kell menni a hotmail.com, yahoo.com oldalra, és megnézni a pop3 (ez a bejövõ levél) és az smtp (kimenõ levél) beállításokhoz mit kell írni. Utánna belépsz az outlookba, eszközök-> fiókok -> hozzáadás-> levelezés, és ott értelemszerüen beállítani.

Be lehet.Fel kell menni a hotmail.com, yahoo.com oldalra, és megnézni a pop3 (ez a bejövõ levél) és az smtp (kimenõ levél) beállításokhoz mit kell írni. Utánna belépsz az outlookba, eszközök-> fiókok -> hozzáadás-> levelezés, és ott értelemszerüen beállítani.
A yahoo nem támogatja az SMTP-t.Ingyen nem.

Az outlook express-ben kapok egy levelet de ha megakarom nézni, hogy mit tartalmaz nem tudom megnyitni. Ha valaki tud segítsen. Mi lehet a baj, mert én nem tudok rájönni?

Legjobb válasz: Elsõ és legfontosabb: Sürgõsen telepíts valami normális levelezõ programot (Thunderbird, The Bat!). Az outlook express NEM levelezõ program, az egy hulladék. A magad és a gépedet karbantartó személy lelki épsége érdekében felejtsd el az OE-t! Másik, hogy talán adj egy képernyõmentést, hogy néz ki az az email és mit tapasztalsz (pl hibaüzenet?) mikor meg akarod nyitni...

Elsõ és legfontosabb: Sürgõsen telepíts valami normális levelezõ programot (Thunderbird, The Bat!). Az outlook express NEM levelezõ program, az egy hulladék. A magad és a gépedet karbantartó személy lelki épsége érdekében felejtsd el az OE-t! Másik, hogy talán adj egy képernyõmentést, hogy néz ki az az email és mit tapasztalsz (pl hibaüzenet?) mikor meg akarod nyitni...


Hogyan lehet beállítani, hogy az Outlook használata mellett a webes felületen is megtekinthessem a leveleimet?

Amióta használom a 2007es outlookot, azóta a szolgáltató (nevezetesen freemail) oldalán nem látom az üzeneteket? Megoldható valahogy, hogy ott is fentmaradjanak a levelek? Köszi

Legjobb válasz: Szia. 7. pont - "Valamint itt adhatjuk meg, hogy a levelezõ programunk a szerverrõl letörölje-e a letöltött levelet, vagy fenthagyja pár napig." : http://www.dynamicart.hu/blog/levelezes-beallitasa-outlook-2.. Sok sikert. üdv.

Szia. 7. pont - "Valamint itt adhatjuk meg, hogy a levelezõ programunk a szerverrõl letörölje-e a letöltött levelet, vagy fenthagyja pár napig." : http://www.dynamicart.hu/blog/levelezes-beallitasa-outlook-2.. Sok sikert. üdv.
Egy megoldás amit elõzõ írt. Másik megoldás hogy IMAP-et állítasz be és ekkor nem kell a levelzõben semmit állítani.
Jaja, az imap kliens kb. egymilliószor hasznosabb, mint a pop, de minden emiles tutorialban a pop kliens konfigurálást nyomatják ezerrel. Ha a freemaillal is lehet, csinálj imapot és minden eszközödön az imap kliens folyamatosan szinkronban lesz a fiókoddal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! még annyi, hogy errõl az imap dologról hol tudhatok meg többet? mert már többször olvastam ezt a kifejezést, de nem vagyok tisztában vele, hogy mi ez egyáltalán és hogy mûködik?
IMAP lényege, hogy ugyanolyan mappastruktúrában látod a leveleidet a levelezõdben, mint ahogy web-es felületen a Freemail (vagy más web-es szolgáltató) esetén. Ekkor megmaradnak a postafiókban a leveleid, míg POP esetén külön macera van azzal, hogy biztos legyen hogy megmaradnak a levelek... Ez arra is jó, hogy számítógépeddel bármi történik, leveleid megmaradnak, míg POP esetén letölti a leveleket és esetleg ha nem mentetted le, elveszik. IMAP esetén okostelefonról belépve is ugyanúgy látod a web-es felületen a leveleidet mert ott maradnak. Hopsz, most vettem észre a Freemail súgóban, hogy nem érhetõ el a freemail postafiók IMAP protokollon keresztül... Ez esetben sjanos nem lehet beállítani, bár lehet hogy elavult súgót talltam meg éppen... IMAP-ról itt olvashatsz bõvebben: http://hu.wikipedia.org/wiki/IMAP
A kérdező hozzászólása: És akkor ehhez kell egy olyan kliens ami tudja ezt a protokollt, meg egy olyan mail szerver ami szintén támogatja ( a freemail akkor ezek szerint nem )? A wikis oldalon felsorolja az outlookot is, akkor ezt is "rá tudom venni" erre?
Pontosan, az Outlook ismerni az IMAP-et. Gmail egyébként is megbízható, míg én sokszor járok úgy, hgoy freeemail-es ismerõsnek írok levelet és a mail delivery válaszol vissza mert épp szerverhiba van, stb... Levlistákra se lehet megbízhatóan feliratkozni freemail címmel mert visszapattan... Outlook-ot nem használok, de valahol ott ahol a POP beállítások vannak kell lennie az IMAP lehetõségnek is.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszönöm a segítséget!

