Találatok a következő kifejezésre: Az orvosom hogy nyitot (2 db)

Az orvosom monta hogy nyitot mészáj ez mekkora baj?

29 hetes terhes vagyok mire számithatok ? nagyon megvagyok ilyedve

Legjobb válasz: nem kell megilyedni. A dokid mit mondott? nem látott el tanácsokkal, infókkal? mert az elég baj... Nem mindegy, hogy a külsõ, vagy belsõ méhszájad van nyitva. mindenképp pihenj sokat, amennyit lehet feküdj, hogy ne terheld lefele a pocakod. És kérdezz rá a dokinál!! De ettõl még kihúzhatod 40 hétig:-)

nem kell megilyedni. A dokid mit mondott? nem látott el tanácsokkal, infókkal? mert az elég baj... Nem mindegy, hogy a külsõ, vagy belsõ méhszájad van nyitva. mindenképp pihenj sokat, amennyit lehet feküdj, hogy ne terheld lefele a pocakod. És kérdezz rá a dokinál!! De ettõl még kihúzhatod 40 hétig:-)
SZIA, NEKEM A KÜLSÖ ÉS BELSÖ MÉHSZÁJAM IS NYITVA VAN 31 HETES KOROM OTA, MOST 33 MULTAM, VOLTAM KORHÁZBAN IS E MIATT, A LÉNYEG HOGY NE CSINÁLJ SEMMI MEGERÖLTETÖT CSAK PIHENJ, BÁR ÉN SZIGORU FEKVÉSRE VAGYOK ITÉLVE VÉGIG, DE AZT MONDTÁK 36 HÉTTÖL BÁRMIKOR SZÜLHETEK, DE KI TUDJA, LEHET VÉGIG VISZEM.KITARTÁST.
Pihenés, azaz fekvés az alap, ne emeljél, ne erõlködjél! Ha dolgozol még, érdemes elmenni táppénzre. Ha keményedik a hasad sokat, magnéziumot is ajánlanak, végsõ esetben van méhizomlazító gyógyszer is, vagy befektetnek kórházba. De ez tényleg akkor, ha nagyon sokat keményedik a hasad, és tovább nyílik a méhszáj. Nekem félidõtõl nyílt, minden pihenés meg minden ellenére, 37 hétre szültem, és 3 ujjnyira nyitva voltam, mikor szülni mentem. Így viszont 2 óra alatt meglett a baba ;)

Aranyhörcsögöm beteg lehet. Ma az esti etetésnél nem jött enni, látom, hogy gyorsan veszi a levegőt mintha remegne is a szemét is alig nyitja ki és lassan mozog. Mi lehet a baja? Ismertek olyan orvost aki hörcsöghöz is ért? Kibírhatja még az éjjelt?

Több hörcsögöm is van 3lány és 3fiú.Persze elkülönítve.Akir?l szó van ? fiú és egy másikkal van együtt mert a harmadik fiú vereked?s ezért külön tartom ?ket.

Legjobb válasz: Dr. Pap Antal talpas klinika 11 kerulet Ha beutod a google-ba lejon. Kulfoldon vagyok, nem tok most telefonszamot

Dr. Pap Antal talpas klinika 11 kerulet Ha beutod a google-ba lejon. Kulfoldon vagyok, nem tok most telefonszamot
Hol laksz? Valószínû beteg, de sajnos senki nem fogja tudni, hogy mi baja van. Google-n keress rá állatorvosokra, vagy ha esetleg Jászberény közelében laksz, tudok ajánlani kisállatspecialistát. Holnap mindenképp vidd el orvoshoz, és légyszi írj, hogy hogy van!
Nos? Hogy van a höri?
vidd le orcoshoz, ha nemjavul nekem így halt meg inni adtam neki és azt ivott kicsitmde fél óra múlva:( remélem ti nem fogtok így járni :(
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi mindenkinek aki válaszolt! Sajnos a kis hörim aznap este elment:-(( A dokiig is csak félútig jutottunk:-(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!