Találatok a következő kifejezésre: Az osztálytársaim suliba (56 db)

A barátnőm leszopta az osztálytársát suli után miután felment hozzá. Tagadta a barátnőm, de a gyerek kiröhögött én meg megcsaptam. Mit tegyek?

Én 23 vagyok a srác 19 a barátnőm meg 18. A gyerek kinevetett, hogy lenyelte neki és milyen jól kielégítette a ... nekem meg nem is csinálná ha nem kérném meg rá, hogy tegye meg igaz lenyeli nekem is, de nem csinálja olyan hú de jól ahogy a gyerek előadta... végül a barátnőm is bevallotta, de nem tudom ezt megemészteni és megbocsátani neki, pedig nagyon szeretem... mit csináljak? sír meg nem hagy békén,hogy bocsássak meg neki, de nem tudom mit tegyek, sose tudok bízni benne ezek után az a baj.

Legjobb válasz: Jó nagy ribancot szedtél te össze

Jó nagy ribancot szedtél te össze
Bocs, de valami egy rib_nc nõd van. Egyértelmû, hogy lapát, vagy alázd meg magad vele, mert mással is meg fogja tenni logikus. 23/N
Keress egy felnõtt nõt talán..
"csak az a baj megcsókoltam mert több napig nem tudtam róla sõt aznap még nyelves csókot is adott, pedig nem sûrûn szokott, mintha direkt csinálta volna hátha megérzem..." Nyelves csók nem, de pipa lenyelve az megy? Nem egy hétköznapi r1ngyó lehet, hallod. Szerintem nincs itt kérdés, a srácnak is kijárt a saller bõven, a csajnál sem kérdéses a lapát. Szerintem eddig kb helyesen csináltál mindent. Megbízni benne? Ne viccelj! Napokig el sem mondta, mástól kellett visszahallanod... Én szóba sem igazán állnék vele ezek után!
Elég egyértelmû a szituáció. Lapát. Ha egyszer megtette, ezután is megteszi. Keress egy olyan lányt aki megbecsül. Biztos h nehéz lesz elengedni, de biztos Te is belátod h ez így elég gusztustalan dolog volt tõle. Én nem is tudnék ezután ránézni sem, megcsókolni meg fõleg, mert az járna a fejemben h más is járt már a szájába nemrég..
Tudta h rosszat csinált, ezért tekert egy kicsit jobban a megszokottnál. Remélem azért a gyereket is állcsúcson pattintottad.
hagyd ott örökre.
mi az, hogy nem lehetsz ott mindenhol?? egy kapcsolatnak semmi értelme, ha ellenõrizgetni kell a másikat, ha nincs bizalom... tényleg elég gyerekesnek tûnik ez a lány. hagyd ott.
Zvonko válaszára csak annyit írnék, h aki ilyet ír másnak, sztem pont az a lúzer. Mellette még retardált is... Elég defektes egy ember lehet..
Nem vagytok egymásnak valók, akkor miért baj, hogy vége? A lány még nem érett / nem akar állandó kapcsolatot, lecövekelni egyvalaki mellett. Ez azért 18 évesen eléggé érthetõ is. Szerintem, aki ilyen korú lánnyal jár, annak erõsen számolnia kell azzal az eshetõséggel, hogy rövid életû a kapcsolat. Ez még a tapasztalatszerzés, a kíváncsiság kielégítésének, a tanulásnak az idõszaka. Én nem fogok kategorikusan elítélni egy 18 éves tinilányt, aki nem fér a bugyijába, és szeretné megtudni, milyen a jó csók, mi [email protected] és [email protected] közt a különbség, melyik a számára ideális méret, melyik fiú hogy csinálja, mennyi spermája van és sorolhatnám. A 18 éves fiúk se állnak le egy p.uncinál, mert tapasztalni akarnak. Amúgy is tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért szopta le kéjes örömmel azt a srácot, és miért csinálja neked ímmel-ámmal. Hm?
Bizony csúnyán megalázott ez a fiatal lányka Téged. Mindenképp keress valaki mást, én is javaslom a más korosztályt, és akin érzed, hogy igazán szeret és megadja a tiszteletet (a bizalom mellett a kölcsönös tisztelet nagyon fontos egy kapcsolatban). A csókos résztõl kifordult a gyomrom... Sajnállak, de gondolj arra, hogy új ajtók nyílnak... 23N
Probalom helyedbe erezni magam, de en nem folytatnam vele a kapcsolatod. Amit tett az mar a pofatlansagon is tul megy. Az en baratom akkor volt massal mikor mar szakitottunk (de akkor is csak csokoloztak) majd ujra kibekultunk, de nekem ezt is nehez volt elnezni, de azt kell hogy mondjam a te eseted teljen mas....es ott kagynam. Bar az a baj, hogy a szerelem nagy ur. de probalj elgondolkozni rajta, megeri neked ez a megalasztatas? A seggevel is kirohog, ne engedd meg neki!
csapd meg a csajt is! valahogy azért bealáznám a helyedben. légy kreatív :D
1: miert szopta le? 2: miert sir? 3: miert szereted? 4: megerdemelte a pofont a gyerkoc... nem viselkedett tiszteletteljesen. 5: gondolkozz el azon hogy mi is az ami zavar mindebben. szerintem sok mindenre nem tudod meg a valaszt.
Ne bocsáss meg neki! Megírtad a választ is, hogy nem tudsz bízni benne. JOGOS! Én ezek után nem szeretném.
Ez nem kamu? Ha nem az nem is értem miért kérdezõsködsz. Egyértelmû, hogy ki kell hajítani a [email protected]
Keress egy normális 20-25 éves lányt, ne egy diszkós rib_ncot! Találni is fogsz, ne aggódj! 23/N
Én nem (csak) a gyereket csaptam volna meg. Az a baj, hogy elég ronda dolgot tett a barátnõd. Én kidobnám a francba. Dolgozol, fiatal vagy, könnyen találsz másik embert.
hagyd ott csajt és ne rágódj ezen... írtad hogy megcsaptad a gyereket, nah ezt jól tetted lány meg lapát... keress olyan nõt aki becsületes... 25 körüliek közt simán találsz... tudod õk nekik már , , benõtt a fejük lágya"
A kérdező hozzászólása: csak az a baj megcsókoltam mert több napig nem tudtam róla sõt aznap még nyelves csókot is adott, pedig nem sûrûn szokott, mintha direkt csinálta volna hátha megérzem...
Reagálnék itt pár válaszban leírt dologra is egyben. Egyrészt, 18 évesen már nem éretlen tini az ember. Legalábbis nem az a 14-15 éves kategória. Nem hiszem, hogy az ilyenek pár év múlva kikupálódnak, szóval nem a korral volt itt a gond. És ne vedd megalázásnak. Mégis mi megalázó azon, hogy nem feltételeztél róla ilyet, és hogy bíztál benne? Magát alázta meg azzal, hogy csak úgy leszop valakit. Persze az okát kitudakolhatnád, legalábbis engem érdekelne, hogy mégis mi járt akkor a fejében és miért tette, de amúgy felejts el, mert ezt egyszerûen senkitõl sem szabad eltûrni! Elhiszem, hogy szereted és fáj, én is voltam hasonló helyzetben, de õ nem szeret téged, és ezért nem mehet ez tovább.

