Találatok a következő kifejezésre: Az orvosomtól hüvelykrémet kaptam múlt héten (1 db)

Az orvosomtól Gynazol hüvelykrémet kaptam múlt héten. Mennyi ideig tart, amíg kifejti a hatását?

Mert vissza kéne mennem sz?résre is,és nincs kedvem feleslegesen 300 ft-ot fizetni,ha megint nem tudja megcsinálni.

Legjobb válasz: Én is használtam.2nap után minden rendben volt.

Én is használtam.2nap után minden rendben volt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tanácstalan vagyok. Szerintetek mit akarhat a lány?

Amit már az elején tudni kell én bizti őrként dolgozom a lány az üzletben dolgozik mint eladó, de mellette még tanul.

Az egyik zárós órában volt egy "célzás" értékű beszélgetés közöttünk.Aztán vettem a bátorságot és az egyik közösségi oldalon megjelöltem mint ismerőst ő pár perc elteltével vissza is jelölt. Aztán egy hozzászólásnak köszönhetően megkérdeztem tőle másnap, hogy privátban mehet-e az üzenet írás? Azt mondta rá, díjazza a kérdésemet és Igen! Továbbá elmondta, hogy azért ne írjak hsz-eket, mert a párja (ha valóban van neki) nem fog örülni. Közben elmodta, az ember olyan hogy még a Kákán is keresi a csomót.

Nem egész egy hete kaptam egy infót mely szerint én zaklatom őt és, hogy szólt az egyik Managernek/részlegvezetőnek. Mikor a lány legközelebb jött dolgozni összeszedtem minden bátorságomat és elé állva megkérdeztem tőle:
- Mivel pár napja hallottam valamit, kénytelen vagyok megkérdezni, hogy zaklatónak tartasz?
Erre a válasza:
- Nem,de viszont szóltam az üzletvezetőnek, hogy ....-on irogatsz nekem.Miért?
Erre én csak annyit mondtam neki,hogy:
- Semmi csak kérdeztem.

Mikor ezt meghallottam először nekem és az állásomnak is lőttek.DE aztán átgondoltam és rájöttem, ha valóban szólt akkor:
1.A Biztonsági cégtől kijöttek volna meghallgatásra.
2.Már másnap áthelyeztek volna egy másik üzletbe.
3.Kirúgtak volna, de nem így történt.

Na most ha valóban zavarja hogy írtam neki akkor:
1.Miért nem nekem szólt? (Ha valóban szólt)
2.Miért jelölt akkor vissza mint ismerőst?
3.Ha valóban zavarja akkor miért nem törölt vagy tiltott le mint ismerőst?

A fő kérdésem amire választ várnék:

Ha szólt, ha nem szólt mit akarhat ezzel elérni, mondani?

4

Ki szereti, ha masszírozzák a talpát?

Írd le korod, és nemed is!

7

Fiúk, mit szóltok ha egy lánynak nincs facebookja?

Csak kíváncsiságból teszem fel a kérdést, mert habár azt hallom, hogy nem számít, mégis a 13-25 éves korosztályban néhol azt tapasztalom, eléggé az első dolgok közt szerepel, hogy "lecsekkolja" facebookon, és gyorsan rákeres, ott ismerkedik.
Szóval van annak valamilyen benyomása, ha egy lányra ráakartok keresni, hogy mondjuk megnézzétek a képeit, majd kiderül, hogy nem, hogy képe nincs, de egyáltalán fenn sincs a közösségi oldalon?
Volt olyan, hogy leszólítottak, és az első kérdés az volt, hogy ne haragudj, van facebookod, majd ott levelezhetnénk? Mondtam, hogy nincs (amúgy van), de kíváncsi voltam a reakcióra. A fiú kicsit leblokkolt.
Szóval, nem ebből az egy példából akarom levezetni, de sok helyen, közösségben tapasztalom, hogy olyan evidens, hogy "majd ott megbeszéljük". Itt is rengeteg olyan kérdése van, hogy a fiú-lány facebookon keresztül akarja elhívni az illetőt,de még ott se meri! ilyenkor felmerül bennem, ha ez nem lenne, mégis mit kezdenének magukkal?

19

Rettenetesen szarul érzem magam nyár óta, mert olyan mintha láthatatlan, üres lennék. Mit tegyek, hogy ne ő járjon folyton az eszembe és ne érezzem azt a szörnyű fájdalmat és ne legyen mindig sírhatnékom? 21/L

5

Szerintetek teljesen megőrültem vagy csak szerelmes vagyok?

