Találatok a következő kifejezésre: Az otthoni mennyire megbizhatóak, (2 db)

Az otthoni vércukorszintmérők mennyire megbizhatóak, mennyire adnak pontos eredményt?

Kiderült hogy terhességi cukorbeteg vagyok.Azóta itthon rendszeresen mérem a vércukromat,reggel éhgyomorra és evés után is,és az értékek mindig tökéletesek.5.2-nél nem megy feljebb az érték.Mennyire hihetek ezeknek az eredményeknek?

Legjobb válasz: Szerintem jók, hisz a rendelõkben is ezt használnak, ha nem vérvételbõl állapítják meg. Papám cukros, nála tökéletesen mûködik évek óta, mindig "szólt" ha baj volt:-) Ne félj , bízz benne!!

Szerintem jók, hisz a rendelõkben is ezt használnak, ha nem vérvételbõl állapítják meg. Papám cukros, nála tökéletesen mûködik évek óta, mindig "szólt" ha baj volt:-) Ne félj , bízz benne!!
Szia! Nekem azt mondta a belgyógyász hogy kb 0.4mmolt tévedhetnek ugyhogy nem jelentös a külömbség a kettö közt, csak vénás vérböl biztosabb értéket tudnak mondani.

Mennyire megbízhatóak az otthoni munkák?

amelyben kezdésként 600ft-ot kell befizetnie, és állítják később semmit se. dokumentumokat küldenének el, elkellene készíteni, majd e-mail-en szétküldeni, mégis félek, hogy átverés

Legjobb válasz: Egy munka sem megbízható, ami úgy kezdõdik, hogy fizess be valamennyi pénzt.

Egy munka sem megbízható, ami úgy kezdõdik, hogy fizess be valamennyi pénzt.
de pl ha jól tudom oriflame-nél is van kezdõ 990FT vagy mennyi... még se átb_aszás, amennyire én tudom :) de ez igen! én is érdeklõdtem utána, jelentkeztem is, mert jól hangzott... csak a pénz befizetése volt hátra, aztán utána olvasgattam... ezt amúgy Te is megteheted, csak a sablon szöveg egy bekezdését másold be a google-ba..:D és kiderült hogy az egész valami MLM f_*szság, szóval ne...:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!