Találatok a következő kifejezésre: Az osztálytársaim suliba vagyunk (14 db)

Az osztálytársaim ha suliba vagyunk ott elvagyunk, de amugy meg nem keresenek, sehova se hivnak, és ha van valamim meg se köszöntenek (szülinap, névnap). Mit tegyek?

kérdezem ez osztály?? És ?k akarnak a barátaim lenni??Mit csináljak velük??? Szeretném nekik megmutatni, hogy elérek valamit nélkülük is, csak nehéz egyedül :(, mert a régi barátaim másik suliba vannak, és csak hétvégén tudok velük találkozni, el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Mióta vagytok osztálytársak? Nekem úgy tûnik, hogy ebben a tanévben lettetek azok. Hát idõbe telik, amíg sulin kívül is elkezdtek összejárni, fõleg, ha mind arra vártok, hogy a másik tegye meg az elsõ lépést. Vagy a többiek egymással összejárnak csak veled nem? Nem lehet, hogy õk meg azt hiszik, te nem akarsz velük barátkozni? Hívd el õket suli után pl. fagyizni, vagy beszéld meg velük, hogy menjetek együtt moziba, vagy bulizni. Találj ki valami jó, olcsó programot és hívd el õket! Ha látják, hogy jófej vagy és veled jó elmenni valahová, akkor biztos õk is hívni fognak. És amúgy te meg szoktál emlékezni az õ szülinapjukról/névnapjukról?

Mióta vagytok osztálytársak? Nekem úgy tûnik, hogy ebben a tanévben lettetek azok. Hát idõbe telik, amíg sulin kívül is elkezdtek összejárni, fõleg, ha mind arra vártok, hogy a másik tegye meg az elsõ lépést. Vagy a többiek egymással összejárnak csak veled nem? Nem lehet, hogy õk meg azt hiszik, te nem akarsz velük barátkozni? Hívd el õket suli után pl. fagyizni, vagy beszéld meg velük, hogy menjetek együtt moziba, vagy bulizni. Találj ki valami jó, olcsó programot és hívd el õket! Ha látják, hogy jófej vagy és veled jó elmenni valahová, akkor biztos õk is hívni fognak. És amúgy te meg szoktál emlékezni az õ szülinapjukról/névnapjukról?
Ne haragudj, de ugy nez ki, nem akarnak a barataid lenni az osztalytarsaid. Mit lehet tenni? Semmit. Megertem, hogy hianyoznak a regi barataid. Gondolom mindegyiknek ahogy neked is megvan a maga barati kore, meg elete. Eleg szomoru ez egyebkent amit leirtal.
A kérdező hozzászólása: Ebben az évben lettünk osztálytársak. Nem szoktam elfelejteni az õ ünnepüket, és azér mindig megköszönötm õket.
Szia. Velem is majdnem úgyanez volt, csak én tavaly kerültem össze az új osztálytársakkal (nem ismertem senkit az osztályba; ez nagyon rosszul érintett!:S) Az elsõ félévben nem is beszélgettem (szinte) senkivel, csak úgy elvoltam magamban; aztán telt-múlt az idõ aztán elkezdtûnk egymással haverkodni. Most már itt a 2. év vége mindenkivel nagyon jóban vagyok, elég összetartó társaság lettünk. (igaz vannak ellentétek is) Az elején nekem is nagyon hiányoztak a régi haverok! De szeritnem idõvel majd elmúlik, aztán majd összebarátkoztok. Sok sikert =)
Ido kerdese. Baratkozz ossze eggyel, aztan majd jon a tobbi is. Nem akarlak elkeseriteni, de a munkahelyeken is ugyanez van. Azt hiszed, hogy a tobbiek a barataid, maximalisan figyelembe veszed, hogy nekik mi a jo, nem felejted el a szulinapjukat, aztan jon a hidegzuhany, amikor kiderul, hogy ok korantsem veszik ilyen komolyan a baratsagot. Es akkor rajossz, hogy igazi jobarat keves van, es szerencse, ha tenyleg kialakul ilyen baratsag. A tobbiekkel pedig max. jo kapcsolatod van, de nem szabad azt hinni, hogy barmikor barmiben szamithatsz rajuk. Igy megkimelheted magad az allando csalodastol.