Nem igazán tudom, hogy is kéne elkezdenem. Túl régen történt ahhoz, hogy kijelenthető eleje legyen. Igazából azt se tudom, hogy mikor vagy mivel kezdődött. Egyszer csak észrevettem...valami megváltozott. Megváltoztak körülöttem az emberek, a barátságok, megváltoztak a gondolataim, de nem tudtam miért. Aztán rájöttem hogy mindez egyáltalán nem változott semmit, minden maradt a régi, csak a környezetemre is kihatott az ami valójában más lett...és ez én voltam. És hogy ennek mi volt az oka, azt akkor még el se tudtam képzelni. Aztán eltelt majdnem egy egész év és megéreztem valami teljesen újat. A hiányt. Bele se gondoltam, hogy mi vagy ki hiányzik az életemből, de azt tudtam, hogy nem tudok és nem is akarok nélküle élni. Aztán hosszú és bonyolult idő után kialakult köztünk valami egyáltalán nem egyszerű kapcsolat. Bármikor ha egy helyen voltunk...csak őt tudtam figyelni. Figyeltem, hogy mit csinál, hogy kivel beszélget és minden percben csak vele akartam lenni. Ott helyben még nem értettem ezt a különös érzést, de később, ahogy ez egyre erősebbé vált...megértettem és félve, de beismertem, mit is érzek iránta. Aztán 2013 utolsó nyári buliján sok érzést és sokféle gondolatot váltott ki belőlem. Akkor jöttem rá, hogy ő az az ember, akire úgy tudok haragudni, ahogy senki másra, és akit mégis úgy tudok szeretni, ahogy senki mást. Megtudott vigasztalni akkor, amikor más nem és boldoggá tudott tenni a puszta jelenlétével. Sokat gondolkodtam és rájöttem, hogy visszavonhatatlanul beleszerettem. Igaz, előfordult már sokszor hogy megbántott vagy hogy haragudtam rá, de mindig ott volt bennem, hogy el kell néha viselnem, mert el akarom viselni. Úgy, ahogy azt is elviselem, hogy ritkán látom és hogy más lányokkal van. Rettentően idegesít, de nem tudom elítélni miatta, hisz nem vagyok a barátnője. Képes lennék neki bármit megbocsátani és hívhatjuk ezt gyengeségnek vagy befolyásolhatóságnak, de nekem előbb jut eszembe az, hogy, hogy ölelt át, hogy ért hozzám és hogy nézett rám. Előbb jut eszembe, hogy ki is ő nekem valójában és mennyire fontos is ő nekem. Előfordulhat, hogy tévedek és ő közel sem érzi azt amit én... nem tudhatom. De úgy érzem, képtelen vagyok elengedni őt és az érzéseimet, amiket ő váltott ki belőlem. Az életem részévé vált és én boldog vagyok akkor is, ha mindez csak álom, mert valahol mélyen mindenki ilyen álomra vágyik

2

Mi tévő legyek ha most nem akarom elszúrni?

Sziasztaok, a kérdésem,megismerkedtem egy lánnyal egy társkeresőről... már elhívtam volna, hogy találkozzunk, de most nem ér rá, mert suliban vizsgái vannak. (ami történetesen nem kifogás) , de mondta, hogy utána jöhet a menet. Tetszik nekem, kedves aranyos lány, és még okos is, tovább nem is sorolnám :) Beszéltünk már fészbúkon is nem csak 1-2 üzenet.
Tehát először is szerintetek lehet esélyem ? :) Másodszor nem igazán vagyok gyakorlott ezekben a randikban :( Azazhogy randin nem egyen voltam már éppenséggel, de valahogy az első randik után megfeneklettek a dolgok és sose lett belőle második randi. Viszont szeretném ha most lenne még második randi is ! :) Nem volt még barátnőm ha gáz ha nem gáz.... általában lököm a showdert mindenről, de ha zavarban vagyok kezdetben, akkor még nem megy ennyire. Miről beszéljek vele? Hogy viselkedjek , főleg ha második randit szeretnék? Mennyire bókoljak? A végén mindenképp kérdezzem meg, hogy ő szeretne e második randit, vagy csak később?
A válaszaitokat nagyraértékelem, és előre is köszi
23F

1

Ez most mit jelent?

Van 1 lány ismerösöm akin nem tudok eligazodni.Egyik percben ugy bánik velem mintha gyilkos lennék másik percben pedig normális.Csak velem csinálja eszt és mindig mikor találkozunk.
Annyit még hozzá ,hogy ha kettesben maradunk valahogy akkor ugy csinál mintha járnánk
Lehet ,hogy én vagyok a hülye de nem értem miért csinálja eszt 17F

3

Fiúk, nektek fontos, hogy a barátnôtök olyan zenéket hallgasson mint ti?

És hogyha van két csaj . Az elsô a rap, hip hop zenéket kedveli. Folyton azt hajtogatja, hogy táncol, meg hogy milyen egyedi, hogy nem 1D-t hallgat. A fiúknak meg folyton libáskodik...A második meg visszahúzódó, punk rockot hallgat. Szeret rajzolni és lovagolni. Melyik lenne szimpatikusabb?

11

Fiuk/ferfiak nalatok ez h van?

Az erzeseiteket elnyomjatok magatokban es nem mutasatik ki h ez menyire fajt ez miert van !? Bocsi az ekezetekert de telorol vok . Elore is koszi a valaszokat :)

7

Szerintetek nem baj, hogy egy csajra csak én írok rá és ő sosem ír rám kb mindennap?

Szeretnék vele összejönni

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!