Találatok a következő kifejezésre: Az orvosom a tüneteim (82 db)

Tisztelt Doktor úr! 20 éves vagyok. Túlzott szőrnövekedés miatt fordultam orvoshoz (főleg arcon), de a vizsgálatok mind negatívak lettek (inzulinrezisztenicia, hormonok, mellékvese). Mivel vannak PMS tüneteim, ezért az orvos a PreMens tablettát javasolta,

Tisztelt Doktor úr! 20 éves vagyok. Túlzott szőrnövekedés miatt fordultam orvoshoz (főleg arcon), de a vizsgálatok mind negatívak lettek (inzulinrezisztenicia, hormonok, mellékvese). Mivel vannak PMS tüneteim, ezért az orvos a PreMens tablettát javasolta, annak ellenére, hogy a ciklusaim 21-24 naposak és rendszeresek. A PreMens tabletta segíthet a szőrnövekedés megszüntetésében? Köszönettel, Juli

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A fokozott szőrnövekedéssel járó panaszok megszüntetésére más készítmény szedése javasolt! Mindenképpen javaslok egy személyes konzultációt, természetesen teljesen térítésmentesen. Tel. 30 231 62 33. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A fokozott szőrnövekedéssel járó panaszok megszüntetésére más készítmény szedése javasolt! Mindenképpen javaslok egy személyes konzultációt, természetesen teljesen térítésmentesen. Tel. 30 231 62 33. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 20 éves vagyok. Túlzott szőrnövekedés miatt fordultam orvoshoz (főleg arcon), de a vizsgálatok mind negatívak lettek (inzulinrezisztenicia, hormonok, mellékvese). Mivel vannak PMS tüneteim, ezért az orvos a PreMens tablettát javasolta,

Tisztelt Doktor úr! 20 éves vagyok. Túlzott szőrnövekedés miatt fordultam orvoshoz (főleg arcon), de a vizsgálatok mind negatívak lettek (inzulinrezisztenicia, hormonok, mellékvese). Mivel vannak PMS tüneteim, ezért az orvos a PreMens tablettát javasolta, annak ellenére, hogy a ciklusaim 21-24 naposak és rendszeresek. A PreMens tabletta segíthet a szőrnövekedés megszüntetésében? Köszönettel, Juli

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A fokozott szőrnövekedéssel járó panaszok megszüntetésére más készítmény szedése javasolt! Mindenképpen javaslok egy személyes konzultációt, természetesen teljesen térítésmentesen. Tel. 30 231 62 33. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A fokozott szőrnövekedéssel járó panaszok megszüntetésére más készítmény szedése javasolt! Mindenképpen javaslok egy személyes konzultációt, természetesen teljesen térítésmentesen. Tel. 30 231 62 33. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

4 éves gyermekem taknyos, rengeteget fújja az orrát, sokszor sárgás jön, köhög is sokat, rekedtesen is meg szárazan is, 37, 6 volt a legnagyobb láza, vajon mennyi időre irja ki az orvos ilyen tünetekkel? És milyen gyógyszert irnak erre?

jövőhetet itthon töltheti vajon? Ez súlyos betegség lehet?

Legjobb válasz: Ezek szerint, hál istennek, a te gyerkõcöd sose volt még megfázva. Pontosan nem tudom, ennek mi az orvosi elnevezése, de erre mondjuk, hogy megfázott a gyerek. Ha bakteriális eredetû, akkor antibiotikumot fog rá kapni, ha nem, akkor köptetõt, C vitamint, orrspray-t, gyakori orrfújást/-szívást fog javasolni. legalábbis nálunk azt szokott. Kb. 3-5 nap alatt tünetmenetes. Ha antibiotikumot kell szednie, vagy a tüdejében hall valamit, akkor csütörtök-péntek körül kell visszavinned, amúgy valószínûleg vissza sem kell vinni.