13 éves vagyok és van egy hosszú ideje tartó kapcsolatom, egy suliba járunk. Úgy gondoltuk, hogy szexelünk, ez a hely éppen a suli wc-jében volt. Rgyik osztálytársunk észrevett minket, és mostmár az egész suli tudja. El kéne mennünk a suliból?

kellemetlen helyzet nekem és barátn?mnek is. mit tehetnék, hogy ne mindíg minket cseszegessenek? El kéne mennünk a süliból? És attól is félünk, hogy valaki beköp egy tanárnak!

Legjobb válasz: Nevetnék, ha nem azt olvasnám, hogy 13 évesek vagytok.Na mindegy minden csoda 3 napig tart... Ne vedd fel a dolgot, akkor abbahagyják, de ezt a dolgot azért át kellett volna gondolnotok.Pl. VÁRNI MÉG!!!

Nevetnék, ha nem azt olvasnám, hogy 13 évesek vagytok.Na mindegy minden csoda 3 napig tart... Ne vedd fel a dolgot, akkor abbahagyják, de ezt a dolgot azért át kellett volna gondolnotok.Pl. VÁRNI MÉG!!!
Már ne haragudj, de hogy gondoltátok ti azt, hogy a suli vécéjében kettyintetek? Ha 13 vagy, akkor gondolom általános iskolás. Nem zavar, hogy ott kicsi gyerekek is vannak? Mondjuk ti se vagytok nagyobbak. Na és elsõ alkalommal pont egy klozettban?? Amúgy tuti, hogy mindenki tudni fogja, és mellesleg, ha nagyon kekeckedni akarnak, akkor ez közszeméremsértés, mivel egy közintézményben történt. Persze mákotok van, hogy még mind a ketten 14 éve alattiak vagytok, de a szüleiteknek már kínosabb lehet a dolog. Ne várd, hogy megdícsérnek érte.
Szerintem egy iskola mosdoja nem a legmegfelelöbb hely az elsöre föleg nem 13 évesen.Szerintem várhattatok volna még vele ha meg mégis igy láttátok jonak, ezekszerint igen akkor is egy olyan helyen kéne történnie ahol eltudod magad engedni.Nem akarlak elszomorítani de ha lebuktatok biztos hogy rajtatok fognak csámcsogni mert a pletyka gyorsan terjed.Tanárok is megtudhatják...sok sikert!hozd ki a legjobbat ebböl!
Én 14 éves lettem volna 4 héttel azelött hogy megtörtént volna velem az elsõ együttlét.Tehát szintúgy 13 éves voltam.Szerelmes filmet néztünk, és úgy döntöttünk a barátommal, hogy ma megtesszük.Szép volt, jó volt egy ágyban, mindenki nélkül, lágy zenével stb. De hogy pont egy wc-ben ilyen fiatalon??? A suliból ne menjetek el, vállaljátok sztem a következményeket... De ezért simán ki is csaphatnak!!! Náûlunk egyszer pár éve egy fiú leszoptatott egy lányt a fiú wcbe...haladéktalanul kirúgták õket...
Jesszusom! Hova romlik tovább ez a világ! Lassan majd olyanokat írnak, hogy az ovisok a játszóházban franciáztak! Normálisak vagytok! Meg is érdemelnétek, ha valamelyik tanár fülébe jutna és kirugatna titeket! Szarosok, minek szexeltek még?????
már bocsi...de szerintem jo hulyék vagytok..mit akartok ti 13 évesen?? ja és én is cseszegetnélek ezzel ha ismernélek az tuty...!!!! inkább mennyetek orvoshoz, ne a sulibol el..
de iert pont a suliba?? meg aWC-be? miert nem lehet otthon 1 kényelmes ágyon?? ha már annyira nagynak érzitek magatokat...vagy valami csendes helyen ahol nemjár senki..ha annyira lenne eszetek akkor ez az egész nem történik meg...
Szerintem hamarosan eljut a dolog híre valamelyik tanárotok fülébe is (mert olyan buli beköpni valaki(ke)t). Szóval szerintem inkább arra készülj, hogy a tanároknak mit fogtok mondani! Ja és ha a tanárok megtudják, akkor a szüleitek is! Gratulálok, szép és emlékezetes volt, az biztos!