Az osztálytársaim ha suliba vagyunk ott elvagyunk, de amugy meg nem keresenek, sehova se hivnak, és ha van valamim meg se köszöntenek (szülinap, névnap). Mit tegyek?

kérdezem ez osztály?? És ?k akarnak a barátaim lenni??Mit csináljak velük??? Szeretném nekik megmutatni, hogy elérek valamit nélkülük is, csak nehéz egyedül :(, mert a régi barátaim másik suliba vannak, és csak hétvégén tudok velük találkozni, el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Mióta vagytok osztálytársak? Nekem úgy tûnik, hogy ebben a tanévben lettetek azok. Hát idõbe telik, amíg sulin kívül is elkezdtek összejárni, fõleg, ha mind arra vártok, hogy a másik tegye meg az elsõ lépést. Vagy a többiek egymással összejárnak csak veled nem? Nem lehet, hogy õk meg azt hiszik, te nem akarsz velük barátkozni? Hívd el õket suli után pl. fagyizni, vagy beszéld meg velük, hogy menjetek együtt moziba, vagy bulizni. Találj ki valami jó, olcsó programot és hívd el õket! Ha látják, hogy jófej vagy és veled jó elmenni valahová, akkor biztos õk is hívni fognak. És amúgy te meg szoktál emlékezni az õ szülinapjukról/névnapjukról?