Ezek szerint, hál istennek, a te gyerkõcöd sose volt még megfázva. Pontosan nem tudom, ennek mi az orvosi elnevezése, de erre mondjuk, hogy megfázott a gyerek. Ha bakteriális eredetû, akkor antibiotikumot fog rá kapni, ha nem, akkor köptetõt, C vitamint, orrspray-t, gyakori orrfújást/-szívást fog javasolni. legalábbis nálunk azt szokott. Kb. 3-5 nap alatt tünetmenetes. Ha antibiotikumot kell szednie, vagy a tüdejében hall valamit, akkor csütörtök-péntek körül kell visszavinned, amúgy valószínûleg vissza sem kell vinni.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, eddig kb 2x volt egy kis orrfolyás, ilyen erõs még sose és sose köhögött. De az orvos honnan tudja, hogy virus vagy baktérium? Gondolom nem teszi mikroszkóp alá a váladékot.
42 évesen még szülni akarsz? :O
A kérdező hozzászólása: nem én lennék sem az elsõ sem az utolsó.
Légzõszervi betegség, vérszegénység. Tünetmentessé akkor lehet tenni, ha kiderül az ok és azt kezelik.
Leginkább vérszegénység. Lehet, hogy csak az egyoldalú táplálkozás miatt alakult ki, de lehet más oka is. Sok vas tartalmú ételt kell enni és figyelni kell arra is, hogy ezek csak savas közegben szívódnak fel!! Olvass utána bõvebben
Attól függ mi az oka. Ha hosszú ideig fennáll, agykárosodást okozhat.

Tisztelt Doktor Úr! 42 éves vagyok, véreredmények (hormonszinteket néztek) szerint is a változókorban. A menstruációm 2, 5-3-4 havonta van – egyre kevesebb, emellett szinte az összes klimaxos tünetet produkálom. Az orvosom a korábbi erős fejfájásom miatt R

Tisztelt Doktor Úr! 42 éves vagyok, véreredmények (hormonszinteket néztek) szerint is a változókorban. A menstruációm 2,5-3-4 havonta van – egyre kevesebb, emellett szinte az összes klimaxos tünetet produkálom. Az orvosom a korábbi erős fejfájásom miatt Remifemin Plust és Cikatridina kúpot javasolt. A kérdésem az lenne, mennyi ideig használjam ezeket? A hőhullámaim és az idegesség, hangulatváltozások most már szinte nincsenek, csak a hüvelyszárazság okozta viszketés, csípő érzés. Válaszát köszönöm. Üdvözlettel: Gabi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Kezelőorvosa igen kiváló tanácsot adott, hiszen mind a Remifemin Plus, mind a Cikatridina igen kiváló készítmények, amelyeket folyamatosan, megszakítás nélkül javasolt használni. A Cikatridina kedvező hatásának kialakulásához általában 4-5 hét eltelte szükséges, de ez időnként hosszabb is lehet, ezért egyelőre a türelmét kérem. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Kezelőorvosa igen kiváló tanácsot adott, hiszen mind a Remifemin Plus, mind a Cikatridina igen kiváló készítmények, amelyeket folyamatosan, megszakítás nélkül javasolt használni. A Cikatridina kedvező hatásának kialakulásához általában 4-5 hét eltelte szükséges, de ez időnként hosszabb is lehet, ezért egyelőre a türelmét kérem. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 42 éves vagyok, véreredmények (hormonszinteket néztek) szerint is a változókorban. A menstruációm 2, 5-3-4 havonta van – egyre kevesebb, emellett szinte az összes klimaxos tünetet produkálom. Az orvosom a korábbi erős fejfájásom miatt R