Szerintem nem kell elmennetek a suliból, van erre egy elég súnyi megoldás...azt mondod, annak aki csesztet, hogy "és akkor mi van?" ha a tanárok fülébe jut akkor meg simán letagadod és ful-ra felháborodsz, hogy hogy képesek pont rólad ilyet kitalálni...a szülõk gondolom jobban hisznek nektek mint az osztálytársaitoknak...innnetõl kezdve meg lehet, hogy azt mondják majd rátok egy ideig, ohgy nem mertétek bevallani, de legalább nyugiban hagynak a tanárok, a szülõk és mindenki... Remélem tudtam valamit segíteni nektek, és szurkolok, hogy ne legyen belõle nagyobb bajotok és remélem hogy élveztétek az elsõt (és jelzem nem olyan szokatlan, hogy egy iskola wcjében kerüljön az elsõre sor) és ne foglalkozz azokkal akik basztatnak, biztos irigyek, hogy szerelmes vagy és hogy van egy bomba jó csajod (gondolom;)) na hajrá!!
SZerintem tagadjátok le (ha még nem vallottátok be)pl.:azért mentetek be a budiba hogy tudjatok nyugottan beszélni.ha tanár nem tudja meg abba fogjákhagyni a piszkálást.ha megtudja a tanár akkor várjátok meg a következményeket és ha úgy érzitek akkor mennyetek el másik suliba.(és legközelebb ágyban csináljátok)
Basszátok meg, ennyi önkontrollotok nincs? Megérdemelnéd, hogy apád jól elverjen, hátha abból tanulnál.
Hova fajul a világ? Nem a jérdésre válaszolnak egyesek, meg mocskolódnak... Amúgy egy környékbeli suliban egy 9.es lányt 2 hónap haladékkal (tanév vége) tanárát pedig azonalli hatállyal elküldték, lehet tippelni mit csináltak, hol és mekkora mázlijuk volt hogy nem volt bizonyíték csak egy szintén 9.es szemtanú... Megjegyzem sehol sem látom hogy elõször nem ágyban, gyertyafényben, Mozartot hallgatva csinálták a kérdezõ és a barátnõje. A kérdésre válaszolva: Nem kéne elmennetek a suliból, ha pl. mindjárt ballagás. Nem is rúghatnak ki, mivel tankötelesek vagytok, szóval vagy biztosítják a magántanárt, vagy helyet egy másik suliban, ha ti is beleegyeztek. A probléma (erkölcsi meg érzéki meg szerelemi szempontokat hagyjuk már, azt nem kérdezte senki), hogy ezért mindenféle fegyelmit kaphattok, a tanárok lehúzhatják a jegyeiteket (joga van számonkérni minden órán, és az órai teljesítményedet osztályozni, így meg is buktathat elvileg). Még nagyobb próbléma, ha 13-14 éves fejjel gondolkodok, hogy anyuci-apuci bizonyára megtudják. Persze ki lehet játszani a "csak csókolózni mentünk be" kártyát, meg hogy "a Réka azért mondja hogy szexeltünk, mert csak annyit látott hogy ... és különbenis utálja blablabla"... Kérdés hogy mennyi értelme van. Az iskola elhagyását nem tartom kötelezõ de még csak ajánlott jellegûnek sem, de a "cseszegetés" ellen annyit tehettek, hogy bagóztok rá, ill. a tanárok részérõl hogy tanultok és példadiákok vagytok. Ha úgyis ballagtok, már nincs sok hátra. Ha nem, és nem akarjátok ezt az egy évet végigparázni és szenvedni, és sulit akartok váltani, meg kell magyaráznotok miért ("mindenki minket piszkál, pedig 3 éve járunk, ha átmegyünk másik suliba..." "anyu, dugtam a suliban és mennék mielõtt küldenek").
Szia! Háát tényleg felejthetetlen sikerült! De miért pont iskola wc-ben??? Szerintem is hamarosan elfelejtik, addig meg kitartás!!! Gondolom, azért tanultatok ebbõl!