Mióta vagytok osztálytársak? Nekem úgy tûnik, hogy ebben a tanévben lettetek azok. Hát idõbe telik, amíg sulin kívül is elkezdtek összejárni, fõleg, ha mind arra vártok, hogy a másik tegye meg az elsõ lépést. Vagy a többiek egymással összejárnak csak veled nem? Nem lehet, hogy õk meg azt hiszik, te nem akarsz velük barátkozni? Hívd el õket suli után pl. fagyizni, vagy beszéld meg velük, hogy menjetek együtt moziba, vagy bulizni. Találj ki valami jó, olcsó programot és hívd el õket! Ha látják, hogy jófej vagy és veled jó elmenni valahová, akkor biztos õk is hívni fognak. És amúgy te meg szoktál emlékezni az õ szülinapjukról/névnapjukról?
Ne haragudj, de ugy nez ki, nem akarnak a barataid lenni az osztalytarsaid. Mit lehet tenni? Semmit. Megertem, hogy hianyoznak a regi barataid. Gondolom mindegyiknek ahogy neked is megvan a maga barati kore, meg elete. Eleg szomoru ez egyebkent amit leirtal.
A kérdező hozzászólása: Ebben az évben lettünk osztálytársak. Nem szoktam elfelejteni az õ ünnepüket, és azér mindig megköszönötm õket.
Szia. Velem is majdnem úgyanez volt, csak én tavaly kerültem össze az új osztálytársakkal (nem ismertem senkit az osztályba; ez nagyon rosszul érintett!:S) Az elsõ félévben nem is beszélgettem (szinte) senkivel, csak úgy elvoltam magamban; aztán telt-múlt az idõ aztán elkezdtûnk egymással haverkodni. Most már itt a 2. év vége mindenkivel nagyon jóban vagyok, elég összetartó társaság lettünk. (igaz vannak ellentétek is) Az elején nekem is nagyon hiányoztak a régi haverok! De szeritnem idõvel majd elmúlik, aztán majd összebarátkoztok. Sok sikert =)
Ido kerdese. Baratkozz ossze eggyel, aztan majd jon a tobbi is. Nem akarlak elkeseriteni, de a munkahelyeken is ugyanez van. Azt hiszed, hogy a tobbiek a barataid, maximalisan figyelembe veszed, hogy nekik mi a jo, nem felejted el a szulinapjukat, aztan jon a hidegzuhany, amikor kiderul, hogy ok korantsem veszik ilyen komolyan a baratsagot. Es akkor rajossz, hogy igazi jobarat keves van, es szerencse, ha tenyleg kialakul ilyen baratsag. A tobbiekkel pedig max. jo kapcsolatod van, de nem szabad azt hinni, hogy barmikor barmiben szamithatsz rajuk. Igy megkimelheted magad az allando csalodastol.

13 éves vagyok és van egy hosszú ideje tartó kapcsolatom, egy suliba járunk. Úgy gondoltuk, hogy szexelünk, ez a hely éppen a suli wc-jében volt. Rgyik osztálytársunk észrevett minket, és mostmár az egész suli tudja. El kéne mennünk a suliból?

kellemetlen helyzet nekem és barátn?mnek is. mit tehetnék, hogy ne mindíg minket cseszegessenek? El kéne mennünk a süliból? És attól is félünk, hogy valaki beköp egy tanárnak!

Legjobb válasz: Nevetnék, ha nem azt olvasnám, hogy 13 évesek vagytok.Na mindegy minden csoda 3 napig tart... Ne vedd fel a dolgot, akkor abbahagyják, de ezt a dolgot azért át kellett volna gondolnotok.Pl. VÁRNI MÉG!!!