Tisztelt Doktor Úr! 42 éves vagyok, véreredmények (hormonszinteket néztek) szerint is a változókorban. A menstruációm 2,5-3-4 havonta van – egyre kevesebb, emellett szinte az összes klimaxos tünetet produkálom. Az orvosom a korábbi erős fejfájásom miatt Remifemin Plust és Cikatridina kúpot javasolt. A kérdésem az lenne, mennyi ideig használjam ezeket? A hőhullámaim és az idegesség, hangulatváltozások most már szinte nincsenek, csak a hüvelyszárazság okozta viszketés, csípő érzés. Válaszát köszönöm. Üdvözlettel: Gabi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Kezelőorvosa igen kiváló tanácsot adott, hiszen mind a Remifemin Plus, mind a Cikatridina igen kiváló készítmények, amelyeket folyamatosan, megszakítás nélkül javasolt használni. A Cikatridina kedvező hatásának kialakulásához általában 4-5 hét eltelte szükséges, de ez időnként hosszabb is lehet, ezért egyelőre a türelmét kérem. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Kezelőorvosa igen kiváló tanácsot adott, hiszen mind a Remifemin Plus, mind a Cikatridina igen kiváló készítmények, amelyeket folyamatosan, megszakítás nélkül javasolt használni. A Cikatridina kedvező hatásának kialakulásához általában 4-5 hét eltelte szükséges, de ez időnként hosszabb is lehet, ezért egyelőre a türelmét kérem. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Van ezen az oldalon olyan ember, aki esetleg orvos, orvostanonc vagy olyan ember, aki kifejezetten jól érti a biológiát és ismeri a tüneteket és azok következményeit, illetve olyan, aki esetleg tudna diagnosztizálni?

Legjobb válasz: Vannak külön oldalak, ahol orvosok válaszolnak, de szerintem egy valamire való orvos addig nem diagnosztizál senkit amíg nem tesztelt le pár dolgot. Vagy legalábbis én nem fogadnék el úgy diagnózist, hogy rám sem nézett az illetõ. Ha valamire gyanakszol keresd fel a háziorvosod, hogy a tüneteid alapján utaljon be szakorvoshoz, vagy inkább írj a szakmai fórumokra, bár ott is valószínû csak az útmutatást fogod kapni, hogy milyen irányba indulj el a problémáiddal. http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=orvos+v%C3%A1laszol+a..

Vannak külön oldalak, ahol orvosok válaszolnak, de szerintem egy valamire való orvos addig nem diagnosztizál senkit amíg nem tesztelt le pár dolgot. Vagy legalábbis én nem fogadnék el úgy diagnózist, hogy rám sem nézett az illetõ. Ha valamire gyanakszol keresd fel a háziorvosod, hogy a tüneteid alapján utaljon be szakorvoshoz, vagy inkább írj a szakmai fórumokra, bár ott is valószínû csak az útmutatást fogod kapni, hogy milyen irányba indulj el a problémáiddal. http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=orvos+v%C3%A1laszol+a..
Épeszû, hozzáértõ, biológiában jártas ember, vagy akár orvos NEM diagnosztizál leírás alapján. Aki azt mondja, hogy leírás alapján diagnosztizál, az egy kókler.
Teljesen igaza van a második válaszolónak! Akinek egy csöpp esze is van, az látatlanban nem diagnosztizál.

Pár napja beteg lettem, iszonyú torokfájással kezdődőtt, majd mérsékelt láz, sárga sürü orrfolyás. Az orvos antibiotikumot irt fel. Már jobban vagyok. A rossz fog okozhat ilyen tüneteket, vagy ez kimondottan inkább influenzás tünetek?

Legjobb válasz: A "sárga sûrû orrfolyás" bakteriális fertõzésre utal. Tehát általában megfázásnál vannak ilyen tünetek, vagy ha az influenzánál szövõdmény lép fel, de ha csak sima influenza, akkor színtelen, nem sárga.

A "sárga sûrû orrfolyás" bakteriális fertõzésre utal. Tehát általában megfázásnál vannak ilyen tünetek, vagy ha az influenzánál szövõdmény lép fel, de ha csak sima influenza, akkor színtelen, nem sárga.
Influenzánál nincs orrfolyás, rossz fog sem csinál ilyet, ez megfázás.