Ha atanáro megtudják akkor õk vagy a suliorvos vagy a lány szülei TUTI, hogy elcipeli orvoshoz. remélem védekeztetek ha már megvan neki. 13 évesen egyáltalán nem azon kéne gondolkozni. 18 vagyok. 4 éve vagyok a palimmal. de csak egy éve feküdtünk le egymásaal. egy meghitt pillanatban, itthon. igyis volt egy kis kellemetlenség. ami IGAz, hogy egész életre kirart. (mármint a sex emléke)és az hogy ijen fiatalon suliban...mosdóban.egy lánynak közel sem ijennek kéne lennie. ha anyalennék akkor a fiú farkát és a lányom nyakát tekerném ki. Tudom, nem azt kérted, hogy oktassalak ki. de elgondolkztatok ezen? nem hiszem. ne menjetek el. szülõknek kell szólni. és nem sok van a suliból. utánna meg lecsillapodnak a körülmények.
Azért szerintem 14 évesen is elég gáz "osztani az észt" egy 13 évesnek...fõleg olyan dumával h "én sem voltam még annyi amkor..." Nem tudom mit képzeltek magatokról, 13 évesen azt hiszitek kinõttetek az Isten markából, pedig még messze nem...erre késõbb fogtok rájönni, amikor majd vehetitek a falba a fejeteket...nem azért, de ez a kapcsolat nem fog tartani mig a világ, majd a KOMOLY kapcsolatodban hogy fogod elmondani a párodnak, hol történt az elsõ, s mikor? (nekem meglenne a véleményem) nem beszélve arról hogy hogy tudsz majd a gyerekeid szemébe nézni?????? gondolkodj el...s várj a követjezõvel még legalább 3-4 évet (egy 17 éves lány akinek barátja van)
Hú bakker..ez marha nagy gáz. A helyedben megpróbálnám egbeszélni anyukámmal, inkább az én számból hallja mint 1 tanáréból. Valószínûleg nem úsznád meg egy enye-benyével de ha õszinte vagy kisebb lesz a dorgálás. Elõbb utóbb a tanárok is megfogják tudni és befogják hívatni a szüleiteket is. úgyhogy inkább magadtól mondd el!!! 13 évesen énis korainak tartom, nem biztos hogy a szervezeted kész volt már erre, és az sem biztos, hogy mindennel tisztában vagy akkor sem ha azt hiszed hogy igen. mindketten elég hülyék vagytok.. ami megtörtént megtörtént, de nem hiszem hogy az elsõnek így kellett volna történnie, hiszen igencsak befolyásolhatja a nemi életed további részeit.
Meg is lepõdtem hogy 7 éves voltál :D Igen az elsõnek szépnek érzékinek kell lennie, én felfogtam...pedig scak 14 voltam...nem scak bedugom kihúzom és kész...
elözö hozzászolo 17 éves voltam, nem 7!!!
En nem vetlek meg...én egyszerüen megmondom az igazat.'7 éves voltam, mikor azzal asráccal voltam akit szerettem...de az a baj, h a szex nálatok csak szex meg orgazmusbol áll, arra senki nem tanit meg h van benne valami mélz és érzéki dolog, amit sajnos ebben a fiatal korban nem tud az agy felfogni....remélem jol meggondoltad mit csinálsz mielött bementél a klotyoba, mert az akivel elöször voltunk..azt soha nem felejtjük el!! ezt kerdeztem kerdesbe is visszabb ott is mindenki azt irta h az elso fleeljthetetlen marad.UGyh legalabb a következöre vigyázz!
vótott a özebe koton-e???
melyik suliba jársz? én is beiratkozom. :-D
melyik ez a suli? átiratkozok!
Mifelénk sosem volt divat, miféle ótvar erkölcstelen suliba jársz te? 23N
Nálunk ilyen sohasenem volt...
9. es voltam amikor rám jött a hurutos hasmenés a suliban. megyek be 1000-el a wc-re mit látok az osztálytársam Móni ott kényezteti orálisan a 12.es Feri nevezetû motoros ruhában lévõ diákot. rohadt ideges lettem aztán kiszaladtam a suliból egészen a benzinkútig ott elkértem a kulcsot és végre....na, de visszagondolva rohadt ideges voltam akkor...!!!!!!
Szerintem a bokorban még hidegvan
A kérdező hozzászólása: Annyit el árulok hogy Debrecenben az egyik suliban. :D De amugy komolyan és nem hogy ritkábban még sûrûbben fordul elõ a lánycumi.:D
Ilyenre én sem emlékszem, lehet rossz suliba jártam...
Ismerve az iskolai fiú wc-k állapotát, valszeg a csaj se lehetett túl igényes.
Miért? Gyakori?
Mechwart?