Nevetnék, ha nem azt olvasnám, hogy 13 évesek vagytok.Na mindegy minden csoda 3 napig tart... Ne vedd fel a dolgot, akkor abbahagyják, de ezt a dolgot azért át kellett volna gondolnotok.Pl. VÁRNI MÉG!!!
Már ne haragudj, de hogy gondoltátok ti azt, hogy a suli vécéjében kettyintetek? Ha 13 vagy, akkor gondolom általános iskolás. Nem zavar, hogy ott kicsi gyerekek is vannak? Mondjuk ti se vagytok nagyobbak. Na és elsõ alkalommal pont egy klozettban?? Amúgy tuti, hogy mindenki tudni fogja, és mellesleg, ha nagyon kekeckedni akarnak, akkor ez közszeméremsértés, mivel egy közintézményben történt. Persze mákotok van, hogy még mind a ketten 14 éve alattiak vagytok, de a szüleiteknek már kínosabb lehet a dolog. Ne várd, hogy megdícsérnek érte.
Szerintem egy iskola mosdoja nem a legmegfelelöbb hely az elsöre föleg nem 13 évesen.Szerintem várhattatok volna még vele ha meg mégis igy láttátok jonak, ezekszerint igen akkor is egy olyan helyen kéne történnie ahol eltudod magad engedni.Nem akarlak elszomorítani de ha lebuktatok biztos hogy rajtatok fognak csámcsogni mert a pletyka gyorsan terjed.Tanárok is megtudhatják...sok sikert!hozd ki a legjobbat ebböl!
Én 14 éves lettem volna 4 héttel azelött hogy megtörtént volna velem az elsõ együttlét.Tehát szintúgy 13 éves voltam.Szerelmes filmet néztünk, és úgy döntöttünk a barátommal, hogy ma megtesszük.Szép volt, jó volt egy ágyban, mindenki nélkül, lágy zenével stb. De hogy pont egy wc-ben ilyen fiatalon??? A suliból ne menjetek el, vállaljátok sztem a következményeket... De ezért simán ki is csaphatnak!!! Náûlunk egyszer pár éve egy fiú leszoptatott egy lányt a fiú wcbe...haladéktalanul kirúgták õket...
Jesszusom! Hova romlik tovább ez a világ! Lassan majd olyanokat írnak, hogy az ovisok a játszóházban franciáztak! Normálisak vagytok! Meg is érdemelnétek, ha valamelyik tanár fülébe jutna és kirugatna titeket! Szarosok, minek szexeltek még?????
már bocsi...de szerintem jo hulyék vagytok..mit akartok ti 13 évesen?? ja és én is cseszegetnélek ezzel ha ismernélek az tuty...!!!! inkább mennyetek orvoshoz, ne a sulibol el..
de iert pont a suliba?? meg aWC-be? miert nem lehet otthon 1 kényelmes ágyon?? ha már annyira nagynak érzitek magatokat...vagy valami csendes helyen ahol nemjár senki..ha annyira lenne eszetek akkor ez az egész nem történik meg...
Szerintem hamarosan eljut a dolog híre valamelyik tanárotok fülébe is (mert olyan buli beköpni valaki(ke)t). Szóval szerintem inkább arra készülj, hogy a tanároknak mit fogtok mondani! Ja és ha a tanárok megtudják, akkor a szüleitek is! Gratulálok, szép és emlékezetes volt, az biztos!
Szerintem nem kell elmennetek a suliból, van erre egy elég súnyi megoldás...azt mondod, annak aki csesztet, hogy "és akkor mi van?" ha a tanárok fülébe jut akkor meg simán letagadod és ful-ra felháborodsz, hogy hogy képesek pont rólad ilyet kitalálni...a szülõk gondolom jobban hisznek nektek mint az osztálytársaitoknak...innnetõl kezdve meg lehet, hogy azt mondják majd rátok egy ideig, ohgy nem mertétek bevallani, de legalább nyugiban hagynak a tanárok, a szülõk és mindenki... Remélem tudtam valamit segíteni nektek, és szurkolok, hogy ne legyen belõle nagyobb bajotok és remélem hogy élveztétek az elsõt (és jelzem nem olyan szokatlan, hogy egy iskola wcjében kerüljön az elsõre sor) és ne foglalkozz azokkal akik basztatnak, biztos irigyek, hogy szerelmes vagy és hogy van egy bomba jó csajod (gondolom;)) na hajrá!!
SZerintem tagadjátok le (ha még nem vallottátok be)pl.:azért mentetek be a budiba hogy tudjatok nyugottan beszélni.ha tanár nem tudja meg abba fogjákhagyni a piszkálást.ha megtudja a tanár akkor várjátok meg a következményeket és ha úgy érzitek akkor mennyetek el másik suliba.(és legközelebb ágyban csináljátok)
Basszátok meg, ennyi önkontrollotok nincs? Megérdemelnéd, hogy apád jól elverjen, hátha abból tanulnál.