Mi baja lehet az Outlook-nak?

Windows 8 prof 32 bit-es rendszeren office 2013 van és a gmail fiókomat tettem az outlook-ba. Létrehoztam benne szabályokat (szabályok: mint a gmail-ben a címkék) bizonyos levelekre, de egyik napról a másikra törli ezeket a leveleket, vagy nem tudom mit csinál, de abban a létrehozott mappában nincs és az archiváltak közé se tette. Nem állítottam be automatikus archiválást. Illetve a beérkező üzenetek között sincs semmi, ami előző nap ott volt és nem tudom szinkronizálni. Ha hagyományosan, a gmail.com-on keresztül jelentkezem be a fiókomba, akkor minden rendben van, minden ott van a helyén. Illetve exportálni se tudom az egész fiókomat, mert hibaüzenetet dob. Hibásnak érzi az egyik szülinap bejegyzést a naptárban és kéri a javítást, ezért szinte azonnal leáll az exportálás és így semmit sem tud csinálni. Csakhogy az a gond, hogy az a szülinap bejegyzés már nem létezik. Gondoltam újrahúzom az egész office-t, habár néhány hete csináltam meg az egész gépemet. Augusztus közepe után, tehát friss minden. Mi lehet a gond? Mit tehetek?

Legjobb válasz: Az Outlook hadilábon áll az IMAP levelezõkkel (exchange persze pöpecül megy... nem véletlenül) Ha gmail fiókot akarsz levelezõprogramba applikálni, akkor sokkal jobban jársz a Thunderbirddel. Van hozzá google calendar plug-in, meg google contacts plug-in is.

Az Outlook hadilábon áll az IMAP levelezõkkel (exchange persze pöpecül megy... nem véletlenül) Ha gmail fiókot akarsz levelezõprogramba applikálni, akkor sokkal jobban jársz a Thunderbirddel. Van hozzá google calendar plug-in, meg google contacts plug-in is.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a jó tanácsot. Szerencsére azt is ismerem, úgyhogy akkor áttérek arra.

Az Outlook Expressbe érkező leveleimben hiába kattintok a hivatkozásokra, nem nyílnak meg. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Nézd meg: Outlook Express > Eszközök > Beállítások > Olvasás > Az összes üzenet egyszerû formátumban elõl vedd ki a pipát > Alkalmaz ! OK

Nézd meg: Outlook Express > Eszközök > Beállítások > Olvasás > Az összes üzenet egyszerû formátumban elõl vedd ki a pipát > Alkalmaz ! OK
Nincs pipa!

Hogyan lehet a C partícióról a D-re irányítani pl. az Outlook Express használata során keletkező adatokat (címjegyzék, levelek)?

Legjobb válasz: Az Outlook Express programban a beállításoknál kell a személyes adatfájlt máshova helyezni. Akkor nem a C-re menti a dolgait.

Az Outlook Express programban a beállításoknál kell a személyes adatfájlt máshova helyezni. Akkor nem a C-re menti a dolgait.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm !!! Amúgy meg teljesen logikus : Beállítások - Karbantartás - Tárolómappa.
A kérdező hozzászólása: A kedves Válaszadó értékes tanácsát sikeresen alkalmaztam a levelekre, de a címjegyzék átirányítására sajnos sehol nem találtam megoldást. Köszönettel venném az erre vonatkozó segítséget is . . .

A hotmail-nek vagy az outlook-nak van valamilyen telefonszáma ahol technikai segítséget lehet kérni?

Ma nem engedett belépni az emailembe, azt írta, hogy valaki más is használja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!