Hogy szivassam meg vagy mit csináljak az osztálytársaimmal vagy a suliban a gyerekekkel április 1-én?

13 éves fiú vagyok 7. es és jó szivatást akarok írjatok légyszi!!!!!!

Legjobb válasz: Hát hallod..így december elején. Kicsit elkeéstél már az idei "szivatásokkal".

Hát hallod..így december elején. Kicsit elkeéstél már az idei "szivatásokkal".
Ilyen tervvel ez neked lesz szívás. 2013-ban április 1-e Húsvét hétfõ, ráadásul a tavaszi szüneten belüli nap.
2012 december 21 VILÁGVÉGEEEEEE

Szerintetek normális, hogy néha szégyenlem, hogy szép vagyok? És kivel barátkozzak a suliban, ha tökre mások az osztálytársaim? Az emberek tényleg nem a külsőmet nézik, hanem a belsőmet?

Legjobb válasz: Ne szégyelld, inkább légy büszke rá. De annyira azért ne, hogy szándékosan keresd, a nálad kevésbé szebb emberek társaságát, csak hogy virithas mellettük. Nyugodtan barátkozhatsz akárkivel, egy idõ után úgyse a külsõd fog nekik számítani. :) pl, nekem sok olyan jó barátom van, akik elég távol állnak az én világomtól(szoktam bulizni járni, meg néha elég kihivoan öltözködök, õk meg inkább olyan otthon ülõsek), mégis imádom õket, nagyon jó fejek, és ha velük vagyok, nem számít ki hogy néz ki.

Ne szégyelld, inkább légy büszke rá. De annyira azért ne, hogy szándékosan keresd, a nálad kevésbé szebb emberek társaságát, csak hogy virithas mellettük. Nyugodtan barátkozhatsz akárkivel, egy idõ után úgyse a külsõd fog nekik számítani. :) pl, nekem sok olyan jó barátom van, akik elég távol állnak az én világomtól(szoktam bulizni járni, meg néha elég kihivoan öltözködök, õk meg inkább olyan otthon ülõsek), mégis imádom õket, nagyon jó fejek, és ha velük vagyok, nem számít ki hogy néz ki.
Szerintem nem szégyelled, inkább kellemetlenül érzed magad emiatt, mert a többiek nem olyanok, mint te vagy. A külsõd alapján az emberek talán úgy érzik, "kevesebbek" nálad, ezért nem mernek kezdeményezni, kerülik a társaságod, ami részben érthetõ. Neked kell megtenned az elsõ lépéseket, mutasd meg nekik, hogy a szépséged ellenére te egy nagyon is érzõ, emberi lény vagy, akivel mindenféle külsõ, fizikai adottságtól függetlenül igenis lehet barátkozni.
Nem akarok szemétkedni, de éppenséggel lehet, h vki azért barátkozik veled, mert jól nézel ki, sokan külsõ alapján ítélnak.
bocs ítélnek
Igekötõ
mármint hogy névutó.
azt sehogy, az egy toldalék nélküli szó. (vagyis olyan régi toldalék van rajta, hogy ma már nem elemezzük külön). Szófaj tekintetében határozószó
A kérdező hozzászólása: az "elõtt"-öt hogy elemezzem le??
Legyen inkább a képzõ.
rag
szerintem képzõ, de nem biztos
A kérdező hozzászólása: jaj amúgy a polgárosodik szóelemzésekor az-od- az mi lesz??
A kérdező hozzászólása: koszonom
igekötõ

Az osztálytársaim megvádoltak azzal hogy "pedofil" vagyok, csakmert a 15 éves lányok felé közeledtem a suliban, mit tegyek? 18F

Próbálok ismét barátn?t szerezni, voltak els?s lányok akiknél bepróbálkoztam, erre megvádoltak az osztálytársn?im hogy "pedofil" vagyok, valamint hogy "ezzel visszafejlesztem" magam. Igazuk van? Mit tehetnék, hogy ne piszkáljanak ismét?

Legjobb válasz: Majd linkeld be nekik a wikipédiáról a "pedofil" címszót. Persze dobálózhatnak mindenféle szóval, aminek nem ismerik a jelentését.