Hova fajul a világ? Nem a jérdésre válaszolnak egyesek, meg mocskolódnak... Amúgy egy környékbeli suliban egy 9.es lányt 2 hónap haladékkal (tanév vége) tanárát pedig azonalli hatállyal elküldték, lehet tippelni mit csináltak, hol és mekkora mázlijuk volt hogy nem volt bizonyíték csak egy szintén 9.es szemtanú... Megjegyzem sehol sem látom hogy elõször nem ágyban, gyertyafényben, Mozartot hallgatva csinálták a kérdezõ és a barátnõje. A kérdésre válaszolva: Nem kéne elmennetek a suliból, ha pl. mindjárt ballagás. Nem is rúghatnak ki, mivel tankötelesek vagytok, szóval vagy biztosítják a magántanárt, vagy helyet egy másik suliban, ha ti is beleegyeztek. A probléma (erkölcsi meg érzéki meg szerelemi szempontokat hagyjuk már, azt nem kérdezte senki), hogy ezért mindenféle fegyelmit kaphattok, a tanárok lehúzhatják a jegyeiteket (joga van számonkérni minden órán, és az órai teljesítményedet osztályozni, így meg is buktathat elvileg). Még nagyobb próbléma, ha 13-14 éves fejjel gondolkodok, hogy anyuci-apuci bizonyára megtudják. Persze ki lehet játszani a "csak csókolózni mentünk be" kártyát, meg hogy "a Réka azért mondja hogy szexeltünk, mert csak annyit látott hogy ... és különbenis utálja blablabla"... Kérdés hogy mennyi értelme van. Az iskola elhagyását nem tartom kötelezõ de még csak ajánlott jellegûnek sem, de a "cseszegetés" ellen annyit tehettek, hogy bagóztok rá, ill. a tanárok részérõl hogy tanultok és példadiákok vagytok. Ha úgyis ballagtok, már nincs sok hátra. Ha nem, és nem akarjátok ezt az egy évet végigparázni és szenvedni, és sulit akartok váltani, meg kell magyaráznotok miért ("mindenki minket piszkál, pedig 3 éve járunk, ha átmegyünk másik suliba..." "anyu, dugtam a suliban és mennék mielõtt küldenek").
Szia! Háát tényleg felejthetetlen sikerült! De miért pont iskola wc-ben??? Szerintem is hamarosan elfelejtik, addig meg kitartás!!! Gondolom, azért tanultatok ebbõl!
Ha atanáro megtudják akkor õk vagy a suliorvos vagy a lány szülei TUTI, hogy elcipeli orvoshoz. remélem védekeztetek ha már megvan neki. 13 évesen egyáltalán nem azon kéne gondolkozni. 18 vagyok. 4 éve vagyok a palimmal. de csak egy éve feküdtünk le egymásaal. egy meghitt pillanatban, itthon. igyis volt egy kis kellemetlenség. ami IGAz, hogy egész életre kirart. (mármint a sex emléke)és az hogy ijen fiatalon suliban...mosdóban.egy lánynak közel sem ijennek kéne lennie. ha anyalennék akkor a fiú farkát és a lányom nyakát tekerném ki. Tudom, nem azt kérted, hogy oktassalak ki. de elgondolkztatok ezen? nem hiszem. ne menjetek el. szülõknek kell szólni. és nem sok van a suliból. utánna meg lecsillapodnak a körülmények.
Azért szerintem 14 évesen is elég gáz "osztani az észt" egy 13 évesnek...fõleg olyan dumával h "én sem voltam még annyi amkor..." Nem tudom mit képzeltek magatokról, 13 évesen azt hiszitek kinõttetek az Isten markából, pedig még messze nem...erre késõbb fogtok rájönni, amikor majd vehetitek a falba a fejeteket...nem azért, de ez a kapcsolat nem fog tartani mig a világ, majd a KOMOLY kapcsolatodban hogy fogod elmondani a párodnak, hol történt az elsõ, s mikor? (nekem meglenne a véleményem) nem beszélve arról hogy hogy tudsz majd a gyerekeid szemébe nézni?????? gondolkodj el...s várj a követjezõvel még legalább 3-4 évet (egy 17 éves lány akinek barátja van)
Hú bakker..ez marha nagy gáz. A helyedben megpróbálnám egbeszélni anyukámmal, inkább az én számból hallja mint 1 tanáréból. Valószínûleg nem úsznád meg egy enye-benyével de ha õszinte vagy kisebb lesz a dorgálás. Elõbb utóbb a tanárok is megfogják tudni és befogják hívatni a szüleiteket is. úgyhogy inkább magadtól mondd el!!! 13 évesen énis korainak tartom, nem biztos hogy a szervezeted kész volt már erre, és az sem biztos, hogy mindennel tisztában vagy akkor sem ha azt hiszed hogy igen. mindketten elég hülyék vagytok.. ami megtörtént megtörtént, de nem hiszem hogy az elsõnek így kellett volna történnie, hiszen igencsak befolyásolhatja a nemi életed további részeit.
Meg is lepõdtem hogy 7 éves voltál :D Igen az elsõnek szépnek érzékinek kell lennie, én felfogtam...pedig scak 14 voltam...nem scak bedugom kihúzom és kész...
elözö hozzászolo 17 éves voltam, nem 7!!!
En nem vetlek meg...én egyszerüen megmondom az igazat.'7 éves voltam, mikor azzal asráccal voltam akit szerettem...de az a baj, h a szex nálatok csak szex meg orgazmusbol áll, arra senki nem tanit meg h van benne valami mélz és érzéki dolog, amit sajnos ebben a fiatal korban nem tud az agy felfogni....remélem jol meggondoltad mit csinálsz mielött bementél a klotyoba, mert az akivel elöször voltunk..azt soha nem felejtjük el!! ezt kerdeztem kerdesbe is visszabb ott is mindenki azt irta h az elso fleeljthetetlen marad.UGyh legalabb a következöre vigyázz!
vótott a özebe koton-e???