8 napja késik a mensesem, +terhes teszt, terhes tünetek ma az orvos ultrahangozott (meg se vizsgált) azt mondta nem vagyok terhes! Hogy lehet?

Legjobb válasz: Hülye volt az orvos! Keress másikat! Az én orvosom azonnal elküldött vérvételre + ultrahangos vizsgálattal is megállapította hogy terhes vagyok annak idején... 6 hónapos kicsi fiú anyukája...

Hülye volt az orvos! Keress másikat! Az én orvosom azonnal elküldött vérvételre + ultrahangos vizsgálattal is megállapította hogy terhes vagyok annak idején... 6 hónapos kicsi fiú anyukája...
Ehh. Pont most olvastam egy cikket, hogy a magyarországon dolgozó orvosok száma összvissz28ezer, ebbõl kb 4ezer doki 65 év feletti! hát nem kell csodálkozni ha ilyen hülyeségeket csinálnak mint a te dokid is. Nyugdíj korhatár körül már kissé kopottabb a tudás. persze nem mindenkire igaz és tisztelet a kivételnek. Az én dokim ilyet soha nem állítana mint a tied.
Az orvos dilis.Menj máshoz!
De legalább manuálisan megvizsgált? Mondjuk az nem mérvadó, anyámat is úgy nyomogatta meg a doki (volt már akkor UH) és azt írta a leletre, hogy "Korai terhesség vagy mensest megelõzõ állapot", hiszen tapintásra ugyanolyan, csak a méhszáj helyzete másmilyen. 8 napja késik, az az 5. hét, hüvelyi UH-n petezsák már lenne, amennyiben valóban úton a baba (és ha megnézte volna a doki). Én is azt tanácsolom, menj el 2 hét múlva és kérj hüvelyi ultrahangot (bár sok orvos elküldi a betegét azzal, hogy olyan nem is létezik, pedig VAN!).
hát nem normális semmiképp, menj másik dokihoz...ha 8 napja késik, akár egy hét mulva is mehetnél már..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megfogadom és 2 múlva másikhoz megyek! A papíromra ezt írta:Méhen kívüli terhességrõl felvilágosítva Mikor kérdeztem tõle, hogy az van-e, azt mondta nem! Meg ha továbbra sem jön meg (10 napot várjak!!)menjek vissza eü-i kaparásra!!!!Normális?
Szerintem vagy menj másik dokihoz, vagy várj amíg kb 2 hetet késik. mert ha akkor mész el akkor már szívhang is lesz. lehet hogy nem látott még semmit, de akkor is vissza kellett volna hívnia késõbbre!!! ha 8 napja késik akkor már vagy 5 hetes kb. ha késõbb volt peteérésed, akkor lehetséges hogy nem látta még a petezsákot, de attól kicsit jobban is csinálhatta volna a dolgát. Válts dokit!! De ráérsz csak akkor menni ha 2 hete késik!
bocs, nem láttam h uh volt...amugy lehet h nem látott semmit, de igy nem jelentheti ki h nem vagy terhes...vissza kéne hivia késöbbre...
Hát szerintem is menj másikhoz. Csináltál azóta tesztet? Végülis lehet a teszt is hibás de a doki biztosan nem egy alapos fajta mert legalább elküldhetett volna egy laborra, ez a minimum. Vagy miért nem azt mondja, hogy menj vissza 2 hét múlva kontrollra. Nehogy ilyen dokinál szülj!!
menj másik dokihoz...uh kellett volna, bár max petezsákot látna...vagy még azt se, 2 hét mulva menj ujra dokihoz, addigra szivhang is lesz..
Szerintem azért nem látott semmit mert nagyon az elején vagy!!!
Szerintem meg nagyon sok olyan orvos van (fõleg sztk-sok), akiktõl vissza kellene venni a doktori címet. Én is találkoztam hasonlóval, na el is menekültem tõle! Mindenképpen keress fel egy másik orvost, ugyanis rengeteg dolog állhat amögött, hogy nem jön meg. Drukkolok, hogy babás legyél!