Majd linkeld be nekik a wikipédiáról a "pedofil" címszót. Persze dobálózhatnak mindenféle szóval, aminek nem ismerik a jelentését.
Szerintem vágj vissza, hogy én legalább hajtok egy csajra, veled még sosem láttam lányt, mivan bu*i vagy?:D aztán simán vedd poénra. Vagy pedig keress valakit akinek 16 éves csaja van, és mondd, hogy csak egy évvel idõsebb a tiédnél. Amúgy ha téged nem zavarna a korkülönbség fel se vetted volna a szekálásukat. Igazuk van, hogy a te korosztályodban is körbenézhetnél, mert te már érettségizel, jön az egyetem, õ meg most ismerkedik a gimivel, más világ a kettõ:)
Hát ha én 18 lennék, simán a mai 15-16 éves korosztályból szemezgetnék :)
ababn, hogy pedofil vagy nincs igazuk, viszont szerintem sem egy éretlen kislányt kéne felszednek túl naívak és sztem nem egy 18 éves fiúhoz valók
még nem, de ha igy folytatod az leszel, a te korodban egy 30-40 év közötti ninfomán bonbázó kellene, hogy gyüjthessél tapasztalatot
A kérdező hozzászólása: Igazatok van mindenben! Köszönöm a válaszaitokat, lépni is fogok hétfõn ezen ügyben!
mond nekik hogy "tudatlan libák, a pedofil 6-13 év közöttiekhez vonzódó felnõtt! Többet kéne lapozgatni a wikipediát!" ennyi
Én konkrétan lesz*rnám. De azért elmagyaráznám nekik a pedofil szó jelentését, hogy legalább mások elõtt ne égessék magukat. Szerintem csak féltékenyek, hogy te nyugodtan közeledsz a lányokhoz, õk meg nem. Talán észbe kaptak és most próbálnak ilyenekkel lebeszélni, hogy utána õk mászhassanak rá a csajokra. Egyébként az a 3 év lehet sok is, de nem törvényszerû. Barátnõm és a barátja között is 3 év van(bár õk 17 és 20 évesek), de mondjuk egy másik barátnõm és a barátja között 6 év van és már majdnem 2 éve együtt vannak. Szóval kivételek mindig vannak. Hogy mit tegyé, hogy ne piszkáljanak? Ne vedd fel. Ha látják, hogy zavar a dolog, csak azért is csinálni fogják, mert milyen szó szívatni a másikat címszó alatt, de ha azt látják, hogy elengeded a füled mellett és nem foglalkozol az ilyen jellegû véleményekkel, akkor abbahagyják majd. 16/L
szerintem egyáltalán nem pedofilság, hidd el, a 15 éves lányokat a 18 éves fiúk érdeklik ;)
hol lennél már pedofil, 3 év korkülönbség az semmi. Az osztálytársaid meg féltékenyek vagy csak egyszerûen rájöttek, hogy könnyû téged szivatni. Ha nem vennéd fel amit mondanak és csak kiröhögnéd õket, már rég elfelejtették volna a sztorit.
22 évesen 15 éves lánnyal jöttem össze, igaz 17-18-nak nézett ki. 3 évig tartott a kapcsolat, eljegyzés is volt az utolsó évben. Nem tartotta be a szabályokat, szakítottam vele. Ennek 40 éve, nem rajtam múlott, tehát lehet komoly kapcsolat. Természetesen akkoriban nem az volt a legnagyobb gondja egy tininek, hogy hogyan kell mélytorkozni...pedig volt szex akkor is.
Tényleg ilyenkor még sok a 3 év. De nem vagy az. Jah és a helyedben kideriteném kinek hány éves a pasija, 100% hogy akadna olyan 18 éves csajszi akinek 30-40 éves pasija van. Szóval kussssss :)
Furcsa. Ha egy 18 éves srác próbálkozik egy 15 éves csajnál, az pedofil. Ha egy 15 éves csaj akaszkodik rá egy 18 évesre, vagy még idõsebbre, az érettebb a koránál.

Van egy barátom aki az osztálytársam is és nagyon szeretjük egymást de amíg suliban vagyunk csak más csajokkal beszélget és velem nem. Most mit tegyek?