Hogyan öltözködjek, ha a suliban meghatározott szabályok vannak és az osztálytársak is cikiznek ha valami újat veszek fel? Ja és nem mindegyik osztálytársam öltözködik szabályok szerint de engem akk is cikiznek érte? Hogy öltözködjek?

Legjobb válasz: ahogy jól érzed magad, mert az egyetlen ember, akivel egész életedben együtt maradsz, az Te vagy. ezek az emberek, akik "cikizik" a többit, semmire nem valók :) nem kell velük foglalkozni.

ahogy jól érzed magad, mert az egyetlen ember, akivel egész életedben együtt maradsz, az Te vagy. ezek az emberek, akik "cikizik" a többit, semmire nem valók :) nem kell velük foglalkozni.
mi ez bakker bajos csajok???Elég lúzer dolog.Hát akkor van két lehetõséged.Vagy a szabályok szerint öltözöl és nyalod mások seggét, vagy máshogy öltözöl egy darabig elviseled a cikizést...aztán...... Tudod ..minden csoda 3 napig tart..
igen, ahogy jól érzed magad
Szabályok? Mármint iskolai vagy pedig vmelyik idióta osztálytársad találta ki? REmm nem az utóbbi..
A kérdező hozzászólása: Köxönöm mindenkinek és az iskola szabályok!!!Köxönöm a tanácsokat!!!

Még nem jött meg mit csináljak ha majd a suliba fog megjönni a tanárok és az osztálytársak előtt?

Eggyik o.társamnak akkor jött meg (neki nem el?ször)

Legjobb válasz: Hordj hétköznapi tisztasági betétet (simát) a suliban és a tatyódban mindig legyen egy betét nehéz napokra is. Akkor nem fog váratlanul érni az elsõ mensid. Általában az elsõ alkalommal és az elsó napokban gyengébb ezért ha használsz tisztasági betétet, még nem fog látszódni semmi(nem ázol át) mire észreveszed.

