Találatok a következő kifejezésre: Az orvosom a frontok (2 db)

20. héttől nagyon keményedem, a jóslófájások tényleg fájnak, tágul a medencém, meddig húzhatom így? (a frontot előre érezzük, méhszájam nem tudom hol tart, nem nézte az orvosom, most szabin van) 35 hkm

Legjobb válasz: azt elfelejtettem írni, hogy 2.baba, az elsõnél is nyíltam, de õt túlhordtam (pihenés mellett), most nincs lehetõségem pihenni.

A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem írni, hogy 2.baba, az elsõnél is nyíltam, de õt túlhordtam (pihenés mellett), most nincs lehetõségem pihenni.
Én a helyedben nem várnék a dokimra.Menj be a kórházba ahol szülni fogsz.Szerintem bárki meg fog nézni.Inkább mint hogy gond legyen.Végül is idõben is leszel lassan.
Én az elsõ babámnál voltam ugyanígy! A frontokat nagyon megéreztem, idejekorán kinyíltam. A doki pihenésre ítélt, de sajnos nem ment, nem az a fajta fekvõs típus vagyok... Túlhordás miatt indították, pedig a 21.héttõl koraszüléssel riogatott az orvosom. Én szedtem mg citricit, jó volt, de a frontokat nagyon megéreztem így is.

Az orvosom szerint a frontok miatt lehet előbb jön a baba (38 hetes vagyok) , mert nagyon lent van a baba feje. Méhösszehúzódásaim eddig is voltak, azok nem mérvadók, én meg úgy érzem itt nem lesz semmi hetekig. Lehetséges?

Viszont csak egy újjnyira vagyok nyitva, a bels? mszáj meg zárt teljesen. Lehet hogy tényleg el?bb jön,egyszer csak hirtelen beindul?

Legjobb válasz: Persze, elképzelhetõ, hogy kihúzod a végéig. Ha rendszeres idõlözökben lesznek a fájások ( és olyan, amibe már belefájdul a derekad) akkor jön a baba. Ha szivárogni kezd a magzatvíz, kórház. Lehet, hogy a nyákdugód is több nappal elõtte kilökõdik, de lehet, hogy csak órákkal elõtte ( a nyákdugó véres- kocsonyás nyálkás valami, az zárja le a méhszájat) De most már az sem baj, ha kicsit elõbb jönne a bébi, 38. héttõl már nem számít koraszülöttnek. :)

Persze, elképzelhetõ, hogy kihúzod a végéig. Ha rendszeres idõlözökben lesznek a fájások ( és olyan, amibe már belefájdul a derekad) akkor jön a baba. Ha szivárogni kezd a magzatvíz, kórház. Lehet, hogy a nyákdugód is több nappal elõtte kilökõdik, de lehet, hogy csak órákkal elõtte ( a nyákdugó véres- kocsonyás nyálkás valami, az zárja le a méhszájat) De most már az sem baj, ha kicsit elõbb jönne a bébi, 38. héttõl már nem számít koraszülöttnek. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!