Legjobb válasz: Féltékennyé akar tenni :P Csináld te is ugan ezt ha meg nem veszi észre magát úgyse kár érte :D

Féltékennyé akar tenni :P Csináld te is ugan ezt ha meg nem veszi észre magát úgyse kár érte :D
Lehet h nem féltékennyé akar tenni csak menõ gyerek aztán nem mutatja, hogy csaja van, mert na...fiatal még, nem? Elõfordul...ne loholj utána, jobb szeretik a pasik, ha egy kicsit elhanyagolják õket, akkor rögtön kell nekik a nõ, mert félnek, hogy elveszítik.
A kérdező hozzászólása: Én már próbáltam féltékennyé tenni de mégegyszer nem akarom mert nem ér semmit és amúgy ha mondok neki valamit nem figyel hanem meg tovább vagy épp elfordul pedig tudom hogy hallotta .De én nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni.

Az hogy lehet, hogy átiratkoztam két éve egy másik suliba, és azota minden nem a volt osztálytársaimmal vagy az iskolával vagy a tanárokkal álmodom?

Legjobb válasz: Ezt nem értem, mert nem tudsz fogalmazni, vagy csukott szemmel írtad. De lehet, hogy arra célzol, hogy a volt oszt. társaiddal álmodsz. Amúgy szerintem még vágysz vissza a másik suliba, s hiányzik minden.

Ezt nem értem, mert nem tudsz fogalmazni, vagy csukott szemmel írtad. De lehet, hogy arra célzol, hogy a volt oszt. társaiddal álmodsz. Amúgy szerintem még vágysz vissza a másik suliba, s hiányzik minden.
A kérdező hozzászólása: bocs télleg rosszul irtam, azt akartam kérdezni hogy az hogy lehet hogy átiratkoztam egy másik suliba és azota a régi sulimmal vagy a tanárokkal vagay a volt osztálytársaimmal álmodok mindig?
Sok idõt velük töltöttél, abban az osztályban, suliban. Azért ez megmarad egy emberben emlékekként. Ezek jönnek elõ most. Feldolgozza az agyad, hogy ez már nincs. Nem feltétlenül vágyódsz vissza, csak peregnek az emlékek. Majd el fog múlni. A te esetedben ez hosszú idõ, lehet kell még pár év, mire elmúlik. Attól is függ, hogy rossz, vagy jó emlékeid vannak róla.
vaGAY csak egyszerûen incepciót hajtottak végre rajtad

Van egy helyes srác a suliban. Péntek délutánonként bentmarad a suliba ( nem miatta de én is, így figyeltem föl rá), meg még néhány osztálytársam (mi nem vagyunk azok). Az gáz ha néhány barátnőmmel odamegyünk és megkérdezzük beállhatunk-e játszani?

Multkor nagyon gyáva voltam és hiába győzködtek barátnőim nem mertem. Aztán megkérdeztèk a hátam mögött. Csak akkor épp nem fociztak és erre az a vàlasz jött, hogy most nem épp nem játszanak. Barátnőm erre hogy és mást? Jött a válasz: hát lehetne csak az fáj (kipi*zás). Szerintetek miért mondott ilyeneket? Le akart rázni? Miért hiszik azt a fiúk h porcelánból vagyunk, és mind nyafogunk ha "bibis "lesz a lábunk?

Legjobb válasz: A helyes srácok sokszor bunkók. Én a helyedben mellõzném már ennyi után is. Amúgy nem gáz ha megkérdezed. ;)

A helyes srácok sokszor bunkók. Én a helyedben mellõzném már ennyi után is. Amúgy nem gáz ha megkérdezed. ;)
A kérdező hozzászólása: ugyanakkor az osztálytársai szerint meg kedves és egyáltalán nem bunkó
Hé kis csaj! jegyezd meg a foci, s a csajok közt mindig nagy a dilemma.
a fiúk szeretik külön választani a csajokat és a haverokat. ezért nem akarta, hogy be állj. vagy lehet, hogy tetszel neki, és nem akarta, hogy megsérülj. bár erre nem sok esélyt látok. viszpnt szerintem ne így közeledetek. inkább máskor beszélj vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
Saját tapasztalatod alapján tudd meg, hogy bunkó-e.
A kérdező hozzászólása: ment a zöld pacsi, köszönöm a válaszokat!
Köszi, és szívesen bármikor! ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!