Hordj hétköznapi tisztasági betétet (simát) a suliban és a tatyódban mindig legyen egy betét nehéz napokra is. Akkor nem fog váratlanul érni az elsõ mensid. Általában az elsõ alkalommal és az elsó napokban gyengébb ezért ha használsz tisztasági betétet, még nem fog látszódni semmi(nem ázol át) mire észreveszed.
az elõzõ válaszoló vagyok, nekem semmi elõjele nem volt. azóta sincs, sosem érzem mikor jön meg. És mikor mensturálok, az sem fáj, nem görcsölök, csak vérzek fájdalom nélkül. Max égni szokott belül az alhasam, de ennyi.
na nekem volt egy ilyen...elsõnek megjött, nagyonn erõs volt, másnap suliba mentem, extra betéttel. Angolórán mégis átáztam. Még a szék is olyan volt. Bugyi, nadrág minden. Szóltam szünetben bnõmnek, hogy baj van, hogy szóljon a tanárnak, h legyen valami..elüvöltötte magát, hogy basszus, hogy lehetek ennyire béna..Gyorsan kimenten wcre, cseréltem betétet, pulcsit magam köré, és igy voltam egész nap. De arra a pár percre, hogy hogyan jutottam a wcig nem emléxek....valahogy olyan pánikban voltam, hogy a feladat megoldására figyeltem, nem pedig arra, h megjegyezzem mit csináljak:S XD tehát ha bekövetkezik ilyen baki, akkor csinálj ugy ahogy jónak látod. Nekem pánikhelyzetekben jönnnek a legjobb ötleteim, és rajtam meg a bnõmön kivül senki nem vette észre h van valami..pedig véres volt a szék is....XD 17/L
Mindig tarts magadnál tisztasági betétet.De igazából az ember érzi azért ha vmi ott lent folyik, tehát olyankor ki kell menni wc-re és megnézni, hogy vajon , , nõvé" értél- e?!
A kérdező hozzászólása: és milyen elõjelei vannak? emlékeztek még az elsõre?
A kérdező hozzászólása: oké... de ha egy padtársam fiú és nem veszem észre vagy fehérben vagyok vagy szoknyába mit csináljak?
Nekem semmi elõjel nem volt, emlékszem, hogy elmentem wc-re, és ott vettem észre.Tisztasági betéttel ki lehet védeni az ilyen ½baleseteket½.
Elsõ mensimnek nem volt elõjele. Úszás után jött meg:S De nem volt nagy mennyiségû. Barnás színû volt kb 3-4 napig. 14 évesen jött meg elõször. Na aztán a második menses az már durva volt. Azóta is 5-6 napig tart. Elsõ napon gyenge, második-negyedik napon erõs és aztán szintén gyenge. Legyen nálad tisztasági betét, és ha tényleg érzed, hogy vmi folyik akkor irány a wc. Amúgy nekem most annyi elõjele van szal onnan tudom, hogy megfog jönni, hogy 1 héttel elõbb fehérfolyásom van. Akkor már tudom, hogy mire számíthatok. 16/L
Minden nap beteszel egy tisztasági betétet, azzal kibírod óra végéig, az elsõ úgyse olyan sok.
Nekem tesi órán jött meg ami a 2. óránk volt, ezért csak a bugyimba mehetett minden, de szerencsére nem áztam át, ki mentem wc-re megnézni h mi van és láttam h na ez már sajna nem fehér...Elõjele nem volt semmi csak futottam, és ment a bugyimba valami..:S
A kérdező hozzászólása: 13/L
Akkor nincs semmi probléma.Ha nem érzed magad hibásnak abban, hogy nem igazán voltak barátaid, akkor ugyanazt kell csinálnod, mint amit a régi sulidban is tettél, amikor odakerültél.Biztosan lesznek olyanok az osztályban, akik hozzád hasonlóak.
próbálj meg minél kommunikatívabb lenni, akik szimpatikusak neked, ahhoz menj oda beszélgetni, és érdeklõdj, hogy õk mit szeretnek csinálni, talán lesz valami közös témátok :)
Barátkozz. Biztos lesznek olyanok akik haverkodnak veled, csak annyi a dolgod hogy kedves legyél és viszonozd. Ne feltétlenül lépj be olyan bandába, ahol mindig másról megy a téma, mert fordulhat a kocka, és felhasználják ellened.. Remélem érted. Ha valaki nem szimpatikus, azzal egyszerûen nem kell foglalkozni. Legyél segítségnyújtó, lássák, hogy van tartásod, és nem lesz baj. :)
Én is 13 évesen mentem új suliba(gimi), és nekem se volt sok barátom a suliból. Az új sulidban ne próbálj megváltozni, csak magadat add, és hidd el, lesznek barátaid, ez tapasztalat! :D Sok sikert!
melyik suliba jársz? én is beiratkozom. :-D
melyik ez a suli? átiratkozok!
Mifelénk sosem volt divat, miféle ótvar erkölcstelen suliba jársz te? 23N
Nálunk ilyen sohasenem volt...
9. es voltam amikor rám jött a hurutos hasmenés a suliban. megyek be 1000-el a wc-re mit látok az osztálytársam Móni ott kényezteti orálisan a 12.es Feri nevezetû motoros ruhában lévõ diákot. rohadt ideges lettem aztán kiszaladtam a suliból egészen a benzinkútig ott elkértem a kulcsot és végre....na, de visszagondolva rohadt ideges voltam akkor...!!!!!!
Szerintem a bokorban még hidegvan
A kérdező hozzászólása: Annyit el árulok hogy Debrecenben az egyik suliban. :D De amugy komolyan és nem hogy ritkábban még sûrûbben fordul elõ a lánycumi.:D
Ilyenre én sem emlékszem, lehet rossz suliba jártam...
Ismerve az iskolai fiú wc-k állapotát, valszeg a csaj se lehetett túl igényes.
Miért? Gyakori?
Mechwart?

Most így, hogy lassan már 1 hónapja elballagtunk: csak nekem hiányzik a suli, az osztálytársak?

Persze vannak akiknek örülök, hogy többet nem látom õket. :D De a nagyrészük hiányzik. Meg az órák, a szünetek, amikor hülyéskedtünk...olyan jó volt. :) nagyon sajnálom hogy vége van ennek az idõszaknak az életemben. Ti hogy vagytok ezzel?

Legjobb válasz: Nekem a szakállamat húzogatták ami rettenetesen fájt, tehát nem hiányoznak :/ MYBYT

Nekem a szakállamat húzogatták ami rettenetesen fájt, tehát nem hiányoznak :/ MYBYT
Amikor én ballagtam két éve, akkor az elsõ egy-két hónapig senki nem hiányzott, de amikor elkezdõdött az új év a középiskolában, nagyon hiányoltam mindent és mindenkit. Most lesz június 15.-én, hogy 2 éve nem beszéltem senkivel sem, pedig annak idején nagyon jóban voltam velük.
fõiskola*
Teljesen természetes, amit érzel, nagyon rossz dolog, de túl kell rajta esni. Mindenki túlesik ezen. Nekem is sokáig hiányzott annak idején, viszont ma már egyáltalán nem, eszembe sem jut a régi osztályom. Ha éled tovább az életedet, jönnek új dolgok, és azok fognak lekötni, a középsuli pedig elhalványul, végül pedig csak egy régi emlék lesz. Ez az élet rendje :D Persze, ha középsulis voltál.
Nem. Mocskosul örülök.
Nekem is nagyon furcsa, hiányzik, elsõ osztálytól oda jártam. És most hirtelen vége. :( Hihetetlen. F
A kérdező hozzászólása: Az általános iskolás ballagást nagyon vártam, örültem hogy vége lett. Nem szerettem azt az osztályt, piszkáltak. Szóval megértem azokat, akik nem hiányolják az osztálytársaikat. :D De a középsulis osztályomat nagyon megszerettem, és hiányozni fognak.
Nekem is nagyon hiányoznak, pedig jó részükkel tartom a kapcsolatot. Emiatt is járok be konzultációkra. Meg is lepõdtek a tanárok, hogy engem ott látnak, mert soha nem voltam valami szorgalmas diák. Meg nekünk még hátra van egy osztálykirándulás és a bankett. Viszont a para az, hogy pár tanár is hiányzik, az egyik különösen.
Nekem csak június 12-én lesz a ballagás!!! :'(

Van 1 lány a suliban aki az osztálytársam akivel már 4 éve egy iskolában járunk és mindig azt kérdezi tõlem hogy van e már csajom?

Barnás hajú és jól néz ki a lány most lett 18 éves ..

Legjobb válasz: A leírtak alapján a csaj szerelmes beléd. Egyépként neked is tetszik a lány ha igen kérd meg h járjatok

A leírtak alapján a csaj szerelmes beléd. Egyépként neked is tetszik a lány ha igen kérd meg h járjatok
A kérdező hozzászólása: Ez biztos ?
Ember, te megtaláltad a világon az egyetlen nõt, aki képes a férfinak is érthetõ jelzéseket küldeni, erre megkérded hogy biztos-e?!?!
A kérdező hozzászólása: Évek során több fiúval volt együtt....
Akkor meg legyél himringyó és dugd meg a hörcsögöd
B*szni akar

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!